Prince's officiella twitter konto



Visste inte att Prince har ett twitter konto, men det har han och här är länken!

Han har dock inte skrivit något sedan slutet av Mars.

Pedofil anklagelserna får ej tas upp i Murray's rättegång



En domare har bestämt att vittnen inte tillåts att diskutera Michael Jackson's pedofil anklagelser undr Dr. Conrad Murray's rättegång.

L.A. Conuty Superior Court domaren Michael Pastor sa att bevis som relaterar till pedofil anklagelserna inte är relevanta - och skulle distrahera och vilse leda juryn.

-Tmz.com

Dagens Bild!

Michaeljacksonlifeandtimes_large

Källa

Flashmob @ San Francisco

Ny J5 DVD från Motown

Motown Gold From the Ed Sullivan Show

Motown är glada över att tillkännagiva en kommande releas av 3 nya Dvder: Gold On The Ed Sullivan Show, The Best of The Temptations på the Ed Sullivan Show, and the Best of the Supremes på the Ed Sullivan Show.

Motown Gold från The Ed Sullivian Show är en 2 DVD (volym 3) sammling där legendariska Motown personer finns med som The Jackson 5, Diana Ross och The Supremes, Stevie Wonder och Smokey Robinson bl.a. Sammlingen är packerad med klassiska Motown uppträdanden inspelade mellan 1964 och 1917, med bilder som aldrig tidigare visadats.

Jackson 5's uppträdanden som är med är I Want You Back/ABC, Stand/Who's Lovin' You/I Wan You Back och The Love You Save.

Finns att beställa hos Amazon här.

-Mjfanclub.net

Whitney Houston's möte med Bubbles




David Gest kommer den 28 Oktober släppa en dokumentär om popkungen, Michael Jackson. Där berättar han om när stjärnan's apa Bubbles mötte Whitney Houston.

Han avslöjar: "Whitney åt middag med Michael i hans hus på Neverland när hon råkade tappa kniven unde bordet. Medans Michael hämtade den åt henne, kände hon att hennes tår sögs på. Hon trodde det först var Michael. Men när Michael's huvud dök upp från bordet, och hennes tår fortfarande sögs på. Visade det sig att det var Bubbles.

-Mirror.co.uk, Bildkälla

Beyonce uppträder - trots graviditet

0829_beyonce_EX-01

Beyoncé kommer inte låta en liten sak som ett foster stå ivägen för hennes gig på hyllningskonserten för Michael Jackson -- har TMZ hört.. Mamman planerar fortfarande att sjunga och dansar på Popkungen's hyllningskonsert.

Käller för konserten bekräftar -- Beyonce kommer fortfarande sjunga via satellit -- och säger att "hennes graviditet inte kommer påverka hennes uppträdande".

-Tmz.com

Beyonce uppträder - trots graviditet

0829_beyonce_EX-01

Beyoncé kommer inte låta en liten sak som ett foster stå ivägen för hennes gig på hyllningskonserten för Michael Jackson -- har TMZ hört.. Mamman planerar fortfarande att sjunga och dansar på Popkungen's hyllningskonsert.

Käller för konserten bekräftar -- Beyonce kommer fortfarande sjunga via satellit -- och säger att "hennes graviditet inte kommer påverka hennes uppträdande".

-Tmz.com

Dagens (Rörliga) Bild!




Källa

Britney Spears vinner Michael Jackson Video Vanguard..


För att bara höra Britney's tal, spola fram till 3:00.

Genom åren, har MTV Michael Jackson Video Vanguard Award gått till några av musiken's största och bästa pop stjärnir, inkluderat Madonna, U2, och Beastie Boys. Ikväll, gick äran till Britney Spears.

Priset -- kallades en gång i tiden the Lifetime Achievement Award men döptes senare om till hyllning av Kungen av Pop.

-Blog.music.aol.com

HAPPY BIRTHDAY MICHAEL ♥♥ [Yeah x3]

Bild: Michael's sista födelsedagsmiddag med familjen

Michael Jackson's syster, La Toya delade med sig av följande bild genom Twitter idag för att fira Popkungen's födelsedag:

På MJ's 53:e födelsedag skulle jag vilja dela med mig av ett personligt foto från MJ's sista födelsedagsmiddag med min fanilj den 30:e Agusti, 2004.



-Mjstar.com

Janet kommer inte på hyllningskonserten



Janet Jackson sa på Måndagen att hon inte kommer närvara på den planerade hyllningskonserten för hennes äldre bror Michael i Wales för sammanträffandet med rättegången av doktorn som är anklagad för Popkungen's död.

Sångaren's en-menings meddelande till Associated Press kritiserar inte showen, som hennes bror Jermaine och Randy har gjort, men hon instämmer att rättegången är anledningen att hon inte kommer närvara.

"Pågrund av rättegången, skulle tiden för den här hyllningen bli för svårt för mig," säger hon.

-Mjstar.com

Dagens Bild!

Tumblr_lhu3kneatb1qcsr0lo1_r1_500_large

Källa

Happy 53rd Birthday to Michael Jackson!! (Part1)



Massor av roliga och fina klipp! :D

Katherine firar MJ's födelsedag @ Gary

0829_katherine_jackson_getty

Michael Jackson's mamma, Katherine Jackson, var en av dem som samlades igår framför Jackson's familjens hem igår i Gary, för att fira Michael's födelsedag.

-Tmz

Immortal World Tour - Happy Birthday Michael!

Orkanen Irene stoppar hyllnings fest



Tråkigt nog pågrund av omständigheterna orsakade av orkanen Irene, kunde Spike Lee och hans produktionsbolag inte köra det 3:e Brooklyn Loves Michael Jackson festen på Prospect Park, Brooklyn, New York för att fira vad som skulle blivit ikonens 53:e födelsedag.

-Mjstar.com

Happy Birthday!



♥ Happy Birthday Michael Joseph Jackson! ♥

We love you!

Intervju med barnen från besöket i Gary, Indiana

Barnen besöker MJ's barndomshem






Michael Jackson skulle blivit 53 den 29 Agusti och fans av popkungen fick ett speciellt besök på Fredagen när hans tre barn - Prince, 14, Paris, 13 och 9-åriga Blanket gjorde ett omeddelat besök till deras pappa's barndomshem.

Tillsammans med deras farföräldrar, gick de till grinden för att skaka hand, posera för bilder och skriva autografer för en liten grupp fans.

Katherine sa att hon hade visat sina barnbarn hela huset och vart deras pappa brukade sova och öva någonstans innomhus.

"Dem är så upphetsade över att se vart deras pappa växte upp. Paris berättade för mig, 'Farmor, jag älskar det här." 

-Carlotonjordan.com

Murray tycker domaren gjorde fel

0827_conrad_murray_vid

Conrad Murray tycket domare  Michael Pastor gjorde ett mistag när han regerade mot avskilja juryn i den kommande Michael Jackson rättegången... men han säger att han gör det bästa han kan och att Gud kommer se honom igenom det här.

-Tmz

Dagens Bild!

Tumblr_lo9e16llek1qcqvito1_500_large

Källa

Ne-Yo kommer sjunga på hyllningskonserten



R&B stjärnan Ne-Yo har lagts till i listan för den kommande hyllningskonserten för Michael Jackson i Wales. Christina Aguilera och Cee Lo Green kommer också sjunga på konserten i Cardiff i Oktober.

-Contactmusic.com

Q-Tip hyllar Michael's födelsedag


Bildkälla.

Rapparen Q-Tip tänker hylla Michael Jackson på hans New York show på Lördagen, 27 Agusti, för att markera Popkungen's kommande födelsedag.

Den tidigare 'A Tribe Called Quest' stjärnan spelar på Irvin Plaza med DJ Spinna, och duon vill använda giget för att hylla Jackson, som skulle fyllt 53 på Måndag, 29 Agusti.

Q-Tip säger, "Michael Jackson har influerat mig och min musik och varit en insperation för mig och många andra. Jag vill föra folk tillsammans och fira denna man, hans musik och hans arv som utan tvekan kommer leva förevigt!"

-Contactmusic.com

JLS pratar om hyllningskonserten

Officiell trailer för 'Michael Forever'

Alexandra Burke pratar om Konserten

Katherine @ CNN


En väldigt känslosam Katherine Jackson pratar om beslutsamheten bakom att göra hyllningskonserten för Michael två år senare: 



-Mjstar.com

Skandalösa Gene Simmons med på CNN


Gene Simmons ursprungligen var inbjuden till hyllningskonserten säger att han står fast vid kommentarerna han gjorde om Michael Jakson, som gjorde att hans band sparkades från listan.

-Mjstar.com

Gianinni's nya look för The Immortal World Tour



Gianinni, en av dansarna för Michael Jackson's Immortal World Tour har en ny look för showen.

-Mjstar.com

Omer Bhatti släpper ny singel


Michael Jackson's skyddsling Omer Bhatti har släppt sin första singel, och här är "Life Is A Movie" - även fast låten är långt i från vad du har förväntat dig - Kan man se Michael's påverkan i Omer's dans.

-Mjstar.com

Ne-Yo sjunger hans favorit MJ låt



I en radio intervju med en Amerikansk radiokanal tidigare det här året, pratar Ne-Yo om hans idol och sjunger "Lady In My Life".

Källa: Mjstar.com

Vann 'Best VMA Pop Performance'!


Michael vann också Bästa VMA Pop uppträdandet!

-Mjstar.com

Dagens Bild!

notafatalisticfarmer:  Haven’t Posted Any Michael Inna While,

Källa

Unika tröjor från 'This Is It' går att köpa

Michael Jackson King of Pop  Thirty-Fifth Event Shirt


För att göra varje av hans 50 This Is It konserter unika för hans fans, frågade Michael efter att tröjorna skulle designas med nummerna 1-50 på dem, så varje skulle vara ett unikt minne från en show. T-shirten 35 var tänkt till den 35:e Michael Jackson showen och skulle säljas den 25 Januari, 2010. En begränsad mängd av dessa tröjor är tillgängliga att köpa nu. Dra nytta av 'Back to School' specialen och köp din favorit nu.

Tröjan går att köpa här!

-Facebook.se/michaeljackson

Michael vann '‘MTV Most Iconic VMA Performance'!



Michael vann 'MTV Most Iconic VMA Performance'!! :D

-Legendarymichaeljackson.nl

Murray's jury kommer inte avskiljas

0825_Conrad_Murray_getty_bn

Dr. Conrad Murray's jury kommer inte bli isolerad, för att domaren inte vill att juryn ska känna sig som fångar.

Domare Michael Pastor bestämde bara... att även fast Michael Jackson's död hade otrolig hög profil, känner han sig övertygad om att tillräckliga åtgärder kommer att vara på plats för att se till att juryn inte blir smittad eller trakasserad.

För att säkerställa skydd, kommer juryn var och en få måltider och mellanmål i jury rummet -- inte i lunch områden som är öppna får media och allmänheten.

Domare Pastor sa att pengar inte är ett problem, även fast det är dyrt.

-Tmz.com

Officiellt meddelande från Egendomen


As many of you know, Michael’s longtime friend and manager Frank Dileo had been dealing with serious health issues for the past several months. It is with great sadness that we share with you the news that Frank lost his long struggle this morning and passed away at the age of 63.


Frank had an amazing amount of creative energy, a huge heart, an infectious spirit and a larger than life persona that captured the attention of any room he entered. He also cared deeply about Michael, his children and his fans.


Frank and Michael became friends when Frank was vice president for promotion at Epic Records during the release of “Thriller.” In his best-selling book “Moonwalk,” Michael wrote: “Frank really worked hard and proved to be my right hand during the years ahead. His brilliant understanding of the recording industry proved invaluable.”


Frank went on to manage the incredibly successful Bad World Tour. Even after they stopped working together professionally, the bond between Michael and Frank remained and the family friendship continued. In early 2009, Frank was reunited with Michael once again as his manager as preparations began for the “This Is It” concerts.


After Michael’s passing, Frank proved invaluable to the Executors of his Estate, sharing unique insights that nobody else could possibly have.


Said John Branca, Co-Executor of the Michael Jackson Estate: “I had the privilege of knowing Frank Dileo for more than two decades. He was not only one of the great veterans of the music business, he was a beloved friend to me and all who were lucky enough to have had him in their lives. He was one of a kind. He was a character. He was an original. We loved him, and we will miss him. Our hearts are with his family.”

Our thoughts and prayers are with Frank’s wife, Linda, his son Dominic, his daughter, Belinda, his grandchildren and all of his extended family and loved ones.

-Mjstar.com

Dagens Bild!

Heart-michael-jackson-24800621-476-700_large

Källa

Chris Hunt försvarar konserten



Det är inget i det här. Det är inget att bli upprörd över. Idéen med eventet är att påminna folk hur fantastisk Michael Jackson var,  vilken förlust för världen han är, vilken bra sångare, vilken bra performer han var, att det skulle vara olämpligt - förstår jag inte, det går inte ihop. De sa att det var synd att det inte har varit någon stor, riktig hyllning till Michael. Så vi började tänka, 'Varför försöker vi inte att göra någon'.

Läs mer här!

-Mjstar.com

Idag för 23 år sedan..



Den här dagen 1988, var den dagen då Bad blev certifierad med 7 Platina av the British Phonographic Institute.

-Facebook.se/michaeljackson

Frank DiLeo är död



Musik industri veteranan Frank DiLeo, som vara manager till Michael Jackson under 80-talet och igen under de sista månaderna av Michael's liv, dog i sitt hem i östra Ogio vid 63 års ålder, efter en längre tids sjukdom. Tidigare det här året har DiLeo gått egenom en hjärtoperation på Cedars-Sinai Medival Center, i Losa Angeles. Den exakta orsaken av hans död är okänd.

-Mjnewsalerts.com

Telefonkonferans för oroliga fans



Arrangörerna av en kontroversiell Michael Jackson hyllningskonsert sa i Tisdags att de tänker fortsätta med eventet, men de erbjuder missnöjda fans chansen att ställa sina frågor i ett globalt konferenssamtal.

"Vi kommer till 100 procent fortsätta. Vi kommer fortsätta släppa naman för listan. Vi går framåt och vi kommer nu försöka att ta upp frågor som har tagits upp av fans," sa Juliette Harris, taleskvinna för Global Events Live.

Harris sa att verifierade Jackson fan clubs kommer bli inbjudna att ta del i en telefonkonferans  på tisdag, 30 Agusti, där arrangörerna kommer att försöka dämpa deras oro.

-Mjstar.com,

Bildkälla.

Dagens Bild!



Källa

Fler bilder från Michael's "Hemliga studio"









Källa: Ohnotheydidnt.livejournal.com

Michael vann!



Michae Jackson bevisade, ännu en gång, varför just han är Kungen av pop på showen 1995. Inte bara gav han MTV tittare ett 10-minuters medley med många av hans stora hits; han gjorde det men klädbyten, Moonwalk, Slash på gitarr, dans fight, tillräckligt med "croatch-grabbin" för hela 90-talet, och ett tal i mitten för att starta upp. Så var den otroliga styrkan av minnet från detta spektulära MJ uppträdandet som Billboard.com som blev överösta med tusentals och tusentals och tusentals fans som röstade för denna 16-årgia händelse.

-Billboard.com

Gillade Bambi




Ett fan frågade Paris på twitter om hennes pappa hade haft någon favorit disney film eller bok, Paris svarade då att hon visste att han gillade bambi.



Jermaine är fortfarande arg över hyllningskonserten



Michael Jackson's bror är fortfarande väldigt arg över den kommande Michael Jackson hyllningskonserten. Det här är vad Jermaine hade att säga i hans senaste twitter inlägg:

Jag är bestört som alla fans, att GlobalLive @M4tribute bokade en artist som KISS efter allt Gene Simmons har sagt om Michael. Det spelar ingen roll att inbjudan är indragen. Denna misskötsel stärker min åsikt att arrangörerna har fattat allt fel. Det gör mig också ledsen att dem använder min mamma för att stödja eventet. Behöver verkligen Global Live en 81-årig kvinna för stötta sitt event? Sluta. Global Live missköt denna bokning på samma sätt som de har missbedömt eventet's timmin och stämmningen bland fansen.

När borde det vara en bra tid för en hyllningskonsert? EFTER rättegången. EFTER rättvisa!

- Mjstar.com

Beyoncé kommer uppträda via satellit på "Michael Forever"

Beyoncé

Beyoncé kommer hylla hennes idol Michael Jackson under en hyllningskonsert i Oktober. 

Sångaren kommer dyka upp via satellit på "Michael Forever: The Tribute Concert," berättade arrangörer på Facebook. Hon kommer uppträda en av sina favoriter från Jackson 5 låtarna som ett "sällsynt, aldrig tidigare sett uppträdande."

Hon kunde inte vara där live pågrund av schemakrock. "Ett livslångt Michael fan, vill Beyoncé verkligen vara med i den här hyllningskonserten," står det i uttalandet. "Pågrund av schemakrockar kan hon inte vara där i person, med uppträdandet kommer inte missas!".

-Rap-up.com

Diversity uppträder på hyllningskonserten


Det hettar verkligen till just nu, med fler artister som tillkännagivs för hyllningskonserten.

Det senaste som las till var Brittiska dansgruppen "Diversity" som vann "Britain's Got Talent".

-Mjstar.com

Chris Brown framställer sig som MJ



Chris Brown dökk upp brevid Affion Crockett på Amerikanska showen "On The Flow" i en Michael jackson hyllning.

-Mjstar.com

Facebook fråga - Största legenden genom tiderna?



Såg nyss en facebook fråga där frågan var "Största legenden genom tiderna?" Michael har självklart ledningen ganska stort!

Dagens Bild!

Tumblr_lq8t6d82fy1qhzyz9o1_500_large
Källa

Fans bojkottar hyllningskonserten


Bildkälla

Eftersom biljetterna för "Michael Forever" börjar säljas på Onsdag, är vi som många andra Michael Jackson fans olyckliga över det kommande eventetn. Och redan visar fans sina känslor på nätet och går så långt att de säger att de tänkter bojkotta showen.

Det finns många anledningar över att vara skeptisk sen det första tillkännagivandet gjordes. Tidpunkten kan inte vara mer fel med tanke på rättegången mot Dr. Murray - detta i sig själv är olämpligt, inte bara för känslighet i frågan. Det visar bara en brist på kärlek både för Michael och hans fans. Sedan är det priset å biljetterna, och det ger tvivel till motivationen bakom showen.

Hyllningskonserten har redan smutsats ner med förseningar och medelmåttiga hyllnings artister (glöm inte Kiss historien). Inte bara det, arrangörerna har mindre än 6 veckor för att sälja 72,000 biljetter. Om de bara säljer 10,000 biljetter- kommer showen bli av? Om vi var i deras skor - skulle vi vara lite oroliga just nu.

-Mjstar.com

La Toya förlåter Michael Jackson hatare

L

La Toya Jackson tror att måna Michael Jackson hatare har ändrat sitt hjärta sedan hennes bror dog -- men det är oklart om hon inkluderar Gene Simmons i gruppen.

Ni alla vet att KISS togs bort från den kommande MJ hyllningskonserten pågrund av att Gene sagt att han tror Michael var en pedofil.

Den här veckan i Bev Hills frågade vi La Toya om hon trodde konserten skulle gå över gränser till artister som förolämpade Michael. Hennes svar är att allt handlar om förlåtelse... men köper du det?

-Tmz

Dagens Bild!

-unforgettable-michael-jackson-23002609-493-500_large
Källa

Michael Jackson danskurs!



För dig som är 10-13 år så har The Voice Streetdance School en Michael Jackson danskurs! :)

Besök The Voice Street Dance School här!

Dagens fråga!

Dagens Bild!

Tumblr_lic5wtsf9y1qbu8mto1_400_large
Källa

Miley Cyrus dansar till "Thriller"

Murray's advokater vill isolera juryn

Physician

Bråk om att Casey Anthony rättegången i Florida utsätter en farlig ny order i TV-sändningar av hög-profil fall, advokater för Michael Jackson's doktor har krävt en bunden jury för den kommande rättegången.

I rättegånspapper från Torsdag, advokaterna för Dr. Conrad Muray skrev bombastiska, påstridiga kommentarer från Tv personer som Nancy Grace. "Demostrerade farlighete som skapas  till en rättvis rättegång när basisk information hanteras för underhållning och Tv betyg."

-Latimes

Skapandet av Janet's VMA hyllning



-Mjstar

Michael Jackson Live Mix Billie Jean

Lil Kim hyllar MJ på Scenen



Lil Kim hyllade nyligen Kungen av Pop under ett stop vid Winterbeatz Festival i Australien.

Förutom att uppträda med Fifty, hyllade Kim också Michael Jackson och tog på sig en MJ inspererad som hon komplett med en glittrande handske och matchande jacka.

-Hiphopwired.com

MJ hyllning på Bröllop



Överrasknings bröllops uppträdande för min då "fästmö". Det här är en sammanställning av "Billie Jean, Thriller, Smooth Criminal och några korta klip" av Michael Jackson och uppträdda ac Benji och hans vänner på hans bröllopas mottagning med Judy.

-Surprisevideo.com

Biljetterna börjas säljas på Onsdag

Jackson family members at concert announcement (left-right): La Toya, Tito, Jackie and Marlon

Biljetter för Michael Jackson hyllningen i Cardiff börjar säljas nästa vecka trots kritik mot eventet, säger den brittiska marknadskonsulten.

Paul King sa att planen var att biljetterna skulle gå att köpa 09:00 BST på Onsdag morgon.

-Bbc

Dagens Bild!



Källa

Mer konst avslöjas! [Del 1]



Ett avgörande faktum: Jackson's konstsamling är inte konst av andra personer -- utan der är i huvudsak målningar som han gjort själv. Så hur ser konsten ut?

Igår, var LA Weekly först att besöka (tills nu) topphemliga Santa Monica Airport hangar som Jackson avnände som sin studio och konst magasin. Samlingen ägs nu av Brett-Livingstone Strong, som var Jackson's konst mentor genom åren, i samanband med Jackson's egendom.



Även fast samlingen har fått konflikter och tvister om rättigheter, hävdar Strong att han arbetar med alla -- familjen, egendomen, likaså med andra - för att ställa ut och publicera så mycket av Jackson's konst som möjligt

Enligt Strong,  skapade han och Jackson en affärspartnerskap 1989, känt som Jackson-Strong alliance. De gav varje partner femtio-procent av aktierna i den andras konst. 2008, säger Strong, att Jackson bad hans advokat att hans kulle skriva över portionen av Jackson's konst till Strong. Nu, börjar Strong visa mer och mer av konsten med Jackson's dröm att organisera en museiutställningar.




För Jackson's konst, så är det som är upphängt nästan ingenting från samlingen, Strong uppskattar Jackson's totala produktion till 150 160 stycken. Några stora delar som hängt på väggen har blivit donerad till ett barnsjukhus förra Måndagen, tillsamans med skisser och dikter.

I allt av hans konst, dyker vissa saker upp flera gånger : stolar (oftast ganska barocka), grindar, nycklar och nummret 7. Hans porträtt av Bubblies, hans chimpans, visar ett apliknande ansikte försvinna in i en bekväm, utsmyckad fåtölj. "Han älskade stolar," säger Strong. "Han trodde stolar var tronder för de flesta män, kvinnor och barn, där de gjorde deras beslut om dagliga aktiviteter. Han inspererades av stolar. Istället för att bara göra ett porträtt av apan så satte han den i en stol. Och du ser, det är några sjuor -- för att han är de sjunde barnet.


Porträtt av Bubbles, Jackson's älskade chimpans.

-ohnotheydidnt.com

Del 2 kommer inom kort!

Dagens Bild!

Kcide0_large

Källa

Produktions Journal 7

Chatt ruta



Ni vet väl om att det finns en chatt i menyn? I den får ni väldigt gärna prata och diskutera med varandra :)

Christina Grimmie sjunger "Billie Jean"

Amerikanska popstjärnan Christina Grimmie är på 15:e plats på officiella 'social network' listan enligt Billboard tack vare hennes senaste cover.

Den här gången, hyllade hon, tillsammans sångaren Noah Guthrie, Michael Jackson med en duett av hans sång "Billie Jean". Sedan den laddades upp på Youtube den 6 Agusti, har sången redan nått 1 miljoner visningar, och för att skryta med hennes profil visningar - där sången finns med- från 260, 000 till 291, 000 vecka-till-vecka och 22,000 nya följare.

-Mjstar.com

Hur coolt?


Källa

Katy Perry Twittrar efter slagtit MJ's rekord

Katy Perry Tweets Response After Tying Michael Jackson's Historic Record

Efter att hållits borta för två veckor, når Katy Perry äntligen topplaceringen på Billboard Hot 100 och slår det 53-årgia rekorded. Hon twittrade snabbt, "Vilken sätt att vakna på! Så glad att meddela att den-lilla-energi-som-kan-vara i en sång som "LAST FRIDAY NIGHT" är officiellt "1 och har gjort Historia!"

