Nytt MJ inspererat underhållnings projekt


Michael fortsätter att ha en stor inverkan över hela världen. Popkungen är sagd vara en insperation av 'Happyland', ett billjon-dollars hotell och underhållnings projekt i Vietnamn. Joe Jackson, Michael's pappa, åkte till Vietnam för att bekräfta för statliga medier om hans investering i ett fem-stjärnigt hotel som är en del av underhållnings komplexet.

Michael "levde för att göra folk glada och jag är stolt över att underhålla det, göra Vietnamns folk gladare," sa Joe Jackson." Min önskan är att marknadsföra det här projektet till alla vänner över hela världen så dem förstår mer om ditt land," la han till.

'Happyland', väldigt lika döpt som Neverland ranch, ska enligt utvecklarna bli lika populär som kända aktrationer ex. Universal Studios eller Disneyland fast för deras sidan av världen "det största turist projektet i Syd Vietnamn och Syvästra Asien" enligt Vietnams vice premiärminister Nhuyen Thien Nhan.

2-billjoner projektet kommer ha hotel, biosalonger, strandpromenader, resturanger och andra vanliga aktraktioner man ofta ser i andra länder. Målet är att 'Happyland' kommer att öpnnas för besökare år 2014.

-Legendarymichaeljackson.nlNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: