"Jacksons sista repetitioner blir film"

Michael Jackson <3


Michael Jacksons
skuldtyngda dödsbo kan snart dra in nya stålar.
Popkungens sista dansrepetitioner ska utgöra grunden för en ny film - om mamma Katherine säger ja.
Företrädarna för hans tillgångar vill även använda popkungen för att sälja mjukisdjur och X-box-spel.
En fullängdsfilm med Michael Jacksons sista dansrepetitioner kan snart bli verklighet om en domare i Los Angeles ger klartecken för affären. På måndag ska popstjärnans mamma Katherine Jackson höras för att se om hon har några invändningar, skriver AP.

Mer än hundra scener

Förra månaden avslöjade konsertarrangören AEG Lives vd Randy Phillips att företaget hade mer än hundra filmade scener från Jacksons dansrepetitioner inför popkungens planerade comeback. Randy Philips förutspådde att affären skulle kunna ge en hel del intäkter till Jacksons skuldtyngda dödsbo.
"Om vi alla gör vårt jobb rätt, kan vi förmodligen få in hundratals miljoner dollar och dödsboet kan skriva av sina skulder", sade Randy Philips i början av juli.
Nu har Columbia Pictures betalat 60 miljoner dollar för rättigheterna till projektet.
Filmen får dock inte överstiga 150 minuter och inga scener får framställa Jackson i dålig dager. 90 procent av intäkterna ska gå till Jackons bolag och resten till AEG Live.

Kan även bli andra produkter

Affären har förhandlats fram av två män som företräder Jackons tillgångar – advokaten John Branca och musikproducenten John McClain.
Om de får sin vilja igenom kan popsångaren även användas för att sälja produkter som jeans, t-shirts, kalendrar, cigarettändare och mjukisdjur som spelar Jacksons musik.
De har också föreslagit att popkungen kan utnyttjas för att kränga skärmsläckare på mobiltelefoner, X-box-spel, videospel och virtuella spel som Second Life.

Källa: Expressen

 

Skrivet av av: Anonym

söt biiild!

Datum: 2010-09-18 Tid: 14:08:35
Skrivet av av: Jilina.se

Jag gillar inte detta men jag känner mig själv.. Jag kommer förmodligen köpa nåt haha. Allt för att tjäna pengar..Fast det är ju bra om det blir så att dödsboet kan skriva av sina skulder dock.

Datum: 2010-09-23 Tid: 02:32:16
Hemsida: http://jilina.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: