Allgood Entertainment

På torsdag avslog en domare en flera miljoner stämning som väckts av konsertarrangören, Allgood Enternainment mot Michael Jackson under ett försök att få en återförenings konsert.

US District Judge Harold Baer Jr beviljade en begäran av The Jackson estates advokater att avvisa målet, med hänvisning till bristande bevis för att The King Of Pop eller hans familj skulle ha något bindande avtal om att uppträda på en återförening konsert.

Allgood Entertainment stämde Jackson på $ 40 000 000 den 10:e juni 2009, ca två veckor före superstjärnans död i Los Angeles vid 50 års ålder. Företaget hävdade att Jackson och hans manager, Frank DiLeo bröt ett kontrakt för en Jackson återförening show. De fyllde sedan in en borgenärens anspråk med Jacksons egendom som hävdade det potentiella värdet av rättegången som var 300 miljoner dollar.

Baer har fastställt att det kom på tal att göra en konsert mellan Frank DiLeo och Allgood men att varken Jackson eller någon annan i familjen som skulle deltagit i showen undertecknade ett avtal.

Domaren skrev också i domen att om det fanns ett brott i avtalet, så bröt Allgood avtalet först eftersom de inte utförde en betalning till Jackson innan en fastställd deadline.

”Fallet har aldrig haft någon fördel eller påståendet oseriöst från dag ett” sa Jacksons egendoms advokat Howard Weitzman. ”Michael Jackson har aldrig gått med på att delta i en konsert med Allgood precis som domaren också förstod”.

källa: MJFC





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: