Prince marknadsför J5 Collection


Michael's äldsta son, Prince, tar ett till steg iut i offentligheten den här veckan med sitt första kommersiella uttalande. Prince Jackson, 14, avslöjade i en intervju att eftersom han inte kan sjunga eller dansa som hans pappa, vill han synas på tv och bli en skådespelare. Han har också tidigare sagt att han vill bli en regissör.


Katherine's advokater stiger in och säger att stegs tar efter "gör säkert att allting som går framåt med barnen görs av boken." Prince gör det inte för pengar, men som en tjänst för hans farbröder, de kvarlevande orginal medlemarna av Jackson 5. På ingen av jackorna som marknadsförs finns Prince bild eller signatur med, men han följde med farbröderna när de nyligen signerade de 1000 kopiorna och Michael's Beat It och Thriller jackorna. Jermaine signerade också jackorna, som börjar säljas på Amazon på Torsdag.


The J5 Collection, som är baserade på Jackson 5's stil, kommer introducera Michael Jackson's stil "till en ny generation," säger Prince till CNN. Han kanske bär dem till "uppklädda fester," säger han. "Det är inte till vardags, men fint att bära till event."

Prince säger att han hoppas på att kunna följa med Jackie, Tito och Marlon när de uppträder i Japan nästa månad. Planen är att Prince ska presentera farbröderna på scenen, säger Marlon. Perry Sanders, Katherine's advokat, säger att Prince har insisterat på att tjäna sina egna pengar, även fast han kommer äga många miljoner från hans pappa.  Ta hand om besluten om vilka erbjudanden man ska acceptera och vilka man ska strunta i för att skydda sitt varumärke som äldsta sonen av Popkungen, säger han.


-Legendarymichaeljackson.nl



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: