Donte Jackson är Inte Michaels Son

I motsats till nötaktig rapporter idag - inklusive en upprepas på den webbplats som jag skapade för Fox News i 1999 - Michael Jackson inte hade några andra barn än de vi känner till, Prince, Paris och Blanket. Donte Williams Jackson, som bor i Jackson familjens hem, i allmänhet anses vara  barn av Joseph Jackson. Joe har åtminstone ett annat barn som inte kommer från hans äktenskap med Katherine, JoVanni Jackson. Hon har erkänts av Janet och bor i Las Vegas. Donte kan också vara son till Jermaine Jackson. Men vem han än är,  är han inte det Mystiska barnet till Michael Jackson. Inte heller är Omer Bhatti, den norska killen som Michael Träffad under 1996 i Tunisis när han var 12. Omer är   Riz och Pia Bhatti bilogiska son, Sombåda Arbetade för Jackson senare.

Den Donte-is-Michael's-kid hämtades av Fox411, tyvärr. Jag skapade den kolumnen under 1999 och döpte den. Nu är det som används för uppstötta kändis desinformation. Oh well. I verkliga och verkliga nyheter om Michael Jacksons faktiska barn: de just återvänt från en trevlig resa till Disney World i Florida, efter att åka till Hawaii. De gick med kusiner Taj och Taryll Jackson, söner farbror Tito, och livvakter.

I verkliga  nyheter om Michael Jacksons barn: de just återvänt från en trevlig resa till Disney World i Florida, efter att åka till Hawaii. De gick med kusinerna Taj och Taryll Jackson, som är farbror Tito Söner, och livvakter.

Källa. (Översatt med hjälp av Google Translate)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: