Tillåts inte att uppträda "Thriller"



Tjänstermänn har sagt till Rick Newman att det är okej att han dekorerar till Halloween på hans framgård, men han är inte tillåten att låta barnen i området att dansa till Michael Jackson's Thriller på hans uppfart.

Newman frågar besökare som kommer för att se hans makulösa Halloween dekorationer att donera till Make-A-Wish-Foundation. Det här året, har han också bestämt att schemalägga två uppträdanden av Thriller på hans uppfart för att öka donationerna. Ungefär 30 dansare från den lokala Jewel's Dans Studio, i åldrarna 7 till 18, har erbjudit sig att dansa, berättar Studio ägaren Julie Coursey till Sun-Sentinel.

"Uppträdanden från dansare på egendomen och att bjuda in människor till området via annonsering kvalificerar det som en kommerciell verksamhet." Staden kommer böta Newman upp till 1,000 dollar om han går vidare med showen, säger Brown.


Newman har bett stadens tjänsermänn att tänka om. "Det här är inte kommersiellt," säger han till UPI. "En loppmarknad skulle vara mer kommersiellt än det här. Jag tjänare inte en krona på det. I själva verket, kostar det mig mycket varje år. Alla pengar vi får går till sjuka och döende barn."

-Legendarymichaeljackson.nl // Bildkälla: Sweetlifeadventures.com




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: