-Jag kanske kommer tillbaks till sommaren, vi får se.

Love! ♥

Dagens bild!

Vinn biljetter till IWT!Nu anordnar Textalk webshop en tävling där ni kan vinna biljetter till Immortal World Tour i Globen! Uppdraget är att ni ska komma på en bra slogan till deras webshop! Så vad väntar ni på? Tävla här!

Paris

Dagens bild!

BildHaha! :)

Michael Jackson dockorFick en kommentar av Anonym som undrade om det fanns någon svensk hemsida som sålde Michael Jackson dockor, och nej, vad jag vet finns det inte det. Det som isåfall finns är att hitta begagnade dockor, annars är nog tipset att beställa från USA.

Tips på Blocket: http://www.blocket.se/helsingborg/TRE_DOCKOR_Jackson__Clown__Angel_38576287.htm?ca=11&w=3

Michael Jackson dockorFick en kommentar av Anonym som undrade om det fanns någon svensk hemsida som sålde Michael Jackson dockor, och nej, vad jag vet finns det inte det. Det som isåfall finns är att hitta begagnade dockor, annars är nog tipset att beställa från USA.

Tips på Blocket: http://www.blocket.se/helsingborg/TRE_DOCKOR_Jackson__Clown__Angel_38576287.htm?ca=11&w=3

Bilder från Beat It inspelningenLove

Cover - We are the WorldEn grym cover på We are the World med ett flertal artister, bl.a Tyler Ward.

Dagens bild!Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna, har blivit tvungen att sitta framför skolböckerna hela kvällarna.

Bloggen har förresten blivit nominerad som Bästa fanblogg hos Nickinews.blogg.se, så ni får jättegärna rösta på bloggen här!

Min tumblr


Tänkte bara berätta om att jag har en tumblr där jag lägger upp massa roliga Michael gifs, citat och bilder. Ni får gärna följa den här! :)

Rolig bildHaha!

Är det Teodor eller Michael Jackson?

Michael & Clown

Mini MJ.... Och Omer Bhatti!

Cheryl Cole tänkt som duett med MichaelBlack Eyed Peas frontman - som också är Cheryl Coles manager, avslöjade att han hade börjat arbeta på en låt som han hade tänkt att Cheryl skulle sjunga ihop med Michael, efter att Michael hade visat intresse för sångaren.

'Jag berättade för Michael att Cheryl var en hetaste artisten i England och han var angelägen om att träffa henne,' berättade Will.i.am till People. 'Jag skulle skrivit dem en låt'

-Mjstar.com

Musik katalogen stulen!Hela Michael Jackson katalogen har blivit stulen av internet hackare.

Sony har lidit av sin andra säkerhetsöverträdelse på ett år, med tjuvar som riktar ins sig på osläppt material av superstjärnan.

Hacket upptäcktes under en rutinmässig övervakning av sociala nätverkssajter, Michael Jackson fansite's och hacking forum. En källa nära företaget sa: 'Allt Sony köpte från Michael Jackson's egendom togs.

-Mjstar.com

Whitney var 
kär i MichaelNära vännen avslöjar världsstjärnornas 
hemliga kärlek till varandra. ”Han var för blyg”.

Whitney Houston och 
Michael Jackson – två världsstjärnor som gick bort alldeles för tidigt.

 

Nu hävdar artisternas gemensamma vän, musikproducenten David Gest, 58, att de dessutom var hemligt förälskade i varandra.

 

David säger att Michael Jackson ville inleda en relation med Whitney – men var ”för blyg” för att ta första steget.

 

– Hon älskade verkligen 
Michael och han avgudade henne. Michael berättade för mig att de kysstes passionerat en gång, och hon har berättat att hon var väldigt kär i honom, säger David Gest till The Sun.

 

– Jag tror att hon verkligen 
ville gifta sig med honom, men även om han var intresserad så var han alldeles för blyg.

 

David – tidigare gift med
 Liza Minelli – såg Whitney Houston uppträda i Köpenhamn förra året och uppger att hans ”hjärta blödde” av hennes svaga skick.

 

– Om Whitney hade blivit tillsammans med Michael tror jag att hon varken skulle ha börjat med droger eller blivit halvt enstöring, säger han.

 

-Aftonbladet.se

Runar hyllar Michael JacksonFÖRÄLDRAR IGEN Efter Amadeus och Presley kommer förstås Jackson, som Runar fick tillsammans med frun Jessica.

Tror Runar Sögaard, 44, på reinkarnation?

Utifrån namnvalen verkar stjärnpastorn smida stora planer för sina tre pojkar.

Sedan tidigare har han Amadeus, 13, med sångerskan Carola Häggkvist, 45, och Presley, 2, med hustrun Jessica, 37.

Från och med förra veckan kan Runar Sögaard titulera sig trebarnspappa. Och nu avslöjas det att den nyfödde sonen ska heta — Jackson.

—  Då har vi fått ett nytt mirakel i familjen Sögaard. Lille Jackson föddes i eftermiddags, hälsar han enligt norska tidningen Se og hør.

-Aftonbladet.se

Nya bilder på Paris med vänner

Bloggen byter namn!Det går nu inte längre att gå in på bloggen via namnet Mjsweden.tk längre, utan nu finns bloggen endast under det ursprungliga namnet Thekingofpop.webblogg.se.

Sprid gärna detta, då det finns folk som inte kommer in på bloggen! :)

Legend clipHar ni någon som ifrågarsätter Michael's storhet och vad han har åstadkommit så visa dem det här klipper så lär dem hålla tyst! ;)

Vinnaren av länken!

Nu har jag valt ut en vinnare av länken! Vinnaren som vann blev: http://vampirediariesblog.webblogg.se/ ett stort grattis! Bilden var såklart tagen den 1983! :) Klicka på bilden här nedan för att komma in på den super snygga bloggen :)

Paris: Det är inte pappa som sjunger på albumet

 

Michael Jackson's dotter Paris har gett ett chockade meddelande om hennes far's album, Michael. Rösten tillhör en kille vars namn är Jason Malachi, inte hennes pappa.

 

"Det är inte han... inget på albumet är han!" påstår Tmz's källa att Paris har sagt. "Gå online.. Gå och kolla upp Jason Malachi på Youtube. Det är han!.... Jag vet om det är han eller inte för han sjöng för mig hela tiden."


-Huffingtonpost.com

Verkar dock inte sant då Paris senare twittrade det här:

Dagen bild!Gillar förresten gärna bloggen på Facebook här!

Murray's dokumentär köps av italienEn dokumentär om relationen mellan Michael Jackson och Dr. Conrad Murray, som anklagades för hans död, har blivit upplockad av en italiensk tv-kanal.

Michael Jackson and The Doctor: A Fatal Friendship is a one-hour doc from London-based indie October Films that originally aired on Channel 4 in the UK. It delves into the relationship between Murray and Jackson and what happened on the night the pop star died.

-Mjstar.com