Sveriges svar på Michael Jackson


 

Det är många som gör det. Det är många som försöker. Men det är få som faktiskt kan det. Att dansa som Michael Jackson. Sverige har tidigare utsett ett antal personer som Sveriges svar på Michael Jackson.


Idag utser Jacksonthrill officiellt Sveriges riktiga svar på Michael Jackson! Hans namn är Christoffer Collins, 11 år, och kommer från Stockholm och har under våren tävlat i TV 4s program Talang. Christoffer chockade juryn och publiken då han gled upp på scenen och körde Billie Jean som om han inte gjort något annat. Efter några minuter var han vidare till semifinal och visst fanns det frågetecken från folk om han skulle kunna toppa sitt första nummer.


Väl vid semifinal var det inga konstigheter. Med sitt utförande av ”Bad” tog han Sveriges tv-tittare med storm. Så även teamet på Jacksonthrill. Christoffer är Sveriges riktiga svar på Michael Jackson. Med sin låga ålder, sin passion och sin fantastiska utstrålning lever han upp till alla krav som krävs för att vi på Jacksonthrill ens ska vilja ge honom uppmärksamhet. När vi först träffade Christoffer och fick se honom dansa var det som att se en ung Michael. En ny medlem i Jackson 5. Det finns något där som många saknar, det finns något ärligt, något äkta. Sanning går inte att blunda för.


På fredag är det final i Talang 2011. Det finns bara en värdig vinnare och vi anser att platsen tillhör Christoffer Collins. Det är nu vi alla behöver hjälpas åt. Om inte för Christoffers skull så för Michaels. Sverige behöver få fram en ung och riktig talang som är värd att satsa på. Vad kan då inte vara bättre än en kille på 11 år som älskar Michael Jackson över allt annat, men som även sprider den glädje och kärlek som Michael lärt oss att dela med oss av?


Fredag 10 Juni kl 20.00 står han på scen i final. Jacksonthrill kommer att vara där, vi kommer att rösta, gör det du också.


-Jacksonthrill.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: