Paris, Prince och Blanket på StarbucksMichael Jackson's barn, Paris, Prince, och "Blanket", sågs stanna vid den lokala Starbucks efter skolan igår.

-Babyrazzi.com

Intervju med Kenny Wizz


För över tjugo år har Kenny Wizz imiterat Michael, fulländat en ruting som har gjort honom till en av dem bästa i världen.


"Det var inget jag valde att göra eller visste att jag skulle göra," säger Wizz. "Jag har alltid varit ett stort fan och jag älskar dans stilen. Om du skulle berätatt för mig när jag var liten att det var det här jag skulle göra i livet skulle jag skrattar."


Wizz's karriär började redan vid 14-års ålder när han skulle dansa street dans med vänner. Med en slående likhet med Michael, hamnade Wizz på en tv-reklam, reklamfilmer och personliga framträdanden.


"Jag gjorde privata fester och reklammer och då blev jag erbjuden ett jobb på en show i Atlantic City," säger han.

Efter en virvlande karriär såg stjärnan uppträda i Europa och Asien, bor nu Wizz i Las Vegas där han uppträder med hans hyllning till Michael, på Riviera Hotel an Casino. Showen har till och med fått godkännande av familjemedlemmar i Jackson familjen.


"Katherine och Jermaine har kommit och sett min show några gånger i Las Vegas och dem gillar mycket av det jag gör och uppmuntrar mig att fortsätta göra det." Läs mer här!


-Mjworld.net & Wentworthcourier.wherilive.com, bildkälla: Music.ninemsn.com.au

Hyllning i HellcatsI den sverige aktuella serien Hellcats, hyllade dem Popkungen genom ett framträdande med "You Roch My World".

Grattis Rebbie & La toya!Stort Grattis till både Rebbie & La Toya som fyller år idag!

Ny låt har läckt!Ännu ett snipp av en ny MJ låt har läckt, Burn Tonight som spelades in strax innan han dog.

-Jacksonthrill.se

Nick Cannon parodi på Rock With YouI vad som kunde blivit en hyllning men som liknar med en parodi, uppträder Nick liknande legendariska Michael Jackson i hans "Rock With You" video för hans egen titel "Famous" med Akon. I teasern ser vi Nick med en lockig peruk och som imiterar popkungens danssteg. Nick säger, "Jag är ett stort Michael Jackson fan, så att vara i den dära 'Rock With You' kostymen och få det exakt som videon var galet."

-Mjstar.com

Ne-Yo om att ha jobbat med MichaelBara månader innan Michael dog, jobbade artisten och låtskrivare Ne-Yo på några låtar. Det är snart 2 år sedan Michaels bortgåg den 25 Juni, och Ne-Yo pratar med the Journal om hans arbete med Michael och diskuterade några utnmaningar som ingår med att skriva låtar till en sådan legendarisk artist.


"Jag var tvungen att ta bort tanken av, 'OK, Jag skriver en låt för Michael Jackson' Jag var tvungen att ta bort den och bara skriva låtar. För, om du går in i studion och [tänker], 'Jag skriver en låt för Michael Jackson, så helt plötsligt, suger allting du gör. Inget är tillräckligt bra. Du tänker, 'Michael skulle aldrig sjunga det här."


-Legendarymichaeljackson.nl

Berry svarar om den nya låtenBerry Gibb har släppt följande meddelande efter både video och ljud har släppts av Barry's och Michael Jackson's musiksamarbete:


Jag uppskattar verkligen den otroliga responsen ni har gett oss och snart är det möjligt att ni kommer få höra hela sången. Tack alla igen.

Barry


-Mjstar.com

Moonwalk i Step Up 3DI en av förra årets populäraste dansfilmer, Step up 3D, kom självklart MJ-inspererad dans med!

Jermaine pratar om "You Are Not Alone"Michael's bror Jermaine pratar om hans kommande bok om Michael, "You Are Not Alone: Michael: Through a Brother's Eyes".

Dagens Bild

Michael Jackson // You're an Angel

Barnens lyckade möte med Smith barnen


Jaden och Willow Smith stötte inte bara på MJ's barn på en filminspelningen i L.A. igår, har TMZ hört, allt var fixat av Katherine Jackson ... För att hjälpa till att knuffa hennes barnbarn i en posetiv riktning.


Källor nära Katherine säger till TMZ, att hon tror Smith barnen är utmärkta exempel på unga framgångar i Hollywood- båda är extremt talangfulla och har fötterna på jorden - och tror Prince, Paris, och Blanket kan lära sig mycket från dem.

Enlig källor, vill Katherine omge sina barnbarn med förebilder som Jaden och Willow - så hon ordnade mötet.. och vi har hört att barnen kom överens som ett hus som brinner.

Katherine vill att Michael's barn ska njuta av deras barndom - och aktivt uppmuntrar dem att bli involverade i alla möjliga slags aktiviteter ... inkluderat skådespeleri.

-Tmz.com

Michael's gittaristMichaels gitarrist, Orianthi, från This Is It spelar och sjunger Give In To Me.

-Legendarymichaeljackson.nl

Eddie van Halen pratar om MJ och Beat It


Smothsonian magazin gjorde nyligen en intervju med Eddie Van Halen om hans beslut om att donera hans gitarr, Frank 2, till National Museum of American History.


När vi frågade om vilket musik sammarbete som varit hans favorit, svarade Eddie, "Michael Jackson's Beat It är något som står ut för mig. Quincy Jones ringde och frågade om jag ville spela på den. När jag kom dit, tog det mig 15 minuter att lägga om låten och jag spelade in två solon och sa att dem kunde ta det dem gillade bäst. Då kom Michael in och sa, 'Wow! Jag gillar verkligen den höga snabba saken du gör.' Det var riktigt roligt att göra. Det är galet att något som tog så kort tid kan växa till något bortom allt du kan tänka dig."


-Legendarymichaeljackson.nl, Smithsonian Magazine

 

 

Vinnaren av Bloggsvar's inviten!

Grattis Alexandra som blev vinnare av en invite till Bloggsvar! Meddela mig din mejl så jag kan skicka inviten :)

Cris Judd pratar om att ha dansat med MJ"När jag dansade med Michael Jackson, ville jag under repetitoner alltid kolla när koreograferna jobbade, hur dem skapade, hur dem lyssnade till musiken. Jag började se hur jag skulle formulera rörelser, hur man använder stunder av finess och stilhet, hur man gör danser som andas, vara närvarande, och vara ärlig. Det var så jag lärde mig att koreografera," Säger Cris Judd, en Los Angeles - baserad koregraf, regissör, skådespelare och producent.

"Han var en perfektionist," säger Judd om Jackson. "När vi var på turné med honom, så vi var fyra dansare, och på repetitonerna lät han alla av oss dansa den hela två-timmar-pluss show, på en gång, framför honom. Det var bara du på scenen och honom sittandes där, med armarna i kors, tittandes på dig. Sedan gav han några väldigt precisa korrigeringar, tillexempel precis vart din tumme och långfinger skulle vara på din hatt.

-Backstage.com

Janet besöker Vienna’s Life BallJanet besökte i förrgår Vienna’s Life Ball för att hjälpa till att sammla in pengar och uppmärksama om världens kamp mot AIDS.

-Janet-love.com

Vinn en bloggsvar's invite!

Det enda ni behöver göra för att vara med i utlottningen är att kommentera det här inlägget med att ni är med! :)

MJ Spelar in All In You Name

Det här är en video från när MJ spelade in låten "All In Your Name" tillsammans med Barry Gibb.

Källa: Jacksonthrill.se

Joe lanserar "Legend" och "Tribute"


Den här veckan i Cannes, Frankrike debuterade Joe Jackson hans "Jackson" linje med parfymer för män och kvinnor. Parfymen kallas "Legend" och en är kallad "Tribute". Sedan Michael's död har Jackson också lanserat ett skvibolag och också utvecklat en Jackson Vodka. Han deltar också i nöjes parker som vi rapporterat tidigare.
Se video här!

-Legendarymichaeljackson.nl / Bild från Gsimedia.com

Men In Black och andra låtar har läcktDet är en upptagen tid för Sony Music och the Michael Jackson Estate minst 10 Michael Jackson demo's och osläppt musik har läckt ut online. Särskilt "Men In Black" som var planerad för Michael Jackson's Dangerous Album. Den fantastiska låten skulle blåsa bort dig, vi skulle sätta upp den med några av Michael's bästa. Otrolig.

-Mjstar.com

Prince, Paris & Blanket häromdagenVi såg Michael Jacksons bedårande barn Prince, Blanket och Paris komma ut från en skådespelarlektion i Los Angeles häromdagen. Paris och Prince skrattade och skojade runt på vägen till bilen, medan Blanket blev lite blyg över att se fotograferna. Alla tre verkade dock vara både glada och friska. Det är så skönt att se att de mår bra!

-Posh24.se

Janet inför Cinema Against AIDSJanet på röda mattan inför Cinema Against AIDS den 19 Maj.

-Thehypenow.com

Om DesignenFick nyss en kommentar om att designen inte riktigt fungerade, att texten krånglade. Jag tror jag kanske jag vet felet, för jag använder nu Firefox på min dator utan problemet. Jag uppdaterade mitt FireFox, och då fungerade allt som det skulle. Så fungerar det inte, så uppdatera webbläsaren! Brukar finnas på Firfox's hemsida! :)

Dagens Bild

Talang - Christoffer Collins dansar till BadI gårdagens semifinal av Talang, dansar Christoffer Collins till Michael's Bad.

Jermaine's bok framflyttadJermaine har bekräftat att hans biografi av hans bror Michael kommer släppas i September. Boken, med titeln Michael, You Are Not Alone, inkluderar detaljer om Michael's liv och musik.  Det hade bestämmts att den skulle släppas i Oktober, men releasdatumet har flyttats fram till 13 September i Storbrittanien och USA så det inte sammanfaller med rättegången mot Conrad Murray.


På Twitter, sa Jermaine att han inte ville att boken skulle komma ut sammtidigt som Murray's rättegång.

Läs mer!


-Legendarymichaeljackson.nl

Gissa låten [Rätt Svar 17/05]Rätt låt var såklart "Another Part of me"! :)

Rätt svar hade: AppleheadMjj58, Mathildaphoto och Alexandra!

Prince tillsammans hans flickvänn?Prince ute med hans påstådda flickvänn Nikki Berger :)

Källa: Gossipaddicted.com

Ny låt läckt! lyssna här!Låten heter Soldier Boy, tror ni den är riktig eller fake?

-Från Jacksonthrill's forum

Justin Bieber's MJ inspererande mode

Svar

Sv: Nej, hans pappa, Nathaniel, heter Brown i efternamn. Så jag tror det är därifrån han fått sitt efternamn :)

Jättekul att du frågade förresten! :D Ni får super gärna fråga om det är något som känns oklart i inläggen! :)

Austin släpper MusikvideoJackson familjen verkar vara en bottenlös brunn av musik talanger. Michael's systerson, Austin Brown, släppte nyss en musik video och trailer för hans kommande debut album, 85.

Videon och Austin's uppträdande ekar definitivt konstnärskapet av the King of Pop. "Austin spelar sig själv i videon," säger regissören Tom Desanton (skapare och prdoucent för Transformers och X-Men filmerna). "Nyckeln var att försöka sätta publiken i Austin's skor och försöka känna pressen och potentialen från hans familj's arv. The Jacksons är underhållnings kungligheter och den enorma pressen pågrund av hans familj's namn skulle ta ner de flesta.

-Legendarymichaeljackson.nl

Justin Bieber sjunger MJ låtarPå Justin Bieber's konsär på Taipei Arena den 15 Maj, sjöng han Michael's Beat It & Wanna Be Startin' Something.

Gissa Låten

A "Rather Nation
Fulfill The Truth
The Final Message
We're Bring To You
There Is No Danger
Fulfill The Truth
So Come Together
We're Mean Is You"

Milan-stjärnans oväntade show”Om vi vinner Scudetton ska jag dans moonwalk på San Siro”. Det var Kevin-Prince Boatengs löfte. På lördagen infriade han det i stor stil. Milan hade åkt kortege genom Milano, lekt med Cagliari och lyft pokalen. Sedan släcktes San Siro ner för en mer oväntad show.

 

Strålkastarna riktades med centrum av planen där en Michael Jackson-figur visade sig på en tillfälligt uppbyggd scen. Billie Jean drog igång i hötalarna och sedan var showen igång. Lyriska lagkamrater


Kevin-Prince Boateng hade lovat att dansa moonwalk om Milan skulle vinna ligan. När titeln var säkrad infriade han det löftet i en mer ambitiös uppvisning är de flesta nog hade vågat drömma om.

Som avslutning kastade Boateng hatten innan han omfamnades av sina lyriska lagkamrater.


– Boateng gör något han är mycket bättre på än att spela fotboll, säger lagkaptenen Massimo Ambrosini enligt Football Italia.


-Aftonbladet.se

Tidningsomslag

Opublicerade bilder kommer snart säljas
En uppfinnare från Los Angeles som fotograferade Michael Jackson för 33 år sedan hoppas hans bilder nu kan hjälpa till att lanser en elektronsik motor som han påstår kan lösa alla världens energi problem.

Reginald Garcia vill använda pengarna från försäljningen av 130 opublicerade Jackson bilderna för att finnansiera testen av motorn, som påstås generera mer el än vad den använder. Garcia är i processen av att få bilderna bedömda och förberedda för försäljning.

Bilderna visar en 19-årig Jackson tillsammans med hans bröder under en video inspelning på en Hollywood studio under Mars 1978, innan han förändrade hans utesende med kirurgi.

-Thedenverchannel.com

Haley Reinhart sjunger Earth SongAmerican Idol deltagaren, Haley Reinhart sjunger Michael Jackson's Earth song och hamnade sedan topp 5 i Idol.

-Mjstar.com

Kamp mellan fansenFuse.tv har nu en tävling mellan Taio Cruz och MJ fans, Kom igen nu alla MJ Fans! :D Rööösta hääär!

-Mjworld.net

Lyssna "I Am a loser"

För er som vill lyssna på snippet från den nyligen läckta låten "I Am a Loser" Kan lyssna på låten här!

Domare & Advokater släpper loss till ThrillerDet verkar vara en veckla dedikerad till Michael Jackson flash mobs. Den här är inte så bra när det kommer till dans nummer. Men hur som helst, människorna som framför numret gör det tillräckligt intressant för att rapportera om det. Dussintals domare och advokater var alla ute för att dansa loss till Michael Jackson. I Flash mob form släpper domare och advokater loss till deras egen version av Thriller tillsamans med läskiga masker och dans rörelser.

-Legendarymichaeljackson.nl

2 Nya MJ låtar har läckt!


Två nya låtar av Michael Jackson har läckt ut på internet, en av låtarna "I Am A Loser" är en fin ballad och troligen inspelad under 1990-talet.

De nya låtarna "People Of The World" och "I Am A Loser" är ännu inte officiellt släppta.

-Mjstar.com

Eric Saade inspereras av MichaelMånga artister inspereras av Michael, likaså Sveriges bidrag till Eurovision Song Contest, Eric Saade!

The World's Greatest

(Bildern är omgjord)

Pensionärer gör MJ FlashmobPensionärsjävlarna kan också koreografin till Michel Jacksons Beat It. I alla fall någorlunda. Precis som Bounce-dansarna, intar pensionärerna Sergels torg en vanlig eftermiddag och utför den kända Jackson-dansen.

-Kanal5.se

Flashmob i RomDen här videon är filmade på Plazza Navoina i Rom den 8:de Maj. Michael Jackson flashmobben var en hyllning till Michael med har ett klart meddelande : Rättvisa för Michael!

-Legendarymichaeljackson.nl

Hollywood Tonight på Billboard's Dance ChartHollywood Tonight ligger nu på en 10:de plats på Billboard's Dance/Play lista!

Rumänska fans kräver rättvisa för MJ!Förra Augusti publicerade vi en av dem bästa dans hyllningarna vi någonsin sett av den här fantastiska fan gruppen från Bucharest (Fanclub MJ Bucharest). Nu den 8 maj har de gjort det igen och inte bara som en hyllning utan med ett klart meddelande till världen: "Rumänien kräver RÄTTVISA FÖR MICHAEL!"

-Legendarymichaeljackson.nl

Ritar Michael på väggenEtt av Michael's citat är "The greatest education in the world is watching the masters at work". Det är också  början på en proffesionellt filmad video på Youtube. Artisten Laith Hakeem säger att han tar det till en annan nivå. Laith ritar Michael på en vägg i sharpie marker. Laith, som är 21 år, har ritat hela hans liv. Han har gjort det religöst och det är för honom det viktigaste i hans liv. I den här videon ser du honom skapa en av Michael's kända Billie Jean live poser.

-Legendarymichaeljackson.nl

Rätt Svar [Gissa Låten 7/05 ]
Rätt låt var Whatever Happens från albumet Invincible!

Rätt svar hade: AppleheadMjj58, MJE, Alexandra, MJ Novell, TheMoonWalker, Moa och Stina!

Rösta! - Fan Favorite Award
Nu är det dags att rösta för Billboard's Fan Favorite Award, där du ska rösta på din favorit artist för 2011. Michael finns inte bland dem uppskrivna namnen, dock går det att klicka i "Other" och sedan skriva in Michael Jackson! :)

Mormor dansar till MJ i "Talang"En Mormor från Peking har filmats för '... Got Talent' och blivit känd efter att uppträtt ett energiskt Michael Jackson-inspererat dansnummer.

65-åriga Bai Shuying var med i den kinesiska versionen av showen när hon struttade runt i hennes svartvita outfit.

Efter att ha överraskat Kina's Talang domare och tittare med att berätta att hon skulle dansa, lämnade  sedan the OAP shockade över hur pigg hon var.

Medans Mormorn erkänner att hon var inspererad av Michael Jackson, säger hon att hon lärde sig själv att dansa och koregraferat helat nummret själv.

-Newslite.tv

RARE! MJ kollar på Show av en barn grupp
Här är en film från 1996, när Michael kollade på en show som en grupp av barn hade satt ihopp speciellt för honom i Moskva.

Flydde från terrorattackerna i New York-Aftonbladet.se

Gissa låten!

"He's working day and night, thinks he'll make her happy
Forgetting all the dreams that he had
He doesn't realize it's not the end of the world
It doesn't have to be that bad
She tries to explain, "It's you that makes me happy,"
Whatever, whatever, whatever"

Tito: Prince har precis börjat dejta


14-åringen har "precis börjat dejta för en eller två veckor sedan," säger popkungen's bror, Tito Jackson, i det aktuella nummret av Life & Style, som finns tillgänglig just nu.

"Han är vid den åldern när han lägger märket till dem söta tjejerna, och dem börjar lägga märket till honom också," och avslöjar att dem två möttes i skolan.

Tito, som beskriver Prince's barndom som "normal," berättade också att MJ's son är med i basketboll laget och spelar fotboll.

-Justjared.com

Dagens Bild

Rösta på Bad Tour // Wembley Stadium


Wembley Stadium har en röstning om vilket som är det bästa eventet genom alla tider,  där finns självklart Michael's Bad Tour bland nomineringarna. Rösta hääär!

Rätt Svar [Gissa låten 3/5


Låten var såklart "It's too late to change the time"!

Rätt svar hade: Alexandra, Anonym, Themoonwalker, Mjnovell,

Hela intervjun med Katherine hos the Today Show

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Grattis Katherine & Jackie!

Stort Grattis till Katherine på 81-års dagen och Jackie som fyller 60 år idag! :)

Jermaine bekräftar att Michael är död


Följande uttalande gjordes av Jermaine Jackson på Twitter idag:

"Jag har inte önskat att behöva skriva det här, för jag ser det svårt att acceptera att folk tänkter på det här sättet, men det gör mig ledsen att läsa tweets som tror att Michael fortfarande lever. Det gör han inte. Snälla sluta göra illa er själva med denna falska tro."

"Jag har medlidande för dem som vägrar inse detta, men det ökande hoax pratet är fel och hjälper ingen. Älskar er alla."

-Legendarymichaeljackson.nl

 

Gissa låten

"It's a new day, a new age
A photograph just taken, is ready one minute later
Cars are bigger and better
But the manufacturer's sastified never
In a world full of crime
I can't let you think that's right"

Flashmob (Behind The Mask Project)

Chris Brown hyllar MJ i ny videoChris Brown's stil och som en sångare och dansare har blivit mycket inspererad av en man: Michael Jackson.

Brown, som gjorde en hyllning till Jackson på förra sommaren's BET Awards, han ger ofta "King of Pop" cred. Så det är bara rätt att Jackson klassiker för hans nya singel "She Ain't You," där den unga talangen erkänner sin favorit lärare i videon. Läs mer här!

-Music-mix.ew.com

 

Beat It Jackan snart på Turné


Fylld i mitten med Michael's röda läderjacka från musikvideon till Beat It. Kläderna är runt 40 st rock minnen som kommer turne runt i USA med början av 18 Maj för att fira Hard Rock Cafe's 40-årsjubileum. "Om en artist ger oss minnesföremål, så förutsätter dem att vi kommer ta hand om det och att vi aldrig säljer det. Vi har ett ansvar," säger John Galloway, Hard Rock's chief marketing officer.


Michael gav den röda jackson 1984, prydd med 27 dekorativ blixtlås, till 14-åriga David Smithee of Tulsa, Oklahoma, som var obotligt sjuk med cystic fibrosis. Smithee dog en månad senare. Hard Rock historikern Jeff Nolan sa att han så småningom kontaktade Hard Rock. Företaget kommer inte diskutera priserna dem betalade för sakerna eller uppskatta värdet av sammlingen, annat än beskriva den som "ovärdelig". "Det är en stor del av historia. De är dyrbara," säger Nolan.

Sakerna kommer visas i en stor lastbil vid Hard Rock's platser, med början vid New York City, och sluta 17 Augusti i Hollywood, Florida.

-Legendarymichaeljackson.nl / Reuters.com

Rättegången uppskjuten till Semptember!Rättegången (Vållande till annans död) mot Dr. Conrad Murray, som är anglagad för Michael Jackson's död, kommer bli försenad till September, bestämde en domare på Måndagen. Försvaret hade frågat om endast 2 veckor för att hitta och förbereda nya medicinska experter för att motverka nya experter som nyligen blivit tillagda av åklagarsidan. Murray, som var Jackson's personliga doktor, är anklagad för att orsakat hans död den 25 Juni, 2009, för att ha gett honom en kirurgisk anestetisk. Los Angeles County Superior Court domare Michael Pastor, under Måndagens sammanträde, frågade Murray om han godkännde en föresening. Läs mer här!

-Jury valet kommer ske runt 8 Semtember
-Rättegången kommer hållas 20 September

-CNN.com

Sminka dig till MJ


Här får ni lite tips om hur ni kan sminka er för att likna MJ! :)

Wesley Snipes pratar om MJ i Intervju


Wesley Snipes som startade vid sidan av Michael i hans Bad video (regisserad av Martin Scorsese), diskuterade the King of Pop i en ny intervju och säger att han var en ängel.

Snipes säger: "Jag tror han var en ängel sänd till oss, och jag tror kanske att vi måste fundera på hur bra vi tog hand om honom. Folk gillar att säga 'åh folk runt honom var dåliga och gjorde inte rätt av honom' men jag tycker det är kollektivt också för jag kan inte komma ihåg någon annan artist som gav så mycket energi och projekterade så mycket makt. Det var det kreativa, som påverkade så många människor... han var en sådan diplomat för Amerika och en kämpe för Amerikanska kulturen och Afrikansk- Amerikanska människorna, över hela världen. Du vet, folk ville flytta till Amerika pågrund av Michael Jackson, industrin förändrades, musik industrin förändrades pågrund av Michael Jackson, det är en gåva sänd till oss och du vet jag är orolig över att den goda herren kanske inte sänder en till pågrund av att vi inte tog bra hand om honom. Det är bara jag.

Den otroliga saken, är att jag var endast menad att vara på filmen, projektet för tre dagar och det slutade till att vara 3 och en halv vecka nästan en månads filmning och största saken jag tog från det var att se Michael Jackson uppträda på föreställnings nivå på hans repetitioner. Jag sa 'wow det här är en fulländad artist precis där, det är nivån jag skulle vilja gå till och tekniken jag skulle vilja ha som artist och mina repetitioner och uppträdanden. Du vet. Så, jag tog det från honom och det är vad jag försökt, att vara konsekvent med mitt arbete också."

-Legendarymichaeljackson.nl