Austin Brown's Intervju @ Lopez TonightAustin Brown, Michael's systerson, var gäst i Lopez Tonight, där han inte bara pratade om sin egen musikkarriär utan också hans uppväxt i en av dem mest talangfulla familjerna i världen och också när han fick vara med under Michael's HIStory tour.

Jason Jackson - Michael Jackson FanEtt stort fan av Michael Jackson som bor i Australien, har förändrat hans hem till ett mini Neverland.

MJ Medley Två helt otroligt duktiga sångare som spelar och sjunger ett MJ medley, bl.a ABC, Man In The Mirror, och I'II Be There.

Paris Jackson trakasserad!

Paris Jackson Cyberbullied On Twitter

Paris Jackson blev nyligen trakasserad av en cyberbully som kände behov av att skriva med 13 åringen på Twitter, och tallade om för henne att Michael Jackson inte var hennes biologiska pappa.

Från vad vi kan se, svarade Paris på åtminstonde ett av personens nio kommentarer, och skev, "Tavk men jag är en naturlig jackson," yep! 100% jackson" och "det är därför jag är så glad att vara en jackson för jag vet att dem älskar mig."

-Celebritybabyscoop.com
 

JSL vill uppträda på hyllningskonserten

Amy Whinehouse

JLS har avslöjat att dem skulle älska att uppträda på året's Michael Jackson hyllningskonsert.
Dem sa också att om det skulle bli en hyllningskonsert för Amy Winehouse skulle dem älska att få uppträda.

"Om det blir en hyllningskonsert för henne skulle vi självklart vilja vara en del av det, samma med Michael Jackson."

-Zimbio.com

Immortal World Tour: Begränsad upplaga varor

 

Begränsad-upplaga varor tillgängliga på nätet endast under en begränsad tid!

 

Köp exklusiv begränsad-upplaga av Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour innan showen öppnar!

 

Varorna kommer ej säljes vid showen.


-Mjstar.com

 

Dagens Bild!Källa

Jackson 5 – producent dödSkivproducenten och låtskrivaren Fonce Mizell, som var med och skapade Jackson 5:s första hitlåtar, är död, uppger New York Times.


Det var i slutet på 60-talet som Fonce Mizell deltog i skrivandet och producerandet av Jackson 5-låtarna ”I want you back”, ”ABC” och ”The love you save”. Den senare en jättehit som blev startskottet på den unge frontmannen Michael Jacksons karriär.

Fonce Mizell låg även bakom låten ”Boogie oogie oogie”, som blev en hit 1978 framförd av gruppen A Taste of Honey.

Fonce Mizell dog av hjärtstillestånd. Han blev 68 år.

-Dn.se

Splittring i familjen


-Aftonbladet.se


Ledsen att bloggen stått stilla senaste dagarna, internet där uppe fungerade inte riktigt så har inte haft möjlighet att blogga. Men nu är jag hemma och bloggen uppdateras som vanligt! :)

Problem med Internet

Hej! Antar att ni märk av den dåliga uppdateringen senaste dyngent, anledningen är att jag är uppe på vårat landställe och internet fungerar bara när det vill, haha. Jag ska försöka utnyttja varje tillfälle internet fungerar, men somsagt, vet inte hur bra uppdateringen kommer vara här. Men på Söndag är uppdateringen som vanligt i alla fall! :)

En galax av superstjärnor kommer hylla MJ


Bildkälla

Den föreslagna Michael Jackson hyllnings konsären kommer innehålla en galax av internationella sperstjärnor och kommer att "beröra miljoner hjärtan" runt om i världen, enligt arrangörerna

Popkungen's mamma Katherine och hans syskon Marlon, Tito, Jackie och La Toya arbetar med tjänsermän från Global Live Events för att göra en spektakulär show för att hedra stjärnan.

En talesman för Global Live Events säger, "Den kommer innehålla världen's häftigtaste uppträdanden och kommer hedra en av de bästa och mest-älskade underhållaren under våran tid. Det här spektakulära eventet kommer att beröra miljoner hjärtan runt om i världen."

-Contactmusic.com

GIF Bilder
anothermjblog:  oh michael 


Källa, Källa2

Dagens Bild!

:)

Källa

MJ @ Oprah på TV3 Idag!Idag, 13.05 på TV3.

Jermaine räddade MJ's liv


Bildkälla

Jermaine Jackson blev nyligen intervjuad om när han en gång räddade hans bror Michael's liv på en strand i Malibu.

Biography Channel har en ny serie med titieln 'Celebrity Close Calls' i vilket Jermaine berättade om händelsen.  Michael blev dragen under vattnet av starkt tidvatten när han gick för ett månskens bad vid Jermaine's strandhem i Malibu, Californien.

Jermaine sa att en instink sa att något var fel när han förlorade synen av hans bror simmande. "Paniken grep in," sa Jermaine. "Jag sprang i vattnet med mina kläder på."

Efter att rusat till sjukhuset med Michael, fann läkarna att ett blodkärl hande spruckit i en av hans lungor.

"Det var en liv eller död situation," sa Jermaine, 56, och påminner om att Michael inte kunde sluta flåsa för luft."

"Om vi hade väntat längre innan vi rusade med honom till sjukhuset kanske han inte skulle gjort det."

-Mjfanclub.net

20% rabatt om du kan göra Moonwalk..Källa

Paris' Facebook hackadMichael Jackson's dotter Paris har fått hennes Facebook konto hackat och nu, har alla Paris' personliga bilder läckt på nätet. Det verkar som hackarna än en gång har bevisat hur farligt internet är.

Det brukade vara en tid när världen hungrigt sökte efter bilder av Michael Jackson's barn. Den uppriktiga önskan att se dessa tre barn har avtagit med nyfikenheten dröjer sig fortfarande kvar.

Det finns ett sortiment av bilder och en visat till och med en kvinna som verkar vara Janet Jackson. En annan bild visar Joe Jackson och Jermaine som kollar på Paris som siter på en motorcykel.

Fler av bilderna finns att se på Mediatekaout.

-Gather.com


Dagens Bild!Källa

Jackie's favorit låt - "Party Rock Anthem"
Gissar på att många av er inte har lyckats undankomma från den senaste superhitten, "Party Rock Anthem" av LMFAO. Det verkar heller inte Jackie har gjort, som skrev på Twitter att det var hans favoritlåt just då (13 Juli).

Victorious Cast - I Want You BackGänget från Nickelodeon serien "Victorious" har gjort en Cover och Musikvideo på Jackson 5's hitlåt "I Want You Back".

-


Amy Winehouse & Charlotte Church - Beat It

♥ Rest In Peace, Amy Jade Winehouse ♥

Repeterar "The Way You Make Me Feel"Michael som repeterar "The Way You Make Me Feel" under Dangerous Tour.

Rialto Theatre - Bion i "Thriller"


Bildkälla

Rialto Theatre i Södra Pasadena var platsen för teater tegningen i början av Michael's kortfilm, 'Thriller'. "Åh, jag älskade Rialto. Jag tog min familj för att se dem senaste filmerna som visades där, 'Ratatouille," Kommenterar Margaret Finnegan till Patch. "Allt om platsen var charmigt, inklusive legender av spölen och läskiga godis försäljare.

Från arbetarna, till historien, till arkitektur, kunde lokalbefolkningen prata om teatern i timmar. Vad många inte vet är att den användes av Michael för teater scenen i början av den mest kända kortfilmen i världen...'Thriller', som nu hålls i evighet i National Arkiven.

-Southpasadena.patch.com / Mjworld.net

Dagens Bild!Källa

Favorit OmslagGissar på att det inte bara är jag som verkligen älskar det här omslaget? :D

Tankar till Norge♥ Alla mina tankar går till Norge ♥


Meddelar om HyllningskonsärMedlemmar av Jackson familjen har kallat för en presskonferans på Måndag i Beverly Hills för att meddela om en hyllningskonsert till Michael Jackson som kommer hjälpa välgörenhetsorganisationer i USA och Storbritannien.

Michael's mamma, Katherine, kommer få sällskap på Beverly Hills Hotel av syskonen Marlon, Jackie och LaToya för att släppa detaljer om hyllningen, som troligen kommer fokusera på Michae's Thriller album. Pressmeddelandet i Torsdags hänvisade till konserten som en "thriller of an event," som är kordinerat av familje medlemmar och Global Live Events, inte Michael's egendom.

-Legendarymichaeljackson.nl

Dagens Bild!Källa

MJ Toppar Disney Channel's omröstningMichael Jackson toppade en omröstning av det bästa dans ögonblicket som någonsin fångats på film och gjorde faktiskt top 5 listan inte bara en gång, utan två!

Popkungen's kända zombie dans i musikvideon till "Thriller" röstades som nummer ett i Disney Channel's undersökning och slog ut High School Musical teamet och deras uppträdande med "We're All In This Together."

 

Dansaren Tobias Mead's otroliga audition för Brittiska "Talang" 2010 kom på tredje plats; Jackson's ikoniska musikvideo för "Smooth Criminal" på fjärde plats; och Hannah Mintana's "Hoedown Throwdown" och Beyonce's "Single Ladies" på delad femte plats.

 

I Disney Channel omröstningen blev Jackson också nämd som King of Dance, före Brittiska pojkbande JLS, High School Musical stjärnan Zac Efron, och sångaren/skådespelaren Justin Timberlake.

 

 

-Mjfanclub.net

MJ Avators för XboxHar du alltid önskat att du kunde klä dina Xbox Live Avatar som Michael Jackson? Tja, nu kan du det!

Ubisoft, som gjorde Michael Jackson: The Experienxe, har just släppt en ny Avatar kollektion inspererad av kläderna som Popkungen bar i hans legendariska live uppträdande och dem ikoniska kort filmerna. Varja Avatar outfit är tillgänglig för 400 Microsoft Poäng och det finns också ett Avatar tillbehör av Jackson's gamla vän, Bubbles!

 

-Mjfanclub.net

Ciara i Miami, hyllade MJ på ScenenAmerikanska R&B stjärnan Ciara uppträdde på Miami's Malibu Party @ Finnegans den här veckan, inkluderade en lite, men söt, liten hyllning till Michael Jackson och uppträdde Wanna Be Startin Somethin och Don’t Stop Til You Get Enough.

Spola fram till 26 min för att se Ciara ft. Michael Jackson.

-Mjstar.com

Thriller Jackan går på Turné
En känd röd-och-svart kalvskinn jacka Michael Jackson var i den banbrytande "Thriller" musik videon ska påbörja en turné. Jackan's nya ägare, råvarumäklaren Milton Verret, sa i Tisdags att han planerar att ta den klassiska kläd ikonen runt om i världen och sammla ihop pengar till välgörenhetsorganisationer som hjälper sjuka barn. Verret, som är från Austin, säger att han avser att rada upp sponsorer för att finansiera resan.

-Mjstar.com

Justin Bieber's top 5 låtar: Man In The MirrorI en ny intervju blev tonårs idolen Justin Bieber frågad att välja 5 låtar som inspererade honom. Bieber's lista inkluderade hans hits "Never Say Never" och "Down To Earth" tillsammans med "Deat God" av Boyz II Men och "I Belive I Can Fly" av R. Kelly. Men hans första val var Michael Jackson's "Man in the Mirror".

"Du kan känna hans känslor i vad han säger, och hur det handlar om att kolla inom sig själv. Meddelandet bakom det är bra. Det är en väldigt inspererande låt."

 

-Mjfanclub.net

Dagens Bild!

Tumblr_libvocxrkm1qae5f4o1_500_large

Källa

Amerikansk Hip Hop producent gör om MJ HitEn Brittisk hip-hop producent har återinspelat Michael Jackson's 'Beat It' från grunden.

P.L.O, var riktiga namn är Eddie Al-Shakarchi, är signerad hos Associated Minds, som har ett dusstintals av Brittiska och Amerikanska hip-hop artister. Han har återinspelat 'Beat It' från scratch och säger att han hoppas på att insperera andra wanna-be artister att spela in sina egna spår, och tillåter dem att ladda ner hans bakgrunds spår.

-Mjfanclub.net

Dagens Bild!Källa

Some One In The Dark - CoverDen här videon förtjänar verkligen fler visningar av vad den har, tycker killen är super duktig! :)

Den här veckan i MJ historiaÅr 1983, "Wanna Be Starin' Somethin'" påbörjade en av 15-veckor på Billboard's Hot 100 lista, och slog sin topp position, som #5 den här veckan!

-Michaeljackson.com

Köp La Toya's bok hos Cdon!La Toya's bok "Starting Over" finns att köpa för 199 kr, hos Cdon!

Klicka här för att komma till sidan!

Ett favorit minne: Mötet med MJKillarna från New Edition, som firar 30 år i musik branschen, pratade nyligen med MTV News om deras favorit minnen från dem 3 decenniumen.

För Johnny Gill, var favorit minnet när killarna återförenades 1990 för MTV Music Awards. För Ralph Tresvant, var det när dem hörde deras låt på radion första gången. Ricky Bell hökk med men, då kom påmindes han om ett annat minne i gruppen's historia som var speciell för honom. Mötet med King of Pop.

 

"Jag tror Ralph tog min etta, men nummer två skulle troligen vara mötet med Michael Jackson, bli inbjuden till hans hus. Gå till herrgården och se honom hoppa ner för trapporna," säger Bell till MTV News på DJ Cassidy's 30 års fest i New York City den 6 Juli. "Bara att möta någon, ikonen som inspererade dig, det är ett ögonblick man aldrig glömmer."

 

-Mjfanclub.net

Cdon's Sommarkampanj!CDON har just nu en Sommarkampanj, T-Shirtar för 99 kr, där 2 MJ tröjor säljs!

Klicka här för att komma till kampanjen!

Paris & Janet (Bild)Källa

Dagens Bild!Källa

La Toya's bok på Bäst Säljar listanLa Toya Jackson's bok Starting Over har gjort sin väg till The New York Times Bäst säljar lista. Boken, som släpptes i Juni, levererar några avslöjanden och detaljer om La Toya's oroande äktenskap med ex-maken Jack Gordon. La Toya delar med sig av hennes tankar om de sista dagarna med hennes kända bror, Michael Jackson. Hon gräver också längre in i dynamiken hos Jackson familjen - - ett ämne hon diskuterade i hennes första bok, La Toya, Growing Up In The Jackson Family, som släpptes 1991.

-Knek.com

MJ & Macaulay @ Ensam Hemma 2En ganska ovanlig video med Michael & Macaulay Culkin, från inspelningen av 'Ensam hemma 2' där Michael hälsade på.

Michael JACKSON MegamixTack för tipset David!

Omer Bhatti ft. Quick - The DrillOmer Bhatti, tillsammans med dansgruppen Quick, hyllade popkungen med att spela in en video där dem dansade "The Drill".

Dagens Bild!Källa

En titt på Michael Jackson - illustratörenHelt otroligt duktig han var!

Källa: Mjstar.com

Fan klättrar upp på scenenEtt fan som under Dangerous tour, klättrar upp på scenen. Tycker det är riktigt coolt hur både Dansarna och Michael hanterar hela situationen, dansarna får bort fanet snyggt från scenen, och Michael forsätter dansen som ingenting har hänt.

Kan inte sluta skratta under intervjuHahaha, döör, så sjukt kul! haha :) Måste ses!

Dagens Bild!

Tumblr_loezkz1bnv1qm38dho1_500_large

Källa

Rätt Svar [Gissa låten 14/7]Rätt Svar var såklart "This Time Around"!

Rätt svar hade: AppleheadMjj58, Alexandra, Moa, Forevermichaeljackson, Andrea och Nadja!

Dagens Bild!

Tumblr_li6o6cztee1qz8fjho1_1280_large

Källa

David Garrett spelar "Smooth Criminal"Har skrivit om den här killen förut, men visst är han grym? Här är en bättre video när han spelar "Smooth Criminal".

Tack för tipset Moa!

Tips!Ni vet väl att man kan köpa This Is It hårddisken hos Dustinhome? Här länk till sidan!

Övervägs att släppa nytt album med MJ


Legendariske producenten Rodney Jerkins, mannen bakom Michael Jackson's Invincible överväger att producera ett album med osläppta låtar med Michael Jackson... Läs mer här!

-Mjstar.com

R Kelly's demo för Michael
Amerikanska artisten, låtskivaren och producenten R Kelly jobbade med Popkungen Michael Jackson på olika musikaliska projekt, bland annat "You Aren Not Alone" och "Cry", och många andra låtar som fortfarande är osläppta.

Här är en titt på demon som R KElly spelade in för Michael Jackson med titeln "You Are My World".

-Mjstar.com

Dagens Bild!Älskar den här bilden, kolla ögonen!

Källa

Företaget DeMann kräver pengarSedan Michael Jackson's död 2009, har det blivit väl publicerat att hans Egendom har fått enorma vinster från den nostalgin som har triggats, och tjänat uppskattningsvis $300 miljoner genom musikförsäljningar och licensprojekt.

Nu, har ledningen från firman DeMann Entertainment, som representerade Jackson mellan 1978 till 1983, börjat leta deras del av det nyfunna kassaflödet.

 

I Torsdags, har Demann Entertainment [tidigare Weisner-Demann] lämnat in en vilja till LA Superior Court att tvinga medling med Johan Branca, från Michael Jackson Estate. Läs mer här!


-Mjfanclub.net

Cool danshyllning!

Dagens Bild!Källa

Gissa Låten!"He really thought he really had
Had a hold on me
He really thought he really had
They thought they really had control of me
He really thought he really had
Control of me
He really thought he really had
They thought they really could control me"

Egendomen hotar med att stämma RalphineSamtalets som gjordes av den legendariske upptågsmakaren Ralphine -- som lurat personer som Donald Trump, Paris Hilton, och Chris Brown.

Under MJ samtalet, låtsades Ralphige att han var Akon ... och han retade Michael om att ofreda barn. MJ påstådde att Ralphige INTE pratade med den riktiga Michael Jackson ... utan endast en imitatör.

Nu har the MJ Estate erkännt att King of Pop faktiskt blev lurad -- eftersom de har hotat att stämma Ralphige för att sälja inspelningen på hans hemsida för 99 cent ... utan tillstånd från MJ's egendom.

Hotet fungerade -- eftersom Ralphig's hemside är nere .. men upptågsmakaren ser en guldtråd .. berättas det för oss, "Brevet, om något, bevisar att samtalet var äkta."

Han lägger till, "Jag är rädd att egendomen inte känner till att Michael personligen gav mig tillstånd att släppa samtalet. Det här är något som jag vet säkert kommer diskuteras under en snar framtid."

-Tmz.com

Bruno Mars sjunger "Dirty Diana"

Dagens Bild!Källa

Handsken från Wembley Stadium, 1997 säljs!
Michael bar den här handsken den 17 Juli, 1997 i London, på Wembley Stadium konserten. Efter konsären gavs handsken personligen av Michael Jackson till Steve Manning. Steve har känt Michael och Jackson familjen i över 40 år.

Förutom att varit en av Michael's närmaste vänner och varit tillitsfull, var Steve Michael's personliga medhjälpare och publicist. Steve tog också hand om Jackson fan club under 1970-talet medans han bodde på familjens område. Mr. Manning har blivit intervjuade av CNN, FOX, Good Morning America och andra stora nätverk.

Den här handsken är från Steve Manning's personliga sammling och gavs till Steve av Michael Jackson personligen. Ett äkta brev medföljer också. I mycket bra skick.

Online auktionen Gotta Have It! Rock & Roll startar 22 Juli.

Klicka här för att bjuda på Michael's handske!


-Mjstar.com

Michaels hits fortsätter att säljas


Två av Michael Jackson's fantastiska album fortsätter att uppträda väl i Amerika med höga försäljningar, vilket håller kvar dem på Billboard Charts.

 

BILLBOARD CATALOGUE CHARTS

Number Ones – No.14

The Essential Michael Jackson – No.38

 

-MJSTAR.COM

News Of The World Stängs ner!
News Of The World var den äldsta kvällstidningen i världen. Dem har behandlat Michael illa så många gåner, skrivit lögner om honom och försökt att skada hans karriär. Ända tills förra Söndagen har tidningen ansett att dem kunde göra vad dem ville utan att behöva möta några konsekvenser.

Ägaren, från Storbritannien, är i en väldigt svårt situation efter att det blivit känt att NOTW var involverad i en telefon hack-skandal. James Murdoch valde tillslut att meddela att han stängde ner tidningen. Förra Söndagen, 8:e July, publicerades den sista upplagan av News Of The World. Läs mer här!

-Legendarymichaeljackson.nl

Papparazzi's jagad Paris, stannades av polisen


 

Kanske har poliserna lärt sig från vad dem inte gjorde för Michael. TMZ rapporterade om att två paparazzi's fick handbojor på sig av polisen efter att struntat i röda ljuset medans dem har jagat Michael's dotter Paris Jackson.

 

Fotograferna jagade bilen Paris var i. Dem ignorerade inte bara rött ljus utan körde också vårdslöst, i försökt med att få ett foto av Paris. Enligt TMZ kommer inte poliserna arrestera fotograferna eftersom dem inte såg själva jakten. I själva verket, kommer dem inte ens bli åkallade för samma skäl.

 

Istället, kommer en brotts rapport skickas och bli framför till L.A. City Attorney för eventuellt åtal.

 

-Legendarymichaeljackson.nl / Tmz.com

5 Saker du kanske inte visste om.....1992 gavs Michael en kunglig titel av bybor i Gabon, Ivory Coast.

...Michael's favorit hjälte var Morph fårn X-Men.

...Neverland Ranch skyddades av 40 säkerhetsvakter.

...Michael hjälpte till att planera hans granne, Gregor Peck's begravning.

...Albumet Blood on the Dance Floor var dedikerat till Sir Elton John.

Repeterar "Remember The Time"
Dagens Bild!Källa

Rösta på Thriller hos Billboard!För att fira 30 år av Musik Television - anordnar Amerikanska Billboard's hemsida en röstning under tre veckor, där den bästa musikvideon under dem senaste 30 åren ska röstas fram.

Röstningen är från 1980 talen, och inkluderar Michael Jackson's Thriller.

 

Såklart Thriller är bäst, så rösta nu alla! :D RÖSTA HÄR!

Pratades om en roll i "The Phantom of the Opera"

 

Andrew Lloyd Webber berättade för CNN's Piers Morgan att Michael Jackson ville spela titelrollen i filmversionen av "The Phantom of the Opera." Enligt Webber, kom the King of Pop för att se Broadway showen ett flertal gånger - år innan filmen komut - och han och Jackson hade pratat om en potentiell "Phantom" filmroll.

 

Hur som helst, sa Webber, "Folk vid dem dagarna var väldigt oroliga att en film, som gjordes, skulle förstöra Broadway eller West End show, och alla skulle bara gå och se filmen, i själva verket har det visat sig tvärt om. Om du gör en film, är det bara en stor hjälp för teatern. Men jag vet inte hur det skulle sett ut."

 

-Mjstar.com / CNN

Cover på "Remember The Time"

Dagens Bild!Källa

VIDEO: "ALL BEST 40 SONGS EVER"Fick ett tips av David att lägga upp den här videon, med 40 grymma MJ låtar som är super snyggt ihopklippta till en video!

Tycker den här videon verkligen visar hur många otroliga låtar Michael har gjort, den här videon skulle folk som påstår att han inte var något speciellt se! Och självklart låtarna som inte är med också.

Videorna nertagna pg. system felSåg det här inlägget på Twitter, där Sony sägar att Michael's youtube videor inte fungerar pågrund av system fel, det var alltså inte meningen att videorna skulle bli nertagna, och dem ska snart fungera igen.

-Twitter.com

Litet fan mötte MichaelHittade ett inlägg på Michaeljackson.com, där ett fan mötte Michael när han endast var 2 år gammal. Tyckte historian var så gullig så tänkte översätta den här.

"Jag mötte Michael Jackson 1992 under hans Dangerous World Tour, jag var bara ett barn på 2 år, så jag visste inte hur viktig personen jag mötte var. Jag gav honom en röd blomma och vi kysstes och kramade varandra, han log och skrattade. År senare blev jag ett stolt fan av Michael Jackson."

-Michaeljackson.com, jag äger varken texten och bilden utan den tillhör ägaren!

Dagens Bild!Vad ledsen har ser ut! :(

Källa

Joseph Vincent & JDC cover på "Hold My Hand"

Oups, nära ögat!

The Making of "Whatzupwithu"

Aron Carter's intervju med E! Entertainment

"I love you, most!"Källa

"I love you, most!"Källa

Whatzupwithu?Fick ett tips av Andrea att läggga upp den här låten, och jag håller med henne, visst man kan inte bli annat än glad när man ser den här videon? :)

-Whatzupwithu är en RnB låt från 1993, sjungen av Eddie Murphy ft. Michael Jackson.

Youtube videorna ej blockade längreHar hört av många att på Michael Jackson's officiella Youtube kanal, har alla videor varit blockade.
Jag gick nyss in och kollade, och nu verkar dem ligga uppe igen! Kan ni också se dem?

Barn dansar till Thriller på MatchMichael Jackson's musikaliska insperation har gjort det igen. I den här fantastiska videon dansar ett barn till Michael Jackson's Thriller @ Seattle Mariners baseball match!

-Mjstar.com

Otrolig version av "They Don't Really Care..."

 

Michael Jackson är en av dem mest inspererande artisterna genom tiderna, och den här videon är ett tydligt bevis på det.

Artisten DeStorm har gjort en cover på Michael Jackson's They Don't Really Care About Us, i en fantastisk musikvideon, helt otrolig.

-Mjstar.com

Dagens Bild!Källa

Michael Autotuned för att skapa ny låtBritiska artisten Nathan Jay - har tagit Michael Jackson's röst och skapat en intressant hyllning där Michael's röst har blivit autotuned för att skapa en ny låt.

-Mjstar.com

Flashmob i Paris 25 JuniHittat via: Legendarymichaeljackson.nl

Macros

World Cry Day [Leipzig, Tyskland]25 Juni var den andra World Cry Day som hölls i Leipzig, Tyskland för att hylla King of Pop. Fans gick för välgörenhet och lyckades sammla ihop € 4.319,00 (39,240 kr) för välgörenhet. Pengarna ska doneras till Deutschen Vitligo-Verein und Myelin Projekt.

-Legendarymichaeljackson.nl

Aron: "Jackson bjöd mig inte på knark"-Aftonbladet.se

Tvist om Michael's konstsamling


-Aftonbladet.se

Tillbaks!Nu är jag tillbaks från Spanien! Så nu kommer jag uppdatera bloggen som vanligt :)

Måste också ge ett stort tack till Alexandra som hållt bloggen vid liv medans jag varit borta!

Tidningsomslag med Michael Jackson


Rolling Stone Special Tribute - Australien augusti 2009

Veja - Brasilien juli 2009

Hello Canada - Kanada juli 2009

Weekblad Primo - Nederländerna juli 2009

Caras - Portugal juli 2009

Rock&Folk - Portugal augusti 2009

- mjfanclub.net

- Alexandra

Tidningsomslag med Michael Jackson - Tyskland 2009


A Die Aktuelle - Juli 2009

Bravo - Juli 2009

Bravo - Juli 2009

Bravo - Juli 2009

Bravo - Juli 2009

Popcorn - Juli 2009

- mjfanclub.net

- Alexandra

Tidningsomslag med Michael Jackson - Frankrike 2009


Choc - Juli 2009

Ebony - Augusti 2009

Gala - Juni 2009

L'express - Juli 2009

Paris Match - Juli 2009

POP - Augusti 2009

Public - Juli 2009

Rock&Folk - Augusti 2009

VSD - Juli 2009

- mjfanclub.net

- Alexandra

Tidningsomslag med Michael Jackson - Storbritannien 2009


NME - Juli 2009

Q - Juli 2009

Vibrations - Juli 2009

- mjfanclub.net

- Alexandra

The Don´t Care About Us - Paris 25:e juni 2011- legendarymichaeljackson.nl

- Alexandra

The Jacksons gör comeback?

Michael´s bröder jobbar med en comebackturné för att spela sina gamla "The Jacksons" låtar, sa Jermaine Jackson i juni. "Michael skulle vilja att vi fortsatte", sa Jermaine, efter att han täckte av en vaxdocka av sin bror - Popkungen - på Madame Tussauds i Hollywood.

"Bröderna är äntligen redo för att hålla legenden och musiken vid liv", sa Jermaine. "Vi ska träffas idag för att sätta ihop en turnéplan tillsammans bara för att spela de gamla låtarna för det är så vacker och fantastisk musik. Vi behöver fortsätta spela den här musiken för att den hjälper oss att läka - att fylla tomrummet som vår bror lämnade."

Jermaine sa inte vilka av hans bröder som var involverade i planeringen/diskussionen. Vid tidigare försök till en comeback möttes bröderna av frustation på scenen, inkluderat ansträngningen som en A&E Network dokusåpa spelade in 2009.- legendarymichaeljackson.nl

- Alexandra

Tidslinje - Michael Joseph Jackson 1958-2009

Här hittar ni en jättebra tidslinje över Michael´s liv, från dagen han föddes till det ödesdigra datumet 25:e juni 2009 då Popkungens liv tog slut.

Även jag fick reda på några nya saker - så som att det första bandet Michael var med i var "Jackson Brothers" där han spelade concas och tamburin.- svd.se

- Alexandra

Tidningsomslag med Michael Jackson: Italien 2009


Audio Magazine - Juli 2009

La Leggenda - Juli 2009

Life Star - Augusti 2009

I'Invincible - Juli 2009

M&D Magazine - Juli 2009

Rock Star - Juli 2009

Rolling Stone Special Edition - Augusti 2009

Vanity Fair - Juli 2009

- Alexandra

Tidningsomslag med Michael Jackson: USA 2009

Detta är en samling med tidningar som har getts ut i USA till minne av Michael efter popkungens tragiska död den 25:e juni 2009.

USA


Rolling Stone Special Commemorative - Augusti 2009

Billboard - Juli 2009

Black Men - Juli 2009

Bravo - September 2009

Ebony Special Tribute - Augusti 2009

Ebony - September 2009

Entertainment Weekly (omslag 1) - Juli 2009

Entertainment Weekly (omslag 2) - Juli 2009

Entertainment Weekly (omslag 3) - Juli 2009

Entertainment Weekly (omslag 4) - Juli 2009

GQ - September 2009

Hip Hop Weekly - Juli 2009

Jet - Augusti 2009

Jet - Juli 2009

Life Special Edition - Augusti 2009

Newsweek - Juli 2009

People Tribute Edition - Augusti 2009

People - Juli 2009

People - Juli 2009

Rolling Stone - Augusti 2009

Source - Augusti 2009

Time - Juli 2009

Today´s Black Women - Juli 2009

TV-guide (omslag 1) - Juli 2009

TV-guide (omslag 2) - Juli 2009

USA Today Commemorative Edition - Juli 2009

Vanity Fair - September 2009

Word Up - Juli 2009

XXL - Juli 2009

- mjfanclub.net

- Alexandra

Dagens bild- Alexandra

Bad Tour 1988, näst bästa eventet någonsin!

Året var 1988. Michael satte rekord när han var ute på sin första soloturné och spelade/sjöng inför den fullsatta arenan "Wembley Stadium" i London 7 kvällar i rad. Totalt satt 504 000 människor i publiken under de 7 kvällarna han spelade på "Wembley Stadium". Nu har 57 869 personer röstat på vilket som är det största eventet på Wembley Stadium genom tiderna. Nu är röstningen avslutad och Michael´s Bad Tour hamnade på en hedrande andra plats.

De som tog hem första platsen var det brittiska popbandet "Muse".


Michael under framförandet av "Smooth Criminal" under The Bad Tour 1988.

Imformationen
Bilden

- Alexandra

What More Can I Give

Visste ni att Michael har gjort en annan låt som är väldigt lik "We Are the World"? Hittade denna på youtube.com för ett tag sen, helt okej låt. Man förstår verkligen hur mycket Michael ville hjälpa till och förändra världen.Celine Dion´s och Michael´s röster går så bra ihop!

- Alexandra

Hejdå!Om några timmar åker jag iväg till Spanien, så kommer inte ha någon möjlighet att blogga. Dock kommer snälla Alexandra hjälpa mig med bloggen igen, så hon kommer ta han om bloggen medans jag är borta tills på Torsdag.

Ni får ha det super bra så hörs vi om några dagar! :)

Bröllops ThrillerCool och annorlunda hyllning!

Eminem & Royce Da 5'9 dissar MJ i ny låt"To Michael Jackson’ activator
Meanin’ I’m on fire off the top, might wanna back up the data"

Randy svarar på frågorRandy har svarat på många intressanta frågor på hans Twitter, bl.a. om Aaron Carter, läs här!

Aaron's intervjuI klippet säger han att han såg Michael dricka i hans sällskap, och att han verkade vara full.


Dagens Bild!Källa

Janet's virituella duett med MJHittat via: Mjstar.com

Thriller jackan ska hjälpa barn

 

Vem spenderar $1.8 milljoner på en ljus använd röd och svart läder jacka? Tidigare låg-profilen Austin affärsman Milton Verret, som planerar att använda outfiten Michael Jackson bar 1983 i videon för "Thriller" till barn välgörenhet.

 

"Igentligen, hade jag inte tänkt betala mer än $1.2 miljoner," sa Verret i Fredags om Beverly Hills, auktionen på Söndagen. "Och det är högt, sedan tänkte jag använda den till att sammla in pengar för små barn. Så det blev ett slags uppdrag."

 

Verret är en livslång sammlare - av bilar och gitarrer, speciellt - och en listig handlare, och har gjort miljoner av dollar i guld affärer.

 

-Statesman.com

Jermaine's hyllning @ IIFA Rocks, 24 Juni

Katy Perry slår inte Michael's rekord


Katy Perry har misslyckats i hennes försök att match en USA list rekord av Michael Jackson.


Hennes första fyra singlar från hennes senaste album 'Teenage Dream' har gått direkt till första platserna,  och Katy var nära att matcha MJ's rekord med fem ettor från samma album. Hur som helst, 'Laste Friday Night (T.G.I.F.)' misslyckades med att nå toppen, och därför slår hon inte rekordet.


Michael Jackson satte rekordet med hans album 'Bad' år 1987.


-Mjstar.com

Janet pratar om ScreamJanet Jackson har nyligen uppträtt hennes virtuella duett av 'Scream' med hennes bror Michael under hennes Number Ones tour och hon öppnade nyligen upp om hur sången kom till till CNN.


"Jag var på Rhythm Nation tour och Mike frågade faktiskt mig om jag ville göra en låt med honnom och jag sa nej. Jag ville inte göra det. Jag kände att jag inte hade kommit in i mig själv eller fullt gjort ett namn av mig själv ... och jag ville inte åka in på någons coattails (?)," säger hon. Och jag kommer ihåg att vid Janet Tour några år senare så frågade han mig igen om jag ville göra en låt med honom. Och jag kände, vid den tidpunkten, att jag hade ristat in min egen lilla nisch i denna lilla musikvärld och jag kände okej, Jag kan göra det här nu och det var så det gick till.


Janet, som först uppträdde den virtuella duetten som en hyllning till hennes bror på 2010 MTV Awards, säger att det inte är en svår sak att göra.


"Det känns bra - bara att lyssna och höra hans röst," säger hon, hon lägger till att på scenen hittar hon sig själv, "minnas upplevelsen med att spela in den"


-Mjfanclub.net / CNN.com

"Carter förnekar Jackson–droger"

MacrosDagens Bild!Källa

La Toya's förra man hotade med att döda MJLa Toya Jackson har öppnat upp om hennes äktenskap med Jack Gordan, som hon var gift med i nästan 10 år, men hon säger att han ofta hotade att döda hennes bröder inkluderat Michael Jackson.


Jackson systern avslöjar i sin bok 'Starting Over' där 55-åringen visar att Gordon ofta att Gordon fysiskt och mentalt misshandlade henne. Läs mer här!

-Taletela.com