Halloween Flash mob


Runt Halloween gör många "Thriller" flash mobs som hyllning till Michael och hans bäst säljar album. Det är Omöjligt att visa alla men här är en från Boulder, Colorado USA.

Boulder startade Haloween helgen på Lördagen stort, en "flash mob" av Zombies på the Pearl Street Mall. källa.

THRILLER,

klicka sedan vidare till 2/2

Thriller, Videon som skrämmde ihjäl alla 1982.

Hur firar ni Halloween idag?

THRILLER, THRILLER NIGHT

Tycker det inte fanns något bättre sätt att fira Halloween på än att lägga in en riktigt Thriller design!
Vad tycker ni ?

Michael Jackson's Egendom meddleande

Det kommer att komma ett speciellt meddelande den 3 November från Michael Jackson's Egendom.

Stay tuned. (stanna uppdaterad)

källa.

The Experience game : Trailer: "Ghosts" ,

MURRAY I RÄTTEN TISDAG,

Han kommer komma tillbaks 4 januari, 2011.

källa.

Joe har ingen rätt att bestämma

The California Court of Appeal (rätten) har bestämt att Joe Jackson inte har någon rätt att bestämma i Michael Jackson's egendom. Joe har kämpat för att få någon talan om hur Michael's egendom ska fungera. Det var för att Michael inte hade nämnt något om att Joe skulle få del av hans egendom.

Thriller To Be Turned Into A Full Length Movie


Flera studios tävlar om chansen att vända Thriller till en fullfjädrad skräck-Film -
Deadline, Summit, Lionsgate and Fox 2000 är alla ivriga att köpa rättighets paketet, som omfattar tjänster av Thriller låtskrivare Rod Temperton och The Hangover samarbete -författaren Jeremy Garelick på skrivande arbetsuppgifter. Och Kenny Ortega i regi.

källa. (läs mer!)

Förlåt för dålig översättning, väldigt stressad.

Borta Tors-FredImorgon (torsdag) åker jag iväg med klassen och kommer tillbaks på Fredag. Men jag ska försöka förbereda lite inlägg så ni ändå ska ha något att läsa!

Men ni får ha det super så hörs vi på Fredag! :)<3

Michael Pin!

Tror många er har sett en såkallad "pin" som många har på sina profilbilder, och självklart finns det en för oss Jackson fans också! klicka på bilden för att komma till sidan och välja din pin!

MJ har tjänat mer än någon annan artist, död ELLER levande!


Enligt en exklusiv rapport som utfärdas av Forbes, är vår man nr # 1 på döda kändisar listan för 2010. Men inte bara det, Michael Jackson har hitills i år 2010 tjänat mer pengar än NÅGON annan artist, död ELLER LEVANDE. Här är några go-bitar:

-Michael Jackson tjänade 275.000.000 $ i år vilket gör honom till nr # 1 av döda kändis löntagare.

-Jackson har i år tjänat mer pengar än de andra 12 kändisarna på listan KOMBINERADE!

-Jackson var nr # 1 av inkomsttagare för ALLA aktörer / sångare död ELLER levande!

-Jackson har tjänat mer pengar än Lady Gaga, Jay Z, Beyonce och Madonna TILLSAMMANS!

-Jackson var den 2: a största inkomsttagaren i HELA kändis världen, bredvid Oprah.

Eminem hånar Michael i musikvideo! (gammal)

 

Michael Jackson är minst sagt förbannad över musikvideon till Eminem’s nya singel ”Just Lose It”. I videon driver rappstjärnan hejdlöst med popstjärnan. Den är förnedrande och respektlös, säger Jacksonklanen/familjen. Varför reaktionen blev så häftig är inte helt konstig, eftersom huvudrollsinnehavaren i videon, inte helt oväntat, innehavs av Eminem utklädd till Michael Jackson. Eminem’s hår (utklädd till Michael) fattar eld i videon, vilket är hämtat från en Pepsi-reklam från 1984 som Jackson medverkade i och detta skedde. I en av slutscenerna sitter Eminem utklädd till Jackson också vid en säng, med rött överkast, och i bakgrunden hoppar 4 småpojkar i sängen bakom honom. Eminem tappar också näsan i en av scenerna, vilket hänvisas till Jackson alla plastikoperationer som fått näsan att gå ”sönder”. I en annan scen rappar stjärnan: ”Kom hit, lilla barn, sitt i mitt knä. Gissa vem som är tillbaka med ett nytt åtal”. Men det är inte bara Jackson som hånas i videon där även Paris Hilton också dyker upp, utan också stjärnor som MC, Madonna och Hammer får gliringar.

”Jag blev chockad”
Amerikanska BET (Black Entertainment Television) är det första tv-bolag som tar Jacksons sida i fallet och bojkottar videon. Michael Jackson har via radio vädjat till andra tv-stationer att göra likadant.
- Jag är väldigt  arg på Eminem’s beskrivning av mig i sin video. Jag känner den överdriven och respektlös. Det är en sak att skoja om det, men en annan att förolämpa mig och vara okänslig, har Jackson sagt.
- Jag har beundrat Eminem som artist och blev chockad av det här. Videon är olämplig och visar ingen respekt för mig, mina barn, min familj eller samhället i stort. Jag hoppas att fler kommer att följa BET:s exempel och inte visa videon, fortsätter han. Det ryktas att Michael Jackson är så förbannad att han överväger en stämning.
- Det vet jag inget om. Men familjen Jackson hoppas att Eminem kommer dra tillbaka videon, säger en talesman för familjen.

Källa & Aftonbladet./ gammal artikel men tror många missat den.

Mitt tycke: Fyfan vilken hemsk video! hade faktiskt inte sett den innan och nu tappade jag respekten helt för Eminem. Ush vad hemsk och Respektlös!


Michael Jackson Featured In Kanye West Film


I en prdouktion med krafftfullt bildspråk, är Michael Jackson scenen i Kanye West's film debut, "Runaway" den mest effektfulla och spännande.

Bandet omger en större-än-livet belyst staty av den sena King of Pop, Michael Jackson, medan Griffin (Kayne) och Phoenix (Selita Ebanks) ivrigt tittar på.

Källa. (läs mer!)

1 Miljon Thriller dräkter kommer att säljas Halloween 2010!

Bild

1 Miljon Thriller dräkter kommer att säljas Halloween 2010!

Nätföretag rapporterar en kraftig ökning av träffar på den berömda röda Michael Jacksons outfit designad av Deborah Landis, hustru till John Landis, som bländade publiken i den ökända 80tals-Thriller Videon.

Online maskeraddräkter och kostym handlarna hoppas nu att de har beställt tillräckligt för att tillfredsställa efterfrågan av försäljningen som bara ökar.

Det uppskattas att en otrolig 1.000.000 (1 MILJON!) Thriller dräkter kommer att säljas denna Halloween över hela världen så räkna med en uppsjö av MJ: s spännande spöken denna Halloween. Denna siffran grundas på förbeställningar och den stora efterfrågan, så detta är inget skämt.

Det rapporteras även att det största temat i årets Halloween är Michael Jacksons Thriller.

Källa: Jacksonthrill.

Matt Fiddes pratar om Blanket Jackson

För ungefär tre veckor sedan nådde en historia Nyheter över hela världen om Michael Jackson's son Blanket.    (missade du det inlägget? här kan du hitta det.)

Det här hade Matt Fiddes att säga i svar:

Michael Jackson Träning!

Låt Popkungen's rörelser bli din guide i den här verisonen av "Get fit". Fitness experten Charlie Sanders tar dig igenom en Michael Jackson träning som kommer få ditt hjärta pumpa fortare än du kan ana...

källa.

Mormorn från England som vill bli en professionell Michael Jackson impersonator

Det här är Christine Guntrip, 50 årig Mormor/Farmor från England och hon älskar Michael Jackson och vill bli en proffessionell Michael Jackson Impersonator.

Kalendern

Fick en fråga förut om jag kunde visa kalenderna jag köpte i sommras, men inte förens nu har mitt redigeringsprogram fungerat. Bättre sent än aldrig! ;)

79: Punktshop.

 

JT AVSLÖJAR – BILDBLUFFEN!

För drygt en vecka sedan släppte den franska fotografen Arno Bani ett antal tidigare osläppta bilder på Mr Michael Jackson. Jacksonthrill visade 6 av dessa. Det fanns dock en bild som vi valde att inte visa. Den föreställer Michael ståendes framför en grå bakgrund helt klädd i svarta kläder och 2st glittriga handskar. Den spreds som en löpeld bland Michael Jacksons fans och den påstods komma från Arno Banis fotografering.

Bilden ser ut såhär:

Men var det verkligen Michael vi såg? Det var något som inte stämde… Jacksonthrill valde att gräva lite djupare. Efter en lång och utförlig research kan vi på Jacksonthrill nu avslöja den stora bildbluffen!

Yunho, är namnet på en medlem från det sydkoreanska pojkbandet TVXQ. TVXQ ses som en av de mest populära pojkbanden i Asien. Gruppen består av fem medlemmar, bla Yunho.

Yunho fick äran att vara den enda kändisen i Asien att bli inbjuden till Michael Jacksons 1-års minneskonsert (THE Tribute Concert). En konsert som drevs av Michaels broder Jermaine. Konserten blev aldrig av… Men det blev däremot ett fotoprojekt med Yunho. Material som senare skulle promota honom som en av artisterna inför minneskonserten.

På en av bilderna har Yunho fotats i svarta kläder framför en grå bakgrund. Yunho bär även 2st glittriga handskar för att ge en extra touch av Kungen av Pop. Jacksonthrill har fått tag i materialet och kan idag som första media avslöja att den tidigare ”nya” bilden på MJ framför en grå bakgrund egentligen föreställer Yunho.

Personen som har valt att busa med Jackson fansen har tagit bilden från Yunhos fotoprojekt, mörkat ner den en aning i Photoshop, målat över detaljer, bytt ut Yunhos ansikte mot Michaels och spegelvänt den. Resultatet? En ”ny” Jackson!

För att göra det lite enklare för er har vi nu valt att visa orginalbilden tillsammans med den fejkade.

Ta en titt nedan och beskåda bluffen! (Viss text står i engelska så att bilden kan förstås av alla)

Så vad fick oss att tro att allt var fejk? Förklaringen är enkel.

Det var skuggan. ”Michaels” skugga såg inte äkta ut. Om bilden skulle varit äkta skulle skuggan luta på ett helt annat sätt än vad den egentligen gjorde.

Hur hittade vi då all information och den egentliga bilden?

Sanningen är enkel. Jag gick igenom all info från Arnos’s fotoprojekt med Michael. Vad jag kunde hitta var att ingen av bilderna som Arno tagit skulle ha varit en av dessa. När jag sedan, tro det eller ej, snubblade på originalbilden av en slump, var sanningen ett faktum. Efter lite research om vem personen var så var uppdraget fulländat.

Så vad lär vi oss av detta alla Jackson fans? Jag låter Michael avsluta med sina egna ord från låten Tabloid Junkie: ”Just because you read it in a magazine, Or see it on the TV screen, Don’t make it factual”.

KÄLLA: JACKSONTHIRLL

Har ni hört Michael på radion?

Hörde Michael på radion nyss, Tysk radio men ändå! :)

Tycker mde spelar allt för lite mj på radion, håller ni med? ;)

När hörde ni Michael på Radion sist?

Jackson Family Interview (1993)

Tror det finns ganska många som inte sett den här intervjun, Tryck sedan på Part 2 för resten av intervjun.

Joe bär Michael runt halsen.

Joe visade upp juvel smycket under en intervju hos GOOM Radio.

Källa.

Joe Jackson: Varför jag stämmer Murray på 500 Miljoner Dollar

 

Lisa Marie hos Oprah!Hittad hos Thekingofpopmj.

"Pappa Jackson kräver miljoner av sonens läkare"

För känslomässig stress

Joe Jackson hade ingen vidare kontakt med Michael Jackson.

Men han vill ha rikligt betalt för sonens bortgång.

HOLLYWOOD. I stämningen mot läkaren Conrad Murray begär han upp till 3,4 miljarder kronor.

Joe Jackson uppger att kravet ligger ”inom de realistiska ramarna”.

Popstjärnans pappa förklarar att 20 procent av skadeståndet är för uteblivet ekonomiskt stöd, 40 procent för känslomässig stress och 40 procent för ”avsaknad av omsorg, hjälp, umgänge och kompanjonskap”.

Men han riskerar att bli besviken.

Murray hävdar att han är pank och inte kan betala något eftersom hans försäkringsbolag vägrar hjälpa honom.

Michael Jackson Samlarkort 1984Tänkte att det kunde vara roligt att visa lite mj saker jag köper här?

Det här är alltså en komplett samling (33 st) samlarkort som gavs ut av MJJ Productions 1984. Det är olika bilder på framsidan och på baksidan står massa olika fakta om Michael. Korten sälj alltså inte längre men brukar säljas på Tradera, Ebay mm.. ibland.

Om det något ni vill jag visar närmare så är det bara säga till!

EXPRESSEN TV om Arno Bani fotografierna


klicka på bilden för att se videon.

Trailer: Lisa Marie intervjuas av Oprah


Se videon genom att klicka på bilden!

Målning av Michael och Lisa Marie auktioneras ut!

Ett handmålad porträtt av Michael och Lisa Marie Presley av Brett-Livingstone Strong kommer auktioneras ut på eBay, Aktionen kommer pågå under 22 oktober- 1 November.

Målningen av Michael och Lisa Marie, kallas "The Lovers" och blev målad av ett pris på $ 3,000,000 i 1995. Men nu kommer den värdefulla målningen auktioneras ut på ett startande pris av $1.00, "The Lovers" liknar temat på John Waterhouses's "Hylas and the Nymphs," målad under 1897. I målningen är Michael och Presly i en mystiskt skog täckt av ormbunkar och blommor i sällskap med älvor omkring dem.                                                

Randy Besviken på Joe och KatherineRandy Jackson är upprörd över att hans föräldrar bjudit in Oprah Winfrey till Jacksons familjehem för en intervju.. för han tror Oprah försökte få hans bror i fängelse.

Randy Twittrade igår kväll att han var besviken på Joe och Katherine Jackson som har bjudit in en kvinna till deras hem som försökte påverka (negativt) juryn i Michael Jackson's Ofredande rättegång.

Han noterar.. Oprah gjorde en show om pedofili nära intervjun om Jackson, och som han utryckte det "Det var ingen tillfällighet"

Randy fortsätter.. "Hon är den sista personen på jorden han (Michael) skulle vilja ha runt barnen

Han säger att han inte hade en aning om intervjun och tycker hans föräldrar tog ett dåligt beslut.

TWEET IT, Twitter, Iphone, Ipad Parodi. "Beat it" Inspererad

Vad tycker ni om Parodin?

Mitt svar: Själv gillar jag den! Tycker den var ganska rolig och dem respekterar Michael vilket man ser tydligt på texten i slutet av videon jämfört med många andra parodier som kan vara väldigt respektlösa.

källa.

Oprah intervjuar Michael's Familj

Tror många av er har hört att Oprah ska ha intervjuat Katherine och Joe, Nu sägs det även att hon ska ha intervjuat Paris och Prince om hon intervjuat Blanket är inte klart. Vad tycker ni om det här?

mer info kommer.

Riley vekräftar "Hold My Hand" feat. Akon på det nya MJ albumet

Teddy Riley bekräftar att "Hold My Han" råkade läcka ut på intrenet och att låten kommer finnas på Michael's nya album.

Det här är versionen som läckt ut på Youtube, men det är troligtvis inte den versionen som kommer finnas med på albumet.

källa.

Boka Vision!

Ne-Yo och Charice Sjunger "Earth Song"

Sångaren Ne-Yo och "Glee" stjärnan Charice rockade Mandalay Bay Events Center i Fredags natt, Uppträdande Michael's "Earth Song" hos Davis Foster och Vänner event i Las Vegas. Andra artister som Donna Summer, Chaka Khan, Nathalie Cole, Seal, Ruben Studdar, Earth, Wind & Fire och fler.

Bild/Källa.

5 Saker du kanske inte visste om...


Länge sedan jag körde " 5 saker du kanske inte visste om Michael Jackson" så nu tycker jag det är dags igen!

* Vid tidigare Jackson 5 inspelningar beskrev han sin röst som Minnie Mouse.

*History är det mest sålda Dubbel Album genom alla tider.

*Blood on the Danceflorr är det mest sålda remix albumet i världen.

*Billie Jean & Black or White låg båda #1 på topplistan i 7 veckor.

*Billie Jean var den första videon gjord av en Svart artis på MTV.

källa.

 

Prince och Paris - nu vill dom köpa tillbaka Neverland!


Bild


Prince och Paris - nu vill dom köpa tillbaka Neverland!

Michael Jacksons äldsta två barn vill köpa tillbaka Neverland, ranchen sångaren kallade hem.
Prince Michael, 13, och Paris, 12, sägs vilja vända ranchen till en helgedom för sin pappa efter att ha gjort en hemlig pilgrimsfärd till Neverland.

Jackson, som avled i juni förra året, var tvungen att sälja den sprudlande ranchen efter att ha förlorat kontrollen över det till ett investmentbolag när kungen av pop föll i skuld.
En källa: "Paris och Prince minns deras rum från sin barndom."
Källan fortsatte med att säga att barnen är överens om att när de var gamla nog att de skulle göra om det till "någon slags gemenskap park och ett centrum för djur".

Källan tillade att sju-åriga Blanket också har förälskat sig i platsen efter ett besök förra sommaren.
Sångarens tre barn kommer att ärva miljoner dollar vid 21 års ålder vilket innebär att de har råd att köpa den berömda gården.

Källa: Jacksonthrill

Bild

 

Vill du ha en Gratis Bloggdesign?

 


Tyvärr gäller inte detta längre.

 


Ovisade bilder på Michael!Michael Jackson: The Auction

Nu finns "Michael JAckson; The Auction att beställa från Cdon. Pocket 169:- & Inbunden 429:-.

Boken innehåller alltså ovisade bilder från en Photoshoot år 1999 med fotografen Arno Bani.

Källa:Jacksonthrill.

Michael's namn glänser igen på Gardner Street Elementary School

Under sju år var blänkande silver bokstäver som en gång proklamerade Michael Jackson aulan på Gardner Street Elementary School i Hollywood gömda bakom vita plywood. Skivorna hade placerats där på uppdrag av föräldrar strax efter Michael greps misstänkt för övergrepp på barn under 2003. Sedan hans död förra året hade fans samlades för restaurering av kännetecknet, som de såg som en symbol för Michael's arv.

Nu, glänser Michael's namn igen.

Los Angeles Unified Supt School District. Ramon C. Cortines gav Order på att plywood skivorna skulle bort på fredagen "som ett erkännande av Michael Jacksons musikaliska arv och bidrag till modern kultur." Ett skoldistrikt's talesman's sa att beslutet togs till stor del eftersom Michael hade frikänts från åtal i ofredande fallet.

Källa,
Bildkälla.

Michael Jacksons låtskrivare tävlar i Melodifestivalen 2011


Den amerikanske låtskrivaren och artisten Teron Beal har snickrat ihop Swingflys låt i Melodifestivalen 2011. Den ''nya'' Melodifestivalen gör sig därmed påmind. Men detta är inte Teron Beals första låtskrivarmerit – Poplight kan berätta att han bland mycket annat har skrivit en av låtarna på Michael Jacksons senaste album.

Den stora nyheten för i år var att utländska låtskrivare får delta i Melodifestivalen om det även är svenskar som varit med och skrivit låten. Detta har den svenska låtskrivarduon Rampac tagit fasta på och har slagit sig samman med den amerikanska artisten Teron Beal (35).

 

Skrev ballad till Michael Jackson

Amerikanen har jobbat med storheter som Michael Jackson, Jennifer Lopez, Whitney Houston och vår egen svenska popsnäcka Robyn. I dagarna släpper han albumet Liquor Store.

Beal var med och skrev balladen "Heaven Can Wait" på Invincible (2001), Michael Jacksons senaste album. Beal berättar för HighBeam.com att han inte vågade tro på att popkungen var intresserad av en av hans låtar förrän han fick träffa Michael Jackson personligen. Samarbetet med Jackson gjorde att alla stora skivbolag började uppvakta Beal.

– Innan dess var det många bolag som inte var intresserade av att jobba med mig, säger han.

– Att jobba med Michael Jackson är verkligen bland det häftigaste jag har gjort i mitt liv. Han är som Batman och jag var som en Robin i lågbudgettappning, säger han till strangersinstereo.com.

 

Meriterade medarbetare

Beals medarbetare Rampac är dock inga nybörjare i festivalsammanhang. De har deltagit tre gånger tidigare. Första gången var 2002 då Annika Ljungberg framförde låten Sail away. 2005 var de med igen då med Nordmans Ödet var min väg som slutade 9:a i finalen. Senast var år 2006 då Pablo Cepeda framförde La Chica de la Copa.

Samarbetet med Swingfly är inget nytt heller. Det är de som ligger bakom monsterhitarna Singing that Melody och Touch and go.

Källa.

Thriller, Bästa musikvideon hos Myspace

 

Michael Jackson's "Thriller" har blivit nämnd som den bästa musik videon på MySpace, Rapporterar "the Hreald Sun"

Källa.

MJ inspererade Fågelskrämmor!

Lee Ping-hsing är en Thailändare som inte har gjort vilka fågelskrämmor som helst! Utan MJ inspereradé.

Videon verkar inte fungera men se den via Den här Länken!

Riktigt häftiga tycker jag! dock undrar jag hur många som blir rädda för MJ? ;)


ÄR förresten tillbaks från min lilla"Bloggapus", Har ganska mycket i helgen men ska försöka uppdatera! :)

 

 

Det är officiellt! VISION 3DISC/DVD BOX ute 22 Nov!

Jacksonthrill.se var först ut med att avslöja nyheten om en 3 DISC BOX med alla Michael Jacksons musikvideos, bla den osläppta videon till One More Chance… Idag blev det officiellt! MichaelJackson.com berättar idag att boxen kommer att släppas överallt 22 November i år. Boxen kommer komma med 40 musikvideos, därbland, Prision Version av They Dont Care About Us, Why feat 3T och den osläppta One More Chance. Boxen kommer även med en bok full med Michael bilder och som vi berättade tidigare är hela boxen täckt i guld. Nedan följer tracklisten:

Michael Jackson’s Vision
DISC 1

1 Don’t Stop ‘Til You Get Enough 4:12:00
Director: Nick Saxton
2 Rock With You 3:22:00
Director: Bruce Gowers
3 She’s Out of My Life 3:35:00
Director: Bruce Gowers
4 Billie Jean 4:54:00
Director: Steve Barron
5 Beat It 4:57:00
Director: Bob Giraldi
6 Thriller 13:42:00
Director: John Landis
7 Bad 18:05:00
Director: Martin Scorsese
8 The Way You Make Me Feel 9:24:00
Director: Joe Pytka
9 Man In the Mirror 5:03:00
Director: Don Wilson
10 Dirty Diana 5:05:00
Director: Joe Pytka
11 Smooth Criminal 9:27:00
Director: Colin Chilvers
12 Another Part of Me 4:45:00
Director: Patrick T. Kelly
13 Speed Demon 10:08:00
Director: Will Vinton
14 Come Together 5:40:00
Director: Jerry Kramer & Colin Chilvers
15 Leave Me Alone 4:36:00
Director: Jim Blashfield and Paul Diener
16 Liberian Girl 5:34:00
Director: Jim Yukich
Total Disc 1 112:29:00 (01:52:29)
DISC 2
1 Black or White 11:01:00
Director: John Landis
2 Remember The Time 9:16:00
Director: John Singleton
3 In the Closet 6:05:00
Director: Herb Ritts
4 Jam 7:59:00
Director: David Nelson
5 Heal The World 7:32:00
Director: Joe Pytka
6 Give In To Me 5:29:00
Director: Andy Morahan
7 Who Is It 6:34:00
Director: David Fincher
8 Will You Be There 5:55:00
Director: Vincent Paterson
9 Gone Too Soon 3:38:00
Director: Bill DiCicco
10 Scream 4:47:00
Director: Mark Romanek
Janet Jackson appears courtesy of Virgin Records
11 Childhood 4:29:00
Director: Nicholas Brandt
12 You Are Not Alone 5:34:00
Director: Wayne Isham
13 Earth Song 6:44:00
Director: Nicholas Brandt
14 They Don’t Care About Us 7:08:00
Director: Spike Lee
15 Stranger In Moskow 5:33:00
Director: Nicholas Brandt
16 Blood On The Dancefloor 5:27:00
Director: Michael Jackson & Vincent Patterson
17 Ghosts 3:58:00
Director: Stan Winston
18 You Rock My World 13:30:00
Director: Paul Hunter
19 Cry 4:57:00
Director: Nick Brandt
Total Disc 2 125:36:00 (2:05:36)
DISC 3 (Bonus Features)
1 Blame It On the Boogie – The Jacksons 3:32:00
2 Enjoy Yourself – The Jacksons 3:31:00
3 Can You Feel It – The Jacksons 9:37:00
4 Say Say Say – Paul McCartney & Michael Jackson 4:57:00
Director: Bob Giraldi
5 They Don’t Care About Us – Prison version 4:52:00
Director: Spike Lee
6 Why? – 3T featuring Michael Jackson 4:33:00
7 One More Chance – previously unreleased 4:03:00
Total Disc 3 35:05:00

Källa: Jacksonthrill!

 


Har igentligen bloggpaus men var tvungen att dela med mig av den här underbara nyheten!, Vi hörs efter helgen! <3

Bloggpaus!


Har så himmla mycket att göra just nu så tar en bloggpaus och är tillbaks i slutet av nästa helg :).

Lägg till bloggen på bloglovin' för att se när jag är tillbaks!

Knappen och Hakim: "Michael Jackson leverar Vädret"

Tryck på bilden för att lyssna på klippet!

Rebbie & Jermaine hyllar Michael på "African Music Awards"


Michael's bror Jermaine och hans syster Rebbie kommer uppträda en hyllning till Michael under O2 African Music Awards i London den 15 oktober. Det årliga eventet kommer hållas i London's Wembly Arena.

Rebbie Jackson är det älsta barnet i Jackson familjen. Hon uppträdde första gången med hennes syskon under en Show i Las Vegas, Nevada, på MGM Grand Hotel och Casino år 1974, Innan Tv serien "The Jacksons" hade börjat visas. Vid 34 år, Släppte Rebbie hennes debut album "Centipede" (1984). Albumet innehöll låtar skrivna av hennes yngre bror Michael, Smokey Robinson och Prince.

Källa.

Jermaine hyllar michael i Las Vegas


Den 2 oktober gjorde Jermaine en konsert i Las Vegas som inkluderade en hyllning till Michael, Där han b.l.a sjöng Man in the Mirror. Prince, Blanket och Paris var där och så Showen.

(Klicka på bilden för att se videon)
Källa /Bildkälla: TMZ.

"Michael Jackson on my lamp! "

Tror inte jag är den enda som har sett Annonsen på Blocket om en Lampa som visade Michael?

Här finns nu en videon som cirkulerar runt på Youtube som också "Visar MJ".

Stort Tack för Tipset Janet!


Vad Tror & Tycker ni? Ser det ut som Michael?

Gissa låten!

Intervju med Jennifer Batten: " a very kind gentle man"

I den här intervjun med "Romania televison" pratar Jennifer om att när dem gjordet Super Bowl, uppträde i Rom med honom och hur fin han såg ut första gången hon mötte honom. Hon ger också en kommentar om hast sista 16 år av hans liv. Enligt Jennifer han"gick igenom ett helvete". Jennifer är väldigt klar om anklagelserna:" Allt handlade om utrpressning, folk försökte gå ut pengar av honom!".

Källa.

Gör dina egna MJ pumpor!

Hur Colla är inte dem här MJ pumporna?

Det bästa är att du kan göra en egen sån men hjälp av mallarna som säljs HÄR!

Sidan hittade via Justindrewbieber.blogg.se

Video: Hur är pengarna från "We ar the World 25" Spenderade?Quincy Jones la ut en länk på hans Twitter. Jones skrev: " Vår fösta video från många dokument hur vi spenderade pengarna från We Are The World 25 for HAITI.

Källa.


Michael ville göra Harry Potter till MusikalMichael ville göra en musical baserad på Harry Potter böckerna men blev nekad av författaren J.K. Rowling.Hon trode inte det skulle bli en framgång och sa såhär på "The Oprah Show" på fredagen:


" Michael Jackson ville göra en musikal, Jag sa nej till många saker. För mig, Jag älskar filmerna, Jag älskar böckerna, Och det finns element runt dem som jag älskar.. Som "the theme park", Men jag ville bara göra det för jag visste att det skulle bli fantastiskt.

Källa.
Lisa Marie Presley hos Oprah 6 oktober.

Michael Jackson and Lisa Marie Presley <3Kommande Onsdagen (6 Oktober), Kommer Lisa Marie Presley vara gäst hos Oprah Winfrey Show. Presley är förväntad att prata om Michael's död, Giftemålet och skillnader/Likheter mellan the King of Pop och hennes pappa, Elvis Presley.

Tänk på att det sänds i U.S.A På Onsdag och alltså senare i Sverige, Dock lär det nog finnas på Youtube.

Källa.

@ Justin Bieber's Facebook

Will.i.am: MJ är hemligheten till hans framgångWill.i.am, Black Eyed Peas frontman som har skrivit och producerat några av decenniet's populäraste låtar, Han säger att hemligheten till hans framgång är att lyssna på The King fo Pop medans han jobbar.

Will.i.am, som har jobbat med artister som Usher och John Legend, förklarar det såhär:

"Vi kan kalla det "A-B-ing" Vad du än gör, så finns det inget nytt under solen. Så det är alltid ett "A och B" vill du att en sång ska bli en hit, Så måste du spela Michael Jackson låtar mellan du gör låten.


Källa. [Läs mer!]

Förhandsboka Michael Jackson The ExperienceNu går det att förhandsboka Michael Jackson The Experience på olika Online affärer b.l.a Megastore, Cdon och Discshop.

Rätt svar på "Gissa låten"

Rätt låt var såklart Heaven Can Wait! som fanns med på Invincible. Rätt svar hade : Selma,Julie ,Dibora,Jossan,Mowii.

Bloopers


Dålig uppdatering senaste dagarna för har Pluggat för fullt till ett Spanska Prov. :)

Nytt album + 3 DISC DVD!


Nej du läste inte fel! Jacksonthrill är stolta att som första media i världen avslöja detaljer om 2 stora kommande Michael Jackson släpp! En säker källa berättar för JT att ett nytt album är på gång. Albumet som är tänkt att släppas någon gång mellan 23/24/29 november kommer landa med tidigare outgivet material. Som Jacksonthrill berättade i våras är det fortfarande tänkt att låten Another Day ska släppas som första singel. Våran källa berättar att albumet kommer att komma med ca 10 låtar och en booklet med ett urval av dom hetaste Jackson bilderna någonsin. Den största nyheten, berättar våran källa, är en 3 DISC DVD som kommer att släppas i samband med skivan och TV-spelet Michael Jackson Experience. DVD boxen som är tänkt att heta VISION kommer att innehålla alla Michael’s musikvideos. Disc 3 ska däremot komma med helt osläppt material därav bla den än så länge osläppta musikvideon till One More Chance! Videon till One More Chance skulle släppas i samband med Invincible men drogs tillbaka då Michael tvingades uppsöka rätten för de falska pedofilanklagelserna. Musikvideon har sedan dess aldrig fått se dagens ljus men enligt våran källa är det nu alltså äntligen dags och vi kommer att få se videon i sitt original. DVD-boxen kommer att komma i en skimrande guldfärg med Michael bilder i 3D motiv. I boxen kommer det även att medfölja en booklet fullt med bilder. Hurvida bilderna är nya eller gamla sägs inte. Boxen är tänkt att släppas i samband med skivan och tv-spelet och preliminärt datum är 29 nov. Våran källa berättar att den första singeln fortfarande planeras att släppas vid Halloween men som alltid i Michael världen så kan datum och detaljer ändras i sista stund. November är tänkt att bli en stor månad med enorm reklam i tv, radio, tidningar och internet. Kom ihåg vart du läste det först. Håll dig till Jacksonthrill för mer information…

Källa: Jacksonthrill