Intervju med Kenny Wizz


För över tjugo år har Kenny Wizz imiterat Michael, fulländat en ruting som har gjort honom till en av dem bästa i världen.


"Det var inget jag valde att göra eller visste att jag skulle göra," säger Wizz. "Jag har alltid varit ett stort fan och jag älskar dans stilen. Om du skulle berätatt för mig när jag var liten att det var det här jag skulle göra i livet skulle jag skrattar."


Wizz's karriär började redan vid 14-års ålder när han skulle dansa street dans med vänner. Med en slående likhet med Michael, hamnade Wizz på en tv-reklam, reklamfilmer och personliga framträdanden.


"Jag gjorde privata fester och reklammer och då blev jag erbjuden ett jobb på en show i Atlantic City," säger han.

Efter en virvlande karriär såg stjärnan uppträda i Europa och Asien, bor nu Wizz i Las Vegas där han uppträder med hans hyllning till Michael, på Riviera Hotel an Casino. Showen har till och med fått godkännande av familjemedlemmar i Jackson familjen.


"Katherine och Jermaine har kommit och sett min show några gånger i Las Vegas och dem gillar mycket av det jag gör och uppmuntrar mig att fortsätta göra det." Läs mer här!


-Mjworld.net & Wentworthcourier.wherilive.com, bildkälla: Music.ninemsn.com.au




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: