Michael Jacksons pappa om misshandeln: "Jag var tvungen"

I en kommande dokumentär talar Joe Jackson ut om den påstådda misshandeln av sonen Michael Jackson.
Något han inte förnekar.
- Jag var tvungen, säger han.Det har länge varit känt att superstjärnan Michael Jackson växte upp under tuffa förhållanden hemmavid. Pappan, Joe Jackson, styrde Michael med järnhand och påstås ha misshandlat sonen både fysiskt och psykisktPåståenden och anklagelser som alltmer verkar bära en viss relevans.

"De gjorde en stor grej av det"Det är TMZ.com som har kommit över ett inslag ur en kommande Michael Jackson-dokumentär, där pappa Joe talar ut om misshandeln. När intervjuaren frågar hur pappan ställer sig till sonens anklagelser om misshandel, svarar han:
- Jag var tvungen att uppfostra honom så, för på den tiden fanns det så många gäng där ute som omgavs sig med problem och ofta hamnade i fängelse. De flesta av dem är döda nu. Men Michael behövde inte oroa sig för det.

På frågan om han ångrar sig - skjuter han genast ifrån sig eventuella samvetskval.
- Nej! De försökte göra en stor grej av det när jag smiskade Michael eller någon av de övriga barnen, du vet? Precis som om de själva aldrig smiskar sina barn när de är olydiga. Det är media som förvränger allt.


Den aktuella dokumentären produceras av Michael Jacksons mamma, Katherine Jackson, och inslagen uppges ha spelats in tidigare i sommar.


Källa: Expressen (Artikel hittade hos Mjackson)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: