Invincible når toppen igen!Tidigare i Oktober satte Michael Jackson fans ett mål att uppnå. I hyllning till 10-årsdagen av Michae's 10:e stidio album INVINCIBLE, kom vi överrens att köpa mins en till kopia av den otroliga albumet som redan har nått toppen  på många listor, i många länder. Målet för albumet var att nå toppen en gång till. Idag kan vi bekräfta att  INVINCIBLE har nått nummer ett i listan "Bäst säljare i Dans & DJ" på Amazon.com. Vilket sätt att hylla våran hjälte. Grattis Mike!

-Legenarymichaeljackson.nl

Cirque du Soleil's uppträder till "TDCAU"

Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour uppträder till "They Don't Care About Us"

Thriller


Häftig Halloween Flashmob

The Immortal MegamixVad tycker ni?

Reklam för InvincibleLegendarymichaeljackson
har gjort en ny reklam för Invincible, riktigt snygg!

Happy Halloween everybody!

Sökes

Grattis igen till Dibora Daniel som vann två av biljetterna, kan du skriva din mail i en kommentar? :) (Varken mailen eller adressen publiceras)

Vinnarna av biljetterna!Stort grattis till Anna Wallensten och Dibora Daniel som vann biljetterna!
Jag kommer kontakta er via telefon under morgondagen.

Thriller flashmob idag i Sydney

Cool cover på Thriller

Vinsten av 2011 Music AwardsMichael och hans fans tog hem förstaplatsen som vinnare av 2011 Music Awards, Bästa Fan Forum - gratulationer till MJJCommunity för vinsten i kategorin.

-Michaeljackson.com

Invincible 10år!

Officiella kalendern för 2012

Michael Jackson Official Calender

Hus "dansar" till Thriller

Thriller har nått 100 Miljoner på Youtube!Nu har Thriller nått 100 miljoner visningar på Youtube!

It's time for a THRILLERNu är den årliga Thriller designen inne, vad säger ni?

Vinn biljetter till biopremiären av Life of an icon!Jag har totalt 4 exklusiva biljetter att tävla ut, där 2 vinnare dras som får 2 biljetter till sig och en vän.

Vad, hur, när? Torsdagen 3:e November, klockan 20.15 på Bio Rio i Stockholm. Innan filmen är mingel och ni blir bjudna på snacks och dryck, och därefter startar själva filmen 20.30.

Hur tävlar jag? Det enda du behöver göra är att kommentera inlägget med ditt fullständiga namn och Mobilnummer. (Kommentarerna publiceras självklart inte)

Ni kan anmäla er till och med Söndag 30 Oktober, Klockan 23.59.

Möjligheten till....Jag läste just en väldigt roligt mejl, och inom kort kommer ni ha möjlighet att vinna något riktigt roligt!

Bloggen pausasJag har bestämt mig för att pausa bloggen under en månad, det fungerar helt enkelt inte med skolan. Bloggen kommer efter det fortsätta eller läggas ner helt, men kommer men kommer uppdatera er om läget när pausen är över. Kan också hända att bloggpausen blir lite kortare, beror på hur skolan är.
 
Finns det någon som skulle vilja hjälpa till och göra bloggen aktiv under tiden, hör gärna av er till thekingofpopmj@live.se.

Hyllningskonserten betalar inte räkningarnaRäkningarna börjar rulla in för Michae Jackson Tribute Concert som var förra helgen i Wales - och TMZ har hört att arrangörer redan har blivit anklagade för att inte betalat en $200,000 räkning, för förstaklass biljetter på flygplanet.

Entertainment Travel Company berättar för TMZ, att Global Live - företaget som ligger bakom eventet - anlitade Entertainment Travel för att boka flygbiljetter för Jackson familjen, Christina Aguilera, och hennes team, Jamie Foxx, Heavy D, ungefär 15 Global Live anställda och andra.


GL är redan skyldiga $200,000, som dem skulle betalat för två veckor sedan. Men Entertainment Travel Co. säger att dem inte har fått en cent... och nu svarare heller inte GL på telefonen.

Flera Jackson medlemmar ska flyga tillbaks till USA på Söndag - men Entertainment Travel är redo för att spela hårdboll... berättar TMZ, dem kommer avboka Jacksons' biljetter om inte GL betalar. Nästa steg är en stor, fet stämning. 

-Tmz.com // Mjjunderground.com

Hjärtläkare om Murrays behandling: VårdslösMichael Jackson skulle ha överlevt om hans läkare Conrad Murray hade ringt larmnumret i stället för att påbörja hjärt-lungräddning.
Det hävdade ett expertvittne när dråprättegången i Los Angeles fortsatte i dag.
- Han hade ingen lämplig utrustning, sade hjärtläkaren Alon Steinberg.

Rättegången mot Michael Jacksons personlige läkare Conrad Murray är nu inne på sin tredje vecka. Läkaren står åtalad för dråp. Åklagarsidan hävdar att han gett sångaren en dödlig dos av narkosmedlet Propofol och brustit i övervakningen av sin patient.

På onsdagen vittnade expertvittnet och hjärtläkaren Alon Steinberg om att Murray uppträtt vårdslöst i sin behandling av Jackson. Enligt läkaren avvek Murrays behandling från standardproceduren på minst sex områden.
– Att ge Propofol är en extrem avvikelse i vården. Man lämnar inte deras sida… och man ska inte ge dem Propofol för att sova, sade Alon Steinberg enligt Sky News.

Hjärtläkaren var även kritisk till att Murray påbörjat hjärt-lungräddning medan Jacksons hjärta fortfarande slog. Han menade att läkaren borde ha ringt larmnumret omedelbart när han såg att popstjärnan inte andades – och att Jackson i så fall skulle ha överlevt.
– Det är logiskt riktigt att ringa 911 (larmnumret), han hade ingen lämplig utrustning och det hjälpte inte att vänta, sade Alon Steinberg enligt Sky News.

-Expressen.se

Ang. Filmer från Michael Forever

Konserten kommer att visas i Storbritannien den 15 Oktober, alltså kommer en video från officiella filmkameror ut snart, så håll ut!

Tillåts inte att uppträda "Thriller"Tjänstermänn har sagt till Rick Newman att det är okej att han dekorerar till Halloween på hans framgård, men han är inte tillåten att låta barnen i området att dansa till Michael Jackson's Thriller på hans uppfart.

Newman frågar besökare som kommer för att se hans makulösa Halloween dekorationer att donera till Make-A-Wish-Foundation. Det här året, har han också bestämt att schemalägga två uppträdanden av Thriller på hans uppfart för att öka donationerna. Ungefär 30 dansare från den lokala Jewel's Dans Studio, i åldrarna 7 till 18, har erbjudit sig att dansa, berättar Studio ägaren Julie Coursey till Sun-Sentinel.

"Uppträdanden från dansare på egendomen och att bjuda in människor till området via annonsering kvalificerar det som en kommerciell verksamhet." Staden kommer böta Newman upp till 1,000 dollar om han går vidare med showen, säger Brown.


Newman har bett stadens tjänsermänn att tänka om. "Det här är inte kommersiellt," säger han till UPI. "En loppmarknad skulle vara mer kommersiellt än det här. Jag tjänare inte en krona på det. I själva verket, kostar det mig mycket varje år. Alla pengar vi får går till sjuka och döende barn."

-Legendarymichaeljackson.nl // Bildkälla: Sweetlifeadventures.com

Bekräftat: Hyllninskonsert i JapanMichael Jackson's familj har bekräftat en välgörenhets konsert i Japan för att hjälpa barnen som drabbades av jordbävningen tidigare det här året, något som dem vet popstjärnan skulle stöttat.

Biljetter kommer gå att köpa från och med 12 Oktober.

-Legendarymichaeljackson.nl

SvarHej! Vad jag vet så har det ännu inte kommit ut någon video från Michael Forever, när de videorna kommer upp läggs det direkt upp på bloggen.

Pixie Lott @ Michael Forever

Alla bilderna är lånade från Lazygirls.info.Vem har gjort designerna?Har fått många frågor om vem som gör designerna till bloggen, och det är faktiskt jag själv. :)
Jag har ett stort intresser för webbdesign, och säljer designer på Greatdesign.

Anledningen till att Jennifer Hudson aldrig dök upp

1008_jennifer_hudson_getty_EX

Att Jennifer Hudson inte dök upp på hyllningskonserten för Michael Jackson igår, gjorde showen's producenter riktigt arga... speciellt eftersom hon redan var betald för uppträdandet, enligt källor nära showen.

Jhud twittrade Lördag eftermiddag att hon inte kunde göra showen-- eftersom det hade uppstått "stora producerings problem".

Enligt våra källor, påstod Hudson att hon inte kände att showen's producenter gav henne tillräckligt med tid med musiken hon skulle sjungit. Enligt våra kälor, fick Jennifer hennes musik sammtidigt som alla andra artister.

Våra källor säger att Jhud hade signerat kontraktet och var fullt betald.

En person för Hudson bekräftar att anledningen till att hon ställde in, men säger att producenterna "helt förstod". Våra källor säger att så var det inte alls.

-Tmz.com

Fler bilder på barnen @ Michael Forever

Alla bilderna är lånade från Celebrity-gossip.net.Alexandra Burke @ Michael Forever


Alla bilder är lånade från Alexandra-burke.net.

Ne-yo @ Michael Forever

Bildkällor: Fresnobee.com, Stupiddope.com, Iluluonline.com, Contactmusic.com & Abcnews.com.

Ne-Yo Michael Forever: Michael Jackson Tribute Concert held
Ne-Yo Michael Forever: Michael Jackson Tribute Concert held
Ne-Yo Michael Forever: Michael Jackson Tribute Concert held
Ne-Yo Michael Forever: Michael Jackson Tribute Concert held
Ne-Yo Michael Forever: Michael Jackson Tribute Concert held
Michael Forever Tribute Concert

Bildspel från Michael Forever

La Toya Backstage @ Michael Forever

Intervju med Marlon, Tito och Jackie

Leona Lewis @ Michael Forever

Alla bilderna är lånade från Leonaweb.com.


La Toya, Prince, Paris och Blanket mfl.En bild från hyllningskonserten igår.

Bildkälla: Mjstar.com

Fan's naglar på Michael Forever

Dedicated: A fan shows off her painted nails as she queues for the tribute concert outside the stadium

Ett fan visar hennes målade naglar, medans hon väntade på hyllningskonserten utanför Stadium.

-Dailymail.co.uk

Fearne Cotton & Bröderna Backstage

Celebrating: Marlon Jackson, Fearne Cotton, Jackie Jackson and Tito Jackson pose for a portrait backstage at the concert

Marlon Jackson, Fearne Cotton, Jackie Jackson och Tito Jackson poserar för ett porträtt backstage på konserten.

-Dailymail.co.uk

Bröderna gör en till hyllningskonsert, utan Randy

Michael Jackson's brothers

En annan Michael Jackson hyllningskonsert kommer ske i December i Tokyo och Jackson bröderna kommer vara den stora rubriken, dock utan Randy Jackson... berättar källor nära familjen till Tmz.

Enligt våra källor, kommer bröderna sjunga ungefär 15 låtar. I konsertenn kommer flera andra artister medverka, främst Japanska artister.

Inga ord än om några fler från familjen kommer medverka.

-Tmz.com

Christina Aguilera @ Michael Forever

Bilder på Christina Aguilera's uppträdande på Michael forever, som sjöng "Smile" & "Dirty Diana."
Alla bilderna är lånade från: Celebrity-gossip.net.Sammanfattning av Michael forever - del 1Tre generationer av Michael Jackson's familj - med några få frånvarande- var med på underhållares Lördag's hyllning till Kungen av Pop, en hyllning av Popstjärnan's liv i skuggan av Rättegången mot doktorn.På en scen skapad som en gigantisk handske, uppträdde artister med låtar från hela Jackson's karriär - från hans barndom med Jackson 5 till monster solo album som "Thriller och "Bad."

Deltagare bad fans att ignorera kritik och fel i planeringen för showen i Wales, och istället fira Jackson's musik historia.

"Det handlar inte om kontroversen," sa R&B stjärnan Ne-Yo, som sparkade igång showen med "Billie Jean," tillsamans med framkomlig moonwalk. "Det handlar inte om rättegången. Det handlar inte om hans död. Det handlar om att fira hans liv. Det handlar om att fira hans musik."

Publiken på Cardiff's Millennium Stadium gjorde precis det, vrålade tillsamans med Jackson's bröder Marlon, Tito och Jackie - tre femtedelar av orginala Jackson 5 - tog scenen för att sjunga "Blame It On the Boogie" med Brittiska pojkbandet JLS.

"Kan ni kännna hans ande i huset ikväll?" frågade Marlon. Bedömt av fedora hattarna och de klittrande handskarna i publiken, kunde många.

Konserten har delat Kungen av Pop's familj och följare. Tre bröder och hans syster La Toya uppträdde medans Michael's mamma Katherine var i publiken och hans barn Prince, 14, Paris, 13, och 9-åriga Michael Joseph Jr., känd som Blanket, modigt tog scenen och tackade fans för att de kom.

"Vi är väldigt glada över att vara här denna speciella kväll för att hylla våran pappa," sa Paris, som precis som hennes äldre bror utrålade självsäkerhet, medans Blanket var väldigt blyg.

-MJJunderground.com

Michael Jackson hyllas av sina barnPå lördagen minns artistvärlden Michael Jackson under en hyllningsgala i Cardiff.
Popikonens tre barn samt världsartister av rang kommer att stå på scen.
Men spelningen har splittrat syskonen Jackson.


Christina Aguilera, Smokey Robinson, Leona Lewis och Cee Lo Green. Alla ska de stå på scen under lördagens hyllningsgala "Michael Forever" i Cardiff.
På plats finns även popstjärnans bröder Marlon, Tito och Jackie samt systern La Toya, liksom Jacksons mor, Katherine.
Men Jermaine, Randy och Janet Jackson har alla tre valt att inte medverka, skriver nyhetsbyrpn AP.
Orsaken?


Den pågående rättegången i Los Angeles, där Michael Jacksons privata läkare Conrad Murray står åtalad för vållande till annans död
Innan showen började på lördagens sa Marlon Jackson till AP att han respekterade sina syskons beslut att inte stå på scen:
- Alla sörjer vi på olika sätt. Vi vill fira de positiva sidorna i hans liv, de positiva sakerna som han gjorde.
På plats i Cardiff är även Michael Jacksons tre barn Prince, 14, Paris, 13, och nioåriga Michael Joseph Jr, även känd som Blanket. Här ovan syns en bild från galans repetitioner.


Michael Jacksons gick bort i juni 2009. Han sista timmar i livet är nu föremål för den rättegång som pågår i Los Angeles. Fans på plats i Cardiff tycker att hyllningsgalan är ett passande "motgift" mot de ofta uppseendeväckande detaljer som diskuteras där.
- Det är en massa negativ energi. Detta är en chans att säga "tack Michael" och hylla hans musik, Ronnie Lee, 32, till AP.
Lördagens gala har drabbats av flera artistavhopp. Bland annat har Black Eyed Peas och Chris Brown lämnat återbud


-Expressen.se

Chris Brown hoppar av hyllningskonsertenAvhoppen fortsätter in i det sista från hyllningskonserten till Michael Jacksons ära. Nu har även Chris Brown ställt in sin medverkan i evenemanget.

Tidigare har Black Eyed Peas och Kiss strukits från artistlistan. Att Chris Brown ställer in sin medverkan i Cardiff den 8 oktober beror på att han vägrats att komma in i Storbritannien på grund av sin brottsbelastning.

Den amerikanske sångaren dömdes till fem års villkorlig dom och sex månaders samhällstjänst efter att ha misshandlat sin dåvarande flickvän Rihanna 2009.

-Dn.se // Bildkälla: Glowradio.ca

David Gest Intervju – Life Of An IconKälla: Mjstar.com

Hatt från Gina TricotTänkte bara tipsa om att dem har en Fedora liknande hatt inne på Gina Tricot just nu :)

Facebook Update från Michael Forever Tribute"The screens are in place..."

Rolig bild! :)

So-cute-michael-jackson-25641961-500-333_large
Källa

Black Eyed Peas hoppar av hyllningskonsertenThe Black Eyed Peas har hoppat av helgens hyllningskonsert till Michael Jackson i brittiska Cardiff. Enligt Reuters är skälet till det plötsliga avhoppet oklart, men konsertarrangören bekräftar att bandet hoppat av.


The Black Eyed Peas var ett av hyllningskonsertens toppnamn, men fortfarande ska artister som Christina Aguilera, Cee Lo Green och Leona Lewis framträda. Dessutom deltar Beyoncé via länk.


Konserten, som

går under namnet "Michael forever", har delat familjen Jackson. Superstjärnans bröder Jermaine och Randy är emot den, delvis för att den krockar med den pågående rättegången mot Jacksons läkare Conrad Murray i Los Angeles.


-Dn.se // Bildkälla: Sweetslyrics.com

Dagen i MJ historiaMichael uppträdde på Meadowlands Arena i Östra Rutherford, den 4:e Oktober, 1998.

-Michaeljackson.com

Livestream från rättegången, dag 6

http://abclocal.go.com/kabc/livenow?id=8366366

Piers Morgan pratar med MJ's EgendomKälla: Legendarymichaeljacksonl.nl

Eftefest efter Immortal WTDansande galningar som var med i showen, Michael Jackson Cirque du Soleil, var så taggad efter premiären i Kanada i Söndags.. att det rullade över till en efterfest och visade upp ett annat häftigt uppträdande.

Allt hände på "Gare Windsor" i Montreal - där MJ's bröder Marlon och Jackie kollade allt från DJ båset.

-Tmz.com

Pratade i telefon med älskarinna när Jackson dog

Michael Jacksons privatläkare Conrad Murray under den pågående rätteången om stjärnans död.

Conrad Murray anlitades för att få Michael Jackson i form.

Men när popstjärnan drog sina sista ojämna andetag satt läkaren i telefon.

Han pratade med sin älskarinna.

Det visade åklagaren i rättegången i Los Angeles mot Michael Jacksons läkare på måndagen. Som bevis användes utskrifter över telefonspecifikationer. Murray hade enligt åklagaren två mobiltelefoner.


Skickade sms

Timmen innan Jackson upptäcktes livlös i sin säng användes båda flitigt. Läkaren skickade sms och pratade i 46 av de 60 minuterna.

Det inkluderade ett halvtimmeslångt samtal med hans kontor och en konversation med en servitris i Houston.

Sade Anding, 24, har tidigare berättat om samtalet. Hon uppgav att Murray plötsligt tystnade under deras konversation den 25 juni 2009.

– Jag höll på och berättade om min dag. Det måste ha pågått i fem minuter.

– Jag började säga, ”Hallå? Hallå?”

I bakgrunden hörde Anding någon hosta och mumla. Det rådde uppståndelse.

– Det verkade som om telefonen låg i hans ficka eller någonstans där den förde oljud. Då la jag på. Jag ringde honom och sms:ade, men han svarade inte, sa hon till brittiska The Sun.


"Hade ingen klocka"

Anding och Murray hade varit tillsammans i sju månader när Michael Jackson dog.

Juryn hörde under måndagen från läkare på den akutmottagning dit Jackson fördes kvällen han dog.

Hjärtläkaren Thao Nguyen uppgav att hon försökte få information från Murray samtidigt som hon utförde upplivningsförsök på Jackson.

Men popstjärnans privatläkare berättade aldrig att Jackson fått narkosmedlet propofol.

– Murray sa att han bara hade gett honom sömnmedel.

När hon ville veta vilken tid Jackson fått medicinen sa han att han inte visste.

– Han sa att han inte hade någon klocka, uppgav Nguyen.

-Aftonbladet.se

Fler bilder på Barnen från Premiären

Cliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle

Bildkälla

Bilder från röda mattan av Immortal WTBildkälla: Ottawacitizen.com

SHOW PREVIEW - Immortal WT

Intervjuer vid röda mattan, Immortal WT

Trauma rummet MJ togs till hos UCLA


Källa

Förbeställ nya albumet!Nu finns nya albumet att förboka på MichaelJackson.com, det finns också olika paket att välja mellan bl.a kan du köpa till en T-shirt och ett program för showen. Beställ här!

Michael Jackson Slot Machine Las Vegas


Med ikoniska bilder av hans glittrande handske och dansande skor, exemplifierar Jackson's spelmaskin state-of-the-art spel, med en stol med surroundljud som till och med vibrerar till legenden's musik, berättar Bally Technologies.

The Michael Jackson game introducerades för första gången på Tisdagen på the Global Gamin Expo i Las Vegs. Spelet kommer till casinos tidigast 2012.

"Vi startade processen för ungefär ett år sedan," sa Mike Mitchell, vice vd för spel designen hos Bally, han läger till att firman förhandlade om licensen av Jackson's musik och videos med flera olika partner, bla Jackson familjen och egendomen.

-Mjstar.com

JLS uppträder med några MJ klassiker


Brittiska pojkbandet JLS uppträder med några klassiska Michael Jackson toner, kolla in det:Källa: Mjstar.com

Bilder från Premiären av Immortal World Tour..


Bildkälla: Mjstar.com

Immortal World Tour Promotional VideoSer grymt häftigt ut!

Nytt album!

Mitt under Michael Jackson-rättegången släpps en ny skiva med den avlidne artistens musik. Plattan "Immortal" innehåller nya versioner av de hitlåtar som används i Cirque du Soleils föreställning om Michael Jackson.

Enligt USA Today når skivan fysiska och digitala skivbutiker den 21 november.

Cirque du Soleil hade premiär på föreställningen "Michael Jackson the immortal world tour" i helgen i Montreal i Kanada. På skivan finns bland annat en alternativ inspelning av Jackson 5:s "ABC".

-Dn.se // Bildkälla: Legendarymichaeljackson.nl

Bilder - Premiär av Immortal World Tour idag!

Den nya Michael Jackson Immortal kan vara den största turnerande rock showen någonsin. Rykten går om att det tar 47 långtradare för att flytta den 90 000 kg scenenutrustningen och de 200st personer som arbetar med showen runt i Nord Amerika för de kommande två åren - och sedan runt om i världen för de nästkommande två åren.

-Mjstar.com

Försvarsadvokat har brytit regel, pratat med TV

conrad-murray-trial michael jackson gag order

Michael Pastor, domare i rättegången mot Conrad Murray, har utfärdat en order om munkorg för advokater efter att en från försvaret dök upp på en tv-show och berättade detaljer om fallet.

"Advokaterna i det här fallet... är inte tillåtna att ge en kommentar till något förtum till deras respektive lag, vare sig muntliga eller skriftligen," har Pastor sagt.

"Jag satt där med min mun öppen," förklarade domaren Pastor, när Matthew Alford dök upp på "Today Show", en försvarsadvokat på fallet.

Advokaten ska nu höras den 15 November i rätten.

-Cbsnews.com // Inquisitr.com

Dagens Bild!Källa

Boka "The Life Of An Icon"The Life Of An Icon finns nu att boka för 169 kr hos Cdon, boka här!

Michael forever i 3D på BioHyllningskonserten för Michael Jackson som hålls i Cardiff senare den här månaden kommer visas i 3D på biosalonger över England.

Fans som inte hade någon möjlighet att köpa en biljett till showen kommer nu fortfarande ha chansen att se konserten med ett speciellt släpp i 40 biosalonger i England som kommer visa hela eventet i 3D.

-Mjstar.com

La Toya kommer uppträda på Michael Forever


Arrangörer av Michael Forever, har bekräftat att La Toya kommer göra sitt första live uppträdande på nästan 20 år på Michael Forever.

-Mjstar.com