Familjen anländer @ Immortalized DayDet blir nog inga fler inlägg från min sina idag, eftersom alla 9:or i min komun ska sammlas och dansa. Men vi hörs! :)

Biljetterna till Immortal i London nästan slutsåldaBiljettterna till The Immortal World Tour i London är nästan slutsålda, bra jobbat London!

Murray ber om att bli släppt ur fängelsetMichael Jackson's fängslade doktor har frågat om han inte kan få bli utsläppt från fängelset i väntan på en överklagelse på hans dom.

Dr. Conrad Murray fyllde i dokument i Fredags, där han frågade domaren om att bli släppt från fägelset, där han har spenderat sina senaste tre månader eftersom juryn fällde honom skyldig av Michael Jackson's död.

-Starpulse.com

Vilken är eran favorit MJ pepsi reklam?

Jag älskar alla!♥

Datum för Glee avsnittetGlee's Michael Jackson avsnitt kommer sändas 8 Februari (nästa Onsdag) TV 11. Alltså en vecka efter det sänds Amerika!

GLEE - "Michael" Teaser

Meddelande: Immortal Tour kommer till Stockholm

Stockholm Deltävling den 2 november och 3 i Globen
Exklusiv Presale Window Från 30 januari - 1 Februari
Allmänna Onsale Börjar 2 februari
Stockholm stannar den 2 november och 3 i Globen
Exklusiv Presale Window Från 30 januari - 1 Februari
Allmänna Onsale Börjar 2 februari.
Stockholm den 30 januari, 2012 - The Estate av Michael Jackson och Cirque du Soleil meddelade idag att Michael Jackson Den odödliga World Tour ™ kommer att fungera i Stockholm den 2 november och 3 på The Globe. Denna gång-i-livet elektrifierande produktionen kommer att använda Cirque du Soleil kreativitet för att ge fans över hela världen en unik inblick i den anda, passion och hjärta för det konstnärliga geniet, som för alltid förändrat global popkultur. Skriven och regisserad av Jamie King, inkluderar showen 64 internationella dansare, musiker och akrobater.
Från och med januari 30 (idag), Cirque Club-medlemmar har exklusiv tillgång till köpa förköp biljetter online på www.cirqueclub.com genom 1 februari enbart. Start 2 februari kl 9.00, kommer biljetter att finnas tillgängliga för allmänheten Ticnet.se eller genom att ringa 077-170 70 70  . Biljetter varierar från 450 kronor till 895 kronor vardera.
The Estate of Michael Jackson
-mjstar.com
Och alla tack för dem bra tipsen. ;) vi är tacksamma!

Tidigare Glee coversSer fram emot de nya som kommer i "Michael" avsnittet!

Fler intervjuer med Glee castet
En till smygtitt från Glee avsnittet

"Clash of the coverband", rösta för den holländska Michael Jackson coverband.

"Det Clash of the coverband" har varit den största bandet konkurrensen i regionen under många år. Det är sökandet efter de bästa och mest populära coverband. Under tävlingen banden njuta av en hel del exponering för allmänheten. Det internationella intresset för tävlingen blir större för varje år. Konkurrensen om de bästa coverband i Benelux (Belgien, Nederländerna och Luxemburg) är på väg och ett band behöver din hjälp!
Holländska Michael Jackson tribute band IMI & Band konkurrerar med den mänskliga naturen. Det är den enda Michael Jackson coverband i tävlingen så vi behöver din röst för att få dem till nummer 1!
"The Clash of the coverband" har varit den största bandet konkurrensen i regionen under många år. Det är sökandet efter de bästa och mest populära coverband. Under tävlingen banden njuta av en hel del exponering för allmänheten. Det internationella intresset för tävlingen blir större för varje år. Konkurrensen om de bästa coverband i Benelux (Belgien, Nederländerna och Luxemburg) är på väg och ett band behöver din hjälp!
Holländska Michael Jackson tribute band IMI & Band konkurrerar med den mänskliga naturen. Det är den enda Michael Jackson coverband i tävlingen så vi behöver din röst för att få dem till nummer 1!
RÖSTA HÄR!, skriv in din e-postadress på hemsidan som visas. Du får ett e-mail för att bekräfta din röst. Michael fans bas är den största fans i världen, så om vi alla tar ett par sekunder kommer vi att få detta MJ coverband på nummer 1.

Hela Videon Från Michael Jackson Immortalized at Grauman’s Chinese Theatre!

-Legendarymichaeljackson.nl

Michae's barn besöker ImmortalMichael Jackson's tre barn, Prince, Paris och Blanket fick chansen att se den ultimata hyllningen till sin pappa med Cirque Du Soleil's Immortal Tour i Las vegas.

-Mjstar.com

 

Glee Cast Pratar Om Micahel Jackson avsnittet!

Man längtar verkligen nu eller hur? :)

Smygtitt på Michael's klädskåp


 

Grand Home Furninshings har fått in en eftertraktad del av Michael Jackson's möbler. Det är ett 8x10 klädskåp från ett av hans hem i Los Angeles.

 

Allmänheten fick en smygtitt för första gången i Lördags, och det det var fullproppat. Klädskåpet köptes i mitten av December och anlände till Roanoke på Tisdagen.

-Mjstar.com

 


Hejsan!

Hejsan jag är den nya bloggaren Astrid som ska pröva blogga i en vecka. Men jag är Astrid och är 15 år ska fylla 16 i år.

Jag minns jag har gillat Michael Jackson sen jag var 5 år så de cirka 11 år nu jag är stolt att älska han. Men på min fritidit umgås jag med familj och vänner och ganska mycket plugg nu eftersom jag går i 9an. Men Michael Jackson är också min förebild. Älska The King Of Pop Always♥

 

 

 

 

 

 

Ny bloggare!En jättesnäll tjej vid namn Astrid kommer hjälpa mig med bloggen under en tid, hon börjar med att testa en vecka så får vi se om hon känner att hon vill fortsätta sen. Vi hoppas att hon trivs här på bloggen! :)

- Emma (Ägaren av bloggen)

Behind the Scenes av Glee: Smooth Criminal

Glee uppträdande: Wanna be startin' somethin'

Läskig och rolig på samma gång?
Läskig och rolig på samma gång?
Justin Bieber om Michael @ Twitter

Familjen tillsammans med Justin Bieber

Hela Glee uppträdandet av 'Smooth Criminal'

Immortal World Tour kommer till Sverige!Michael Jackson The Immortal World Tour kommer till Sverige!

-Hittat genom Jacksonthrill's facebook & forum

Sammanfattning av gårdagen

Dagens faktaDen här jackan bar Michael den 20 November 1984 när han fick sin andra stjärna på Hollywood Walk of Fame, den här gången som soloartist. Jackan är nu endel av Michael Jackson utställningen på Grammy Museum i La.

-Facebook.se/michaeljackson

Bilder från igår @ ImmortalizedKälla: Mjstar.com

Barnen förevrigar fot & HandavtryckMichael Jackson's musik arv var ihågkommen vid den första "Michael Jackson immortalized Day." Jackson's barn deltog i det stjärnspäckade evenemanget på Grauman’s Chinese Theatre i Los Angeles.Källa: Mjstar.com

Nysläppt! Michael i MoskvaMichael Jackson's konsert i Moskva's Luzhniki Open Arena gjorde honom till den första internationella popstjärnan att sepla i det Sovijetiska Ryssland. Bara två år tidigare, skulle hans musik ha förbjudits.

Klippen kommer från en dokumentär som ni kan köpa här.
-Mjstar.com

Justin Bieber's tal @ CeremoninMan märker verkligen hur nerrvös han är inför framträdandet, vilket verkligen visar hur stor idol Michael är för honom.

För er som undrar vad det är för Cermoni: Paris, Blanket och Prince ska med hjälp av Michael's kända handske och sko, göra avtryck framför Grauman's Chinese Theatre. Vid ceremonin dök flera fans och kända artister upp för att hylla sin idol.

Övar inför Michael Jackson Immortalized Ceremony

Bilder från glee avsnittet

Snart visas glee avsnittet!Nästa tisdag, den 31 januari, visas Michael Jackson avsnittet av Glee i USA, så förhoppningsvis finns avsnittet kort där efter att se online på internet. Väntar fortfarande på datum när avsnittet ska visas på svensk tv.

Pratar om Michael [gif's]

Astro - X factorRapparen/ Hip-hop artisten Astro sjöng under sin tid på the X-factor två Michael Jackson låtar, Never can Say Goodbye (Jackson 5) och Black or White. Riktigt bra tycker jag! Vad tycker ni?

Ovanliga bilder

Näms i Nicki Minaj's nya låt "Stupid Hoe"Michael näms i många låtar, precis som i Nicki Minaj's nya låt "Stupid Hoe".

"Look bubbles go back to your habitat
MJ gone and I aint having that
How you gon’ be the stunt double to the nigga monkey"

VIDEO: Big Brother Israel Do A Thriller


Michael Jackson’s Thriller got the Big Brother treatment – this time in Israel.

-Mjstar.com

Promo för Glee avsnittet!

David gest släpper nytt material?

 

En bunt Michael ackson låtar baserade på arbetet av Robert Burns kommer släppas för allmänheten för första gången, enligt David Gest.

 

David Gest säger att han erbjöd albumet till Robert Burns Birthplace Museum i Ayrshire under en nyligen resa till Scotland.

-Mjstar.com

Janet möter Nicki Minaj @ Bet

Bilder

Twitter bilder från Paris"please keep reblogging this photo. not cool""got myself a beast new guitar <333 merry late christmas lol"

wow @RealOBee has small feet ! lol im the one in converse… dude i cant believe im 3-4 inches taller than u, monkey! lollemon cupcakes #yum :)

Annorlunda remix av "i'ii be there"Riktigt bra tycker jag, vad tycker ni?

Receives Key To The City Of Las Vegas

Fråga

Hur känner ni, skulle ni vilja ha mer bilder och artiklar om Paris?

Eftersom det är ganska olika om vad man tycker, så får ni jättegärna kommentera vad just ni tycker. Eftersom Paris står mycket i rampljuset just nu med ny film. Så vad tycker ni? Fler inlägg om Paris?

Glee's cover inför MJ avsnittet

Glee's cover inför MJ avsnittet

Michael Jackson T-shirtModekungen har fått in en supersnygg Michael Jackson tröja. Tröjan kostar 349kr och ni hittar den här.

Ovanliga bilder

Få Michael Jackson som Facebook temaTänkte bara tipsa er om att här kan ni hitta Michael Jackson teman för både Facebook och Tumblr.

Svensk modell fotograferas i Michael's gammla husBloggaren och modellen Jennifer Åkerman, fotograferades nyligen i Michael's tidigare hyrda hus i Bel Air. Stämningen beskriver hon som mystisk, men miljön skriver hon var otroligt fin.

Bilder & information: Blogg.veckorevyn.com/lalife

Joyful Noise - Man in the mirrorEtt klipp från filmen 'Joyful Noise', när en gospels sjunger 'Man in the Mirror'. Riktigt bra tycker jag! Vad tycker ni?

Såhär beskrivs filmen: Joyful Nise är en historia mellan ett partnerskap mellan två kvinnor med starka åsikter (Queen Latifah och Dolly Parton) som är tvungna att jobba tillsammans för att rädda en gospels kör eftersom budgeten hotar dem att lägga ner.

Dagens teckning-Michaeljackson.com

Album klättrar på listanMichael Jackson's Number Ones album har klättrat 156 steg på den offiella Billboard listan, och har nu intagit plats nummer 27.

-Mjstar.com

H&M tar in Michael Jackson tröjaH&M har fått in en supersnygg 'Beat It' tröja, ni hittar den här för 149kr

This is it idag, 20.00 på 8:anMissa inte att This is it sänds idag klockan 20.00 på 8:an!

Franska fans stämmer MurrayEn grupp av Michael Jackson dans i Frankrike stämmer Conrad Murray, och påstår att Michael's död har orsakade dem "Känslomässiga skador.

Enligt AFP, försvarar Emmanuel Ludot 100 medlemmar av en fanclub, som har fyllt i en stämmningsansökan för känslomässiga trauman som har drabbat fansen efter Michael's död.

 

"Det är som att förlora en barndomsvän i en trafikolyckla," säger Ludot. "Eftersom den här döden påverkar dig, har du möjlighet att väcka åtal och begära skadestånd."

 

Men enligt Ludot, är det här inte en ambulans som jagar pengar. Istället, vill fansen ha en "symbolisk euro" var från Murray, Ludot sa också att möjligheten finns att varje fan kan få så mycket som 10,000 euro var.

 

-Legendarymjj

Will.i.am släpper arbetet med Michael, om familjen godkännerRapparen Will.i.am har tidigare vägrat att släppa något av arbetet han gjorde med Michael. Enligt tidigare rapporter från 2010, hade inte arbetet färdigställts alls. Nu säger Will.i.am att han inte kommer släppa något material utan godkännande från Jackson familjen.

Black Eyed Peas rapparen började arbeta med Michael under 2006, men Michael hade inte hunnit ge något av hans godkännande på låtarna innan hans död 2009. Will.i.am säger att han blivit förfrågad om att släppa några av spåren dem gjorde tillsamans, men vägrar om inte Jackson familjen ger deras godkännande.

"Eftersom vi blev vänner vill jag inte vara en anpassling," berättade han för Acces Hollywood den här veckan. "Men, om hans mamma ringer mig och säger, 'Vi måste göra det här', så ja."

Will.i.am pratade också om hans vännslap med Michael, och avslöjade vad han gillade bäst med Michael. "Vi brukade prata via telefonen, han kunde ringa mig under Farsdag, han kunde ringa under Morsdag, födelsedagar, sånna saker överraskade mig om hur jordnära han var - så stor som han är - hur jordnära han var.

-Legendarymj

gif'sLäkare säljer av Jackson's hatt och tröjorDen en gång högklassiga läkarn som gav stora doser av smärtstillande till Michael Jackson auktionerar ut hundratals av gåvor och minnen från hans klienter, för att klara sig från bankrutt.

Dr. Arnie Klein säljer av allting från Cher's 2005 Bentley till Jackson's hatt och tröjor.

Anklagelserna om Klein's massiva recept Demerol till Jackson startade strax efter sångaren's död 2009. Han förnekade dem, men de dokumenterades under förra årets rättegång av Jackson's läkare Dr. Conrad Murray.

 

-Thestar.com

Haha, liten Michael :)

Pic of the day

FrågaFick ni några MJ saker i julklapp?

Mitt svar: Själv fick jag en bok och Immortal skivan!

Låt listan inför GleeEtt av de mest förväntansfulla avsnittet av Glee det här året är hyllnings avsnittet till den one and only Michael Jackson. McKinley ungarna har visst uppträtt med Michael låtar tidigare, men nu blir det en hel timmes underhållning med den otroliga musik katalogen från Kungen av pop. -Mjstar.com

- Wanna Be Startin’ Somethin’ – Blaine
- Bad – New Directions & Warblers
- I Just Can’t Stop Loving You – Finn & Rachel
- Smooth Criminal – Santana & Sebastian
- Never Can Say Goodbye – Quinn
- In The Closet – Brittany & Santana
- We Are The World – New Directions & Warblers
- Black And White – Puck
- Ghost / Monster – New Directions
- Beat It / Billy Jean – Warblers
- The Way You Make Me Feel – Kurt
- Don’t Stop ‘Til You Get Enough – Artie

Bästa kändiscitaten från 2011Posh24 har listat de bästa kändiscitaten från 2011. Jackie's citat till Michael's barn fanns med: "Ni borde jobba på, för att när vi var i er ålder sålde vi ut konserter".

Remix: Queen & Michael Jackson - I Want To Break Free


Höj ljudet på dina högtalare! I firandet av nyheten med de tre nya låtarna med Queen och Michael firar vi med en grym remix!

-Mjstar.com

Tre Queen & Michael låtar släpps under 2012Artisan News Service raporterar att 3 osläppta låtar med Michael Jackson och Queen's frontman, Freddi Mercury kommer att se dagens ljus.

Det finns inget bestämt datum om när låtarna ska släppas, men någon gång under 2012.

-Mjstar.com

New Edition pratar om MJ och J5


Ronnie DeVoe säger, "Medleyt här, är från när vi var barn, innan 'Candy Girl' kom ut, vi brukade sitta i ett rum och lyssna på ett live album från Jackson 5, vi slöt våra ögon och bara föreställde oss möjligheterna."


När frågan om hur det kändes att så ofta bli jämförda med Jackson 5 i början av deras karriär, säger Bell, "Det var något något som vi verkligen tog som en komplimang. Vi sjöng många av deras låtar på våra konserter, på talangjakter, när vi först började.


"Och när 'Candy Girl' kom ut var den väldigt påminnande om 'ABC' och Jackson 5's typ av låtar. Så vi älskade att höra det. Efter ett tag, ville vi komma till en punkt där vi etablerade våra egna identitet och att andra artister skulle jämföra sig till oss."


"Men att bara nämnas i samma mening som the Jacksons och deras arv är något vi aldrig kommer att tröttna på."

-Mjstar.com

Officiell video för "All in your name"