Filmerna transporterades av vakter



De sista videorna av Michael var så hemliga, att dem transporterades i en omärkt bil, följda av beväpnade vakter mitt i natten .. det visar nya dokument i fallet mot Conrad Murray.

Murray vill se alla repetitions filmer från This Is It turnén. Murray's advokater tror det kan bevisa att Michael var i sådan bräckligt tillstånd så det fanns många andra skäl till hans död än Propofol. Murray's advokater stämde banden, men nu invänder Sony Pictures - som är ansvariga för videorna - av flera anledningar. Sony påstår att det finns mer än 20 boxar av videor och att det kan kosta $200,000 att logga och återge dem alla.

 

I dokumenten, beskriver Sony hur top hemliga viderona var för studion. Sony's advokater säger, "När de blev transporterade till Sony i Culver City, transporterades dem i en omärkt bil följd av beväpnade vakter mitt i natten." När filmerna redigerades, stod det vakter utanför dörren och ingen internet uppkoppling var tillåten i rummet.

 

Sony lämnade också en förklaring som säger att videorna har en "högt värde för potentialen i framtida användningsområden. Dem användningarna inkluderar en eller fler 'anniversary editions.'"


-Legendarymichaeljackson.nl




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: