Katherine och Barnen lämnar in stämmningsansökan mot AEG

 <3  Michael <3
Idag (inatt) var en stor dag, Katherine Jackson OCH Michael Jacksons barn (!) har begärt en rättegång och lämnat in en stämningsansökan mot AEG som kommer att få uppmärksamhet till mördarna och de som skyddar dem. Strålande drag enligt mig av Jackson familjen som alltid har vårt fulla stöd och kärlek. Nu ni kommer det börja hända saker!

Ansökan berör också att AEG orsakat obeskrivlig stress för Michael's son Prince eftersom han tvingades vittna se Michael lida och tillslut dö. Och för att "han sattes i en position som åskådare till dessa tragiska händelser."

Brian J. Panish gick även ut med ett statement inatt och berättade: "The purpose of this lawsuit is to prove to the world the truth about what happened to Michael Jackson, once and for all."


Kort och gott dokumenten som är inlämnade säger bla följande.


- De stämmer AEG organisation och Randy Phillips, Kenny Ortega, Paul Gongaware (VD) och Timothy Leiweke (ordförande) som individer.
- De säger även att de lämnar utrymme för att lägga till fler svar och bevis då de identifierar dem.
- Michael Jacksons dödsbo är inte en del av the lawsuit.
- Det sägs att AEG kontrollerade Michaels liv.
- Det anges även att Murray valts och anlitats av AEG.
- Den säger att AEG-Murray avtal gjordes den 8 maj 2009.
- Murray börjar arbeta med Michael 15 Maj 2009
- Murray frågar AEG för betalning av maj 2009 lön den 28 maj 2009.
- Den 18 var det"Riot Act" och "though love" - de bad Michael att sluta träffa Klein, och bara ta läkemedel från Murray. Murray blev tillsagd att se till att Michael deltar repetitionerna eller så skulle de dra ur kontakten och han skulle inte få sitt förskott från Michaels tillgångar och Murray skulle få sparken.
- Murray har även uppgett att följa med på repititioner med Michael - som han enligt uppgift har enligt handlingarna.
- Det säger också att AEG hade makt att kontrollera, övervaka Murray: s tjänster, Murrays företag om det behövdes - Michael hade däremot inte dessa befogenheter.
- Stämningen säger att Michael visade negativa effekter från Murrays behandlingar juni 18,19,23 och 24.
- De åtalade är att bli stämda på grund av avtalsbrott (att de måste behålla Michaels eget bästa i åtanke, utan istället riskerar den), oaktsamhet hyra, övervakning och utbildning (kontrollerade inte Murrays bakgrund och inte hyra eller stoppa hans behandling när Michael visade negativa effekter) och bedrägeri (agerade som de stod upp för Michaels bästa men i själva verket att se till att han kommer att fortsätta med turnén och AEG skulle få en enorm vinst)
- De anges också att det förekommit/förekommer känslomässig stress från Prince Michael som vittnade sin faders död.
- Och naturligtvis begär dom enormt skadestånd

Kom ihåg att detta bara är början berättade även Randy inatt och berättade att utan fansen kommer inget hända, och tackade alla fans över hela världen. Randy berättade också att han var mycket stolt över mamma Jackson och Jackson 3 för de dom nu valt att göra och berättade att mer kommer att dyka upp, detta är bara början på en lång resa.

Källa: Jacksonthrill/Skrivet av JulianNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: