Egendomen's brev till Showen, vart går pengarna?

0816_michael_jackson_bn_doc

Ansvariga för the Michael Jackson Estate hotar människor bakom Michael Jackson Tribute Concert, som påstår att arrangörer har smutsatt ner Michael's namn och möjligen också rivit sönder Egendomen.

Howard Weitzman, advokat för Egendomen, skickade iväg ett brev till arrangörerna av konserten - för att uttrycka sitt missnöje om ett av bandet som ska uppträda, nämligen KISS, vars gitarrist, Gene Simmons, offentligt påstodd att MJ var en stor pedofil. Weitzman skrev i hans brev, "Det var oerhört pinsamt när du släppte 'nyheten' att han skulle medverka i din konsert, att TMZ skrev i en artikel och notiserade att Mr. Simmons kallade Michael Jackson -- mannen du enligt uppgifter ska hylla - en pedofil.

Weitzman ifrågasätter också vart alla intäkter från konserten skulle gå. Vi har hört att Joe Jackson och Leonard Rowe ligger bakom konserten, och dem har alltid blivit snabba på att tjäna pengar på MJ's namn.

Weitzman antyder också att arrangörerna kan komma i bråk med lagen med att använda "intellektuell egendom som kontrolleras av Egendomen" -- som inkluderar MJ bilder och hans låtar.

-Tmz

Skrivet av av: aaamanda

har var väl ingen pedofil, right?

jag vet att han inte var det. Men vill höra din åskigt..

Datum: 2011-08-17 Tid: 23:21:11
Hemsida: http://gaaahhh.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: