LL Cool J om Michael

Hip-hop artisten LL Cool J har uppträtt och spelat in med många talangfulla personer, Men jobbat med Michael Jackson rankar han som "the most amazing" upplevelsen, Som han delade på "Lopez Tonight" Dem två artisterna gjorde "några låtar" tillsammans, men som aldrig blev släppta.

Källa.

Michael sjunger via Telefon till Elizabet Taylor

Michael Sjunger en låt från Doobie Brothers till Elizabeth Taylor via telefon.
Älskar videon!


Prince paketerar mat till barn i Peru

Michael Jackson's son Prince tar efter hans pappa. TMZ har hört att 13 åringen åkte på en studieresa förra Torsdagen. men istället för att åka till ett museum eller akvarium, paketerade han mat för svältande barn.

Allt var en del av ett Välgörande projekt organiserat av Buckley School, Vi har blivit informerade om att han och hans klass kamrater stannade vid L.A. Varuhus ägt av Children's Hunger Found, och paketerade över 500 -20kg boxar till barn i Peru.

Källa.

Michaels Livvakt- Blankets Pappa?


Matthew Fiddes säger att han donderade sperma till MJ år 2001.. och Blanket är född år 2002.

Han säger att han inte vet säker om han är Blanket's pappa.. Men säger att människor har sett en liknelse mellan Blanket och han själv som barn.

Källa.


Vilken är din favorit låt av Michael?


Mitt Svar: Själv älskar jag alla, Men några av favoriterna är bland annat Jam, Bad och Will you be there.

J.K rowling tackade nej till erbjudande från King of pop

OPRAH WINFREY har i hemlighet flugit till Edinburgh för att spela in en berätta-allt intervju med JK Rowling.
Den amerikanska timmes långa TV-special med Harry Potter författaren kommer att visas i Amerika på fredagen. Oprah, som sägs vara världens mest kända kvinna, lyckades flyga in och ut i Skottland utan publicitet.

Miljontals tittare kommer att se media-blyga JK, 45, berättar om hennes kärleksliv och en kamp med depression. Hon avslöjar också för första gången varför hon en gång tackade nig till ett mystisk erbjudande från pop legenden Michael Jackson. Ett meddelande på Oprah's officiella hemsida igår beskrev intervjun som "en av de mest fascinerande sakerna hon någonsin gjort".

"Ta reda på hur hennes episka misslyckande blev en miljard dollar berättelse, framgång, och varför hon tackade nej ett erbjudande från King Of Pop, Michael Jackson."

Källa.

Hur Michaels Marknadsföring fungerar, Rukesh Varan.


Rukesh Varan är VD för Rukesh Varan Communications och ett fan av Michael Jackson. Hans företag är specialiserat i PR,Marknasföring, Underhållning och Speciela events. I den här Specialen beskriver han hur Michael Jackson's Marknadsföring fungerar.


Enligt Varan, " Det enda märket son troligen är med igenkännligt än Starbucks, Nike and Pepsi är nog Michael Jackson. Som individ, artis, kompositör, producent och också en ambassadör, Så definerar Michael Jackson en generation.

Källa.
[Läs hela Texten!]

Skicka in din favorit MJ-pryl!


Skicka in bilden på din favorit MJ-pryl till thekingofpopmj@live.se!

Judith Hill besöker Forest Lawn

Michael Jackson's bakrunds sångare Judith Hill, som sjöng "I Just Can't Stop Lovin You" med MJ i "This is It". Visade hennes respekt för the King of Pop och besökte Forest Lawn på Onsdagen.

Källa.

 

Gissa låten!


TIPS! Rea hos Cdon

Tänkte bara Tipsa om att dem har väldigt mycket rea på MJ saker hos Cdon nu!

Själv klickade jag hem sakerna ovanför, The Ultimate Collection 499:- Nu:141.55:-

Motown Years (3 cd) 199:- Nu:56:-, The Wiz 99:- Nu:58:-

Kom direkt till Michael Jackson's Sammlingssida här!

Politiker lyssnar också på MJ!

Med allt det här med valet nu, Så hittade jag en artikel om vilken musik Politikerna lyssnar på. Tyckte det var roligt att Michael var med! :)

Källa, Bildkälla.

MTV Europe hyllar Michael hela helgen! (på Twitter)Under hela Helgen kommmer MTV hyllar Michael via sin Twitter och lite kommer även visas på Tv i Europa.

Källa: JT

Michael's law

Michael♥


TMZ rapporterar i morse att lobbyister från Kalifornien använder Michael Jacksons död för att försöka begränsa användningen av läkemedlet Propofol.

Michael's law (lag) sköts av en grupp människor som alla har förlorat nära och kära på grund av missbruk av propofol. De har varit att gå från dörr till dörr i LA och Santa Barbrara, dela ut broschyrer som beskriver läkemedlet och hur det dödade kungen av pop.

De säger att deras mål är "att hindra läkare från att göra slarvig val, och stoppa dem från att administrera läkemedel som ges utanför sjukhuset."

Den Drug Enforcement Administration meddelade bara att det överväger hårdare restriktioner på Propofol.

Källa.

Sometimes I Pretend I'm Michael Jackson

Hittad hos Jacksonthrill

Några av låtarna som kommer finnas på MJ: The Experience

MICHAEL JACKSON GAMES


Några av låtarna som kommer vara med är: Bad, Beat It, Billie Jean, Black or White,  Earth Song, Smooth Criminal, The Girl Is Mine, They Don’t Care About Us, Who Is It, Workin’ Day And Night. Fler kommer att meddelas senare.

Tack till er! <3

Ang. inlägget om uppdateringen, Tack för alla Kommentarer! Ni är Underbara!<3

Jacksons dödsbo öppnar "Planet Michael" en värld för MJ-fans

Bild

Jacksons dödsbo öppnar "Planet Michael" en värld för MJ-fans

Michael Jackson egendom har ingått ett licensavtal med ett Los Angeles största företag att skapa en virtuell värld (internet värld) kallad "Planet Michael."

Planeten kommer att leva inuti Entropia Universe, en så kallad "massiv multiplayer online" spel med ca 100.000 aktiva användare. Det drivs av det svenska företaget Mind Ark

Bild
I det, kommer fansen att kunna samla in och handel virtuella Jackson varor och tjäna poäng genom att utföra utmaningar i samband med hans musik och flyttar dans. Man kommer kunna gå runt och göra uppdrag och upptäcka tex musikvideon i Billie Jean. Gå längs gatan och se allt däromkring, ta sig till smooth criminal gatan och spana runt och upptäcka nya saker mm.

Bild
Som i andra virtuella världar kan spelare som vill köpa fler krediter fylla på sina spelkonton med riktiga pengar.

Spelet kommer gå att ladda hem gratis och användarna kommer kunna ha egna profilbilder i MJ anda, thriller jackor osv.

Bild

Gå in och signa upp för spelet redan nu! http://www.planetmichael.com - Gratis

Öppnas Vintern 2011!

Källa: Jacksonthrill

Förklaring- Dålig Uppdatering

Michael Jackson

Hej alla söta läsare!

Som ni nog märkt har det varit riktigt dålig uppdatering på sistonde.

Och det är helt enkelt för att jag har så himmla mycket med skolan just nu, Jag har precis börjat åttan vilket betyder betyg för första gången. Så tyvär blir det så att bloggen kommer i andra hand, Så ibland kommer det vara bättre uppdetering ibland sämre.

Hoppas verkligen ni förstår och fortsätter läser bloggen! <3

Framsida till MIchael Jackson The Experience

Källa.

Mtv Europe Twittrar:

Källa.

Barnen skyddas av livvakter i skolan


Michael Jacksons barn skyddas av livvakter i skolan,

Barnen Jackson har börjat på en vanlig skola, men deras liv är inte riktigt som för de andra eleverna.
Paris och Prince övervakas hela tiden av två biffiga livvakter.
- Det gör att de andra barnen tvekar att kontakta dem, säger en källa till Perez Hilton

Michael Jacksons barn försöker nu så gott det går leva normala liv. Prince och Paris lärs inte längre upp av lärare i hemmet, utan har i stället börjat på på en vanlig skola.
Båda går sedan en tid tillbaka på The Buckley School i San Fernando Valley i Kalifornien, uppger Perez Hilton.

"Stor chans"

Lektioner och raster är dock inte riktigt som för de andra eleverna, eftersom barnen Jackson hela tiden följs av två livvakter.
– Grejen med livvakterna är rätt jobbigt för de andra barnen. Och det gör att de tvekar att kontakta Prince och Paris. Det här är en stor chans för dem båda, säger en källa till Perez Hilton.

 

Källa: Expressen.

Visning av " Michael Jackson- The Experience" spel, på DS

Källa.

Michael Jacksons Facebook sida når 20 mil. Followers

Michael Jackson

Förra veckan hade Michael Jackson Facebook sida fortfarande en halv miljon Followers, Men nu har överträffat hela 20 miljoner followers. Det gör King of Pop's Facebok sida störst i världen.

Källa.

"Jacksons sista repetitioner blir film"

Michael Jackson <3


Michael Jacksons
skuldtyngda dödsbo kan snart dra in nya stålar.
Popkungens sista dansrepetitioner ska utgöra grunden för en ny film - om mamma Katherine säger ja.
Företrädarna för hans tillgångar vill även använda popkungen för att sälja mjukisdjur och X-box-spel.
En fullängdsfilm med Michael Jacksons sista dansrepetitioner kan snart bli verklighet om en domare i Los Angeles ger klartecken för affären. På måndag ska popstjärnans mamma Katherine Jackson höras för att se om hon har några invändningar, skriver AP.

Mer än hundra scener

Förra månaden avslöjade konsertarrangören AEG Lives vd Randy Phillips att företaget hade mer än hundra filmade scener från Jacksons dansrepetitioner inför popkungens planerade comeback. Randy Philips förutspådde att affären skulle kunna ge en hel del intäkter till Jacksons skuldtyngda dödsbo.
"Om vi alla gör vårt jobb rätt, kan vi förmodligen få in hundratals miljoner dollar och dödsboet kan skriva av sina skulder", sade Randy Philips i början av juli.
Nu har Columbia Pictures betalat 60 miljoner dollar för rättigheterna till projektet.
Filmen får dock inte överstiga 150 minuter och inga scener får framställa Jackson i dålig dager. 90 procent av intäkterna ska gå till Jackons bolag och resten till AEG Live.

Kan även bli andra produkter

Affären har förhandlats fram av två män som företräder Jackons tillgångar – advokaten John Branca och musikproducenten John McClain.
Om de får sin vilja igenom kan popsångaren även användas för att sälja produkter som jeans, t-shirts, kalendrar, cigarettändare och mjukisdjur som spelar Jacksons musik.
De har också föreslagit att popkungen kan utnyttjas för att kränga skärmsläckare på mobiltelefoner, X-box-spel, videospel och virtuella spel som Second Life.

Källa: Expressen

 

Katherine och Barnen lämnar in stämmningsansökan mot AEG

 <3  Michael <3
Idag (inatt) var en stor dag, Katherine Jackson OCH Michael Jacksons barn (!) har begärt en rättegång och lämnat in en stämningsansökan mot AEG som kommer att få uppmärksamhet till mördarna och de som skyddar dem. Strålande drag enligt mig av Jackson familjen som alltid har vårt fulla stöd och kärlek. Nu ni kommer det börja hända saker!

Ansökan berör också att AEG orsakat obeskrivlig stress för Michael's son Prince eftersom han tvingades vittna se Michael lida och tillslut dö. Och för att "han sattes i en position som åskådare till dessa tragiska händelser."

Brian J. Panish gick även ut med ett statement inatt och berättade: "The purpose of this lawsuit is to prove to the world the truth about what happened to Michael Jackson, once and for all."


Kort och gott dokumenten som är inlämnade säger bla följande.


- De stämmer AEG organisation och Randy Phillips, Kenny Ortega, Paul Gongaware (VD) och Timothy Leiweke (ordförande) som individer.
- De säger även att de lämnar utrymme för att lägga till fler svar och bevis då de identifierar dem.
- Michael Jacksons dödsbo är inte en del av the lawsuit.
- Det sägs att AEG kontrollerade Michaels liv.
- Det anges även att Murray valts och anlitats av AEG.
- Den säger att AEG-Murray avtal gjordes den 8 maj 2009.
- Murray börjar arbeta med Michael 15 Maj 2009
- Murray frågar AEG för betalning av maj 2009 lön den 28 maj 2009.
- Den 18 var det"Riot Act" och "though love" - de bad Michael att sluta träffa Klein, och bara ta läkemedel från Murray. Murray blev tillsagd att se till att Michael deltar repetitionerna eller så skulle de dra ur kontakten och han skulle inte få sitt förskott från Michaels tillgångar och Murray skulle få sparken.
- Murray har även uppgett att följa med på repititioner med Michael - som han enligt uppgift har enligt handlingarna.
- Det säger också att AEG hade makt att kontrollera, övervaka Murray: s tjänster, Murrays företag om det behövdes - Michael hade däremot inte dessa befogenheter.
- Stämningen säger att Michael visade negativa effekter från Murrays behandlingar juni 18,19,23 och 24.
- De åtalade är att bli stämda på grund av avtalsbrott (att de måste behålla Michaels eget bästa i åtanke, utan istället riskerar den), oaktsamhet hyra, övervakning och utbildning (kontrollerade inte Murrays bakgrund och inte hyra eller stoppa hans behandling när Michael visade negativa effekter) och bedrägeri (agerade som de stod upp för Michaels bästa men i själva verket att se till att han kommer att fortsätta med turnén och AEG skulle få en enorm vinst)
- De anges också att det förekommit/förekommer känslomässig stress från Prince Michael som vittnade sin faders död.
- Och naturligtvis begär dom enormt skadestånd

Kom ihåg att detta bara är början berättade även Randy inatt och berättade att utan fansen kommer inget hända, och tackade alla fans över hela världen. Randy berättade också att han var mycket stolt över mamma Jackson och Jackson 3 för de dom nu valt att göra och berättade att mer kommer att dyka upp, detta är bara början på en lång resa.

Källa: Jacksonthrill/Skrivet av Julian

Rätt svar på "Gissa låten"Rätt svar hade, Family Jackson,Jilina,Selma,Zandra,Mowii,L-a,Stefanie,Myydiary.

Forest Lawn ändrar reglernaTMZ
har rapporterat shockande nyheter om Michael's kända begravnings plats, Forest Lawn Cemetery in Glendale, CA. Foret Lawn har bestämmt att ta ner området där fans provisoriskt fick lämna gåvor och inför nu en ny gåvo-regel... Så länge fans betalar priset och följer regeln.

Med omedelbar inverkan, Kommer nu personalen ta gåvorna inanför Mausoleumet - där fans fortfarande är förbjudna att sätta sin fot, fast med en $3 avgift... Så länge gåvorna är blommor... Något annat som Gossedjur, Posters, Bilder, Ljus kommer bli dumpade. Och om det blir fullt där inne kommer gåvorna bli lämnade utanför Mausoleumet.

Källa.

Moonwalker Stops A Mocing Truck

Klicka på bilden för att se videon!Michael i Guinness World Records 20111

Michael Jackson, Lady Gaga, Jay-Z, Beyoncé och Miley Cyrus är några av Artisterna som har förtjänat en plats i 2011 upplagand av Guinness World Records, Som släpps 16 September.

Michael Jackson blev året's “Most Searched For – Male” efter att fansen använt nätet för att följa hans död under 2009. En sida i den nya upplagand är tilldelad Popstjärnan.

 Trailern för MJ: The ExperienceBara jag som älskar Trailern?

Källa: MJFC

Mj imitatör når gatorna i Huntsville


Michael's ande lever fortfarande och dansar dag och natt i Huntsville. WHNT NEWS 19 indroducerar dig till en man som älskar M.J och ger människor en trevlig underhållning. “This is something that I’ve dedicated my life to now,” säger Matthews.

Källa.

Prata om Michael i The Sims 3!

Hur gör man då så den här funktionen finns?

I The Sims 3 kan man leta efter stjärnor, och när man väl har hittat en ny stjärna så  döper du den till Michael Jackson, Sen kan simmen prata om stjärnan till andra simmar och då ser det ut som dem pratar om Michael!

Tack för Tipset och bilden Moa!

 

Michael i TL-Magazinet

Michael är nu med i senaste numret av TL-Magazinet, Det är en Klubbtidning för en Boklubb och går därför tyvär inte att köpa i butik.


Tack Lisa för Tipset och bilderna!

Video som visar hur Fred Astaire inspererade Michael,

Michael har alltid sagt att Fred Astaire har varit en stor insperation för honom. Han har även dedikerade hans egen Biografi "Moonwalk" till Fred Astaire. Fred Aistaire har alltid sagt att han beundrade Michel för att han var en Dansare med Själ.

Den här Videon visar Fred Astaire influens på Michael, Speciellt Smooth Criminal.

Källa.

 

 

Återkomsten av Thriller... i 3D!


Under Q & A frågade någon Landis om The Making of Thriller någonsin skulle kunna släppas på DVD, och han bekräftade att den timme långa dokumentären, tillsammans med de remastrade LongForm video materialet, skulle komma SNART.

Men mer spännande än nyheten om en hemvideo är att Landis talade om för publiken att folk bakom Jacksons egendom vill förvandla videon i 3D. Det var fortfarande oklart om 3D-versionen av Thriller var avsett för biodistribution eller endast DVD släpp.

Källa: Jacksonthrill

Ne-Yo’s nya video “One in a Million” inspererad av Michael Jackson
Den är några takter långsammare än Michael's "The Way You Make Me Feel" men Ne-Yo's nya video för "One in a Million" påmminer om Michael's kort film från 1987. Men istället för att följa efter en kvinna genom en gränd mitt i natten med killar som dansar med honom, Ne-Yo och ett gäng med gentlemän dansar genom staden i Rena shortor och byxor. Den påmminer  lite också om Michael's "You Rock My World".

Ne-Yo, beskriver sig själv som M.J Fan, Han gör ett underbart jobb när han är ärlig med sig själv vilket inte vänder det till en dålig kopia.

Källa.

Ballong Samba, från Neverland

En åkattraktion från Neverland visas just nu på Eastern Idaho State Fair och fans kan uppleva den på riktigt nära håll. Attraktionen är känd som "Ballong Samba" och är en av dem populäraste attrakionerna på årets Mässam, "Ballong Samba" Kommer resa runt hela landet [USA]

Källa.

Debbie Rowe kräver 200,000 dollar från MJs dödsbo

sweet moment with Debbie Rowe

Debbie Rowe kräver hela 200,000 dollar från Michael Jacksons dödsbo. Hon menar att Michaels dödsbo ska betala för de utgifter hon haft i rättegången då hon direkt efter Michaels död krävde att få full vårdnad av barnen.

Så blev det inte. Michaels mamma och Debbie kom överens med rätten att Debbie inte skulle få ha vårdnaden, utan endast få träffa barnen då och då.

Trots detta vill nu Debbie ha hela 200,000 dollar för rättegångskostnaderna, betalat av Michaels dödsbo.

Enligt de senaste ska rätten ha nekat henne detta, men det är inte 100% att det stämmer.

Källa: Jacksonthrill.

"Jay Z: Hon är ny Jackson"Will Smiths
dotter Willow, 9, har signerat ett skivkontrakt med Jay Z:s skivbolag Roc Nation. Rapparen sa i en intervju att han tror att hon blir en superstjärna och jämför henne med Michael Jackson som också slog igenom som ung, rapporterar BBC.

Willow Smiths första singel ”Whip my hair” släpps i nästa vecka i USA, men låten har redan blivit en stor Youtube-succé med över en miljon visningar.

Hon har tidigare bland annat medverkat i filmerna

”I am Legend” och ”Madagascar 2”

[Källa: Aftonbladet/Hittad hos Mjackson]

MJ besvarar fan's frågor, Thailand 1996

En sällsynt video på YouTube visar Michael som intervjuas under "History" turné i Thailand, där han svara på frågor från sina fans. Han säger att han inte tycker om att bli intervjuad eftersom det är ett sådant intrång, men att han svarar på frågor som ställts till honom av fansen eftersom intervjuarna har varit så trevliga mot honom.

Källa: Mjworld.net

Gissa låten!

Rätt Svar på Gissa låten


Rätt låt var såklart I Can't Help it, Som var med på Off the Wall.

Rätt svar hade:

Zandra,Mowii,Cybéle,Jossan,Dibora,Familyjackson,Anonym.

Chris Browns mamma hyllar Michael Jacksons dödSångaren Chris Browns mamma, Joyce Hawkins, twittrade häromdagen ut ett minst sagt respektlöst meddelande på Twitter. Hon skrev: "MICHAEL JACKSON DIED SO THAT CHRIS BROWN COULD LIVE!!!". Ett meddelande som fick och har fått hela MJ-världen att rasa. Meddelandet tog hon snabbt ner då hon insett att hon gjort fel. I flera dagar har MJ-fans runtom hela världen gått loss såpass att en amerikansk radioshow kontaktade Chris Brown själv och frågade vad han hade att säga om sin mammas utspel.

Chris ska ha svarat att han älskar sin mamma och står bakom henne i allt och sedan lagt på luren. Med salt i såren gick det så långt att mamman tillslut nu gått ut i en Amerikansk tidning och skrivit följande:

"I'm so sorry that the tweet I sent yesterday was misunderstood. What I meant to say is that Chris has always been inspired by Michael Jackson's music and his career."

Något som MJ-fans inte godkänner som en ursäkt, inte heller verkar fans glada på Chris som inte utalat sig mer i frågan utan sitället tagit det lugnt i Miami Beach.

Källa: Jacksonthrill

Quincy Jones pratar om MJ

Även efter Michael Jackson avskedade Quincy Jones, förblev det fortfarande nära vänner genom åren. Tillsammans gjorde dem tre album, Off the Wall 1979, Thriller 1982 och Bad 1987.


"Sen avskedade Michael mig" sa Jones med ett leende. Han hade drivit Jackson till hip-hop, men han hade tvivel. "Han sa:" Quincy förstår inte marknaden längre, han förstår inte att rap är död." Men det är OK. Det var inte så uppenbart då.

Ändå, förblev Michael och Quincy vänner ända till slutet.

Jag var i London när han sålde ut 10 konserter, och sedan 40 fler. Han ringde mig, han ville ta med barnen över. Men jag var med Mohamed Al Fayed hos honom. Så jag sa, "jag får se dig i Los Angeles" Och det var sista gången jag pratade med honom."

På frågan om han visste om Michael mådde bra svarade han,

"Nej, nej, Det fanns inget sätt att veta. Det finns ingen som kan beskyllas för vad som hände. Så stora Artister, kan göra vad dem vill. Du måste bevaka honom 24-7 för att veta vad som händer."

Quincy fick också frågan om han kände att Michael skulle kunna klara av att utföra 50 shower i London, som han besvarade,


"Jag vet inte, Det är personligt. Så, så personligt. Det är för många detaljer, förutom om du är medveten om allting, är det så svårt att göra en bedömning."

Senare i intervjun diskuterade Jones mer om hans arbete med Michael Jackson på Thriller. På albumet, hade Jones sållat ner 800 låtar till nio.

"Sedan tog jag ut dem fyra svagaste och ersatte dem med "The lady in my life", "PYT", "Human Nature" och "Beat it". Blanda det med "Billie Jean" och "Wanna Be Startin' ", och du har ett seriöst album."

Annan webbplats rapporterade nyligen en berättelse säger att Jones blev så trött på Jacksons yelps och kvider att han tog för att sparka honom. "Ha ha! Nej, men jag visste hur man skulle hantera Michael."

När han tillfrågades om Michaels Jackson's framtida låtsläpp svarade Jones,


"Jag vill inte bli inblandad, Den stackars kille är borta. Han dog ungare än mig när jag producerade honom, Han lämnade efter sig något som inte många kommer lämna efter sig."

Källa: MJFC


Blev tyvär ingen uppdatering igår då jag har rätt fullt upp på Onsdagar så kommer nog bli dåliga uppdateringar då. För jag går rätt hård skoldag till 15.05 åker hem och kastar i mig mat och åker sedan direkt till Stallet, kommer hem vid 20.00 och är helt slut.

Kommer nu också ett tag framöver kanske vara rätt dåliga uppdateringar. Börjar åttan vilket betyder att jag måste Plugga mycket för att nå Betygen jag vill ha och så just nu är det det mycket som cirkulerar i mitt huvud som jag behöver tänkta över. Hoppas ni har förstår! <3Michael får autograf av skaparen av Spiderman

Här får Michael en Autograf när han besöker skaparen av Spiderman, Stan Lee.

MJ - SPECIAL VIDEOS RARES

Tipsa bloggen!


Kom ihåg att du gärna får tipsa bloggen om Nyheter, Videor, Låtar, Allt möjligt!

Thekingofpopmj@live.se

Lär dig rita av Mj, Steg för Steg!

Hur kan jag förbättra bloggen?

Michael Jacksons pappa om misshandeln: "Jag var tvungen"

I en kommande dokumentär talar Joe Jackson ut om den påstådda misshandeln av sonen Michael Jackson.
Något han inte förnekar.
- Jag var tvungen, säger han.Det har länge varit känt att superstjärnan Michael Jackson växte upp under tuffa förhållanden hemmavid. Pappan, Joe Jackson, styrde Michael med järnhand och påstås ha misshandlat sonen både fysiskt och psykisktPåståenden och anklagelser som alltmer verkar bära en viss relevans.

"De gjorde en stor grej av det"Det är TMZ.com som har kommit över ett inslag ur en kommande Michael Jackson-dokumentär, där pappa Joe talar ut om misshandeln. När intervjuaren frågar hur pappan ställer sig till sonens anklagelser om misshandel, svarar han:
- Jag var tvungen att uppfostra honom så, för på den tiden fanns det så många gäng där ute som omgavs sig med problem och ofta hamnade i fängelse. De flesta av dem är döda nu. Men Michael behövde inte oroa sig för det.

På frågan om han ångrar sig - skjuter han genast ifrån sig eventuella samvetskval.
- Nej! De försökte göra en stor grej av det när jag smiskade Michael eller någon av de övriga barnen, du vet? Precis som om de själva aldrig smiskar sina barn när de är olydiga. Det är media som förvränger allt.


Den aktuella dokumentären produceras av Michael Jacksons mamma, Katherine Jackson, och inslagen uppges ha spelats in tidigare i sommar.


Källa: Expressen (Artikel hittade hos Mjackson)

Jackson Thrill- MJ rare Videos!Väldigt ovanliga klipp som Julian (admin) på Jacksonthrill Klippt ihop!

Gissa låten!

Rätt Svar på Gissa låten


Rätt Låt var ju Såklart Ben!


Billie Jean Live, Hyllnings show!Välkomna på en resa genom Michael Jacksons musikskatt! Billie Jean Live är den största svenska hyllningen till kungen av pop någonsin. Showen bjuder på spektakulära shownummer framförda av några av Sveriges hetaste artister just nu! Artisterna backas upp av ett stort liveband, dansare och en barnkör. Du kommer bjudas på oförglömliga hits av The King Of Pop och The Jackson 5.

I showen återupplevs hits som Thriller, Billie Jean, Beat It, Bad, I Want You Back, Can You Feel It och många många fler! Den sprakande koreografin har gjorts av en av Sveriges för tillfället hetaste koreografer, Ingela Arrbrant, som senaste åren koreograferat shower, musikaler och artistturnéer såväl i Sverige som utomlands. Köp Biljetter här!

Köp Biljetter/Källa: Ticnet.se

DANSFEBER/ Ronny Svensson dansar till Thriller.

I kvällens Dansfeber dansade Filmkritikerna Ronny Svensson till Mj's Thriller,

Hur tycker ni framträdandet var?

 

Arno Bani s boxset -12 unika osläppta porträtt!13 december 2010, kommer Pierre Bergé & Associés att anordna en exceptionell auktion av Michael Jacksons opublicerade porträtt.

Dessa fotografier är resultatet av ett extraordinärt äventyr av en ung fransk fotograf, Arno Bani, till vilken stjärna exceptionellt anförtrotts hans image.

Arno Bani, skapade fyra olika konstnärliga scenarier och valde dem största fashion professionals att arbeta med. Vilket blev följande: Yves Saint Laurent, François Lesage, Topolino, Seb Bascle, Frédérique Lorca och Maida, etc.

Under denna försäljning, av 12 unika och aldrig tidigare släppta porträtt, numrerade 1 av 1, liksom styrelserna kontakt av denna fotograferingen, bland andra sådana som valts ut av Michael Jackson själv kommer att presenteras för auktion.

Denna auktion, som anordnas av Pierre Bergé & Associés, kommer utan tvivel att ge upphov till stort intresse bland samlare men också fans av popstjärnan.

Katalogen av denna försäljning kommer att finnas tillgänglig från oktober i samarbet med Editions du Chêne - Hachette-gruppen, och distribueras internationellt.

Dessutom en lyxig låda med ett fotografi från detta möte kommer att föreslås i begränsad upplaga.

Still available 1940 Luxury Boxes

Limited edition of 2009 copies including the catalogue (in French and English) and 4 photographic prints selected by Michael Jackson, numbered and signed by Arno Bani

Michael Jackson by ARNO BANI

Interactive luxury box
Browse the box:
http://auctioncatalog-michaeljackson.com/catalog.php
1000 € !!!

Källa: Jacksonthrill

Grattis Beyoncé 29 år!

Gissa låten!

Nytt världsrekord - Michael Jackson "King of Twitter!"


Michael har brutit så många rekord under sitt liv men nu kan vi lägga till ytterligare en global post till den imponerande listan. Inte mindre än 30% (!) av alla tweets som publicerades på Twitter på årsdagen av hans död var om Michael Jackson.

"Michael Jackson har alltid varit en pop legend men på årsdagen av hans död och hans födelsedag tankas den enorma Jackson febern ", säger musikvetaren Jeff Roberts till Mashable.com (en social media Webguide).

Källa: Jacksonthrill


Förlåt att jag inte uppdaterade igår, Men var Jätte trött och hade huvudvärk men ska försöka ta igen bloggningen idag :)

Lionel Richie saknar Michael

Lionel Richie, vars dotter Nicole är Michael's guddotter, har avslöjat att han var helt förkrossad när han fick veta om Michael's död och att han fortfarande saknar honom "varenda dag".

Han sa till The Sun; "Jag tänker på Michael varenda dag. Om du nånsin har förlorat en förälder, och du vill ringa och berätta något och du tänker, 'Åh, jag ska ringa till mamma och berätta för henne.' Sen kommer du ihåg att du inte kan ringa till mamma. Det är detsamma med Michael. Jag tänker på något som jag vill berätta för honom och sen kommer jag ihåg. Det är för mycket. Han var en stor del av mitt liv..."

Vinnaren av en Blogsvars invite är....

Stort Grattis Ellinore! :)

"Min mamma fyller år samma dag som michael, och mamma ville göra något fint till michael jackson , så hon gjorde en jätte stor tårta där det stog om michael jackson och hennes själv, vi firade både mj och min mamma. jag hade min mj tröja , handske och hatt på mig . Mamma och jag gjorde en tyst minut och sen började vi sjunga hans låtar och mamma började gråta för jag vet att min mamma har varit fans till han sen hon var liten. det var vår dag! :)"

Måste bara säga att jag blev så himmla glad när jag satt och läste på hur ni hade firat Michael! Så  fint sätt ni alla hade gjort det på! :)

(När jag drog vinnaren använde jag Random.org)

 

 

Kravitz Jobbar på LåtenLenny Kravitz har bekräftat att han planerar att återuppliva låten han spelade in med Michael och har jobbat på en "ny verison" av låten. Lenny Kravitz träffade Michael i studion tidigt förra året frö att spela in "Another Day" med Michael som Sångare, Men Gravitz blev förkrossad när 1/32 av låten läckte ut på Internet i Januari tidigare det här året.

Kravitz, Som kallade att arbeta med Michael " en av det mest fantastiska musik upplevelse" i sitt liv och förnekade att han stog bakom läckaget av låten och sa att han skulle försöka förhandla med att sammarbeta med Michael's skivbolag och få släppa låten officiellt.

I en post på hans Twitter sida den 29 Agusti, skrev han: "“Happy birthday Michael. I feel your spirit here with me as I am working on a new version of our track.”

Källa.

Hyllning i Tunnelbana i Rumäninen!29 agusti, Dagen då Michael fyllde 52 år gjordes denna hyllning vid Tunnelbannan i Rumäninen.

Källa/Video: Jacksonthrill

Riktigt snyggt och genomtänkt tycker jag! Vad tycker ni?