Sammanfattning av Michael forever - del 1



Tre generationer av Michael Jackson's familj - med några få frånvarande- var med på underhållares Lördag's hyllning till Kungen av Pop, en hyllning av Popstjärnan's liv i skuggan av Rättegången mot doktorn.



På en scen skapad som en gigantisk handske, uppträdde artister med låtar från hela Jackson's karriär - från hans barndom med Jackson 5 till monster solo album som "Thriller och "Bad."

Deltagare bad fans att ignorera kritik och fel i planeringen för showen i Wales, och istället fira Jackson's musik historia.

"Det handlar inte om kontroversen," sa R&B stjärnan Ne-Yo, som sparkade igång showen med "Billie Jean," tillsamans med framkomlig moonwalk. "Det handlar inte om rättegången. Det handlar inte om hans död. Det handlar om att fira hans liv. Det handlar om att fira hans musik."

Publiken på Cardiff's Millennium Stadium gjorde precis det, vrålade tillsamans med Jackson's bröder Marlon, Tito och Jackie - tre femtedelar av orginala Jackson 5 - tog scenen för att sjunga "Blame It On the Boogie" med Brittiska pojkbandet JLS.

"Kan ni kännna hans ande i huset ikväll?" frågade Marlon. Bedömt av fedora hattarna och de klittrande handskarna i publiken, kunde många.

Konserten har delat Kungen av Pop's familj och följare. Tre bröder och hans syster La Toya uppträdde medans Michael's mamma Katherine var i publiken och hans barn Prince, 14, Paris, 13, och 9-åriga Michael Joseph Jr., känd som Blanket, modigt tog scenen och tackade fans för att de kom.

"Vi är väldigt glada över att vara här denna speciella kväll för att hylla våran pappa," sa Paris, som precis som hennes äldre bror utrålade självsäkerhet, medans Blanket var väldigt blyg.

-MJJunderground.com




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: