ANG. DESIGNEN


Det var väldigt många som hade problem med designen på deras datorer, främst när man använde Firefox eller Explorer. Jag kommer självklart leta efter felet, och förhoppningsvis hitta det ganska snart, men sålänge kan jag rekomendera er att läsa bloggen genom webbläsaren Google Chrome, som sidan är anpassad till.

Reklam på MTV


Är det bara jag som har sett att trailer för MJ The Experience till PS3 Move går just nu på Mtv?

Joe listad som kändisvärldens sämsta förälder

Under December 2010 listatade Sveriges största kändis sajt Posh24, Känsdisvärldens 10 sämsta föräldrar. Michael's pappa Joe Jackson hade då fått inta nummer 1, som den värlsta föräldern.

Intervju med KatherineKatherine Jackson firar inte Mors dag eller födelsedagar för religösa anledningar. Men Michael Jackson's mamma, som fyller 81 den 4 Maj, säger att hon tror op trationer av att skicka blommor till någon man älskar. "Det menas kärlek, ' Jag tänkte på dig idag, så jag skickar dem här blommorna,' " säger Katherine. "Ibland när du kanske känner dig nere och du får några blommor, piggar det upp dig."

Katherine, som ovanligen ger intervjuer, pratade med CNN om the Katherine Jackson Flowe Collection, som lanseras på Tisdag hos SendHerFlowers.com, precis i tid för Mors dag. "Blommor gör mig glad," säger hon. Katherine var ivrig med att prata om blommor. Hennes favoriter var röda och gula rosor.

Hon fruktar att sitta i rätten för Dr. Conrad Murray's vållande för annans död rättegång som startar den 9 Maj, säger hon. Men hon vill ändå vara där, lyssna på vad vittnesmålen säger om hur hennes son dog. "En mammas jobb är aldrig gjort," säger Katherine.

Med avstägnda kameror, får hon ut frustrationen över hur nyhetsmedia bevkaning av Michael's liv och död och av hennes familj. Tillexempel, har Katherine och Joe Jackson blivit beskrivda som frånskilda. Men efter 61 års äktenskap, är dem fortfarande ett par i kärlek, säger hon. Hennes man spenderar största tiden i Las Vegas hemmet som är givet från deras dotter Janet, men der är inte ovanligt för henne att köra genom öknen och spendera några dagar med sin man. Joe reser ofta till Los Angeles för att stanna med hans fru. Dem sitter domstolen tillsamans, och ibland håller händer.

Hon flyttade nyligen från herrgården i Encino som varit Jackson familjens hem i fyra decennier och flyttat in i en nybyggd herrgård på en kulle i Calabasas. Även fast Hayvenhurst hemmet är ombyggt, antydde hon om att hon inte flyttar tillbaka. Kameran är på igen, Katherine som har uppfostrat nio barn och tar nu hand om Michael's tre barn, delar tips om moderskap. Hon kallade det "viktigaste saken i världen"

"En sak om mammor - dem måste verkligen finnas där för deras barn när dem behöver henne," säger hon. "Dem borde vara där vid alla tider och veta vart deras barn är hela tiden. Du måste göra att dina 'ja' betyder 'ja' och dina 'nej' betyder 'nej'. Det är verkligen vägen du tar med dina barn upp."

Det är mamman som håller ihop familjen, säger hon. "Ja, hon är klistret som håller samman familjer," säger Katherine.

-Legendarymichaeljackson.nl, CNN.com

Teaser 3 för Behind The Mask!

Las Vegas Presskonferens


Michael Jackson's egendom har officiellt berättat om detaljer för den kommande Mandalay Michael Jackson show, här är en presskonferens med Q&A.

-Mjstar.com

Murray's advokater får material från This Is It


På deras uppdrag till att bevisa att Murray är oskyldig, hävdar dem att Michael dödade sig själv och var psykiskt och mentalt kaos innan han dog, och nu stämmer Murray's advokater Sony Pictures på allt rå material från This Is It repetitionerna.

Murray's advokater vill ha banden i hopp om att visa att Michael var långsam och svag dagarna innan hans död.

-Legendarymichaeljackson.nl

Dagens fråga 29/4 [Svar]


Namnet på Michael's oram var Muscles, vilket alla svarade rätt på!

Rätt svar hade alltså: Alexandra, Laura, Elvira, Louise, Moa och Anitha!

Murray ger kanske intervju efter rättegångenDr. Conrad Murray's jury val för hans rättegång för vållande till annans död av den chokerande döden av popstjärnan Michael Jackson börjar på Onsdag, 4 Maj, och RadarOnline har exklusivt hört att Dr. Murray vill vittna.


Det är förväntat att jury valet kommer ta en vecka. Åklagaren kommer lägga fram bevis och sedan kommer juryn  backa upp med deras påståenden, att Dr. Murray är ansvarig för Jackson's död den 25 Juni, 2009. Dr. Conrad Murray "kommer spela en aktiv roll hos hans försvar. Dr. Murray har gjort klart att hans medical practice och hans patienter tas hand om under rättegången," berättar en Murray's vän till RadarOnline.


Källan säger också: "Dr. Murray vill berätta hans version av bevisen dagen då Michael Jackson tragiskt dog. Dr, Murray har behållit sin oskyldighet sen han senast blev åtalades. Dr. Murray's advokater kommer göra det taktiska beslutet när det är deras tur att pressentera sina vittnen, om hurvida det kommer sätta honom på foten eller inte. Dr. Murray har troligen inget att dölja, och vill att jurymedlemarna ska höra på vad han har att säga.


Om Dr. Murray inte kommer vittna under rättegången, berättar hans kompis för oss: "Dr. Murray skulle troligen göra en intervju efter rättegången, om hans rådgivare skulle godkänna det, för att berätta hans historia. Det finns så mycket allmänheten inte vet om. Dr. Murray är hoppfull om att vid en lämplig tidpunkt, kan ha förklara missförstånden om honom och hans vård av Michael."


-Radaronline.com

Dagens Fråga


Vad hette Michael's boa orm som han också bär på bilden?

Britney kräver MJ låtar på hennes turné

 

Britney Spears håller en sund kropp och själ under hennes turné, och hon ser till att hennes team gör samma sak. Popstjärnan har förbjudit skräpmat och alkohol bakom backstage på hennes shower, och kräver att Michael Jackson ska spelas i hennes omklädningsrum.

Brittiska tidningen The Sun rapporterar också om att Britney kommer ha ett mini gym uppsatt vid varje turné stop, och ett par luftfuktare för att hålla hennes röst frisk. Förutom att lyssna på Michael Jackson's låtar, har Britney tydligen anlitat MJ's koreografer för att hjälpa till med några dansnummer.

-Popcrush.com

DaBrat's nya MJ Tatuering


Amerikanska rappartisten DaBrat visar upp hennes nya Michael Jackson tatuering: 


-Mjstar.com

96 åring dansar till The Experience

Dagens Citat


Don't write the song, Don't write anything. Let the song create itself!

-Michael Joseph Jackson

Mistar Paris för Miley Cyrus


När Paris och Prince var påväg från deras teaterlektion väntade en drös med Papparzzis, en av dem misstog då Paris för att vara Miley Cyrus.

Kanske dags för Paparazzi fotograferna att lära sig vilka dom fotar?

Hur ser bloggen ut för er?


Fick en kommentar nyss om att bloggen inte såg riktigt rätt ut. Så tänkte höra om det finns fler som har problem med bloggen? Bloggen är anpassad till Google Chrome och den ska alltså, om allt är rätt, se ut som bilden ovanför.

Så om bloggen inte riktigt ser ut som den ska se ut får ni jätte gärna höra av er, berätta också gärna vad som ser konstigt ut och vilken webbläsare du använder dig av.

Repetition inför Thriller

Donny Osmond och MJ PresenterarSå himla roligt video! haha :)

Romänsk politiker immiterar MJ

Vax figur i New York

 

Om du ska vara i New York området från nu tills Juni, kanske du vill kolla in Madame Tussauds vax attraktion i New York City. Det världskända vax museumet kommer kommer hylla Popkungen på tre faser av hans fantastiska karriär, med början i The Jackson 5 och som löper igenom Invincible.

Michael Jackson blev först förevigad i vax av Madame Tussauds' artister tillbaks under 1984 och fick en andra figur skapad 1989. Han har blivit skulpterad i vax fler gånger än någon artist i historien och är just nu aktuell på varje Madeam Tussauds wax museum i världen.

-Mjfanclub.net

 

Uttalande från the Michael Jackson Estate

Rapporter på TMZ och andra media sajter's avsende mellan the Michael Jackson Estate och Heal the World påståendet är fel. The Estate tar tillbaks Heal the World Foundation och all Michael Jackson varumäken som det påstås äga. The Michael Jackson Estate äger Heal the World namnet, och varken Melissa Johnson eller hennes företag kommer aldrig kunna använda Michael Jackson's namn eller Heal the World's namn.

-The Michael Jackson Estate / Legendarymichaeljackson.nl

Janet flash mob i San FranciscoJanet Jackson flash mob underhöll publiken i San Francisco den 20 april, innan hennes konsär senare på kvällen.

-Cbsnewsonline

Glad Påsk!

Glad Påsk allihopa!

Blogggen tar lite ledigt nu under dagen, men ser till att upddatera allt imorgon. :)

Påskäggs jakt på Neverland!

"Thriller" videon toppar Rolling Stone's lista

Michael Jackson toppar Rolling Stone läsar röstning av deras favorit musik video genom tiderna. The King of Pop's utmärkta video för "Thriller" rankas högst, sedan följs det av Peter Gabriel's "Sledgehammer." Den banbrytande 1980s video för A-Ha's "Take on Me" tar fjärde platsen.

Här är top 10, röstatt av Rolling Stone läsare:

1. Michael Jackson, "Thriller"
2. Peter Gabriel, "Sledgehammer"
3. Nirvana, "Smells Like Teen Spirit"
4. A-Ha, "Take on Me"
5. Guns N' Roses, "November Rain"
6. Fatboy Slim, "Weapon of Choice"
7. Foo Fighters, "Learn to Fly"
8. Soundgarden, "Black Hole Sun"
9. Nine Inch Nails, "Closer"
10. Pearl Jam, "Jeremy"

-Wjbq.com

Bilder från Obduktionen kommer att visas


Domare Michael Pastor har tillåtit åklagare att presentera två bilder tagna på Michael's obduktion för att anvädas som bevis på Conrad Murray's rättegång. En av bilderna visar Michael med kläder, liggande på en bår.

Den andra bilden visar Michael's nakna kropp, men domaren förklarade "vissa delare" kommer "spärras ut" han förklarade inte vilka delar.

Domaren fastslog att bilderna är relevanta under bevis koden och är "inte ohyggliga, grafiska eller provocerande."

-Legendarymichaeljackson.nl / Tmz.com

 

RARE: Skapande av "Ghosts"

Rolig FaktaMichael gjorde ett överraskande framträdande på The Arsenio Hall Show för att presentera Eddie med en "King of Comedy" award och då gav Eddie tillbaka tjänsten med en award till Michael!

-Michaeljackson.com

Repetition för "Smooth Criminal" [Bad Tour]

Perez Hilton i Ny MJ Film

Skvaller bloggaren (och snart barnboksförfattare) Perez Hilton kommer vara stjärna i en kommande film om en man som är besatt av Michael Jackson's död.

Bloggaren kommer spela sig själv som en "Sanningssökande förespråkare för rättvisa," vilket är ett intressant val för någon som sprider rykten. Faktiskt, när nyheten först bröt ut att Jackson hade fått hjärtstillestånd, hävdade Hilton att det var ett "PR-trick". Läs mer!

-Mediaite.com

RARE: Behind the Scenes of "Beat It"

Statyn dekoreras med rosa handske


För att visa att biljettförsäljningen för nästa månads "Women's Champions League final" på Craven Cottage pågår, har klubben (Fulham) dekorerat deras hyllning till King of Pop med en rosa handske.

-Legendarymichaeljackson.nl / Metro.co.uk

Behind the Scenes of "In The Closet"

Fan video: "Always Beautiful In My Eyes"


Tack för tipset Marianne!

Tito pratar om barnen


 

USM: Och om Mike's barn? Kommer du ta med dem på turnén?

TJ: "Om dem vill hänga med farbror Tito, är dem alltid välkomna. Jag kommer ta med dem och fiska den här sommarn. Jag kommer hänga med dem lite när jag får chansen.

USM: Det är toppen. Och hur mår dem? Det måste vara så hårt för dem. Hur hanterar dem det?
TJ: "Tja, Dem är barn och har en väg att inte vara okej, men är okej. Dem saknar sin pappa mycket, men dem fortsätter att vara barn och göra allt barn gör. Dem går till Disneyland och går på bio och till parken, saker barn gör. Läs mer här!

-Usmagazine.com

Tips!

Tänkte tipsa er om en super bra novell blogg! Mjnovell.blogg.se!

Påstår att MJ var en aktiv energisk 50 åring 

Åklagare i den kommande Conrad Murray rättegången vill visa domare video när Michael sjunger och dansar några timmar innan hans död. I tidningen L.A. County Superior Court från Tisdagen, säger åklagaren att repetitions video som filmades av dokumentär filmare visar Michael som en "aktiv, energisk 50-åring," Conrad Murray's advokater påstår att Michael var i desperat i sinet och orsakade han egen död.

Filmen där Michael framför The Way You Make Me Feel två dagar innan hans död 2009 och Earth Song kvällen innan visar att han "deltog aktivt i förberedelserna för sin kommande turné... och att han hade all anledning till att vilja leva," skriver åklagare David Walgren och Deborah Brazil

Domaren Michael Pastor kommer ta upp begäran och andra  rörliga bevis på Torsdag vid en förhandling.

-Legendarymichaeljackson.nl

Ny Design!


Tyckte det var dags med en ny design på bloggen! :)

Vad tycker ni om den nya designen?

Trailer för "The Experience" till PS3 Move

Kampanj för Jermaine's bok

Kampanjen för Jermaine Jackson's kommande bok om Michael - med titeln "You Are Not Alone" startade den här veckan på London Book Fair. Den här bilden twittrades av Jermaine:

-Legendarymichaeljackson.nl

Ralfii dansar till "Stranger In Moscow"

Ralfii bor i Bronx, New York (USA) och är ett stort fan av Konst och Natur. "Jag spenderar nästan all min tid till att lyssna på musik eller öva på mina danssteg eftersom det är det jag älskar att göra. Det finns många faktorer som inspererar mig att göra det jag gör men jag jag tror jag måste lära känna mig bättre för att verkligen ta reda på det.

Här är Ralfii's tränings video där han passionerat dansar till Michael's "Stranger In Moscow".

-Legendarymichaeljackson.nl

Prince hyllar MJ


Prince ägnade en hyllning till ikonen och kollegan Michael Jackson, den första dagen av hans 21 st konsärer på the Forum i Los Angeles, Kalifornien. Prince sjöng Michael's 1979 års Grammy Awards-vinnare, klassiker Don't Stop 'Til You Get Enough, från Michael's femte solo album, Off The Wall.

-Legendarymichaeljackson.nl

Janet utökar Turnen


Efter en överväldigande mängd utsålda konsärter i Nord Amerika och Asien, kommer ikonen Janet Jackson utöka sin 'Number Ones: Up Close & Personal Tour', som är Jackson's största världs turne hitils. Det var ursprungligen bestämt att turnen skulle anlända till 35 städer för att matcha dem 35 ntopp singlarna från Jackson's dubbel-album  'Number Ones',  men det stora stödet från fans har fått Jackon att lägga till fler datum.  Förutom plannerade framträdanden i London, Paris och Mote Carlo, kommer Jackson göra stopp i fler städer.

-Singersroom.com

700 elever dansar till MJ i Kina


En grundskola i Kina har gett upp gymnastik till förmån av en mass föreställning av ett Michael Jackson dans nummer.

Dem dansade till Michael's hit Dangerous och imiterade stegen från Michael's klassiska uppträdande på MTV Video Music Awards 1995.

"Vi brukade göra gymnastik med eleverna sa dem ville göra något mer modern, så en av lärarna föreslog det här," förklarade Rektorn Wan Lu, 36, "Det är roligt och samtidigt en bra övning för dem. Dem gör andra nummer med den här är deras favorit."

-Legendarymichaeljackson.nl

Rätt Svar [Gissa låten 4/4]Rätt svar från "Gissa Låten" var Goin' Back To Indiana!

Murray's relation med tre kvinnorÅklagare vill att domare vid Muarry's dråp rättegång ska höra om mer detaljer om hans relation med tre kvinnor han ringde och sms:ade dem sista månaderna av Michael's liv. "Detaljerna av dem tre relationerna är relevant för att visa Dr. Murray's nivå på ouppmärksamhet och distraktion medans han var ansvarig för vård av Mr. Jackson," skrev Deputy Dist. Attys. David Walgren och Deborah Brazil i tidningen Los Angeles County Superior Courts om släpptes i Torsdags.

Åklagarna säger att dem vill presentera som bevis en check han skrev till en servitris och ett kvitto han lämnade med hans telefonnummer till en klubb dansare i Las Vegas. Som visar Murray's relation med dem tre kvinnorna och socialt kommer "anklaga" Murray's utalande till polisen om hans händelser fram till Michael's död, där han aldrig nämde telefonsamtalen, skrev åklagare. Läs mer här!

-Legendarymichaeljackson.nl

BTH Teaser Nr. 2Källa: Legendarymichaeljackson.nl

Nominerad - Readers Choice 2011


Bloggen har blivit nominerad hos Readerschoice.blogg.se i kategorin "Årets manliga fansida". Är super glad över att bloggen har blivit nominerad och vill ni så får ni jätte gärna rösta här!

Mjsweden.tk

Memories A Fan Tribute To Michael Jackson

The Making Of Hollywood Tonight

Hollywood Tonight (Acapella)

Hollywood Tonight toppar listan


Michael Jackson 'Hollywood Tonight' slår nummer 1 den här veckan på the official Music Week Pop Club Chart, tack vare den nya DJ Chucky och Throwback remixes.Listan kommer publiceras i nästa måndag's version av tidningen.

SonyMusic UK


-Mjstar.com

 

Mejla Frank Dileo's familj


För dem som vill att sända meddelanden av kärlek, böner eller väl önskningar till Fran Dileo's familj kan göra det via mail.


Med tillåtelser, skicka gärna alla mail till: fdileo@sisterella.com


Alla mail kommer vidare till Frank's familj.

-Mjstar.com

The Transformers vs. Michael Jackson

Uttalande från MJ's Egendom


"Vi vet att några löjliga uttalanden gjordes nyligen och där vi personligen inte kommer hedra med ett svar. Vi kommer fortsätta göra vårt bästa för att upprätthålla och föra vidare minnet och arvet från Michael med samma passion som vi alltid haft för honom. Vi uppskattar allt stöd för Michael från hans trogna och hängivna fans."

-John Branca and John McClain, Co-Executors, The Estate of Michael Jackson
Falsk underteckning?

0922_katherine_jacksn_EX_Getty_01

Katherine Jackson är rasande om en deklaration som sändes till domstolen,  och enligt uppgifter undertecknad av henne, där hon angriper ansvariga av the Michael Jackson Estate. TMZ har hört att Katherine insisterar på att hon aldrig undertecknat deklarationen

TMZ hörde den här morgonen att en deklaration som sändes igår till the Heal the World Foundation gör chockerande anklagelser mot John Branca, och kallar honom en tjuv.

Men Katherine's advokat Adam Streisand, sägger till TMZ, "Mrs. Jackson nekar kategoriskt att hon har skrivit under något utalande till rätten som utreder om det finns något fel med respekten till hennes son eller hans egendom.

Streisand lägger till, "Hon gjorde och skulle inte göra sånna uttalanden om testamentsexekutorerna." Och Streisand säger, att Katherine sa till honom, "Det är inte mina ord."

Kolla på signaturen på deklarationen i fråga, daterad 6 April, 2011, och jämför det med Katherine's signatur från ett jurdiskt dokument från 3 Februari, 2011.

0412_k_jackson_signatures

Heal the World Foundation's advokat, Edgar Pease, som skicade deklarationen i fråga, säger till TMZ att någon från stiftelsen faxade Katherine's manager den slutliga kopian av dokumentet och det var sedan sät till Pease  med signaturen i fråga.

UPPDATERING: Pease ringde tillbaks till oss nyss för att säga att Trent Jackson - Joe Jackson's brorson och Katherine's medhjälpare- berättade för honom att han personligen såg Katherine skriva underteckna deklarationen. Men källor i samband med the Estate säger att deklarationen är misstänksam, för den sista sida endast inehåller en underskrift, utan någon tillhörande text. Med andra ord, kan någon satt på signaturen på ett uttalande Katherine aldrig har sett eller godkänt.

-TMZ.com

Dagens Bild

Följ Bloggen på Facebook

(Klicka på bilden för att komma till sidan)

Janet i Santa BarbaraEtt klipp från Janet's turne när hon var i Santa Barbara i Lördags :)

Stort fan möter Michael

Casting & Creation team for THE IMMORTAL World Tour

Greg Phillinganes och Kevin Antunes pratar om MJGreg Phillinganes och Kevin Antunes, Musikal regissör och Musikal Designer för Michael Jackson The Immortal World Tour av Cirque du Soleil, dem pratar om Michael's musikal dynamik och deras spänning över att få jobba med showen för att hylla Michael.

-Legendarymichaeljackson.nl

MJ The Experience Insperation Part 3

Nominerad till Blog Awards - Manliga Kädisar


Blev jätte glad när jag fick veta att bloggen hade blivit nominerad hos Odlovato.blogg.se under kategorin "Manliga Kädisar".


Mjsweden.tk :)

Körslaget - Team Gabriel: ABC


På kvällens körslaget sjöng Team Gabriel "ABC".

Bruno Mars- Billie Jean & I Want You Back


Igår när Bruno Mars var i Philippinerna för hans Doo Wops & Hooligans Tour rockade han scenen med covers på   Michael's hitlåtar Billie Jean och I Want You Back.

Vill stoppa Jackson-bilder

Källa: Dn.se

Thriller mask auktioneras ut!

En mask av Michael Jackson's ansikte från inspelningen av 'Thriller' videon är ute för försäljning. Den otroligt detaljerade bilden skapades av gips från Michael's ansikte, 1983. Det var tänkt att masken skulle användas vid konstruktionen av varulvs masken Michael bar i 'Thriller,' kort filmen.

Masken förväntas göra tusentals på aktionen i Los Angeles, på Söndag. Dan Levin, från Premiere Props, som säljer den, säger: "Det här är engångsföreteelse."

-Mjworld.net

Murray om MJ's barn: 'Det är mina barn, jag älskar dem'

0408_conrad_murray_video

Lägg det här under Känslan är troligtvis inte ömsesidig - medans på The Grove i Los Angeles igår, frågade en fotograf Dr. Conrad Murray om Michael Jackson's barn och han svarade, "Det är mina barn, Jag älskar dem. Jag älskar dem."

-Tmz.com

Dödshotas för statyn av Jackson

Källa: Aftonbladet.se

Talking to the moon [fan tribute]

MJ The Experience Insperation Part 2

R. Kelly hyllar MJ

MJ The Experience Insperation


Källa: Legendarymichaeljackson.nl

Sammlarutgåva av The Experience


Ubisoft lät idag meddela att man kommer att släppa en samlarutgåva av Michael Jackson: The Experience som släpps nästa vecka. Den innehåller bland annat en tjusigare förpackning, en t-shirt, ett sånghäfte, en trådlös mikrofon samt en exklusiv låt till spelet. Samlarutgåvan kommer dock bara till Kinect-versionen av spelet.

-Gamereactor.se

MJ forum nominerad till Music AwardsPå Music Awards har Michael Jackson forumet MJJCommunity blivit nominerad till kategorin "Best Fan Forum". Det går att rösta här!

Intervju med Michael's tidigare doktorSpekulationerna om händelserna kring Michael Jackson's död fortsätter att växa när Dr. Conrad Murray's rättegång närmar sig. Aphrodite Jones möter Michael's tidigare doktor i Irland, Dr. Patrick Teacy, för att få hans tankar om Michael och rättegången mot Conrad Murray.

-Legendarymichaeljackson.nl

Gissa låten!

"I spread my wings for greener pastures
I still ain't found what i was after
I've got the blues and that is why I sing
I just wanna do my thing, yeah"

Ägaren försvarar staty: "Fansen kan dra åt..."

-Eurosport.se

Staty utanför Fulham arena

0403_michael_jackson_statue_getty

Engelsk fotboll och Michael Jackson är synonyma till varandra, så det borde inte komma som någon överaskning att stadga en staty i hans ära utanför stadion i London.

Det visar sig att ägare av Fulham FC, Mohamed Al Fayed, var en nära vän till Jackson. Han hade igentligen tänkt att placera statyn utanför Harrods i London, men han sålde butiken förra året.

Så nu går statyn att se utanför fotbolls stadion i London. Perfekt Match.

-Tmz.com

Grattis Paris!

Grattis på 13 års dagen Paris! hoppas du har en superfin födelsedag! :)

Svaret på "Dagens Fråga 1/4"


Det var i juni 1975 bröderna lämnade Motown och bytte till Epic Records där dem fortsatte under namnet Jacksons, eftersom Motown fortfarande ägde namnet Jackson 5 blev dem tvugna att ändra namn.

Jermaine bestämde sig för att stanna kvar hos Motown och lämna bandet, när Jermaine hoppade av bandet blev det en plats ledig och då hoppade Randy in.

Intervju med Bubbles

Dick Clark pratar med Michael's schimpans Bubbles, som har med sig ett brev från Michael till Dick. Han intervjuar Bubbles som svarar med en mängd olika ansiktsuttryck.

Han introducerar Bob Dunn, Bubbles' tränare, som han intervjuar om Bubbles och hur schimpanser lever sitt liv. Bubbles gör på slutet sin egen version av Moonwalk!

Bubbles är så galet söt!

-Legendarymichaeljackson.nl

Barnen närvarar på Nickelodeon Kids’ Choice Awards


Michael's barn, Prince, Paris och Blanket gjorde en ovanlig utflykt den här veckan. Med två säkerhetsvakter deltog dem i Nickelodeon Kids’ Choice Awards GBK gifting lounge med moster La Toya Jackson. Blanket var mest tyst och höll sig för sig själv; Prince bar mörka nyanser och sög på en godis pinne; medans Paris bar en svart Michael Jackson T-shirt som en hyllning till hennes pappa. Vid ett tillfälle poserade alla fyra för ett foto, med Paris hållandes en Röda Korset flagga för att visa deras stöd och ansträgningar med att hjälpa offrerna i Japan.

"Vi ger tillbaks 20 procent till Röda Korsset, för att Japan är i sånt stort behov just nu, och vi vill få ihop så mycket pengar som möjligt till dem," sa Gavin Keilly, Grundare/CEO för GBK Productions till ET. "Jackson barnen kom förbi och hade en fantastisk tid. Dem fick cyklar och dem fick godis och ett helt nytt basket spel. Det är häftigt..  Den här sviten handlar bara om att upptäcka barnet i dig.

-Legendarymichaeljackson.nl

Dagens Fråga!

Michael's skratt


Gissar att många av er har blivit lurade idag och skrattat ihjäl er? haha, här får ni en söt video när Michael skrattar! :)

Familjen rasar

-Aftobladet.se


Idol tävlande James Durbin twittrade just, "För alla som pratar.. Jag sa pepsi INTE MJ! Jag har ingen respektlöshet för Michael. Jag växte upp med att sjunga hans konst. Jag gissar på att alla tar det som man vill ha det.."När vi pratar om att MJ gick bort för tidigt. Referera till olyckan för 25 år sedan.. inte så tidig. Tabben gjordes av pepsi folket.

-Tmz.com