Taio Cruz pratar om MJ


Han pratar om Michael vid ca: 02:22.

Privata ägodelar auktioneras ut

King of Pop's Life on Display at New Exhibit
KLICKA PÅ BILDEN FÖR FLER BILDER!

Fotografier av Michael Jackson's egendom- inkluderat glittrande handskar,  juvelprydda tofflor och också en kunga krona- har gått till försäljning på en ny utställning i Chelsea.


"Neverland Lost - A Portrait of Michael Jackson" tar tittarna på en fotografisk resa genom sångarens liv, genom linsen med porträtt fotografen Henry Leutwyler.

"Jag är glad för att jag känner att Henry visar både den offentliga siden.. och privata sidan av Michael Jackson, som gör det en mycket intressant historia," säger Michael Foley, ägare av galleriet.

Leutwyler, som har blivit skickad till California för att fotografera sångaren's kända vita handske,  blev intresserade av den stora mängden av Michael Jackson's personliga ägodelar som väntar på att auktioneras ut.

Han blev så engagerad i projektet att han spenderade tre dagare och tog en andra resa tillbaka genom genom Jackson's personliga ägodelar och dokumenterade dem, målade en bild av den oroliga stjärnans liv.

"Det är fascinerande. Det är en människas liv i lager," säger Foley.

Auktionen hålls i Foley Gallery på 548 W 28th Street, andra våningen den 2 April, 2011.


-Dnainfo.com

Press Releas om "Behind The Mask" projekt


the Michael Jackson Estate och Sony kommer låta alla som gillar musik en chans att hjälpa online att skapa en banbrytande musik video för singeln "Behind The Mask". Med hjälp av webben, kommer folk runt hela världen den 7 mars komma tillsammans för att skapa en fantasifull bit av Michael Jackson historia i "Behind The Mask".

Lett av det kreativa teamet på Radical Media och regissören Dennis Liu, deltagare kommer besöka hemsidan http://behindthemask.michaeljackson.com som kommer fyllas med enkla verktyg som kommer defininera de olika rollerna man kan spela i det här projektet. Först, väljer deltagare en rörelse, en låttext, eller en publik.

"Behind the Mask" är en fan favorit från MICHAEL- den unika sammlingen låtar som finns på albumet som släpptes i december av the Michael Jackson Estate och Sony Music. MICHAEL var #1 globalt album när det släpptes i December och sålt i över 3 miljoner exemplar gör det till ett av dem största albumen för 2010. Albumet's frmgång fortsätter att visa Michael's betydelse som global ikon och superstjärna, för olika kulturer och språk.

Bli medlem nu på www.michaeljackson.com för uppdateringar om projektet. Medverkande startar7 mars, 2011 på http://behindthemask.michaeljackson.com.

-Legendarymichaeljackson.nl / the Michael Jackson Estate

Omer och Genevieve- Live på Skavlan!

Barnen skänker $10.000

0225_make_that_change_gallery_EXD

Tidigare i veckan persenterade Prince, Paris och Blanket en check på $10.000 till L.A. Housing Corporation. En grupp som ger skydd till hemlösa familjer. Källor säger att Michael brukade ta med hans barn och hjälpa till i gruppen.

-Tmz.com

Lady Gaga Pratar om Michael

Gårdagen år 1983

Igår var datumet då albumet "Thriller" år 1983 hamnade #1 på Billboard listan och stannade där i 37 veckor.

-wogl.radio.com

Dans tävling mellan olika Videoklipp

Hjälp Kungen av Facebook!


Enligt den senaste statistiken så tog Eminem över Lady Gaga för att vara den näst mest 'gillade' Artisten. Michael Jackson är fortfarade numer ett på Facebook, men Eminem och Lady Gaga börjar närma sig Popkungen. Idag hade Michael Jackson 29, 246, 39 'gilla' på Facebook, Eminem hade 29, 089, 072 och Lady Gaga hade 28, 997, 291.

Rapporter säger att Eminem får över 500, 000 Facebook 'likes' per dag, och kan snart komma ikapp the King of Pop och bli sidans mest-gillade artist. Hjälp the king of Pop och the King of Facebook" Gå till Michael Jackson's Facebook sida och klicka på "gilla" knappen idag!


-mjfanclub.net

Ny Barry Gibb låt 'All For You' ft. Michael Jackson

Den här förhandslyssningen finns på Barry Gibb's hemsida. Det sägs att the Bee Gees medlemar kommer släppa låten tillsammans med annat osläpt material snart. Lyssna här!
-Legendarymichaeljackson.nl

Omer & Genevieve i Skavlan!


Programmet där Omer Bhatti och Genevieve Jackson besöker skavlan finns nu ute på Svt Play. Omer Bhatti kommer in vid ca: 39:46, klicka här för att komma till klippet!

Celine Dion hyllar MJ


Som tidigare rapporterat, så planerar Celine Dion en hyllning till the King of Pop i hennes kommande show på Ceaser's Palace i Las Vegas.

Dion, som kommer att sjunga Charlie Chaplin låten 'Smile' på Söndagens Oscar Awards, kommer också sjunga låten i hennes show på the Palace.

För Oscar, kommer låten bli framträdd med bilder och film tekniker av personer som gått bort dem senaste 12 åren och kommer visas på skärmen bakom henne. Men för hennes show i Ceaser's Palace kommer Dion tillägna låten till Michael Jackson eftersom hon säger att han förändrade hennes liv.

"Han förändrade mitt liv. Jag såg honom på TV och jag ville sjunga på Engelska för att han gjorde det, jag åkte för att lära mig engelska och jag sjöng med honom och han kom för att se min  show och han hade en stor inverkan på mitt liv."

'Smile' var en av Jackson's favorit låtar. Han spelade in den själv och den var med på hans HISTORY album och hans bror Jermaine sjöng låten på Michael's minnesstund 2009.

-mjfanclub.net

Skriva om resten av Jackson familjen?

Skulle ni gilla om jag började skriva mer om resten av Jackson familjen också? ex. Janet.

Omer Bhatti ft. Genevieve Jackson - All Around the World


Singeln släpptes tidigare idag och finns i bättre kvalité på bl.a Spotify.

Intervjun med GMA

BTS bild från inspelningen av BTH


En av dem första Behin the Scenes bilder från videoinspelningen av 'Behin the Mask'.


-Legendarymichaeljackson.nl

Den här månaden i MJ's historia


Den här månaden i MJ's historia (1988): Michaels självbiografi Moonwalk är #1 på New York Times Best Seller List.

-michaeljackson.com

Förhandstitt på Intervjun med GMA!


Hela intervjun kommer sändas på ABC imorgon.

Barnen intervjuas på GMA


Michael Jackson's tre barn, Prince, Paris och Blacket kommer dyka upp på Good Morning Amerixa imorgon för en intervju med programledaren Robin Roberts.

Barnen kommer prata om deras framtidsplaner där Prince säger att dem kommer "fortsätta med det våra pappa gjorde," och Paris la till, "Jag funderar på att gå på en audition för en pjäs nästa vecka."

Barnen kommer dyka upp på morgonen med deras farmor, Katherine Jackson, som säger att dem har ställt om ganska bra med att behöva leva ett liv utan deras Pappa.

-mjfanclub.net

MOONWALK på Rea!


Moonwalk finns i olika typer, den här boken är i Kartonnage.

Miley Cyrus sjunger MJ låtar

Miley sjunger Rocking Robin vid 01:35 och fortsätter vid 1:57 med bl.a Bad och Billie Jean.

Janet's bok på CDON!


Janet's nya bok finns nu tillgänglig att köpa på Cdon.com!

BOY på bio 25 Februari!

-Sf.se

Michael Jacksons barn vill in i nöjesbranschen

Michael Jacksons barn vill följa pappas fotspår.
Nu avslöjar Jackie Jackson deras karriärdrömmar.


Han må vara död - men Michael Jackson spelar fortfarande den största rollen sina tre barns liv. 
Popikonens bror Jackie säger till People att Prince, Paris och Prince Michael "mår väldigt bra" och att de har sin far "runt sig 24 timmar om dygnet". 
- De har bilder i sovrummet. De pratar om honom hela tiden. De ber mig berätta historier om honom. De vill veta mer om honom. 

"Lägga i en växel"

 

Jackie Jackson fortsätter berätta för People att även Michaels två äldsta barn, Prince och Paris, ville göra sitt avtryck i nöjesbranschen.
Prince vill bli regissör och Paris skådespelare, avslöjar Jackie. 
- Jag sa till dem: "Då får ni lägga i en växel, när vi var i er ålder sålde vi ut konserter", skojar Jackie och syftar på framgångarna med Jackson 5.


-expressen.se

Första titten på Musikvideon till Hollywood Tonight!

Arvet är fortfarande värt miljoner dollar

Omer Bhatti i Skavlan!

På fredag (25 februari) kommer Omer Bhatti gästa talkshowen Skavlan tillsammans med Michael's brorsdotter Genevieve Jackson, programmet  kommer att sänds klockan 21.00 på SVT1.


Tack för tipset Marianne!

Happy Birthday Blanket!


Michael Jacksonology Piano Tribute

 

Barnen vägrar att tro att MJ dog av en hjärtattackMichael's tidigare barnskötare, Grace Rwaramba, pratade med LAPD utredare några månader efter Michael dog. Grace förklarade där hur Murray blev "vanlig" i huset medan sångaren bodde i Vegas, och kom minst 2 dagar i veckan.

Grace berättar för utredare att Michael konstant skröt om Murray framför barnen, och det är därför efter hans död barnen säger: "Det finns inte en chans att pappa kunde dött av en hjärtattack för Dr. Murray är den bästa läkaren i hela världen."

Grace sa också att Michael först mötte Murray genom en i MJ's säkerhets team... och förklarar att MJ kände att han kunde lita på Murray, eftersom säkerhets killen påstodd att han hade något magiskt intflytande över doktorn.

Grace erbjöd ingen större förklaring över det mystiska inflytandet.

Och här är en annan bomb, Grace berättar att under en familjeresa till Florida, så ringde barnen 911 när dem upptäckte att MJ "svimmade" i deras hotellrum. Det är oklart när incidenten hände.


-tmz.com

Michael's råd för drömmare

-legendarymichaeljackson.nl

Oprah intervju sänds hos TV3 på fredag!

Intervjun där Oprah intervjuar Katherine, Joe och barnen sänds på Fredag (25 Februari) klockan 13:05 på TV3.

The Return of the Moonwalker (Ny film!)Har du någonsin haft en återkommande mardröm där dvärgar och tyska cirkusen, där folk tar kommandon från pratande toaletter, bär Hitler masker och trollformler för att få Michael Jackson tillbaka frånde det döda i zombie form? Om du inte gjort det tidigare, kommer du det nu efter att ha sett denna trailer för den vansinniga tyska filmen The Return of the Moonwalker. Trevlig helg!


Det goda folket på Twitchfilm har avslöjat den här kult fulmen, som verkar vara en Engelsk-språkig produktion av Berlin-area, men skådespelare och filmare. Det finns inte något bra sätt att förberada dig för vad som väntar dig i The Return of the Moonwalker.

Eftersom trailern bl.a tagits bort från Youtube för den kan verkas olämplig väljer jag att inte lägga upp den här, dock finns den att hitta om ni söker på ev. Google.se.


-Movieline.com
- Bildkälla:bleedingcool.com

Janelle Monáe sjunger "Smile"

"Michael Jackson vs Madonna weekend" nu på VH1

Just nu sedan 13.00 pågår " Michael Jackson vs. Madonna weekend" på VH1, programet slutar 16.00.

Sänds också imorgon (söndag) 19.00- 21.00!

-tv.nu

Koreanska poliser härmar Michael


Den oficella Beijing polisen vi sade den här videon och ett medelande via deras microblogg och deras Sina's konton 'Fridfull Beijing' som en hälsning för Chinese Lantern Festival, eller också kallat sista dagen på Chinese Nyår.

Dem flesta 300 komentarerna berömde deras moves, säger att dansen var rolig och gullig, men en bråkdel säger också att det var amatörmässigt.

-Ministryoftofu.com

Dr. Murray "Jag är inte skyldig"


Dr. Conrad Murray var i L.A. igår natt.. övade på dem tre magiska orden han och hans försvar säger om och om igen när Michael Jackson rättegången påbörjas... "Jag är inte skyldig."
-tmz.com

Janet Jackson: "Jag brukade banka huvudet i väggen"

Janet


Janet Jackson berättar om sorgen över Michael Jacksons bortgång och kampen mot sin dåliga självkänsla. 
- Jag brukade banka huvudet i väggen, säger hon i en intervju med CNN.

De senaste åren har Janet Jackson kämpat mot sorgen efter sin brors bortgång. Samtidigt har stjärnan hela sitt liv haft problem med sin självkänsla. 
- Det fanns en tid då jag kände mig så nere och oattraktiv och det varade väldigt länge. Jag brukade banka mitt huvud i väggen, sa Janet Jackson i intervjun med CNN. 
Hon berättade att hon slog huvudet så hårt i väggen och att hennes dåvarande make var tvungen att stoppa henne. 

"Väldigt söt"

Janet, 44, tog sin brors död väldigt hårt, men nu kan hon även tänka på de glada stunderna med Michael. I intervjun berättade hon att hon och hennes bror brukade dela ut mat till hemlösa. Och att det fanns en sida hos Michael som många inte kände till. 
- Väldigt söt, vänligt mjuk och otroligt smart och alltid kärleksfull, sa Janet.

Janet Jackson är aktuell med sin bok "True You" som handlar om stjärnans livslånga kamp mot dålig självkänsla och dåligt självförtroende.


-Expressen.se

Popikonens dödsbo drar in miljarder


Kungen av pop fortsätter att dra in pengar efter sin död. 310 miljoner dollar har Michael Jacksons dödsbo fått in sedan popstjärnans frånfälle, skriver Reuters.

När Michael Jackson dog hade han skulder på 400 dollar. Förvaltarna har använt 159 miljoner dollar till avbetalningar, skriver Reuters som gått igenom nya domstolsdokument.

Även om en rad svårigheter som rättsprocesser och skatteärenden återstår ”har förvaltarna gjort betydande framsteg med att minska dödsboets skulder”, står det enligt Reuters i dokumenten.

Det är Michael Jacksons barn, hans mamma och olika välgörande ändamål som ärver honom. Pengarna som kommer in till dödsboet kommer framförallt från musik, film och dylikt.

Bedömare tror att dödsboet kan fortsätta att generera pengar i många år framöver.

-di.se

Video: The making of “Michael”


Den här videon (över 24 minuter) är om skapandet av det nya Michael Jackson albumet 'Michael'. I videon finns personer som, Neff-U, Teddy Riley, 50 Cents, Akon, Frank Cascio och Lenny Kravitz, alla diskuterar Michael och skapandet av albumet.

-legendarymichaeljackson.nl

MJ var rädd för att behöva jobba på Mcdonald's

THIS IS IT


London 16 februari, Michael Jackson var livrädd för att det skulle sluta med att han serverade burgare på McDonald's om han inte gjorde London showerna.

The King of Pop avled under 2009, bara några veckor innan han skulle börja sina 50-shower, organiserade av AEG, rapporterar the Sun.

Karen Faye, popstjärnans frisör under 25 år, säger till polisen: " Han var livärdd eftersom AEG finansierade allt."

"Han sa att han skulle behöva jobba på McDonald's om han inte gjorde showerna."

Karen tror Jackson "själv-saboterade" med droger för att undvika att behöva göra alla 50.
-In.yahoo.com

Hela intervjun med Janet hos CNN

Orsakade Murray en annans död 2007?

TMZ rapporterade den här morgonen att Michael Jackson inte var den första patienten som dog under Dr. Murray's uppsyn.
Enligt tmz.com så hade dektektiver pratat med sonen till en tidigare patient till Murray några månader efter Jackson's död, där sonen påstår att doktorn dödade hans pappa genom slarvig kirurgi.

LAPD dektkektiver pratade med Gerard White, vars pappa dog 6 dagar efter Murray opererad hans hjärta 2007.
Inte bara det att Murray slarvat med kirurgin och rispade ett hål i hans hjärta, han vägrade erkänna att hans patient dödades pg. av detta.

Gerard berättar för utredare att hans familj försökte hitta en advokat, men att det inte fanns pengar att anlita en.

Gerard säger också att efter hans pappa dog, gjorde Murray "exakt som han nu gör i Jackson fallet" eftersom han aldrig äns försökte prata med patintens familj om situationen.

En repersentant för Murray säger att Gerard's historia är "ett rykte och helt obekräftad," han tillägger, "Murray har föräkringar för medisinska rättegångar. Om ett ombud tyckte Gerard White hade ett fall skullen han säkert betalats. Faktan att White inte kunde hitta en advokat till fallet är för att White's troligen inte skulle vunnit fallet." (?)

-Mjfanclub.net

Nytt MJ inspererat underhållnings projekt


Michael fortsätter att ha en stor inverkan över hela världen. Popkungen är sagd vara en insperation av 'Happyland', ett billjon-dollars hotell och underhållnings projekt i Vietnamn. Joe Jackson, Michael's pappa, åkte till Vietnam för att bekräfta för statliga medier om hans investering i ett fem-stjärnigt hotel som är en del av underhållnings komplexet.

Michael "levde för att göra folk glada och jag är stolt över att underhålla det, göra Vietnamns folk gladare," sa Joe Jackson." Min önskan är att marknadsföra det här projektet till alla vänner över hela världen så dem förstår mer om ditt land," la han till.

'Happyland', väldigt lika döpt som Neverland ranch, ska enligt utvecklarna bli lika populär som kända aktrationer ex. Universal Studios eller Disneyland fast för deras sidan av världen "det största turist projektet i Syd Vietnamn och Syvästra Asien" enligt Vietnams vice premiärminister Nhuyen Thien Nhan.

2-billjoner projektet kommer ha hotel, biosalonger, strandpromenader, resturanger och andra vanliga aktraktioner man ofta ser i andra länder. Målet är att 'Happyland' kommer att öpnnas för besökare år 2014.

-Legendarymichaeljackson.nl

Grattis i efterskott Prince!

Eftersom jag inte riktigt hann uppdatera bloggen igår så säger vi ett stort grattis på 14 års dagen till Prince idag istället!

This is it vann inte någon Grammy

Tyvärr vann inte This is it i den nominerade kategorin igår, priset kammades istället hem av Bruno Mars med låten "Just The Way You Are".

Tycker ni rätt låt vann? själv tycket jag This is it var en självklar vinnare!

Glöm inte Grammy Awards ikväll!Glömm inte att Grammy Awards sänds klockan 02.00 Inatt på Kanal 9!

Har du inte Kanal 9? isåfall går den att se online här! (börjar också 02.00 tror jag)

Fail Fail Fail, Epic Epic Epic...

Tumblr_lddhq6lik71qbwnvzo1_500_large

The Jacksons Photoshoot

Klicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bild
Bildkälla: Michaelpictures.net

World's Greatest - Fan Video


Börjar nästan gråta, den här Videon är för fin! :'( <3

We will always love you Michael!♥

Taxichaufför sjunger Billie Jean

Glee - P.Y.T [Hela Videon!]

Jackson 5 Cartoon Epsiode 2

Rea hos Cdon!

 

Rea på massor av Michael Jackson album nu, köp 2 för 69 kr!

Klicka här för att koomma till Cdon!

Se Grammy Awards online!

Sv: Jag hittar inget om att man kommer kunna se det hos Kanal 9 play, dock kommer det gå att se online på Grammy.com/live.

Lisa Marie hos Oprah, nästa Onsdag på tv3!


Avsnittet när Lisa Marie Presly pratar om Michael hos Oprah kommer sändas hos tv3 klockan 13.05 nästa Onsdag (16 februari)!

Tack Natta för tipset!
-tv.nu

Chris Brown och Jamie Foxx skulle besökt Michael dagen han dog


Det har blivit avslöjat att Chris Brown och Jamie Foxx var påväg att se Michael's repetition eftermiddagen han dog.

Chris Brown berättar, "Jag och Jamie Foxx var på väg att se honom när någon ringde och dem sa ungefär ' Vänta, han har inte dykt upp än".  Senare fick vi ett samtal senare och det var förkorossande."

-Legendarymichaeljackson.nl

Grammy Awards, 02:00 på Söndag hos Kanal 9!


Kanal 9 kommer sända Grammy Awards 2011 klocka 02:00 på Söndag!

För er som missat så är Michael nominerad med This Is it i kategorin "Best Male Vocal Performance".

-Tv.nu

Glee - P.Y.T

Musiken hade läck ut på Youtube! :)

Hollywood Tonight Musikvideo i Februari

Dirty Diana

 

Den andra singeln från albumet MICHAEL kommer att börja spelas på en del radiostationer redan den 14 februari. Den andra singeln från albumet är som vi tidigare berättade ”Hollywood Tonight.” Låten som är producerad av Teddy Riley featuring, Taryll Jackson med tal i slutet kan höras i den nya versionen, i en särskild radio mix. Musikvideo för singeln ”Hollywood Tonight” kan förväntas i slutet av februari.

Singeln kommer inte att släppas på CD-singel i de flesta länder. Låten kommer dock att kunna köpas som mp3-fil i iTunes.

 

-jacksonthrill.se

Murray i domstolen kommer filmas

Jurryns val till Vållande till annans död rättegpngen mor Dr Conrad Murray, som är anklagad för Michael Jackson's död, kommer börja 24 mars berättade en Domare i Måndags. Los Angeles domare Michael Pastor godkände också TV-kameror i domstolen för rättegången.

Rättegången förväntas pågå i cirka 6 veckor, enligt försvaret och åtel. Murray, som ska betala $ 75.000 till borgen, var inte i domstolen i måndags för förhandling. Hans advokater sa att han var upptagen med att försörja sig genom en läkarpraktik i Las Vegas och Houston.
-Legendarymichaeljackson.nl

Intervju med Michael's personliga fotograf

Janet Jackson: "Michael retade mig till ätstörningar"


LONDON. Michael Jackson retade sin syster Janet så mycket att hon drabbade av ätstörningar.

Det är i den kommande självbiografin "True you: A journey to finding and loving yourself" som sångerskan Janet Jackson avslöjar att hennes bröder retade henne så mycket om hennes vikt att hon drabbades av ätstörningar. 
Soulstjärnan Janet Jackson fick sin första tv-roll när hon var bara tio år gammal. 


Fick depression

Michael Jackson och de andra bröderna började reta henne när det kom fram att producenterna tyckte att hon hade för stora bröst, uppger brittiska tidningar som tagit del av den kommande boken. 
Janet Jackson drabbades då av en depression och senare av ätstörningar.


Usher hyllar MJ 3/2 i LondonUsher gjorde en hyllning till idolen Michael Jackson när han spelade i London 3 Februari. Usher, som har varit väldigt tacksam över att haft popkungen som sin mentor, gjorde King of pop's singnatur moonwalk tvärs över scenen, på 02 Arena där Michael skulle spelat sina 50-konsärer 2009 innan hans tragiska död.


"Att förlora en av världens bästa entertainers är sorgligt- eftersom vi inte fick möjligheten att se honon uppträda här, så gör vi en hyllning till honom," sa han till den skrikande publiken innan han satte fötterna i ett par svarta paljett skort. "Michae, vi kommer aldrig glömma dig - vi kommer alltid minnas," la han till.

Usher's konsert var förberedd med referenser till Michael som poser och danser.

THIS IS IT NU PÅ 6:AN!THIS IS IT går nu på 6:an! började klockan 21.30 och slutar 23.50.

Stoppa hatet på Youtube!

MJJJ har nu ett projekt där man ska försöka få bort alla dessa hat och sårande videor på Youtube och ge Michael den respekt han förtjänar. Projektet kommer ske 5 Februari [Idag!] och tanken är att få bort dessa videor och användare från Youtube.

Instruktioner:
OBS! Tänk på att det här är EJ svensk tid!
VAR: YouTube 
DATUM: Lördag, 5 Febuari, 2011
TIME: En timme
12:00 PM -- 1:00 PM EST

 

11:00 AM -- 12:00 PM CST


09:00 AM -- 10:00 AM PST


5:00 PM -- 6:00 PM GMT

VAD

1. Ogilla videon (tummen ner)

2. Klicka på flaggikonen åt höger vid klippet.

3. Då kommer en box ner. välj 'Rapportera den här videon som olämplig.'

4. Från där, bläddra i 'Välj orsak' och klicka på: 'Hatiska eller kränkande innehåll.'

5. Och sedan 'Flagga det här klippet'

6. Nu borde det vara anmält.

 

 

http://www.youtube.com/user/WackoJackoFucksKids

http://www.youtube.com/user/JackoNiggerKiller

http://www.youtube.com/user/FatherlessMaggot

http://www.youtube.com/user/Blanket666Jackson

http://www.youtube.com/user/666PrinceMJackson666

http://www.youtube.com/user/lolatrape666

http://www.youtube.com/user/HouseOfPainGROUP

http://www.youtube.com/user/UltraPropofol

http://www.youtube.com/watch?v=8qTNrjlg8m4

http://www.youtube.com/watch?v=s39Svkvaay8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=9DhnjfOMQ7M&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=H1gCzti5Nzg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=QfPsQEjJnlM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ohLOw4G2tVc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=n-7lwKHqEkM&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=fs306h2fxks&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=aZ1mmunh2kU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=jiLB9H2Y-Eo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=aZ1mmunh2kU&feature=related

 

Jackson 5 Cartoon Epsiode 1


Är det något ni skulle gilla om jag la upp ett avsnitt varje fredag? :)

11 åriga Felicia sjunger I Want You Back

Sv: Tack för tipset! riktigt duktigt hon är! :)

Murray ex säger att hon hörde Michael dö

Justin Bieber vill ha en karriär som Michael's


I en intervju med Love magazine, säger tonåringen att en musiker ska vara lyckligt lottad om den får en karriär som the King of Pop.

"Det kommer alltid bara kunna vara en Michael Jackson - han gjorde saker möjliga," säger Bieber. " Han gjorde dem rätt. Han låtar var inte galna och gick aldrig utanför hans bana."

Sångaren la till: "En person som får en karriär som Michael's måste ha tur - det är den nivån jag vill komma till."

"Man vill inte växa upp förfort. Många personer gör det misstaget."

-gigwise.com


Patrick Stump's MJ hyllning

Randy Jackson: " Jackson familjen i helhet ber inte om ursäkt"

[Igår, bad Katherine's advokat, Kevin Boyle, ut ett medelande, där hon bad om ursäkt till Kenny Ortega, läs tidigare inlägg]

För två timmar sedan Twittrade Randy Jackson det här:

Jag måste klargöra något som kan blivit missuppfattat igår

Min mamma är en väldigt söt och snäll kvinna..

Iallafall, Jackson familjen som helhet gjorde ingen slags ursäkt till Kenny Ortega.

I deras besatthet av att göra showen, kommer det fram att varken Kenny eller AEG brydde sig om min brors hälsa eller informerade familjen... när dem gjorde min bror i tårar.

Michael skulle funnits här nu om dem hade informerat familjen om situationen, mer fakta kommer att komma ut.

Källa.

Kenny Ortega bortagen som svarande


Som vi rapporterade tidigare har Kenny Ortega bett domaren att få flytta sig som svarande i rättegången från Jackson familje till AEG. Enligt ny information har han nu blivit borttagen som svarande.

Kenny Ortega blev stämd av Katherine som påstår att han var en del av AEG's påstådda plan, som gick ut på att ge Michael allt han behövde för att kunna uppträda.

Katherine's advokat, Kevin Boyle, säger till TMZ, " Jackson familjen är fast beslutna om att Mr. Ortega inte borde vara svarande," plus, " Familjen Jackson ber om ursäkt till Mr. Ortega för all besvärr eller obekvämlighet som kan orsakat honom."

High School Musical gänget efter att ha mött MJ

(klicka på bilden för att komma till klippet)

I videon över (inspelad några sekunder efter mötet med Michael), postad av Drew Seely, kan du se Drew, Corbin Blue och Lucas Grabeel precis efter dem mött Michael på en High School Musical's show. Här är vad Drew skrev till videon:

"I Las Vegas för att göra ett av dem sista stoppen för High School Musical showerna, kom Michael Jackson och hans barn för att se showen, och kom backstage och sa hej. Det var ganska overkligt..."

Källa: Legendarymichaeljackson