Bedragare luraade MJ fans via Facebook



Brottslingar använder igen deras bedrägliga metoder till att vända personers goda avsikter till dåliga avsikter. Födelsedagen av pop idolen Michael Jackson är en minnesvärd dag för alla hans fans, som som ville dra lite uppmärksamhet av världen och fira födelsedagen av musik ikonen. Två år efter den oförväntade döden av den kända stjärnan, är hans fans fortfarande fast beslutna om att fira hans födelsedag.

Hur som helst, hackers bestämmde sig för att använda det här minnesvärda datumet som ett bedrägeri verktyg och skapade en sida på Facebook. Sidans namn var "I Love Michael Jackson" och den var avsedd att sammla Jackson's fans för att visa deras respekt till idolen.

Ofarligt som det verkar låta, men att posta på väggen på denna sida har en dold hemlighet.

 I den vänstra kolumen av sidan är det "Info och "Photo" val. Precis under dem är de tre andra erbjudanden. De är menade att vilseleda en del besökare på sidan och tro på dem, även fast dem inte är riktiga. Du kan se att du kan "Få en GRATIS iPad 2", "Gör en facebook undersökning och få ett GRATIS pris" eller "Testa & Spara en GRATIS Dell laptop".

Men om du försöker att få en gratis iPad, måste du godkänna att ta emot mejl och erbjudanden från tredje partners. Inte bara det, du behöver också skriva dina personliga detaljer, som tex namn, adress, mejl adress, födelsedags datum, mobilnummer och hemnummer. Sedan kommer du bli ombedd att ta del av en undersökning och "genomföra minst 10 erbjudanden"

Så småningom kommer du se att du inte kommer få någon iPad eller annan ersättning. Tvärtom, du kommer inse att du har gett din personliga information till bedragare som nu kan använda den på alla möjliga sett dem vill.

-Pc1news.com // Bildkälla
Skrivet av av: Appleheadmjj58

HOLY SHIT!!! FY F*N! DET ÄR SJUKT!! O.O!!

Datum: 2011-09-04 Tid: 13:22:15



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: