1 Miljon Thriller dräkter kommer att säljas Halloween 2010!

Bild

1 Miljon Thriller dräkter kommer att säljas Halloween 2010!

Nätföretag rapporterar en kraftig ökning av träffar på den berömda röda Michael Jacksons outfit designad av Deborah Landis, hustru till John Landis, som bländade publiken i den ökända 80tals-Thriller Videon.

Online maskeraddräkter och kostym handlarna hoppas nu att de har beställt tillräckligt för att tillfredsställa efterfrågan av försäljningen som bara ökar.

Det uppskattas att en otrolig 1.000.000 (1 MILJON!) Thriller dräkter kommer att säljas denna Halloween över hela världen så räkna med en uppsjö av MJ: s spännande spöken denna Halloween. Denna siffran grundas på förbeställningar och den stora efterfrågan, så detta är inget skämt.

Det rapporteras även att det största temat i årets Halloween är Michael Jacksons Thriller.

Källa: Jacksonthrill.
Skrivet av av: Mowii

"Det rapporteras även att det största temat i årets Halloween är Michael Jacksons Thriller." Stämmer nog väldigt bra! När man tänker efter så sträcker sig ju Thriller över en massa läskiga saker. Du vet i "This is it" versionen av Thriller så finns det ju en död brud i bakgrunden om jag inte har helt fel. Själv blev jag så inspirerad av det att jag kommer att vara en död brud som vart skjuten på sin bröllopsdag ;) :O

Vad ska du vara? Ska du gå bus eller godis eller ska du gå på ngn fest? :D

Datum: 2010-10-28 Tid: 19:33:54
Hemsida: http://mowii.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: