Press Releas om "Behind The Mask" projekt


the Michael Jackson Estate och Sony kommer låta alla som gillar musik en chans att hjälpa online att skapa en banbrytande musik video för singeln "Behind The Mask". Med hjälp av webben, kommer folk runt hela världen den 7 mars komma tillsammans för att skapa en fantasifull bit av Michael Jackson historia i "Behind The Mask".

Lett av det kreativa teamet på Radical Media och regissören Dennis Liu, deltagare kommer besöka hemsidan http://behindthemask.michaeljackson.com som kommer fyllas med enkla verktyg som kommer defininera de olika rollerna man kan spela i det här projektet. Först, väljer deltagare en rörelse, en låttext, eller en publik.

"Behind the Mask" är en fan favorit från MICHAEL- den unika sammlingen låtar som finns på albumet som släpptes i december av the Michael Jackson Estate och Sony Music. MICHAEL var #1 globalt album när det släpptes i December och sålt i över 3 miljoner exemplar gör det till ett av dem största albumen för 2010. Albumet's frmgång fortsätter att visa Michael's betydelse som global ikon och superstjärna, för olika kulturer och språk.

Bli medlem nu på www.michaeljackson.com för uppdateringar om projektet. Medverkande startar7 mars, 2011 på http://behindthemask.michaeljackson.com.

-Legendarymichaeljackson.nl / the Michael Jackson Estate



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: