Hyllningskonserten betalar inte räkningarna



Räkningarna börjar rulla in för Michae Jackson Tribute Concert som var förra helgen i Wales - och TMZ har hört att arrangörer redan har blivit anklagade för att inte betalat en $200,000 räkning, för förstaklass biljetter på flygplanet.

Entertainment Travel Company berättar för TMZ, att Global Live - företaget som ligger bakom eventet - anlitade Entertainment Travel för att boka flygbiljetter för Jackson familjen, Christina Aguilera, och hennes team, Jamie Foxx, Heavy D, ungefär 15 Global Live anställda och andra.


GL är redan skyldiga $200,000, som dem skulle betalat för två veckor sedan. Men Entertainment Travel Co. säger att dem inte har fått en cent... och nu svarare heller inte GL på telefonen.

Flera Jackson medlemmar ska flyga tillbaks till USA på Söndag - men Entertainment Travel är redo för att spela hårdboll... berättar TMZ, dem kommer avboka Jacksons' biljetter om inte GL betalar. Nästa steg är en stor, fet stämning. 

-Tmz.com // Mjjunderground.com

Skrivet av av: Maja Kuoppala [Foto&Design]

Tänkte bara säga att jag har hittat paris riktiga twitter. Hehe, ni kanske redan har sagt det eller redan vet men aja. här har man en bild på henne där man ser att det är hennes twitter! ;) http://yfrog.com/ke553kij:tw1 haha

Datum: 2011-10-17 Tid: 16:57:25
Hemsida: http://majakuoppala.blogg.se/
Skrivet av av: Moa

Alltså, Ni/Du Skriver typ aldrig i bloggen längre. varför?

Datum: 2011-10-19 Tid: 18:25:24



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: