Gör er redo för Michael Jackson’s Bad Tour på DVD + mycket mer!

Michael Jackson’s Bad TourDVD är något som Jackson fans har önskat sig år efter år men aldrig har önskan slagit in. Fram tills nu? Enligt en mycket säker källa till Jacksonthrill (som tidigare har haft rätt) så är en Michael Jackson Bad World Tour DVD på ingång!

Det som planeras är en mycket trolig DVD release av Bad Tour: Live At Wembley Stadium som är planerad för år 2012. DVDn kommer att dyka upp i samband med det nya jubileumsalbumet av Bad med titeln ”Bad 25th anniversary”. Albumet kommer att innehålla 4-5 låtar remixade av moderna artister, liknande Thriller 25. Även minst en tidigare outgiven låt från Bad eran kommer att följa med på albumet.

Som om det inte vore nog med ett DVD släpp av Bad Tour från Wembley så planeras det även en möjlig utgåva från Bad Tour/LA.

Inte illa. Men redan nu,  år 2011 kommer en hel del spännande släpp att äga rum. Det planeras bla att släppas en reamastrad utgåva av albumet Off The Wall som Quincy Jones kommer att leda.

Ett annat projekt på gång kommer att vara ett album med soundtracket till den nya Jackson-showen Cirque du Soleil. För detta album planeras minst en ny tidigare outgiven Jackson låt.

Som grädde på mosen kan vi även berätta att en officiell remix av låten Hollywood Tonight från nya albumet ”Michael” är på ingång. Om låten kommer att släppas som 3:e singel vet vi inget om i skrivande stund men visst luktar det singelmaterial? Som vi tidigare kunde berätta planeras ”Monster” som 2:a singel från albumet Michael. Om en möjlig singelutgåva av Hollywood Tonight är i görningen låter vi vara osagt. Någon mer än oss som ser fram emot de kommande åren?

Källa: Jacksonthrill.se




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: