Beat It Jackan snart på Turné


Fylld i mitten med Michael's röda läderjacka från musikvideon till Beat It. Kläderna är runt 40 st rock minnen som kommer turne runt i USA med början av 18 Maj för att fira Hard Rock Cafe's 40-årsjubileum. "Om en artist ger oss minnesföremål, så förutsätter dem att vi kommer ta hand om det och att vi aldrig säljer det. Vi har ett ansvar," säger John Galloway, Hard Rock's chief marketing officer.


Michael gav den röda jackson 1984, prydd med 27 dekorativ blixtlås, till 14-åriga David Smithee of Tulsa, Oklahoma, som var obotligt sjuk med cystic fibrosis. Smithee dog en månad senare. Hard Rock historikern Jeff Nolan sa att han så småningom kontaktade Hard Rock. Företaget kommer inte diskutera priserna dem betalade för sakerna eller uppskatta värdet av sammlingen, annat än beskriva den som "ovärdelig". "Det är en stor del av historia. De är dyrbara," säger Nolan.

Sakerna kommer visas i en stor lastbil vid Hard Rock's platser, med början vid New York City, och sluta 17 Augusti i Hollywood, Florida.

-Legendarymichaeljackson.nl / Reuters.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: