Intervju med Katherine



Katherine Jackson firar inte Mors dag eller födelsedagar för religösa anledningar. Men Michael Jackson's mamma, som fyller 81 den 4 Maj, säger att hon tror op trationer av att skicka blommor till någon man älskar. "Det menas kärlek, ' Jag tänkte på dig idag, så jag skickar dem här blommorna,' " säger Katherine. "Ibland när du kanske känner dig nere och du får några blommor, piggar det upp dig."

Katherine, som ovanligen ger intervjuer, pratade med CNN om the Katherine Jackson Flowe Collection, som lanseras på Tisdag hos SendHerFlowers.com, precis i tid för Mors dag. "Blommor gör mig glad," säger hon. Katherine var ivrig med att prata om blommor. Hennes favoriter var röda och gula rosor.

Hon fruktar att sitta i rätten för Dr. Conrad Murray's vållande för annans död rättegång som startar den 9 Maj, säger hon. Men hon vill ändå vara där, lyssna på vad vittnesmålen säger om hur hennes son dog. "En mammas jobb är aldrig gjort," säger Katherine.

Med avstägnda kameror, får hon ut frustrationen över hur nyhetsmedia bevkaning av Michael's liv och död och av hennes familj. Tillexempel, har Katherine och Joe Jackson blivit beskrivda som frånskilda. Men efter 61 års äktenskap, är dem fortfarande ett par i kärlek, säger hon. Hennes man spenderar största tiden i Las Vegas hemmet som är givet från deras dotter Janet, men der är inte ovanligt för henne att köra genom öknen och spendera några dagar med sin man. Joe reser ofta till Los Angeles för att stanna med hans fru. Dem sitter domstolen tillsamans, och ibland håller händer.

Hon flyttade nyligen från herrgården i Encino som varit Jackson familjens hem i fyra decennier och flyttat in i en nybyggd herrgård på en kulle i Calabasas. Även fast Hayvenhurst hemmet är ombyggt, antydde hon om att hon inte flyttar tillbaka. Kameran är på igen, Katherine som har uppfostrat nio barn och tar nu hand om Michael's tre barn, delar tips om moderskap. Hon kallade det "viktigaste saken i världen"

"En sak om mammor - dem måste verkligen finnas där för deras barn när dem behöver henne," säger hon. "Dem borde vara där vid alla tider och veta vart deras barn är hela tiden. Du måste göra att dina 'ja' betyder 'ja' och dina 'nej' betyder 'nej'. Det är verkligen vägen du tar med dina barn upp."

Det är mamman som håller ihop familjen, säger hon. "Ja, hon är klistret som håller samman familjer," säger Katherine.

-Legendarymichaeljackson.nl, CNN.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: