Michael Jackson The Experience, TV SPEL


Den 18 augusti  2010 presenterade Ubisoft bara några av de fenomenala låtar som spelare kommer att kunna utföra i Michael Jackson The Experience, TV-spelet som gör att spelarna kommer att känna magin i King Of Pop, genom att återuppleva hans mest kända framträdanden genom sin egen sång och dans. För första gången någonsin kommer Wii ™-versionen av spelet kunna spelas på gamescom konsument mässan som kommer att hållas i Köln, Tyskland från 18 augusti till 22..

Utvecklat av Ubisoft Montreal, Michael Jackson The Experience använder sensorn för Kinect för Xbox 360, kommer att ge fansen av Popkungen känslan av att faktiskt uppträda i Michael Jacksons skor. Deras kropp spåras så att de kommer att se deras verkliga rörelser och steg som återfinns i spelet. Denna nivå av nedsänkning har aldrig setts förut och som spelare är omgivna av miljöer inspirerade av musikvideor och liveframträdanden av varje låt.

Källa: MJFC

Några av Michael Jacksons mest kända låtar som kommer att inkluderas i spelet är:

* Bad
* Beat It
* Billie Jean
* Earth Song
* The Girl Is Mine
* Who is it
* Workin' Day and Night
* Och många fler ...



UPPDATE: Hade Använt Translate, och Glömmde Rätta till låtarna. Men det är Fixat! :)


Skrivet av av: Jenny

Ni borde rätta till låttitlarna, det ser sjukt dumt ut att två av dem är översatta till svenska.

Datum: 2010-08-22 Tid: 13:45:04
Skrivet av av: Anonym

Hej!

Gillar du min blogg eller bara Sandra så kan du licka på gilla kanppen i min meny!!! och följa den med bloglovion om du vill :D

Datum: 2010-08-22 Tid: 16:44:37
Hemsida: http://sandrabullock.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: