"Jackson bjöd Aaron Carter på droger"Det är helt sjukt, har ni läst kommentarerna efter också? SJUKT! Kommer verkligen Aftonbladet inte på något bättre att skriva?

Källa: Aftonbladet.

Dagens Bild!Källa

Tjänat $400 senaste två årenUnder dem senaste två åren, har U2 tjänat $320 miljoner, delvis på grund av deras enormt framgångsrika internationella turné. Det gör dem till de högst betalda levande musikerna i världen. Hur som helst, äran som den som tjänar mest - död eller levande - går till Michael Jackson.


Popkungen's egendom har tjänat $400 miljoner sedan Jackson's tidiga död för två år sedan och, enligt domstolshandlingar från tidigare det här året, drog Jackson's egendom in $310 miljoner från Juli 2009 till December 2010. Och FORBERS uppskattar att yttligare $90 miljoner har rullat in sedan dess från världen över försäljninar av albumet MICHAEL; DVD försäljningar och konsär filmen 'This Is It', också från andra licensavtal och publicerings intäkter.


-Mjfanclub.net

CitatBildkälla

Rick Ross rökte utanför MJ's husRapparen Rick Ross hyllade Michael Jackson på dagen han dog genom att röka marijuana utanför Thriller stjärnan's hem.

 

Rick var i Los Angeles när han hörde nyheten om Jackson's död för två år sedan och han instruerade sin förare att besöka stjärnan's hem i Holmby Hills.

Han berättar för Rolling Stone magazine, "Jag sa till min förare, 'Yo, jag vet vart hans hus ligger, ta mig dit.'

 

"När jag kom dit, hade en folkmassa hade redan samlats. Jag rullade lite Pr 80 - L.A.'s finaste (gräs) - Jag drog ner fönstret och rökte en för kungen."


-Contactmusic.com

Trouble [Osläppt låt]"Musical Youth" är mycket kända för den här låten. Men visste du att den igentligen var tänkt till Michael Jackson?

Skriven av trion Terry Britten, Bill Livsey och Sue Shifrin. Först erbjöds den till the King of Pop för hans "Thriller" album. Sedan Scott Baio för "The Boy's Are Out Tonight". Men tyvärr, kom den inte med vid slutliga urvalet.

Så under 1984, gavs den till "Musical Youth". Där den tillslut hittade en plats på deras album "Different Styles". Tillsamans med en musikvideo du kan se här!

-Michaeljacksonbeat.blogspot.com

Tom SneddonFick tips av Katalina att lägga upp den här videon, och jag själv håller med videon till 100% Tom Sneddon förstörde Michael's liv och borde få ett hårt straff för det han har gjort!

Dagens Bild!Källa

Ovisat klipp från 'All In Your Name'Mer ovisat material från när Michael och Berry Gibb spelade in 'All In Your Name' år 2002.

Janet kommer att uppträda med MJ i LondonJanet Jackson kommer att uppträda med en virtuell Michael Jackson under hennes kommande London shower för hennes 'Number Ones: Up Close and Personal' turné.

Jackson syskonet kommer uppträda 'Scream' med henes bror, som nådde nummer fem i USA och nummer två i Storbritannien när den släpptes 1995.

Den 45-åriga sångaren kommer inkludera duetten i hennes tr London datum senare i veckan, när hon ska spela på Royal Albert Hall den 30 Juni, 2 Juli och 3 Juli.

När vi pratar om virtuellt sammarbete, förklarade Janet: "Det är terapeutiskt och gör att jag ler inuti. Sångens energi är så hård."

-Digitalspy.co.uk

Fanmade video to Blue GangstaTycker den här videon är väldigt bra gjord för att vara gjord av ett fan, vad tycker ni? :)

Flash Mob @ Atlantic Station| 25 Juni - 2011

Dagens Bild!Från inspelningen av The Wiz!


Källa

Thomas Mesereau @ MJ AuditoriumMichael's tidigare försvarsadvokat, Thomas Mesereau dök upp på the Michael Jackson Auditorium (MJ's gamla skola) i Los Angeles, för att hylla the King of Pop, på 2års dagen av hans död. Han pratade med fans, och poserade för bilder för första gången sedan rättegången 2005.

-Legendarymichaeljackson.nl

Sjöng inte på 'Simpsons'Michael Jackson sjöng inte på avsnittet i Simpsons där han spelade en mental patient, enligt Lisa Simpson.

Skådespelaren Yeardley Smith, rösten av den mest inteligenta medlemen i Simpson's familjen, har sagt till TMZ, att ågrund av avtalsmässiga själ, tillät inte Jackson's skivbolag Sony honom att sjunga låten 'Happy Birthday Lisa', som var skiven speciellt till avsnittet "Stark Raving Dad', som visades i September 1991.

Istället, handplockade han en Michael Jackson impersonator vid namn Kipp Lennon - som också är Jackson's sångröst i den amerikanska miniserien The Jacksons: An American Dream- att sjunga som honom, även vid 'Billie Jean' och 'Ben' i avsnittet.

-Nme.com

Läsarna: Michael Jackson är INTE bästa sångarenMichael ligger på 3:e plats, strax efter Mercury och Elvis, röösta här!

Det konstiga är att dem nämer att Freddie Mercury och Elvis leder, men dem säger inget om att MJ ligger precis efter på 3:e plats?

Resultat i Wembley's omröstning

Wembley Greatest Event top 5 (1923 – 2010)

1. 2007 Muse (H.A.A.R.P Tour)
2. 1988 Michael Jackson (Bad Tour)
3. 1986 Queen Live at Wembley)
4. 2009 Take That (Circus Tour)
5. 1966 World Cup – England v Germany


-Mjstar.com

Murray Dansar loss den 25 Juni

Det var inget lungt sätt Dr. Conrad Murray spenderade två-års dagen av Michael Jackson ... Hans dansade natten bort på ett bröllop.TMZ har fått en video när Murray dansar vid receptionen i Lördags i Pennsauken, New Yersey ... dansande till klassikern, "We Are Family"

Våra spioner säger att Murray var obekväm i början, men sedan öppnade upp sig. I slutet av kvällen pratade han och tog bilder med gäster.

Murray kände inget på bröllopet. Men hans baby mama, Nicole Alvarez, var i brudföljet.

-Tmz.com

Lite fel här va TMZ?


..Så här väl ändå inte Michael ut 1990? Lite fel här va TMZ...

(Bilden är från Victory Tour 1984)

Rösta på Emelie's Michael Jackson Klänning!Emelie har designat en MJ klänning i Nelly.com's tävling, Här kan man rösta! :)

Dagens Bild!Källa

Fans håller hand på Forest Lwan 25 Juni

Kathy Hilton visar bilder

Ägaren till Hilton Hotel och en vän till både Michael och the Jackson's, har släppt en serie med bilder av henne tillsamans med Michael och Michael's familj

-Mjstar.comThriller Jackson såld!


I en auktion med föremål från Beatles, Madonna och Elvis Presley, var det Michael Jackson som var kung visade det sig. Den röda och svara jackan, bevingade axlar och allt, som Michael bar under hans "Thriller" video såldes för ett bud på $1.8 milljoner, i veckans på Juliens auction i Beverly Hills.


Det vinnande priset var över det uppskatted budet på $200,000 till $400,000. En del av pengarna går till Shambala Preserve där Michael's två Bengaliska tigrar, Thriller och Sabu, har levt de sista fem åren.


-Legendarymichaeljackson.nl

Gästbloggare?Taryll Jackson's cover på "Much Too Soon"Taryll Jackson, Michael's brorson, har hyllat hans farbror genom att göra en cover på "Much too Soon".

-Mjstar.com

MJ Macros

Twittrade om MJ igår

Hur hyllade ni MJ?Hur hyllade ni MJ igår?

Mitt Svar: Jag hade en MJ T-shirt, lyssnade på musik, kollade på filmer och youtube klipp. Uppdaterade ju också Bloggen massvis också! :)

Bilden hittar du här!

Greyson Chance Hyllar MJPå 2-års dagen av Michael Jackson's död, hyllar 13-åriga sångaren Greyson Chance The King of Pop.

I en nyligen släppt video. gör Chance en cover på "I Wanna Be Where You Are," en singel som fanns på Jackson's debut album vid samma ålder. Greyso, kommer släppa sin första CD den 2: Agusti.

-Thehollywoodgossip.com

Dagens bild!Källa

TT på Twitter [Svenska]Visste ni att #kingofpop och #ripmj är TT på Svenska Twitter idag?

All In Your Name [Hela låten]

Du glömmer väl inte att följa bloggen på...

Bilder: Fans @ Forest LawnKälla: Mjstar.com

Skott avlossade nära MJ's hemi Las Vegas


På två-års dagen av Michael Jackson död .. avlossades skott bara några hus ifrån fans som sörjde popkungen, vid hans hem under hans vistelse i Las Vegas -- Och källor säger att det kan ha varit en hund som träffades av kulan.

Det var redan poliser vid området pg. av oordning vid Jackson evenemanget (se bilden ovan, tagen innan skottet avlossades)

Källor säger till oss att ... den preliminära informationen är att en polis blev attackerad av en hund, och var tvungen att skjuta för att få hunden att sluta. Inga ord än om hur hunden mår.

Storyn fortsätter...

-Tmz.com

"Blev Mördad"


-Aftonbladet.se / Tack Laura för Tipset!

Jermaine's hyllnings show


För att fira livet av hans älskade bror Michael Jackson, uppträdde igår Jermaine Jackson en hyllnings show på International Indian Film Academy festival i Toronto.

-Tmz.com

Bloggens 1-års dag!Idag var det ett år sedan jag skrev det allra första inlägget på bloggen!

Vad snabbt tiden går, men jag ser fram emot ännu ett år med er underbara MJ-Fans!

His Sweetest Smile
I'II be There (Piano)Älskar det här klippet, så fint!

B.Howard’s Dancefloor hyllar MJDen nya singeln av Amerikanska R&B stjärnan B.Howars gör en speciell hyllning till the King of Pop, Michael Jackson, i den här "Rock With You" inspererade låten.

-Mjstar.com

Life House - From Were You Are - MJ HyllningTack för tipset Mathilda!

Fan Tatuerar in MJ!Här kan ni se en video från när ett Fan tatuerar in Michael på ryggen! :)

Mike Tomkins hyllar Michael Jackson


Amerikanska sångaren och acapella vocalisten Mike Tomkins har skapat en väldigt speciell hyllning till Michael Jackson med hans acapella version av MJ's klassiska P.Y.T

-Mjstar.com

Vart hyllas MJ idag?

Fick en fråga om det är någon MJ hyllning i Sverige idag, iår har jag tyvärr ingen större koll. Men vad jag vet så kommer det vara en träff på Sergelstorg idag, här kan ni hitta evenemangets facebook sida!

Sedan har också Jacksonthrill en träff, dock vet jag inte så mycket om den. Men det finns nog mer information om ni kollar på Jacksonthrill.se!

"All In Your Name" Officiellt släppt!Barry Gibb har nu officiellt släppt den tidigare osläppta låten "All In Your Name" - som nu finns att köpa som download. Här kan du köpa låten!

-Mjstar.com

TWO YEARS AGO


♥ Rest In Peace, Michael Joseph Jackson.
We will always love you.

Fans ger speciella gåvor till hans barn

 

Precis innan två-års dagen sedan Michael Jackson gick bort, fick hans barn en speciell gåva från ett fan.

 

Michael's äldsta son, 14-åriga Prince och 13-åriga dottern Paris tog emot två special designade motorcyklar som var dedikerade tille 'King of Pop.' När man kollar på bilderna på motorcyckeln, ser man tydligt att det var ett fan med en stor kärlek till Michael.


-Legendarymichaeljackson.nl

Tillåts att visa filmernaSony Pictures Entertainment har tillåtit Conrad Murray's advokater att visa några av de 100 timmars filminspelningarna från Michael's repetitioner för hans "This Is It" konsär. Men dem är inte tillåtna att göra något offentligt uttalande av vad dem ser.

-Legendarymichaeljackson.nlMJ på TV3 imorgon!Imorgon kväll/natt visar TV3 This Is It klockan 22:20 och Inside the Michael Jackson Mansion: Never Can Say Goodbye klockan 00:35.

Tack för tipset Katalina! / Källa: Tvplaneten.se

Glad Midsommar!


Källa

Glad Midsommar allihopa! :D

Flyg över Neverland

 

Channel Islands Helicopters kommer ta Michael Jackson fans på en 30-minuters flygning över Neverland Ranch från 9.a.m

 

Oxnard-baserade Channel Island's Helicopters säger att den halv-timmes "Flygning över Neverland" eventet kostar $175 per person och $500 för en privat flygning för tre personer.

 

En talesman för företaget säger att redan har bokats av ungefär 100 passagerare, och fler säten finns tillgängliga för 25 Juni.


-Mjstar.com

La Toya i en exklusiv intervju
I en exklusiv intervju med MSNBC pratar Michael Jackson's syster La Toya Jackson om hennes nya bok som handlar om brodern Michael.


-Mjstar.com

Britney tar efter Michael?Tycker ni inte slutet, när killen kollar bak i kameran, är väldigt likt slutet på Thriller?

Bästa sångaren genom tiderna


Han har redan krönts till kungen av pop.

Nu har framlidne Michael Jackson utsetts till den bästa sångaren – någonsin.


Det är musiksajten NME som årligen genomför omröstningen ”Bästa sångaren genom tiderna”.


Efter tio miljoner röster och en snittpoäng på 9,02 gick segern slutligen till popkungen Michael Jackson, som avled i en hjärtinfarkt för två år sedan.


Första nykomlingen på 25 år

På andra plats slutade Queens folkkäre sångare Freddie Mercury med ett poängsnitt på 8,39, följd av Elvis Presley på 7,17.


-Aftonbladet.se

Flash Mob på Nashville's Lower Broadway


 

Traffiken stannade på Nashville's Lower Broadway i Fredags natt. Istället för att fordon använde gatan uppträdde nästan 100 flash mob dansare till Michael Jackson's Beat It. Nyheten om flash moben gick ut till sociala medier tidigare den här veckan.


Klockan 7 i Fredags natt, gick flash mob dansarna Broadway mellan 4th och 5th avenues och väntandes på att musiken skulle starta. Under tiden, höll Metro poliser ett öga på situationen och väntade på att flash moben skulle starta. När musiken startade, flyttades patrullbilar för att blockera trafiken. Det var då Trent Dabbs, som bar en Michael Jackson t-shirt, började dansa på gatan. Publiken följde med och fyllde nedre Broadway med deras danssteg.


-Legendarymichaeljackson.nl

Hej allihopa!


Jag och min älskade lägerhäst Trond! ♥

Hej allihopa! Nu är jag tillbaks efter 9 dagar på ridläger tillsamans med min älskade fjording och massor av underbara kompisar!
Måste ge ett stort tack till Alexandra som varit snäll och tagit hand om bloggen, kollar igenom inläggen nu och vilket grymt jobb hon har gjort!

Nu är jag tillbaks och hoppas att få en grym sommar med er och räkna med massor av MJ!

Sista dagen!

Idag är sista dagen som jag, Alexandra, gästbloggar här. Imon kommer Emma, ägaren av bloggen, vara tillbaka. Jag hoppas att ni är nöjda med min uppdatering trots att jag inte har lagt ut så mycket nyheter, men har inte haft så mycket tid till det då jag har jobbat från 09.00-17.00 den här veckan! Som sagt hoppas jag att ni är nöjda och tycker att jag har gjort ett ganska bra jobb. Ni får gärna fortsätta att följa mig på min blogg, om annars vill jag bara tacka er för ert engagemang och säga att ni är underbara läsare allihop! Ha en fortsatt underbar sommar och glad midsommar!

Long live the King, we love you Michael! ♥

Svar gissa låten

Rätt svar på "Gissa låten" var "Wings of my Love" med the Jackson 5!

Grattis Emeli som hade rätt svar!

Angående Randy Jackson

Tack för era kommentarer om att jag hade tagit fel Randy Jackson! Helt ärligt talat så tyckte jag inte att han var så lik sina bröder... men visste inte heller att det finns en annan Randy Jackson. Tack för er respons angående felet, nu har jag åtgärdat det och det måste vara rätt nu för att Randy´s dotter Genevive är också med på bilden.

Janet Damita Jo Jackson 16 maj 1966

Janet Damita Jo Jackson, oftast bara kallad Janet, föddes som det sista barnet i den berömda familjen Jackson. Ganska uppenbart föddes även hon i den lilla staden Gary i delstaten Indiana, USA. På Wikipedia beskrivs hon som en amerikansk sångerska och skådespelerska.
Sedan 1986 har Janet haft 10 listettor på amerikanska Billboard Hot 100. Hon är fortfarande aktiv som artist och en av hennes "bästa vänner" var storebrodern Michael.
Idag är Janet 45 år gammal.
Janet Jackson är precis som sin bror Michael mycket energisk på scenen och en mycket duktig dansare.
Informationen hittar du här.

Gissa låten

Like a beach that knows no boundaries with all the trees 
As it rushes to the seas darling we'll be just as free 
I'll lift your spirits high our love will fly 
We'll have heaven blue skies and forever sunshine
Ett tips: En låt med The Jackson 5

Steven Randall "Randy" Jackson 29 oktober 1961

Steven Randall Jackson, oftast kallad "Randy", föddes den 29:e oktober 1961 i Gary, Indiana, USA. Randy är precis som sina bröder och systrar en amerikans sångare och musiker. Under 1970- 1980-talen var Randy medlem i familjebandet The Jacksons.
Anledningen till att han inte var med i The Jackson 5 var att när gruppen bytte skivbolag från Motown Records till Epic Records år 1975 valde Jemaine Jackson att stanna hos Motown. Detta berodde på att han hade ett förhållande med ägaren Berry Gordy´s dotter Hazel Gordy. Det är här Randy kommer in i bilden då han fick ersätta sin bror Jermaine.

Idag är Randy 50 år gammal.
Ovan ser ni Randy med dottern Genevive Jackson.
Informationen hittar du här.
Bilden hittar du här.

Michael Joseph Jackson 29 augusti 1958 - 25 juni 2009

Michael Joseph Jackson, även kallad "The King of Pop", föddes den 29:e augusti 1958 i Gary, Indiana, USA. På Wikipedia beskrivs han som en amerikansk sångare, dansare, låtskrivare, producent och skådespelare, men han var även: Pappa, bror, son, idol, Kung, världens största artist, myt, gåta och i många människors ögon var han en underlig man som föddes som mörk och blev ljus.

Han har gjort stora framgångar inom musikindustrin och även förändrat en hel del av den, inte minst med sina nytänkande och banbrytande musikvideor och danser... så som Thriller och Smooth Criminal. Han upphävde även tyngdlagen då han för första gången visade världen "moonwalk".

Redan som 5 åring började han uppträda med sina bröder i familjegruppen The Jackson 5 och år 1971 började han med sin minst sagt spektakulära solokarriär, men han var fortfarande medlem i familjegruppen.

Michael´s andra album "Thriller" som släpptes år 1982 är världens bäst sålda album genom tiderna. Även hans fyra andra album, "Off the Wall" (1979), "Bad" (1987), "Dangerous" (1991) och "HIStory" (1995) hör till världens bäst sålda album någonsin. Under sin karriär sålde Michael Jackson sammanlagt runt 750 miljoner album och singlar.

Michael har ofta antytt att han fått inspiration från artister som Jackie Wilson och James Brown, men han har även influerat många unga artister som Chris Brown, Justin Bieber och Rihanna.

Michael Jackson blev två gånger inskriven i Rock 'n' Roll Hall of Fame, en gång med The Jackson 5 och en gång som soloartist. Han blev också inskriven i Songwriters Hall of Fame.

År 2009 planerade Michael att göra avslutnings-comeback som skulle bestå av 50 shower i Londons The O2 Arena och skulle gå under namnet "This Is It". Förberedelserna var i princip färdiga då Jackson plötsligt drabbades av hjärtstillestånd i sin hyrda villa i Los Angeles, Kalifornien, USA. Hans död chockade världen och fans över hela planeten sörjde sin bortgågna idol.

Michael Joseph Jackson blev 50 år gammal.


Michael var alltid mycket energisk på scenen och gillade att underhålla sin publik, här under ett uppträdande med gruppen The Jacksons.

Informationen hittar du här.

 

Tidsinställt inlägg!

Kika in här igen vid kl 12.00 då ett tidsinställt inlägg publiceras så hörs vi senare ikväll! With L.O.V.E

Svar - gissa låten

Detta kanske var en lite för enkel låt? Nästa gång ska jag försöka välja en lite svårare! Svaret var i alla fall såklart Will You Be There.

Rätt svar hade: Emeli, Dibora, Mathilda och Perla. Stort grattis till er!

Gissa låten


In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.

Marlon David Jackson 12 mars 1957

Marlon Davis Jackson föddes den 12:e mars 1957 i Gary, Indiana, USA och beskrivs på Wikipedia som en amerikansk sångare och skådespelare.

Under 1970- och 1980-talen var han med i familjebanden The Jackson 5 och The Jacksons.

Marlon hade en tvillingbror, Brandon, men han dog direkt vid födseln.

Sedan augusti år 1957är Marlon lyckligt gift med Carol Parker och har med henne två döttrar och en son.


Informationen hittar du här.
Bilden hittar du här.

Omer Bhatti

Han sägs vara Michael Jackson´s son, Joe Jackson har till och med uttalat sig såhär: "Han ser ut som en Jackson, han kan sjunga som en Jackson, han kan dansa som en Jacson. Det är klart att han är en Jackson". Vad tror ni? Är det Michaels son eller inte? Han bodde ju trots allt större delen av sin uppväxt på Neverland tillsammans med Michael... och visst är han lik? Jag tror i alla fall att detta är Michaels son. Hur som helst är han sjukt söt och om ni inte redan har sett det så bör ni gå in på www.svtplay.se och titta på det avsnittet av talkshowen "Skavlan" där han är med. Helt klart värt att se! Tyvärr är det bara de sista 10 minuterna eller något av showen... så ni får spola fram ganska långt.

Nedan ser ni Omer och Michael för ett antal år sedan, idag är Omer runt 20.


Bilden hittar ni här.

La Toya Yvonne Jackson 29 maj 1956

La Toya Yvonne Jackson föddes den 29:e maj år 1956 i Gary, Indiana, USA. På wikipedia beskrivs hon som en amerikans sångerska och fotomodell. Under en period var La Toya gift med Jack Gordon som enligt La Toya själv kontrollerade och slog henne. Det ska även vara Jack som fick henne att posera för Playboy, menar La Toya.

La Toya, det femte barnet i Jackson-familjen, har skrivit en bok om sin uppväxt där hon framför att hennes pappa, Joe Jackson, utsatte henne och hennes systrar Rebbie och Janet för sexuella övergrepp. Joe ska även, precis som hennes bror Michael har berättat, slagit familjemedlemmarna. Detta har även Joe´s fru och barnens mamma Katherine Jackson bekräftat i Oprah Winfrey´s talkshow.

Utgivningen av boken och La Toyas utvik i Playboy gjorde att hennes relation till sin familj blev väldigt ansträngd/avlägsen då familjen nekade att misshandel hade pågått och dessutom hatade att hon vek ut sig.

I början av sitt liv/sin karriär körade hon bakom bröderna i The Jackson 5 och år 1980 slog hon igenom med sin solokarriär då hon släppte låten "If you feel the funk".

Idag är La Toya Jackson 55 år gammal.


Informationen hittar du här.
Bilden hittar du här.

Jermaine LaJaune Jackson 11 december 1954

 Jermaine LaJuane Jackson föddes den 11:e december år 1954 i Gary, Indiana, USA. Under 1970- och 1980-talen var han precis som sina äldre bröder med i familjebanden The Jackson 5 och The Jacksons. Han har även, likt sina syskon, gett ut flera soloalbum och i höst kommer han även släppa sin bok "You Are Not Alone, Michael". Idag är Jermaine 57 år.


La Toya Jacksom ger ut bok om Michaels död

La Toya Jackson har skrivit en bok om sin bror Michaels död. Boken har fått titeln "Starting Over" där hon berättar sin egen version av sin brors död. "Starting Over" beräknas ges ut (i USA) under nästa vecka.

I boken avslöjar hon att så fort hon fick höra om Michaels död så var det första hon tänkte "Vem dödade Michael?".

La Toya skriver även om att hon gick in i Michaels rum efter hans död och hittade övertäckta möbler, anteckningar/meddelanden till pappa Joe Jackson där han bad: "Få bort de här människorna från mitt liv." Hon ska även ha hittat anteckningar om att Michael bara hade gått med på att göra 10 shower i London, de så kallade "This Is It".

La Toya pekade ut Michaels dotter Paris för att ha informerat La Toya om Michaels välmående kort innan hans död. Medan den yngste av barnen, Blanket, påstod att "Pappa frös alltid och grät jämt".

Även Jermain Jackson planerar att släppa en bok, men releasedatumet är inte förrän i september.- legendarymichaeljackson.nl
Bilden hittar ni här.

Toriano Adaryll "Tito" Jackson 15 oktober 1953

Toriano Adaryll Jackson, oftast kallad Tito, föddes i Gary, Indiana, den 15:e oktober 1953 och beskrivs som "en amerikans sångare och gitarrist". Under 1970 - och 1980 - talet spelade och sjöng han i familjebanden The Jackson 5 och senare The Jacksons.

Till skillnad från sina övriga syskon har Tito inte gett ut något soloalbum, vilket hans söner Taj, Taryll och TJ däremot har. Sönerna kallar sig 3T.

Informationen hittar ni här.
Bilden hittar ni här.

Sigmund Esco "Jackie" Jackson 4 maj 1951

Sigmund Esco Jackson, oftast kallad "Jackie", föddes precis som sina bröder och systrar i den lilla staden Gary i delstaten Indiana, USA. Jackie var under 70 - och 80 - talen med i familjebanden The Jackson 5 och The Jacksons. Under 80-talet hade Jackie ett "romantiskt förhållande" med Paula Abdul, samtidigt som han var gift med Enid Jackson. Idag är Jackie 60 år gammal.

Hyllningar den 25:e juni 2011

Fick en kommentar av en läsare som undrar om jag vet om det kommer hållas någon hyllning/cermoni till minne av Michael den 25:e juni, alltså om en vecka. Jag letar runt just nu och försöker hitta någon information om det, i så fall kommer jag ju självklart skriva det här. Trots att jag inte vet så kan jag i alla fall tänka mig att det kommer hållas någon slags hyllning, han var ju trots allt älskad av miljontals människor.

Dagens bildBilden hittar ni här.

Förlåt!!

Ber jättemycket om ursäkt för min dåliga uppdatering idag, men jag måste faktiskt skylla på att jag inte har haft tid!! :( Har varit på två studentfiranden och kom precis hem, har varit borta i 10 timmar... men jag lovar att uppdatera mer imon! Då fortsätter jag även med inläggen om Familjen Jackson, alltså familjemedlemmarna :D Hoppas ni har haft en fantastisk dag!!

Shower i hyllning till MJ

Om du ska till något av följande länder i sommar kan du passa på att gå på någon av alla shower eller event som skapats för att hylla den enastående Popkungen. Nedan har du en lista över shower i Italien, USA, Frankrike och England i juni-augusti. Fler länder och shower hittar du här.

England:
13:e juni - Thriller Live
14:e juni - Thriller Live
15:e juni - Thriller Live
16:e juni - Thriller Live
17:e juni - Thriller Live
18:e juni - Thriller Live
20:e juni - Thriller Live
21:a juni - Thriller Live
22:a juni - Thriller Live
23:e juni - Thriller Live
24:e juni - Thriller Live
25:e juni - Thriller Live
25:e juni - Michael jackson 25th June 2011- 2 years on - fan gathering at London O2 Arena
27:e juni - Thriller Live
28:e juni - Thriller Live
29:e juni - Thriller Live
30:e juni - Thriller Live
1:a juli - Thriller Live
2:a juli - Thriller Live
3:e juli - The Michael Jackson Experience UKs no.1 Michael Jackson tribute
11:e juli - Thriller Live
12:e juli - Thriller Live
13:e juli - Thriller Live
14:e juli - Thriller Live
15:e juli - Thriller Live
16:e juli - Thriller Live
17:e juli - Thriller Live
18:e juli - Thriller Live

Biljetter till Thriller Live hittar du här.

Italien:
25:e juni - La Coreografia Flash Mob di Michael Jackson 4 ever
25:e juni - International tribute 2011 in Loving Memory of Michael Jackson

USA:
17:e juni - Who´s Bad - The Ultimate Michael Jackson Tribute
18:e juni - Who´s Bad - The Ultimate Michael Jackson Tribute
24:e juni - Who´s Bad - The Ultimate Michael Jackson Tribute
25:e juni - A Celebration of M.J.J´s Life
25:e juni Fanvention Flash Mob
25:e juni - Candlelight Vigil for Michael Jackson
25:e juni - Michael Jackson Dinner Performance / Donation Drive
25:e juni - Who's Bad - The Ultimate Michael Jackson Tribute
25:e juni - The Ultimate Michael Jackson Tribute Concert
25:e juni - LA World Flag Day & Assembly at Forest Lawn
25:e juniMake A Better World Foundation's 2nd Annual Convention
4:e juli - Who's Bad - The Ultimate Michael Jackson Tribute
10:e juli - Who's Bad - The Ultimate Michael Jackson Tribute
22:a juli - Who's Bad - The Ultimate Michael Jackson Tribute
23:e juli - Who's Bad - The Ultimate Michael Jackson Tribute
29:e juli - Who's Bad - The Ultimate Michael Jackson Tribute
12:e augusti - Who's Bad - The Ultimate Michael Jackson Tribute
26:e augusti - MJFanvention 2011
27:e augusti - 3rd Annual Brooklyn Loves Michael Jackson

Frankrike:
18:e juni - This is Jam!
25:e juni - Fans samlas vid Eiffeltornet i Paris.
25:e juni - Generation Moonwalk 2011, Hyllning med Jermaine Jackson.

Mer specifik information om var och när de olika showerna går hittar du här.- legendarymichaeljackson.nl

Maureen Reilette "Rebbie" Jackson 29 maj 1950 -

Maureen Reilette, hon kallas ofta för Rebbie, är den förstfödda i den berömda familjen Jackson. Hon föddes den 29:e maj 1950 och har precis som sina bröder och systrar varit aktiv inom musikbranchen. I sin ungdom var hon med i bakgrunden i familjebandet The Jackson 5, men det var inte förrän senare som hon verkligen slog igenom som soloartist. Året var 1984 då hon slog igenom med låten Centipede som hennes bror popkungen Michael Jackson skrev.

Idag är Rebbie 61 år.


Bilden hittar du här.
Informationen hittar du här.

Min hyllning till dig, Michael Joseph Jackson

He started with ABC, like any other normal child.
But he was different.
He Thrilled the world.
He made HIStory.
He was Bad.
And he got more Dangerous.
But somehow,
he was always
Invincible.
Long live the King of Pop - the worlds greatest artist of all time.
I want you back, Michael Jackson!

Gästbloggare!

Hej på er alla underbara Michael Jackson fans och läsare! Vill bara meddela att från och med idag (15:e juni) till den 23:e juni kommer jag (Alexandra) gästblogga här. Hoppas att ni blir nöjda med min prestation, om inte är det bara att skicka en kommentar om vad jag ska göra bättre.
Nog om mig, nu tycker jag vi åter igen riktar ögonen mot denna underbara, oslagbara man: Ladies and gentlemen, let me introduce; Michael Jackson!

Hej då!Hej! Imorgon åker jag (Emma) iväg på ridläger, vilket jag tycker ska blir jätte roligt. Såklart kommer inte bloggen stå helt stilla utan snälla Alexandra kommer hjälpa mig att ta hand om bloggen och uppdatera till er!


Hoppas ni får en galet bra sommar så länge så hörs vi igen nästa Torsdag!
Kramar // Emma

Världspremiär för Behind The Mask!

Jackson Museumet pausatDen abitiösa planen för ett museum, hotell och casion komplex i hylnning till King of Pop i hans hemstad i Gary, Indinana visar små tecken på framsteg och några av stadens tjänstermän undrar om projektet är dött i vatten.

Staden Gary blev partners med the Jackson Family Foundation i Juni förra året i hopp om att bygga det $300 miljon komplexet tillägnat till Michael Jackson och hans berömda syskon i staden de föddes i och flyttade från 1969.

Hur som helst, nästan ett år har gått och det är nästan ingen action eller progress i projektet och frågor kvarstår om the Jackson Family Foundation har den tax-fria statusen för att ta emot 300 tunnland mark.

-Mjfanclub.net

I Belive In Michael Jackson!
Dagens Bild!Källa

I rättegång för 6 år sedan, inte skyldig!13 Juni är en väldigt viktig dag för Michael och hans fans. Den 13 Juni, 2005 gav domstolen i Santa Maria ett uttalande på alla punkter efter 4 månaders: Inte skyldig!

-Legendarymichaeljackson.nl

Taj Jackson: "Filma med MJ"

Det här publicerade Taj Jackson på hans blogg idag:


Hej, de senaste månaderna har varit konstiga för mig. Den senaste tiden har jag varit både extremt glad och ledsen på samtidigt.


Vad är den glada delen?


Jag fick min "Epic" kamera förra månaden och den är helt otrolig. Vad är en Epic kamera? Det är en innovativ digital bio kamera från företaget "Red". I själva värket var Red företaget min farbror Michael var väldigt förtjust i. Vi brukade prata om dem över telefonen och speciellt om deras kommande kameror. Han kände att Jim och hans företag banbrytande och att dem rn dag skulle övervinna de stora killarna. Jag behöver inte säga att han hade rätt, som vanligt.


Här är en bild på min fabror med Red one kameran.

 Känna min farbror, älskade han förmodligen varje minut bakom kameran.

Vilket leder till den tråkiga delen. Ända sedan jag fick min Epic kamera, har jag hittat mig själv deprimerad. Varför? för min farbror skulle vara den första personen jag skulle ringt och berättat om min nya "'Epic". Han skulle varit så glad för mig, ....för oss. Jag kan höra honom nu, frågande "när ska vi filma något tillsamans med den?". Den hårda verkligheten är, nu kommer jag aldrig få möjligheten till det.

Då kommer jag varje gång jag sätter på kameran för att filma något eller trycka på inspelningsknappen, kommer jag att tänka på min farbror Michael, och hur han inspererade mig och kommer fortsätta insperera mig.

På ett sätt kommer jag filma med "MJ"

-Legendarymichaeljackson.nl

Rolig bild!Har aldrig tänkt på att Jackson faktiskt slutar på ON, lite roligt! :)

Bildkälla

MJTE till Nitendo 3DS!Michael Jackson The Experience - dans spelet världen väntar på  kommer till Nitendo 3DS!

-Legendarymichaeljackson.nl

Filmerna transporterades av vakterDe sista videorna av Michael var så hemliga, att dem transporterades i en omärkt bil, följda av beväpnade vakter mitt i natten .. det visar nya dokument i fallet mot Conrad Murray.

Murray vill se alla repetitions filmer från This Is It turnén. Murray's advokater tror det kan bevisa att Michael var i sådan bräckligt tillstånd så det fanns många andra skäl till hans död än Propofol. Murray's advokater stämde banden, men nu invänder Sony Pictures - som är ansvariga för videorna - av flera anledningar. Sony påstår att det finns mer än 20 boxar av videor och att det kan kosta $200,000 att logga och återge dem alla.

 

I dokumenten, beskriver Sony hur top hemliga viderona var för studion. Sony's advokater säger, "När de blev transporterade till Sony i Culver City, transporterades dem i en omärkt bil följd av beväpnade vakter mitt i natten." När filmerna redigerades, stod det vakter utanför dörren och ingen internet uppkoppling var tillåten i rummet.

 

Sony lämnade också en förklaring som säger att videorna har en "högt värde för potentialen i framtida användningsområden. Dem användningarna inkluderar en eller fler 'anniversary editions.'"


-Legendarymichaeljackson.nl

Christoffer Collins dansar i TalangHan är verkligen duktig!

Forsätt att rösta!Kommer ni ihåg att jag för några dagar sedan skrev att Freddie Mercury gått om MJ i NME's röstning?
När MJ åkte ner på en 2:a plats satte såklart alla fans igång att rösta, så nu är Michael i ledningen igen!

Men kom ihåg, fortsätt rösta!

Ledsen för uppdateringen!

Ledsen för den dåliga uppdateringen som har varit, mycket att förbereda sista dagarna i skolan. För på Tisdag slutar jag 8:an! :) Men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt!

Thriller Jackan hjälper MJ's tigrar


Michael Jackson
's tidigare tigrar, "Thriller" och "Sabu", hjälper Shambala Preserve i Kalifornien att få in fint med pengar. Popstjärnan's ikoniska svart och röda läder jacka från musikvideon "Thriller" ska gå under hammaren - och intäkterna går till Djurresarvatet.


Jackan är värderad till $400K - men vid tidigt intresse kan priset bli mycket högre. Jackson gav en del av musikhistorien till hans sedan länge kostym-designers, Dennis Tompkins och Michael Bush, med ett budskap inskrivet i fodret, "Till Bush och Dennis, all min kärlek, Michael Jackson." Jackan kommer säljas tillsamans med 600 andra saker (inkluderat peruken Jackson bar när han berkräftade "This Is It" Turnén) under Music Icon Auction anordnat av Julien's Actions den 25 Juni.

 

-Ecorazzi.com

Dagens Bild!


Bildkälla

Videon till BTM Släpps 14 Juni!Den här våren gav Michael Jackson's Egendom och Sony Music alla en chans att bli en del av Michael Jackson's video arv med The Behind The Mask Project. Denna banbrytande, globala castingen uppmanade personer i alla världens hörn som älskade Michael Jackson skulle filma, ladda upp och lägga fram sina egna unika framträdanden för att inkluderas i videon; videor från hela 103 länder finns med. 

14 Juni, kommer The Behind the Mask Project presenteras.

-Legendarymichaeljackson.nl

Dagens Bild!Källa

Miley Cyrus inspererad av MJ's Thriller jacka?Det såg ut som stjärnan hade the King of Pop i tanke när hon bar en röd läder jacka på scenen.

-Hollywoodlife.com

MJ På Liseberg1988 besökte Michael Jackson Liseberg. Pelle Johannisson, marknadschef på nöjesparken, berättar om mötet med megastjärnan.
– Han var helt åkgalen.
1988 spelade Michael Jackson på Eriksberg i Göteborg. Marknadsstrategerna på Liseberg visste att megastjärnan älskade nöjesparker och gjorde allt för att få honom att besöka Liseberg.

 

– Vi kontaktade hans agenter och folk som fanns runtom honom. En journalist som jobbade på Göteborgs Posten hjälpte oss, berättar Pelle Johannisson.

 

Ända in i sista stund var det osäkert om Michael Jackson skulle dyka upp. Nöjesparken skulle öppna klockan tre på eftermiddagen och stjärnan anlände tillsammans med cirka hundra personer på förmiddagen.

 

– Jag minns att det var en fredag. De kom hit i bussar. Det var ett fruktansvärt mediepådrag, han var ju på toppen av sin karriär då. Fotograferna låg på taken runtomkring Liseberg.

 

Enligt Pelle Johannisson åkte stjärnan bland annat Lisebergsbanan, besökte Villa-upp-och-ner men hans favorit var berg och dalbanan lisebergsloopen. Den åkte han fem gånger i rad.

 

Efter tre-fyra timmar lämnade han Liseberg.

 

– Han tyckte att det var roligt och det var vackert väder den dagen. Det märktes att han tyckte om det, han var helt åkgalen.

 

-Svd.se

Inga försäkringspengar för This Is It

Konsertarrangören AEG Live har inte rätt till försäkringspengar för Michael Jacksons inställda spelningar i London. Det hävdar försäkringsbolaget Lloyd's som har bett en domstol i Los Angeles att nollställa policyn på 111 miljoner kronor, skriver BBC News.


AEG Live tog ut försäkringen två månader före Jacksons död i juni 2009. Enligt Lloyd's underlät man dock att lämna viktiga upplysningar om stjärnans hälsotillstånd, som hans användning av receptbelagda mediciner.

-Svd.se

Ville ha en roll i X-MENPå den senaste film industri konferensen, PRODUCED BY, kom en intressant historia om the King of Pop upp.


Ralph Winter, producenten av de populära X-MEN filmerna, när den första filmen hade filmats, kom pårtryckningar från Michael Jackson om en roll. Det är mycket känt att Jackson var ett stort fan av både Marvel Cosmics och film. Men Jackson ville inte spela vilken som helst mutant i filmen. Det verkade som han hade siktet inställt för rullstolsbundna telepaten och grundaren av X-men, Proffesor X.


Naturligtvis, gick rollen som Charles Xavier så tillsist till Patrick Stewart för de första tre filmerna och spelas nu av James McAvoy i den nyaste delen, X-MEN: First Class. Men kan du bara tänka dig närbilderna på de otroligt fina intensiva ögonen Jackson har, när han använder sina mäktiga telepatiska förmågor för att rädda planeten?


-Mjfanclub.net

Dagens Bild!Källa

Dagens bild!Källa

Thriller Jackan säljs!


Jackan som Michael Jackson bar i videon till "Thriller" ska auktioneras ut.


Auktionsförättaren Darren Julien beskriver den svartröda jackan som "det mest igenkända och karaktäristiska plagget från popkulturen".


Julien räknar med att jackan går för åtminstone 200.000 dollar, motsvarande drygt 1,2 miljoner svenska kronor.


Den 25 eller 26 juni faller klubban över Jacksons jacka. Auktionen innehåller fler prylar från popvärlden, bland annat Jacksons peruk och saker från artister som Madonna, Bruce Springsteen, Frank Sinatra, Johnny Cash och Elvis Presley.


-Svt.se

Sveriges svar på Michael Jackson


 

Det är många som gör det. Det är många som försöker. Men det är få som faktiskt kan det. Att dansa som Michael Jackson. Sverige har tidigare utsett ett antal personer som Sveriges svar på Michael Jackson.


Idag utser Jacksonthrill officiellt Sveriges riktiga svar på Michael Jackson! Hans namn är Christoffer Collins, 11 år, och kommer från Stockholm och har under våren tävlat i TV 4s program Talang. Christoffer chockade juryn och publiken då han gled upp på scenen och körde Billie Jean som om han inte gjort något annat. Efter några minuter var han vidare till semifinal och visst fanns det frågetecken från folk om han skulle kunna toppa sitt första nummer.


Väl vid semifinal var det inga konstigheter. Med sitt utförande av ”Bad” tog han Sveriges tv-tittare med storm. Så även teamet på Jacksonthrill. Christoffer är Sveriges riktiga svar på Michael Jackson. Med sin låga ålder, sin passion och sin fantastiska utstrålning lever han upp till alla krav som krävs för att vi på Jacksonthrill ens ska vilja ge honom uppmärksamhet. När vi först träffade Christoffer och fick se honom dansa var det som att se en ung Michael. En ny medlem i Jackson 5. Det finns något där som många saknar, det finns något ärligt, något äkta. Sanning går inte att blunda för.


På fredag är det final i Talang 2011. Det finns bara en värdig vinnare och vi anser att platsen tillhör Christoffer Collins. Det är nu vi alla behöver hjälpas åt. Om inte för Christoffers skull så för Michaels. Sverige behöver få fram en ung och riktig talang som är värd att satsa på. Vad kan då inte vara bättre än en kille på 11 år som älskar Michael Jackson över allt annat, men som även sprider den glädje och kärlek som Michael lärt oss att dela med oss av?


Fredag 10 Juni kl 20.00 står han på scen i final. Jacksonthrill kommer att vara där, vi kommer att rösta, gör det du också.


-Jacksonthrill.se


Ramlar under Smooth CriminalDet här är första gången jag ser honom ramla på scenen, vilket bara bevisar hur grym han är! :)

Aldrig tidigare visade bilder släpps!För femton år sedan spelade Michael Jackson en engågs föreställning i Brunei den 16 Juli, 1996, för att fira hans majestät Hassanal Bolkiah's 50 åriga födelsedag. Sultanen anordnade egen privat show i hans egan personliga 'lekplats-gård' (Jerudong Park Garden, Bandar Seri Begawan) dit han bara hade bjudit 4,000 speciella gäster, vilket gör händelsen väldigt ovanlig hos varje Michael Jackson fan eller sammlare.

Efter 15 långa år, har ett special nummer av MJJMAGAZINE släppts världen över med aldrig-tidigare-visade officiella bilder från repetitionen, det privata besöka med den kungliga familjen och showen. Allt material kommer från MJJ Productions arkiv där det funnits sedan dess. Dussintals av valda bilder, bland hundratals tillgängliga, presenteras till läsarna tillsamans med omfattande bild texter om King of Pop, möter och underhåller några av hans bästa vänner.

Tidningen kan förbeställas här!

-Mjfanclub.net

Graffiti konst hyllar MJGerry Guevara använder skickligt sprayfärgen och målar de sista på sidan av väggen på ett porträtt av en ung Michael Jackson.

Guevera, som kallar honom själv en grafitti eller aerosol artist, säger han och fyra andra artister på lördagen, nästa två år efter hans död. Han dog 25 Juni, 2009, i Kalifornien.

Väggmålningen, som förväntas vara klar idag, målas med olika designer och starka färger på östra sidan av en deck verkstad på Fifth Avenue och Ralston Street.

"Jag tänkte att det här är den bästa platsen att göra målningen på i staden där Michael föddes," säger Guevara.

Guevara säger också att det var lämpligt att måla Popkungen i hans tidigare år, när han var en medlem i Jackson Five, eftersom det var då han och hans familj bodde i Gary. Läs mer här!

-Nwitimes.com

Franska rapparen Black Kent's hyllning till MJ-Legendarymichaeljackson.nl

Dagens Bild!Källa.

Rösta!Freddie Mercury leder på NME's röstning om den Bästa Artisten Genom Tiderna. Michael ligger nu på 2:a plats. Röööösta HÄÄÄÄR!

Spelar in "All In Your Name" Part 2!Det här är den andra videon från inspelningen av All In Your Name av Barry Gibb. Barry säger: "Jag uppskattar verkligen gensvaret ni har gett oss och snart är det kanske möjligt att ni kan höra hela låten. Tack alla igen @GibbBary

Michael Jackson och jag var de käraste vännerna, det var så det var. Vi drogs av samma typ av musik och älskade att sammarbeta och han var den lättaste personen att skriva med. Ju mer vi lärde känna varandra dess mer idéer kom vi på och det slutade med låten All in You Name. All In Yor Name är faktiskt ett meddelande Michael ville skicka ut till alla hans fans över hela världen att han gjorde allt de för dem och för den rena kärleken för musik. Jag ber och hoppas att vi alla kommer få höra helheten. Den här erfarenheten kommer jag värderar högt föralltid.

-Legendarymichaeljackson.nl

Rätt Svar [Gissa låten 01/06]Rätt låt var Threatened, från Invincible!

Rätt svar hade Alexandra, Andrea, Mathildaphoto och AppleheadMjj58!


Vinnaren av Designen är..

Alexandra! Grattis!

Mejla bilder och gärna lite hur du vill ha designen till Thekingofpopmj@live.se! :)

David Gest släpper snart DVD i StorbritannienMichael Jackson's vän David Gest har gjort en dokumentär om King Of Pop vid namn "The Real Michael Jackson." Dokumentären visades nyligen i Los Angeles för en utvald grupp som inkluderade Smokey Robinson, Angie Dickinson, och Katherine Jackson och hennes son, Tito.

Dokumentären är bra främst för att den innehåller många ovanliga bilder av Michael och the Jacksons.


David Gest hade följande att säga om den kommande film releasen "JAG ÄR MYCKET GLAD ÖVER ATT KUNNA BERÄTTA ATT UNIVERSAL PICTURES UK REDAN HAR KÖPT RÄTTIGHETERNA TILL DVD VÄRLDEN ÖVER OCH MR MARK REYNOLDS FRÅN BBC WORLDWIDE MEDA CENTER HAR SKRIVIT PÅ FÖR EXKLUSIV ENSAMRÄTT."

-Mjstar.com

Tatiana Yvonne Släpper bok om MJ
Tatiana Yvonne har skrivit en bok med titeln King of My Heart om hennes tid och erfarenhet med Michael Jackson. Tatiana var en Julliard tränad bellerina och framgångsrik omslags modell i Japan långt före hennes "över en natt framgång" som Michael's ledande tjej i videon The Way You Make Me Feel.


Men det var videon som gjorde henne till en direkt igenkännbar figur och introducerade henne till Hollywood's inre-cirkel. Rykten att det var en romans mellan dem två fanns, även efter videon när Michael bjöd med henne på Bad Tour.


-Legendarymichaeljackson.nl

MJ TatueringarBildkälla: Globalgrind.com

Vinn en bloggdesign!


Kör en snabb utlottning av en bloggdesign, den enda du behöver göra är att kommentera att du är med!

Utlottningen avslutas
IDAG (3 Juni) Klockan 20.00! 22.00! Du kan nu anmäla dig till 4 Juni, 20.00!

OBS! Gäller endast Blogg.se & Webblogg.se!

AVSLUTAD!

Kathy Hilton om Michael's död


Michael Jackson's vän under lång tid Kathy Hilton kollapsade på golvet när hon hörde den hemska nyheten om hans död, innan hon racade igenom Los Angeles för att trösta popstjärnan's barn.


Thriller legenden och Hilton blev vännder när dem var unga och den nära vännskapen fortsatte under vuxenlivet


Jackson dog under 2009 efter att ha lidit av hjärtstillestånd pågrund av en överdos av narkosmedlet Propofol, och Hilton var en av de första som blev informerade om tragedin.


Efter att ha hört nyheterna, "föll Hilton på golvet", innan hon åkte till Jackson's hem för att trösta hans tre barn.


Efter att ha hört att Prince, Paris och Blanket hade följt med deras pappa när han tagits in i ambulansen till Los Angeles' Ucla Medical Center, hade Hilton åkt till anläggningen för att vara med stjärnan's familj - och säga ett sista farväl till hennes vän. Läs mer här!


-Contactmusic.com

 

Katherine's stämmning hörs inte förräns 2012


Katherine Jackson's civila mål mot AEG Live kommer inte höras i rätten förrän i September 2012, bestämde domaren som tar hand om fallet igår. Vid det laget borde det försenade beslutet om målet mot Conrad Murray tagits, vilket kan ha en inverklan på det civila målet.

Michael's mamma Katherine Jackson stämmer den levande musik jätten AEG Live - initiativtagarna till This Is It konsärerna på 02 arena i London - för de betalade avgifterna till Murray, medicinen som orsakade Michael's död pågrund av slarvig användning av drogen propofol.

Katherine säger att Murray var anställdes av AEG för att vara Michael's personliga doktor medans han arbetade på This Is It och borde vara ansvarig för hans död. Det finns också påståenden om att Cheferna på AEG hade sagt till Murray att "göra allt som krävs" för att Michael skulle kunna delta i repetitioner för hans London shower, slutsatsen de menade var pumpa honom full med medicin vid behov. Läs mer!

-Legendarymichaeljackson.nl

AKON Remix av "Ben"Har ni hört Akon's Remix av "Ben"? Vad tycker ni bra/dålig?

Dagens bild!Bildkälla.

Rolig & Söta bilder!Gästbloggare sökes!


Den 15 Juni kommer jag åka på ridläger och vara borta tills 23 Juni (9 dagar). Därför kommer jag inte ha någon möjlighet att uppdatera bloggen, men för att den inte ska stå helt stilla så tänkte jag hitta en Gästbloggare!

Jag har några "krav" som jag helst vill ska vara möjliga:

*Kunna översätta Engelska artiklar till Svenska (utan Google Translate)


*Kunna uppdater bloggen med minst 3 inlägg/dagen.

+Om du har tidigare erfarenhet av Blogg.se

+Möjligheten till ett Bildprogram (Photoshop tex)

Berätta gärna lite om dig själv i mejlet, hur gammal är du? bloggat förut? när började du gilla MJ? osv. Skicka sen mejlet till Thekingofpopmj@live.se!

Sista dagen att skicka in mejlet är 10 Juni!

Jag läser igenom mejlen sedan och kontaktar den jag tror skulle passa! :)

Kungen toppar Dance/Club listanKungen regerar fortfarande och toppar toppar Billboard's Dance/Club list för första gången på närmare 16 år med singeln "Hollywood Tonight! från den postuma CD, MICHAEL.


Med hans höjning till första platsen, har Popkungen hans åttonde solo på plats 1 på listan, tillsammans med Enrigque Iglesis är han den som toppas listan flest gånger de senaste 35 åren. Prince följer med sju förstaplatser.


Madonna leder inte bara hos kvinnorna, utan över alla artiser, med 40 Dance/Play ettor, efter det följer Jackson's syster Janet med 19. Jackson led sist med hans duett "Scream" som ledde veckorna 15 och 22, 1996.


Jackson toppade Dance/Club listan första gången 1975 som en medlem i the Jackson 5 med "Forever Came Today" (4 veckor), och den igen som medlem i The Jacksons 1980 med "Lovely One"/"Can You Feel It"/Walk Right Now" (en vecka). (Troligtvis, räknades alla spår från albumet som ett då).


En återblick på Popkungens solo Dance/Club ettor:


"Thriller (all cuts)," 22 Januari, 1983, 11 veckor
"Tell Me I'm Not Dreamin' (Too Good to Be True)" (Jermaine Jackson & Michael Jackson), 9 Juni, 1984, 3 veckor
"Bad (Remix)," 7 November, 1987, två veckor
"The Way You Make Me Feel," 30 Januari, 1988, en vecka
"In the Closet," 13 Juni, 1992, en vecka
"Who Is It," 22 Maj, 1993, en vecka
"Scream" (Michael Jackson & Janet Jackson),15 Juli, 1995, två veckor
"Hollywood Tonight," 11 Juni, 2011, en vecka (just nu)

-Mjfanclub.net

Gissa Låten!


"You think you’re by yourself, but it’s my touch you felt
I’m not a ghost from Hell, but I’ve got a spell on you
Your worst nightmare, it's me, I'm everywhere
In one blink I’ll disappear, and then I’ll come back to haunt you
I’m telling you, when you lie under a tomb
I’m the one watching you"