Falsk underteckning?

0922_katherine_jacksn_EX_Getty_01

Katherine Jackson är rasande om en deklaration som sändes till domstolen,  och enligt uppgifter undertecknad av henne, där hon angriper ansvariga av the Michael Jackson Estate. TMZ har hört att Katherine insisterar på att hon aldrig undertecknat deklarationen

TMZ hörde den här morgonen att en deklaration som sändes igår till the Heal the World Foundation gör chockerande anklagelser mot John Branca, och kallar honom en tjuv.

Men Katherine's advokat Adam Streisand, sägger till TMZ, "Mrs. Jackson nekar kategoriskt att hon har skrivit under något utalande till rätten som utreder om det finns något fel med respekten till hennes son eller hans egendom.

Streisand lägger till, "Hon gjorde och skulle inte göra sånna uttalanden om testamentsexekutorerna." Och Streisand säger, att Katherine sa till honom, "Det är inte mina ord."

Kolla på signaturen på deklarationen i fråga, daterad 6 April, 2011, och jämför det med Katherine's signatur från ett jurdiskt dokument från 3 Februari, 2011.

0412_k_jackson_signatures

Heal the World Foundation's advokat, Edgar Pease, som skicade deklarationen i fråga, säger till TMZ att någon från stiftelsen faxade Katherine's manager den slutliga kopian av dokumentet och det var sedan sät till Pease  med signaturen i fråga.

UPPDATERING: Pease ringde tillbaks till oss nyss för att säga att Trent Jackson - Joe Jackson's brorson och Katherine's medhjälpare- berättade för honom att han personligen såg Katherine skriva underteckna deklarationen. Men källor i samband med the Estate säger att deklarationen är misstänksam, för den sista sida endast inehåller en underskrift, utan någon tillhörande text. Med andra ord, kan någon satt på signaturen på ett uttalande Katherine aldrig har sett eller godkänt.

-TMZ.com
Skrivet av av: MJ Novell

Men fyfan.. :(



ÄLSKAR DIN BLOGG :D <3

Datum: 2011-04-13 Tid: 19:44:29
Hemsida: http://mjnovell.bogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: