Familjen's uttalande om Whitney's död


De följande uttalen har gjort av medlemar i Jackson familjen:

Paris Jackson
Vila i frid Whitney Houston, jag har alltid idolizerat henne och hennes otroliga talang

Jackie Jackson
Otroligt ledsen över att höra om min goda vän Whitney's död… Min vädjan går till hennes familj och älskade. Vila i frid Whitney, jag älskar dig

La Toya Jackson

Jag är upprörd över nyheterna om att Whitney Houston har dött! Hon var den mest OTROLIGA talangen. Vilken andra sorglig dag, för världen.

Jag kan inte förstå det faktum att #whitneyhouston har dött! Mitt hjärta går ut till hennes mamma, dotter och hennes älskade. #Whitney du kommer vara saknad!

Min mamma och jag ser fortfarrande på sändningen om #WhitneyHouston's död på @CNN och vi kan fortfarande inte förstå det!!! Vi är fortfarande i fullständig chock!!

Taryll Jackson
Mållös. Vila i frid Whitney Houston.

TJ Jackson
Så ledsen över att höra om Whitney Houston. En otrolig själ & röst. Jag är verkligen förtvivlad. Önskar hennes familj all möjlig kärlek. Vila i frid Ängel.

Taj Jackson
Kan fortfarande inte förstå nyheterna. Ytterligt mållös. En av de mest otroliga rösterna någonsin. Vila i frid Whitney Houston

Janet Jackson

Vi hyllar och firar livet av en av världens mest begåvade sångare och en av de mest talangfulla underhållare, Whitney Houston. Även om vi alla är bedrövade av hennes plötsliga bortgång och vi saknar henne, så ber vi respektfullt alla att ge hennes familj vid denna svåra tid tålamod och komfort som de behöver för att sörja sin förlust i fred.

Jermaine Jackson- Legendarymichaeljackson.nl // Mjsweden.tkNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: