REA PÅ MJ T-SHIRTAR



CDON har nu 20% många T-shirtar där bland 8 st MJ T-shirtar dem har rea på.
Klickar här och kom direkt till sidan.

Katherin's bok går att köpa nu

Katherine's bok om Michael går nu att köpa här.

 

 

Köp tips! Michael's kläder


Sapclothing.com är en sidan som har ett väldigt stort utbud av kopior av Michael's kläder. Vissa är rätt dyra men nog värda det eftersom dem är väldigt lika dem Michael har använt.


Pågår just nu!
AVSLUTAD!
Glömde du fråga något? Fråga då i den lilla bloggsvars rutan i Menyn så svarar jag där :)

Singstar- Michael Jackson

Som många redan vet kommer det komma ut ett Michael Jackson Singstar. Hos Cdon.com står det inget Relase datum men det kommer kosta 299 kr till PS2 och 399 kr till PS3. Vi får hoppas det kommer ut snart!

 


Bloggtips!


Super bra blogg som skriver om att Michael kanske kan vara vid liv. Bloggen tar upp allt som är misstänktsamt med Michael's död.  Läs bloggen här!



Pågår just nu! Bara fråga på!

AVSLUTAD!
Glömmde du fråga något? Fråga då i den lilla bloggsvars rutan i Menyn så svarar jag där :)

"Köp hem Michael Jackson"

Michael Jackson-älskare? Nu har du snart chansen att handla en egen ”Jacko”.Till sommaren kommer Michael Jackson att börja säljas i diverse affärer i Storbritannien. Nej, det är inget postumt påhitt från King of pop. Det handlar helt enkelt om att fyra olika dockmodeller av stjärnan som kommer att börja säljas. De två första släpps preliminärt till sommaren, medan övriga två modeller beräknas finnas till försäljning lagom till jul.”En global ikon”– Michael Jackson är en global ikon. Vi kommer att hedra honom genom att erbjuda en spektakulär och väldigt detaljerad produkt som kan inspirera fans, samlare och nya entusiaster, säger Lou Novak, vd för tillverkaren Playmates Toys, enligt The Australian.Lou Novak vill inte avslöja hur Michael Jackson-dockorna kommer att se ut.

Källa. Artikeln är sedan Januari men tänkte höra om någon av er vet om dem kommit ut än?.


FRÅGESTUND



Tänkte köra en liten Frågestund här på bloggen om ni kanske hade några frågor ? :)
På Fredag Svarar jag på alla Frågor i ett inlägg så nu är det bara fråga på! 
It's all for L.O.V.E <3

AVSLUTAD!
Glömde du fråga något? Fråga då i den lilla bloggsvars rutan i Menyn så svarar jag där :)

KÖPTIPS T-SHIRTAR



En grym sida när det gäller Mj T-Shirtar är en Norsk sida vid namn Coolshop.no. Sidan har ett grymt utbud av T-Shirtar och nu har dem rea på Alla Mj T-shirtar från 199:- ! Spring och fynda!.

Hittade hemsidan när den gjorde reklam på Svenska facebook så vore konstigt om dom inte skickar till Sverige.
Det är några läsare som Undrar vart man kan köpa Mj Collage/Hood töjor och jag har letat men hittar inga. Är det någon av er som vet vart man kan köpa sånna?. (:

"Dr.Murray drack precis innan Midnatt"

0628_murray_strip_club_EX

-- who claims she was working at Sam's Hof Brau on June 24, 2009 -- claims Dr. Murray was at the club drinking just before midnight. 
Now we've learned Brian Oxman,who is repping Joe in his , has spoken with the stripper's "rep" who has scheduled a meeting.  Among the topics -- the stripper claims weeks before Jackson died, Dr. Murray invited her to Jackson's home in Holmby Hills.  She claims she went late one night -- after the club closed -- and Jackson was there, however he was in a deep sleep.  In Oxman's letter of intent to sue Dr. Murray, he accused the doc of drinking at Sam's Hof Brau before treating MJ.
Dr. Murray's reps have strongly denied he was at the club on June 24.  And, they say, Murray doesn't drink.wrongful death lawsuit.

Källa [Översättning kan ni hitta här]

Har ni några MJ "Prylar" ?


Mitt Svar: Har väldigt lite saker tyvär, bara 2 T-shirtar, Moonwalk och This is it sedan Har jag ca: 5 filmer om MJ på Datorn. Och en Poster och Tidning.

Har ni några Mj "prylar" ? :)

"Billie Jean" slår "Man In The Mirror"


Skrev igår om att "Man in the Mirror" var Michael's pouläraste låt på Spotify och att "Billie Jean" låg direkt efter. Nu har "Billie Jean" gått om Man in the Mirror och blivit Michael's populäraste låt just nu på Spotify!.

Jo, det hade varit en bra Present!


Dem har iaf rätt om att det vore den Perfekta Presenten (;

5 Saker du kanske inte visste om..



... Musikvideon till Scream kostade 7 miljoner kr att göra, vilket gör den till världens dyraste Musikvideo.

... Michael hatade att turnera men gjorde det ändå för sina fans skull.

... Michael's favorit färger är Svart, Rött och guld.

... Han har tatuerat in eyeliner runt ögonen.

... Han hittade Moonwalk hos barn som dansade på gatan.

"Res i Michael Jacksons fotspår"


Det är ett år sedan kungen av pop gick ur tiden - och det är många som velat slå mynt av hans död.
Nu arrangerar en resebyrå pilgrimsresor till nyckelplatser ur Michael Jacksons liv. Resebyrån STA Travel lanserar en paketresa för fans som vill gå i Michael Jacksons fotspår. "King of Pop Pilgrimage", som resan kallas, går via nio länder i fem kontinenter. Bland annat via Brasilien, Peru, Ungern, Bahrain, Australien, Sydafrika, Japan och USA.Fansen erbjuds två paketresor - en kort på 35 dagar som kostar cirka 33 000 svenska kronor och en längre på 126 dagar. Denna kostar närmare 145 000 kronor.
Michael Jackson hittades död i sitt hem den 25 juni 2009.
Han blev 50 år. 


Källa

Michaels nya album?

Rare MJ - michael-jackson wallpaper

Kan det här vara framsidan till Michaels nya Album? Ja, det undrar många. Det finns en bild på ett album (med den stora bilden som framsida) som sägs vara en bild på Michaels nya Album. Det går ju rykten om att Sony skulle släppa ett nytt album med outgivna låtar av Michael. Vat tror ni, är det Michael's nya album eller bara ett fan som försöker förvirra alla?.

"Barnen har kastat sina masker"




Michael Jackson gjorde allt för att skydda sina tre barns identitet.I dag lever de ett helt annat liv.
- Han skulle vända sig i graven, säger en vän till Jackson, enligt Daily Star. 

Samtidigt som en hel värld hedrade minnet av Michael Jackson, ett år efter stjärnans tragiska död, spenderade hans tre barn Prince Michael, 13, Paris, 12, och Blanket, 8, veckoslutet på en strand på Maui, Hawaii. Jackson jobbade hårt för att deras identitet skulle förbli hemlig och lät dem ofta bära mask för ansiktet när de lämnade huset.
På Maui rörde de sig helt öppet, något som tidigare hade varit otänkbart.
- Han skulle vända sig i sin grav om han visste att de nu var världens mest kända barn, säger en vän till Jackson.

Läste det hos: Mjackson, Källa: Expressen Läs mer där!

"Världens kändaste handske såld"

.. Handsken såldes senare för 1,4 miljoner kronor.

Bloggen Stängs kl. 15.45.

Har blivit lite fel med Designen så måste återställa den och seda klistra in allt på nytt men det lär nog ta bara några minuter :D

Den fungerar ändå inte som den ska (sista delen av menyn försvinner). Har prövat med allt och ska fortsätta nu men den får vara öppen sålänge :)

Nu fungerar allt igen! (:

Chris Brown Bröt ihop när han hyllade Michael

Victory handsken såld

LONDON. En kristallprydd handske som tillhörde Michael Jackson såldes för 1,5 miljoner kronor under en stor auktion i Las Vegas i helgen, rapporterar BBC. Handsken bars av popstjärnan under Victory-turnén 1984. Folk flög in från Asien, Ryssland och hela världen. Nu när han är borta har vi insett vilken legend som försvunnit, säger Darren Julien som hade hand om auktionen.Flera av stjärnans tillhörigheter gick för över tio gånger utropspriset. Exempelvis hade ett par loafers uppskattats bringa in runt 20 000 kronor. De såldes för hela 700 000 kronor.

Källa: Aftonbladet

"Man in the Mirror" är Michaels populäraste låt på Spotify.



..Och inte så oväntat ligger Billy Jean precis under. Men lite mer oväntat är att Thriller ligger nere på en 7:de plats.

Det är inte Michael som sjunger "Bad Girl"



Det har spekulerats mycket på olika forum och Youtube om det här kan vara Michael's nya låt. Och nej, det är det inte utan det är Massari som sjunger.



Tack för informationen MJJ's forum!

"Say,Say,Say är Michael's största hit"

"han hyllas i hela världen"


mexiko City, Mexiko Ett ungt fan sminkas som idolen.sofia, bulgarien Beundrare tänder ljus.Jammu, indien Beundrare har samlats kring en affisch för att
Mexiko City, Mexiko Ett ungt fan | Sofia, bulgarien Beundrare tänder | Jammu, indien Beundrare har
sminkas som idolen. ljus. samlats kring en affisch för
att minnas.

Men vid Michael Jacksons grav stoppades fans av vakter och staket HOLLYWOOD. På årsdagen av sin död hyllades Michael Jackson över stora delar av världen.Men i Los Angeles – där han levde och dog – stoppades fansen.De släpptes inte fram till hans grav.– Det är fruktansvärt, säger beundraren Kathe Sowisdral.Redan klockan tre i går morse började de första fansen att köa utanför Forest Lawn-kyrkogården i Glendale.I fem timmar väntade de på att portarna skulle öppnas. När de till slut släpptes in möttes de av kravallstaket. Många av dem såg aldrig platsen i mausoleet där Jackson vilar.I stället fick de lämna över blommor och kort till kyrkogårdens personal.Reste – från SibirienSowisdral, som för sjätte gången rest från hemmet i Atlanta för att besöka graven, var mycket upprörd.– Jag hade hoppats att vi skulle få gå in och se Michael, sa hon till Los Angeles Times när hon släpptes igenom avspärrningarna.– Men han vilar på andra sidan byggnaden.Det klagades också över oresonliga vakter.– De var för aggressiva. Vi borde ha fått mer tid, säger ett annat fan, Irene Childs, från södra Kalifornien.Men det var inte bara amerikanska fans på plats. CNN intervjuade en kvinna som rest från Sibirien för att hylla sin idol.”Var stark”Tallora Digirolami, 31, hade av samma skäl flugit från Adelaide i Australien.– Jag kunde inte vara här i fjol. Därför var jag tvungen att komma hit i år, säger hon till LA Times.Klockan elva på förmiddagen anlände Michael Jacksons syskon Janet, Jermaine, Randy och Tito Jackson för en planerad minnesstund.– Michael var inte den som gav upp. Han var extremt stark, säger Randy Jackson.Samtidigt fortsatte anklagelserna att hagla när det gällde ansvaret för Michael Jacksons död.LaToya Jackson hävdade i går att popstjärnan mördades för den digra sångkatalog han var delägare i. De gjorde det, säger hon utan att specificera vilka hon syftade på.Michael Jacksons pappa Joe, som tidigare har anklagat hustrun Katherine för att indirekt ha orsakat sonens död, stämde i går läkaren Conrad Murray för Michael Jacksons död.

Wall Sticker



Vem skulle inte vilja ha Michael på sin vägg?
finns att köpa här för 38.00 $.

SVT1 visar "Gone Too Soon" ikväll



Idag kl: 22.20-23.50 visar SVT1 Ian Halperin's dokumentär "Gone Too Soon". Många fans har bombat Svt med mejl och försökt få dem att ångra sig och inte visa dokumentären men dem gör det tydligen ändå. Vad är det för fel på den här Dokumentären om King of pop då? Ian Halperin är känd för att spridit falska rykten om Michael b.l.a att han är homsexuell. Han har även skrivit boken "Unmasked" som bara är byggd av massa lögner.

Tänker ni kolla?

Michael i Senaste Julia



Michael var med i senaste numret (12) i tjej tidningen Julia, Numret kom ut 16 juni och lär vara kvar till runt 1 juli då nästa nummer kommer ut. en poster medföljer!

Katherine Jackson: 'Michael's Death Brought Us Closer'



Läs Intevjun HÄR där Michaels mamma Katherine Jackson om hur livet sett ut efter sonens bortgång.

Har Michael fejkat sin död?




När Michael dog för drygt ett år sedan spekulerades det mycket om han verkligen var död eller om han hade fejkat sin död. Många falska videoklipp kom upp på nätet och dem flesta visade sig vara falska. Nu tog Aftonbladet upp det här igen om Michael verkligen är död och letade upp ett fan som visade "bevis" på att King of pop lever. Är det Respektlöst gjort av Aftonbladet att inte istället hylla The king of Pop? Vad tror ni, lever Kungen av Pop?

Mitt Svar: Jag har alltid trott och hoppas att det kanske fanns en chans att Michael lever. Det finns många oklara och konstiga saker i Michaels bortgång som gör att man börjar tvivla. Speciellt att Dr Murray ännu inte blivit dömd när det verkar väldigt säkert att han är inblandad i Michael's bortgång. Jag tror när Murray döms har nog kungen av pop avlidit.

Det har spekulerats om att Jackson låtsas varit sin brännskadade vän Dave Dave. Som ni ser är det lätt för Proffs att göra om Michael's ansikte. Här ser vi när han blev omgjord till gubben i ghosts.


LEGENDS LIVE FOREVER



..tycker även Justin Bieber! Och visst är det rätt?

Justin Bieber hyllar Michael



Stjärnskottet Justin Bieber Har tidigare sagt att han blivit Inspirerad av Michael och är ett stort Mj fan. Inte äns en Stjärna som Justin glömmer bort att det var 1 år sedan The king of pop gick bort. Det visar han med en Facebook inlägg och påminer alla att kolla på den 2 timmars Michael specialen som ABC visar.

Ny Mj blogg!

Nu efter att ha arbetat med bloggdesignen ett bra tag startas äntligen den här Minnesbloggen för Michael Jackson. Här kommer du få dem senaste Nyheterna om The king of pop och Massor av annat som rör sig runt om Mj. Tipsa gärna om saker ni vill jag ska leta reda på eller Tips på vad jag ska skriva om / förbättra!. I början kommer jag vara Anonym vi får se hur det blir sedan!.

Välkommen!