Aftonbladet hedrade Michael - respektlöst

Bara 2 dagar innan Michael Jacksons 1-års dag har tidningen Aftonbladet valt att hedra Michael på ett minst sagt respektlöst sätt. Istället för att hedra Michael på de sätt han är värd så har Aftonbladet valt att publicera en intervju med ett fan som tror att Jackson fortfarande lever. Vi alla vet att det finns en liten skara fans som inte kan inse att kungen av pop har gått bort… Istället väljer dom att lura sig själva, och andra, att Michael fortfarande lever. Det har varit likadant i alla tider då en stor ikon gått bort. Elvis tex, ska enligt folk ha dragit sig undan och fejkat sin död och sedan jobbat på taxi. 2pac ska enligt fans gömma sig på en öde ö för att sedan komma tillbaka för 5 år sedan. Något som  aldrig hände. Med det sagt så finns det alltid dom fans med lite svagare psyke som alltså inte vågar inse sanningen, att deras stora idol faktiskt är död.

Aftonbladets intervju med killen som tror att Michael fortfarande lever är minst sagt skrattretande. Fanet tar bla upp historien om Dave Dave, en nära vän till Michael som när han var liten blev brännskadad av sin pappa. Michael betalade alla sjukhuskostnader för Dave Dave och de blev snabbt vänner. Efter Michaels bortgång förra året så besökte Dave Dave CNN’s Larry King för att prata om sina minnen med Jackson.

Källa
Skrivet av Elin

Skrivet av av: Mowii

Alltså, den historien om Dave Dave verkar helt osannorlik. Visst kan jag hålla med andra om att det är skumt att Dave Daves ögon ser annorlunda ut i intervjuven men VARFÖR skulle Michael ta risken och klä ut sig till Dave Dave? OM han skulle vara vid liv skulle det ju vara smartare att bara gömma sig?

Självklart önskar man att han var vid liv. Men, förr eller senare måste man släppa taget. Det blir alldeles för jobbigt i längden att hoppas....

Datum: 2010-07-31 Tid: 17:03:47
Hemsida: http://mowii.blogg.se/
Skrivet av av: Anorym

Han är kanske vid liv,vem vet?.

Datum: 2010-08-05 Tid: 20:32:35



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: