Barnen var med när Michael dog

Barnen var med när Michael Jackson dog - 1 ( c  2011 Starlounge)

Det är drygt två år sedan som popstjärnan Michael Jackson dog, under mystiska omständigheter.

Rättegången mot världsartistens läkare fortsätter och andra dagen blev intensiv. Igår berättade flera vittnen om hur den anklagade läkaren Conrad Murray gång på gång försökte återuppliva sångaren. Och med i rummet var två av Michaels barn, dottern Paris och sonen Prince.

Michaels tidigare livvakt Faheem Muhammad berättade om de scener som mötte honom när han steg in i sovrummet där Michaels barn väntade, minuter efter popstjärnans död.

— Paris låg på golvet i fosterställning och grät. Prince var svårt chockad, tårarna trillade ner för hans kinder, sa livvakten.

Michael låg då på sängen, med munnen och ögonen öppna. Läkaren var där och försökte återuppliva världsstjärnan genom att utföra hjärtmassage. Till slut kom barnflickan in och tog med Paris och Prince ut ur rummet, så att de skulle slippa se när ambulanspersonalen bar ut deras pappa på en bår. På sjukhuset fortsatte återupplivningsförsöken, men Michaels liv gick inte att rädda och ett par timmar senare dödförklarades han.

Nu återstår det för rätten att avgöra om Conrad Murray är skyldig till dråp genom att olovligen ha skrivit ut en dödlig dos av bedövningsmedlet Propofol.

-Starlounge.se.msn.com




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: