Sammy Davis Jr's 60th Anniversary Celebration


1989, när Sammy Davis Jr firade 60 år, gjorte Michael ett minnesvärt uppträdande med låten "You Were There" i Los Angeles Shrine Auditorium.

Justin Bieber gör MJ's danssteg

Justin Bieber - Den nya kungen av pop?

Källa: posh24.se

La Toya på Ellen Show

Frank Dileo skickad till sjukhus – kämpar för sitt liv


Michael Jacksons tidigare manager Frank Dileo är i Los Angeles på sjukhus och kämpar för sitt liv efter att ha genomgått hjärtkirurgi och därefter upplevt komplikationer. Läget är i skrivande stund osäkert.

-Jacksonthrill.se

Fanatiker hånar Elizabeth Taylor

Rhythm On The Dance Floor Mash-Up


Tycker låtarna passar jätte bra tilsammans! Vad tycker ni?

BTH Teaser!


Idag vid 19.00 släpptes Teaser för musikvideon till Behind The Mask.

Bloggen fortsätter!

Har efter mycket tänkande bestämt mig för att fortsätta med bloggen! :)

Det kommer ta mycket tid, och jag hoppas ni förstår att uppdateringarna kan vara lite dåliga ibland! :)

Tack för alla fina kommentarer också! ♥

Svar


Jag tror inte ni förstår hur mycket tid det här bloggen tar, hur mycket tid jag lägger ner på att översätta nyheter eller annat. Det är inte så att jag bara slänger ihop ett inlägg på några sekunder, det tar tid. Ibland blir det fler inlägg, ibland färre, både att jag har olika mycket plugg och vissa dagar finns det inte något att skriva. Men jag försöker alltid hålla bloggen någorlunda uppdaterad, från i fredags har jag varit bortrest och kom hem sent igår. Jag skulle kunna skriva ett långt inlägg om hur mycket tid det faktiskt tar att både hitta och översätt nyheter, men jag känner att det inte är värt att sitta och skriv om det.

Jag funderar tyvärr på att lägga ner bloggen.

Elizabeth begravs nära MichaelElizabeth Taylor's privata begravning kommer hållas idag och hon kommer begravas på samma kyrkogård där Michael ligger begravd. Enligt källor. kommer den privata begravningen hållas på Forest Lawn i Kalifornien i eftermiddag (Amerikansk tid).

Elizabeth's dödsbevis bekräftar att Forest Lawn ska bli hennes sista viloplats, nära Michael. Det här är anmärkningsvärt, eftersom hennes tidigare plan var att hennes viloplats skulle bli på Weestwoos Village Memorial Park Cementery brevid hennes föräldrar.

-Legendarymichaeljackson.nl

Bild: Cagenweb.com

Elizabeth och Michael på röda mattan


Källa: Theinsider.com

Michael pratar om Elizabeth

Michael sjunger för Elizabeth i telefonen

Elizabeth och Michael firar Jul


Här firar Michael sin första jul tillsamans med Elizabeth! :)

Bilder på Elizabet och Michael [del 2]

Bilder på Elizabeth och Michael

'Elizabeth I Love You'


Under kvällen kommer vi minnas Elizabeth genom att lägga upp bilder och videor på massor av härliga stunder hon och Michael hade tillsamans.

Vi börjar redan nu med en video där Michael sjunger 'Elizabeth I Love You' när Elizabeth fyllde 65 år, 1997.

Elizabeth Taylor har avlidit


Den världskända skådespelerskan Elizabeth Taylor dog tidigare i dag vid 79 års ålder.

Enligt hennes publicist Sally Morrison avled Taylor på Cedars-Sinaisjukhuset i Los Angeles, där hon vårdats de senaste sex veckorna. Hon var omgiven av sina barn Michael Wilding, Christopher Wilding, Liza Todd, och Maria Burton.

 

"Levde livet till fullo"

Elizabeth Taylor somnade enligt publicisten in fridfullt och dödsorsaken ska vara hjärtstillestånd på grund av de långvariga hjärtproblem som hon kämpade med.

– Hon hade nyligen drabbats av ett antal komplikationer men hennes tillstånd hade stabiliserats så förhoppningen var att hon snart skulle kunna återvända hem. Sorgligt nog blev det inte så, säger Sally Morrison.

Elizabeth Taylors ena son, Michael Wilding, 58, säger i ett pressuttalande:

– Min mamma var en extraordinär kvinna som levde livet till fullo, med stor passion, humor och kärlek.

– Även om hennes död är en stor sorg och förlust för oss som älskade henne så kommer vi alltid att vara inspirerade av hennes insatser i världen. Vi vet att världen är en bättre plats på grund av att mamma levt i den. Hennes arv kommer aldrig att blekna, hennes ande kommer alltid att vara med oss och hennes kärlek kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Läs mer här!

 

-Aftonbladet.se

 

 

More Funny Moments!

Funny Moments

Justin Bieber's Never Say Never är framgångsrikast i USA

Justin Bieber har toppat Michael Jackson på the Box office.

 

Justin Bieber: Never Say Never har överstigit Jackson's This Is It med att vara den mest framgångsrika konsär film på hemmaplan i USA.

 

Enligt Reuters, har Never Say Never såhär långt dragit in totalt $72.2 miljoner dollar, jämfört med This Is It, som tragit in $72.1 miljoner.

 

Men Jackson håller fortfarande världs rekordet. This Is It drog in $189.1 miljoner över hela världen. Never Say Never har just nu dragit in $10.8 miljoner internationellt.

Bieber twittrade det här när han fick veta nyheten:

-Ohthescandal.com

Filmen om Michael's död


Himesh Reshammiya har gjort framsteg med sin - ett internationellt projekt med namnet "A* Is Killed" (där * står för 'star'). Filmen är producerad av Arifilms och regisserad av Christophe Lenoir. Den första promon är ganska intressant. Det ser ut som filmen är baserad på mordet på Michael Jackson!

"Filmens referenser till Michael Jackson är uppenbara," sa källan. "Även fast inga namn är nämda, ger promo filmen tydliga signaler att historian är om Jackson, som hittades död under mystiska omständigheter i Juni 2009. Filmen i sig ger känslan av en isande framatisk thriller."

Teasern, har ett par skott från filmen som varvas med citat/klipp från vänner, personer som stöttar och familj till den dödade superstjärnan, alla dem uttrycker känslan av misstro och att mannen inte finns bland dem längre. "A * Is Killed" sägs vara på gång och ska utspela sanningen bakom mordet.-Legendarymichaeljackson.nl

Chilli berättar rolig MJ historia

Den här dagen i MJ historia


För precis 10 år sedan, den 19 mars 2001 blev Michael invald till the Rock and Roll Hall of Fame för andra gången.

Michael hade 4 år tidigare blivit invald tillsammans med the Jackson 5.

MJ Staty på Fulhams arena

-Fotboll.expressen.se

Janet vill producera film

-HD.se

Jermaine släpper bok


Jermaine beskriver livet av hans kända familj och bordern i en memoar där utgivaren lovar en närmare titt på The king of pop's liv. Boken med titteln "You Are Not Aline: Through a Brother's Eyer" släpps hösten 2011, där vi kommer få en inblick från att familjen växte upp i arbetsklassen Gary, Indian till Michael's privat liv bakom portarna av Neverland Ranch i södra Kalifornien.

"You Are Not Alone" kommer också granska hans relation med sin mor Katherine och sin far, Joe. "Det är en uppriktig men sofistikerad undersökning av människan, inte legenden, med avsöljande insikter och inget ämne är tabu" sa förläggaren Touchstone på Onsdagen.

I uttalandet, noterar Jermaine den kommande rättegången och säger att familjen inte vill berätta vad som sägs i rätten för att inte det ska bli sista ordet på hans bror's liv. "Vi vill att världen ska komma ihåg hans sanning, hans arv och några underbara minnen vi delade som bröder, som en familj. Vi vill inte att Michael's liv ska vara ett evigt mysterium," säger Jermaine. "Den här boken's blod är tjockare än vatten"

Den kommande boken "är om vad som verkligen hände och vem han verkligen var, sakerna han aldrig fick chansen att säga, baserat på vad vi vet, och baserat på vad vi delade," säger Jermaine i uttalandet.

Touchstone, en del av Simon & Schuster, kommenterade inte hur mycket bok affären var värd.

-Legendarymichaeljackson.nl

Övervaknings videorna raderade!

Övervaknings videon på Michael Jackson's hem från dagen han dog har blivit raderad - förlorad föralltid, eftersom LAPD aldrig visste att MJ's död skulle bli ett brottsmål.

0315_mj_house_celebrityhomephotos_lapd_mj_tmz_ex

TMZ har brutit historien ... LAPD koperade bara 4 minuter film från övervaknings kamerorna dagen han dog.
Videon visar när Jackson kommer hem från repetitionen runt 12:30 AM.
Dr. Conrad Murray's advokater kommer idag fråga dommaren idag att lämna över det nästan 24 timmar långa övervaknings videorna kring MJ's död.

Men här är vad vi fått reda på. Videon visar hela 24 timmar, och när LAPD drog igenom videon kort efter MJ's död, var fallet inte en mord undersökning så poliserna gjorde en tidslinhe - så videon endast visade när MJ gick in i hemmet.

Vi har hört också att poliserna aldrig kollade på resten av filmen.

Videon skulle visat vem som besökte huset och när, på dagen MJ dog. Nu kommer det förbli ett mysterium

-Tmz.com
Dr. Conrad Murray's lawyers will ask a judge today to order authorities to turn over the nearly 24 hours of surveillance video surrounding MJ's death.

Freddie Mercury pratar om Michael

Datum för Janet's turne i Europa

Bekräftade datum för Janet's turne i Europa:


PARIS June 26th, 27th, 28th Venue: Olympia

LONDON June 30th, July 2nd, July 3rd Venue: Royal Albert Hall

MONTE CARLO July 8th, 9th Venue: Sporting Club

 

-rttnews.com

Vibe Photoshoot [Behind The Scenes]


Colony Capital's planer för Neverland

Colony Capital's Tom Barrack dök upp på "Bloomberg West" med Emily Chang och Cory Johnson och pratade om rollen Usa's regering har i finanskrisen, hans planer för Michael Jackson's Neverland Ranch och investringar i teknologi.

Om hans planer för Neverland Ranch:

"Våra planer är att arbeta för att åtserställa till dess ursprungliga storhet. Platsen är fantastisk. Inte bara den vackra andan och mjukhet av Michael, utan också ett tusenårigt arv från av Indian kultur som utförts på den. Vi har just återställt det, renvorat den. Vi har inte riktigt velat göra något kommersiellt med det. Michael Jackson's egendom har gjort ett bra jobb med att förvalta egendomen. Vi väntar bara på att dem ska bestämma vad som ska hända med oss och den. Vi är bara förvaltare av en mycket speciell plats."

 

-Mjstar.com / Benzinga.com

Celine Dion - MJ Medley live i Las Vegas

Källa: blogs.babble.com

Söt bild!

Brandy om sitt möte med Michael

Brandy on "When I Was 17"

I senaste avsnittet av 'When i Was 17,' som har premiär på söndag pratar Brandy om när hon mötte Michael Jackson, tack vare producenten Rodney Jerkins.

 

"När jag var 17, jobbade min producent Rodney Jerkins med Michael Jackson just då. Han visste hur mycket jag ville träffa Michael Jackson, så han sa, 'Vill du följa med och träffa honom?' Jag sa typ, ' Är du seriös?' Självklart att jag vill möta Michael Jackson! Vart ska jag träffa dig? Vart ska vi?

Mötet var ordnat av Jerkins, Brandy och hennes bror Ray J vågade sig till studion för att möta legenden. Hur som helst, innan dem gick in till rummet, så berättar Brandy att "nerves got the best of her".

"Mitt hjärta dunkade så fort under den här tiden. Jag var ungefär. 'herregud- Det här händer. Vi är påväg att öppna dörren och han är där inne.'"

Ray J chimes in on the incident saying, "When we first walked into the studio, we can kind of see Michael in the corner and we looked at each other like, 'Did you see him?'"

Ray J jublar om händelsen och säger, "När vi först gick in i studion, ser vi Michael i hörnet och vi kollade på varandra, 'Såg du honom?'"

Tyvärr, kunde inte Brandy hålla samma coola lugn. "Jag kollade på honom och typ, 'herrgud. Det är Michael Jackson,'" berättar hon, hon lägger till, "Jag svimmade, fick blackout -  seriöst blackout."

För att se videon klicka här!

-Mjfanclub.net / Mtv.com

Intervju med fotografen Dick Zimmerman

Dick Zimmerman blev världesberömmd för att introducera en stil av kändis (foto) porträtt som ser ut som en målning. Under åren har han fotat några av dem största namnen i Hollywood, allt från Tom Cruise och Nicole Kidman till John Travlota och Governor Arnold Schwarzenegger.

Under en 13 årig period, har Zimmerman också haft tre fotograferingar med Michael, den mest kända var under 1982, när Zimmerman fotograferade omslaget för rekordbrytande 'Thriller' albumet. Zimmerman, som idag erbjuder olje-målnings porträtt över hela världen, berättar för Matthew Shepatin om skapande av det ikoniska MJ porträttet.

Matthew: Berättar för mig om dagen du fotograferade Michael Jackson's 'Thriller' omslag.

Zimmerman: På fotograferings dagen, kom han själv. Inget följe. Vi hade två ställ med kläder, handblockade av en av dem bästa stylisterna i LA. Michael gillade inte riktigt något. Han sa, "Jag skulle vilja ha på mig något liknande av vad du har på dig." Jag hade på mig min vita kostym den dagen. Ja sa, " Ja, vi är ungefär lika lång." Så Michael bär faktiskt min vita kostym på omslaget.

Vad hände med kostymen?

Jag auktionerade ut den på Sotheby's för några år sedan. Jag var oroad över min och min frus säkerhet, för på den tiden, så hade vi ett väldigt stort hus och jag var ute på stan mycket. Jag visste inte om det skulle komma ut att jag hade kosymen, och jag ville inte ta den chansen. Så jag gjorde mig bara av med den.

Hur mycket såldes den för?

Jag har för mig att jag fick $27,000 (ungefär 170 996 kr) för den, och jag tror det var 10 år sedan. Idag, då skulle jag nog fått en miljon dollar för den.

Berätta för mig om porträtt fotograferingen på Michael Jackson och Lisa Marie Presley på deras exklusiva bröllop.

Vi gjorde fotogreringen på the Trump Tower i Donald Trump's svit. Dem stängde faktist ner 5th Avenue framför byggnaden för trottoaren var inte tillräckligt stor för fotograferna. Hela gatan var fylld med fotografer.


Efter att har fotograferat paret's bröllops porträtt, så gick du tillbaks upp til Trump's svit. Vad hände sen?

Runt midnatt släppte hembiträdet mig inte till Michael och Lisa Marie's svit och sa att Michael skulle komma ner om några minuter. Trettio minuter hade gått och inga tecken från Michael. Jag går runt i sviten -det var ganska mörkt där- så ser jag den här mannen tvärs över rummet som har mustasch och skägg. Jag tänkte att det var en säkerhets vakt. Jag gick över till honom och frågade honom om han hade någon anning om när Michael skulle komma. Jag kollade på honom och plötsligt insåg jag att det var Michael. Vi både skrattade och han drog av sig sin förklädnad. Han hade väntat där hela tiden, bara kollat på mig, och väntat på att jag skulle upptäcka honom.

Läs mer här!

-Legendarymichaeljackson.nl

 

 

MJ medley @ American Idol


Det var en stor kväll för alla som gillar American Idol. Innan resultaten skulle sägas, uppträdde top 13 finalisterna ett underhållande medley av Michael Jackson låtar. Det var intressant att se att se finalisterna tilsammans som en grupp, men hade också sina möjligheter att glänsa.


-Legendarymichaeljackson.nl

Osläppta låtar med MJ & Mercury släpps?


I början av 80-talet, spelade Freddie Mercury (ledsångare i Queen) in 3 låtar med Michael. Michael och Mercury var ganska goda vänner. Enligt Queen trummisen Roger Taylor var det Michael som föreslog att dem skulle släppa
"Another One Bites the Dust" som singel, som blev bandets största hit i USA.

Hur som helst, Freddie kom till Michael's hus för att jobba på några låtar. Låtarna var "Victory", "State of Shock" och "There Must Be More to Life then This". Demosarna han tråkigt nog aldrig färdigställas eftersom båda hade egna turner/album att jobba på. Ända sedan dess, har fans från båda sidor undrat hur låtarna kom ut, och omdem någonsin kommer få chansen att höra dem.

För några år sedan, släpptes en box med praktiskt taget allt Mercury spelat in och fansen hade hoppats på att duetterna med Michael skulle ingå. Men det gjorde dem inte. Ännu har de inte officiellt släppts.

Som några av er vet, "State of Shok" släpptes men med Mick Jagger istället för Mercury. "...More to Life the This" släpptes med endast Freddie på hans album "Mr. Bad Guy".

I en intervju med en Belgisk tidning säger Roger Tayler: " Vi arbetar just nu med några aldrig-tidigare-släppta låtar som Freddy gjorde med Michael under tidiga 80-talet. Jag får inte säga så mycket om det med det låter otrloigt!".

-Legendarymichaeljackson.nl

Officiella videon för Hollywood Tonight!


Videon till “Hollywood Tonight” handlar om en ung kvinnas resa från en amerikansk småstad till Hollywood. Hennes dröm är att bli en berömd dansare och hennes kamp är tänkt att visa vad många artister och konstnärer tvingas gå igenom för att lyckas i branschen.

 

Wayne Isham, som regisserade videon till Michael Jacksons ”You Are Not Alone”, är i nya videon tillbaka på samma plats – Pantages Theatre, där han filmade med Michael 1995. Platsen som ligger vid korsningen av Hollywood och Vine, en plats som blivit känd som samlingspunkt för de som söker framgång i den hårda nöjesindustrin. I nya videon blir Pantages Theatre alltså återigen platsen för videons slutscen.

”Hollywood Tonight” är andra singeln från albumet ”Michael” som släpptes i december förra året och som såldes i över 3 miljoner exemplar världen över, något som gör den till ett av de bäst säljande albumen under 2010. Albumets framgång fortsätter betona Michaels betydelse som en global ikon och superstjärna.

 

-Michaeljackson.com

Janet sjunger Scream på Turnen

-Legendarymichaeljackson.nl

Joe Jackson skriver bok

 

Michael's pappa, Joe Jackson, är just nu på en resa till nord Tyskland. Enligt hans Europeiska manager Ralf Sessenberg "Han får massage och blir bortskämd. Han tycker folket är så trevliga. De är vänliga, men håller sig på avstånd," säger Sesselberg.

Hans manager bekräftade också att Joe har skrivit en bok om hans familj's hostoria, säger hans manager.  Semestern var ett välkomnat avbrott från hans fullspäckade shema i USA. "Han njuter av freden," berättar Sesselberg.

-Legendarymichaeljackson.nl / monstersandcritics.com

Intervju med Dr. Wayne Dyer

I den här intervjun med Dr. Wayne Dyer spelades in i Juni 2009, precis efter Michael's bortgång. Dyer pratar om hur världen har hanterar förlusten av Michael Jackson. Han delade med sig av en historia när han personligen spenderade tid med Michael år 1991.

Michael frågade Dyer om han ville besöka Neverland med hans åtta barn. Dem spenderade 5 dagar på Neverland med Michael.

Dyer varna också för falska anklagelser och berättelser som sprids på nätet. Dyer själv litade på Michael med hans egna barn och förklarar sin tillit till Michael. Han berättar också om Michael's omsorg för barn och världen .

-Legendarymichaeljackson.nl

La Toya: "Barnen mår Bra"


Efter deras berömda pappas död, så mår Michael's tre barn bra enligt La Toya Jackson, Michael's syster.

"Dem mår mycket bra. Jag är väldigt stolt och glad över att dem har ändrat om så bra.,"   berättade  La Toya för Billy Bush och Kit Hoover om Michael, 14, Paris, 12, och Prince Michael II ("Blanket"), 9, under en intervju med Access Hollywood Live under Fredagen. " Det kan vara utmanande och intressant, men dem har gjort ett makalöst jobb att anpassa sig och jag är väldigt glad. Dem mår bra."

"För två veckor sedan närj jag var med Prince sa han till mig, ' Jag vill bli skådespelare. Jag vill börja skådespela.' Jag går, "Du skämtar. Vill du?" berättar La Toya för Billy och Kit. "Jag sa, 'Hur planerar du att göra det?' Prince svarar 'Tja, jag kommer få en coach och börja skådespela. Då kommer jag skaffa en agent och jag vet vem jag vill att min agent ska vara.'

"Han fortsätta länge. Jag sa, 'Okej, Jag kommer stötta dig - vad du än vill göra." la LA Toya till.

La Toya är mitt i hennes egna Holywood äventyr- med att vara med i Donald Trump's fjärde säsong av "The Celebrity Apprentice"

- Legendarymichaeljackson.nl / Accesshollywood.com

Rättegången uppskjuten till Maj

Rättegången mot Michael Jacksons läkare Conrad Murray blir försenad. Den skulle ha hållits den 24 mars men inleds i stället den 9 maj. Anledningen är att både åklagare och försvar behöver mer tid för förberedelser, skriver nyhetsbyrån Reuters.

 

Conrad Murray står åtalad för vållande till annans död. Han har erkänt att han gav Michael Jackson sömnmedlet Propofol, men nekar till att ha givit världsstjärnan en dödlig dos. Om han döms riskerar han upp till fyra års fängelse, och rättegången mot honom kommer att tv-sändas.

 

-Gp.se

Billboard Video Hyllning


Den här videon gjordes av Billboard.com som en hyllning till Michael 24 juni 2010. I videon pratar artister som bl.a. Christina Aguilera, Jason Derulo och Jonas Brothers om Michael.

5 Mars 1983


5 mars, 1983, tog "Billie Jean" första platsen på Billboard listen och dominerade första platsen i 7 veckor.

-Michaeljackson.com

Official Teaser för Hollywood Tonight!

Klicka på bilden för att se teasern hos Legendarymichaeljackson.nl.

Hela videon släpps 10 mars.


Rätt Svar [Gissa låten]


Rätt svar var såklart History!

Gissa låten

"How many victims must there be
Slaughtered in vain across the land
And how many struggles must there be
Before we choose to live the prophet's plan
Everybody sing..."

Glee gör mer Michael och Janet?


"Glee" gänget kan planera en Michael eller Janet Jackson hyllning, ialla fall om "Glee" stjärnan Amber Riley får bestämma.

"Jag tror det skulle vara prdoduktivt för oss att gör Janet Jackson" sa Riley, som spelar Glee Clubs diva Mercedes Jones.

Riley sa också att en hyllning till the King of pop är försenad.

"Vi gjorde en mini hyllning till Michael Jackson, men vi vill verkligen göra en fullständig hyllning till Michael Jackson för hans musik är så tidlös, så vi vill verkligen göra det," berättar hon.

Gängets sjätte CD, "Glee: The Music, Vol. 5," kommer ut på tisdag. Där kommer covers finns på Michel's låtar "Thriller och "P.Y.T (Pretty Young Thing)," liksom dem ursprungliga låtarna "Looser Like Me" och "Get It Right," som har varit Grammy nominerade.

Adam Anders, showen's exekutiva musik producent, är mer intresserad av att göra covers "på ABBA eftersom jag är Svensk."


-Salon.com

OMSLAGEN FÖR 'HOLLYWOOD TONIGHT' OCH 'BEHIND THE MASK'

Brandmän hyllar MJ

Den här videon hittades på youtube och är tillägnade alla män och kvinnor i Chattanooga Fire Academy 2011 som tog examen 24 Februari, 2011.

Medans dem studerade på academin, la dem lite extra tid och ansträngning för att göra en hyllning till en klassisk film skapad av Michael Jackson. Ingen tvekan att det är svårt att dansa klädd som en zombie, men försök göra det klädd som en brandman.

-chattanoogan.com

Bilägare säger till reportrarna att 'Beat It'


När ett par men kom för att hämta den här mannens bil, åkte dem iväg förbluffade när mannen använde uttrycksfull dans för att säga till dem att 'beat it'.

Mannens, vars rutin hade en slående likhet med några av Michael Jackson's kända rörelser,  försökte han med en unik taktik jaga bort reportrarna från Discovery och Tru TV när dem spelade in serien Operation Repo.

Den nödställda bilägaren, vars DeLOrean var parkerad framför hans föräldrars hus, smälde först igen bildörrarna till sin bil och muntligt försökte jaga bort männen. När det inte fungerade, bestämde hans sig för att gå Michael Jackson på dem.

-Voice-online.co.uk

Skådespelar framtid för Prince & Paris?

Prince

Under förra veckans intervju med Good Morning America, berättade Paris Jackson att hon skulle provspela för en kommande skolpjäs. Tmz rapporterade imorse att både Paris och Prins ska provspela.

Showen kallas " The Brothers Grimm Spectaculathon".. och inehåller 209 olika sagor, som "Snövit" och "Askungen".

Ännu så vet man inte om dem fick rollen. Men chansen är stor eftersom det finns 50 olika roller i pjäsen.

-Mjfanclub.net / Tmz.com

Eminem paserar Michael på Facebook

ent_121710_eminem.jpg

Eminem har tagit över Michael Jackson för att vara den mest "gillade" artisten på Facebook. På måndag morgon, hade "Love The Way You Lie" rapparen 29.337.425 fans, och popkungen hade 29,328,374 facebook fans.

-blog.syracuse.com