Perry blir den första kvinnan och andra artisten efter Michael Jackson som har fem separata listettor från samma album. Hon tackade sina fans, "Jag kunde inte ha gjort det utan er alla, på riktigt jag är skyldig er en STOR.. så ta den här stunden och ge er själva en stor high five!!! #allttackvareer."

-Aceshowbiz.com

Jackson 5 @ London



Källa

Hörrni, kom igen nu! Det här klarar vi!



Rösta för "Most Iconic VMA Performance" HÄR!

Rösta för "Best VMA Pop Performance" HÄR!

Rösta för "Most Outrageous VMA Moments" HÄR!


Michael ligger 2:a i alla kategorierna, men Michael är rättvärdiga vinnaren i alla kategorier, right?

Egendomen stämmer Llyoyd's of London



Michael Jackson's egendom
är trötta över att vänta på Llyoyd's of London ska betala ut de 17.5 miljoner dollar för "This Is It" försäkringen- så dem går efter Lloyd's i domstolen, med kravet att de betalar in.

Läs mer här!

-Tmz

Produktions Journal dag 6




Michael's doktor förlorar sin jacka

0817_arnie_mj_EX

Dr. Arnie Klein kommer inte få hans jacka tillbaks, eftersom Michael Jackson's egendom har avslagit hans begäran.

Det är ändå inte vilken jacka som helst, det är en Gianfranco Ferre, värderad till 10,000 dollar. Han påstår att Jackson lånade jacka innan hans död men fick aldrig tillbaks den.

Egendomen har också avslagit en tidigare advokats räkning på 3 miljoner dollar, och en gammal revisor på 354,230 dollar. Parterna kan välja att sämma varandra men det är oklart vad planerna är just nu.

-411mania.com / Bildkälla: Tmz

Dagens Bild!



Källa

Jermaine är arg på Global live för KISS händelsen

0816-jermain-jackson-BN

Jermaine tror att arrangörer av Michael Jackson Tibute Concert grovt uttnytjar en 81- årgi kvinna - också känd som KAtherine Jackson- för att "stötta evenemanget".

Jermaine bara gick på ett Twitter gräl, och hävdar att Global Live använder hans mamma. Och, han är särskilt förbannad över Global Live ursprungliga beslut över att KISS skulle uppträda, med tanke på att Genne Simmons offentligt anklagat MJ för att vara en pedofil.

Jermaine twittrade, "Jag är bestört somm alla andra fans att Global Live bokade en artist som KISS efter allt Gene Simmons sagt om Michael. Det spelar ingen roll om KISS' inbjudan är tillbakatagen. Detta misskötsel stärker min uppfattning om att arrangörerna gör det helt fel..."

-Tmz

Nominerad i 2 till omröstningar hos MTV



I röstningen om vilket som är det bäst popuppträda finns Michael's uppträdande "Greatest Hits" med från 1995. Hans uppträdande med NSYNC går också att rösta på. Rösta här!



Michael's och Lisa-Marie's kyss från AMA 1994, går också att rösta på som "Mest Skandalösa ögonblick". Rösta här!

Produktions Journal 4

Drar tillbaka KISS's inbjudan!

0816_gene_simmons_ex

Arrangörer berättar föt TMZ, "Vi har lyssnat på Michael's fans och är tacksamma över att vi har varnats om dessa olyckliga uttalanden av Gene Simmons. Under omständigheterna håller vi fullt med att även fast KISS var ett band Michael beundrade har vi inget val än att ta tillbaka våran inbjudan till att dem skulle synas i våran hyllningshow."

-Tmz

Egendomen's brev till Showen, vart går pengarna?

0816_michael_jackson_bn_doc

Ansvariga för the Michael Jackson Estate hotar människor bakom Michael Jackson Tribute Concert, som påstår att arrangörer har smutsatt ner Michael's namn och möjligen också rivit sönder Egendomen.

Howard Weitzman, advokat för Egendomen, skickade iväg ett brev till arrangörerna av konserten - för att uttrycka sitt missnöje om ett av bandet som ska uppträda, nämligen KISS, vars gitarrist, Gene Simmons, offentligt påstodd att MJ var en stor pedofil. Weitzman skrev i hans brev, "Det var oerhört pinsamt när du släppte 'nyheten' att han skulle medverka i din konsert, att TMZ skrev i en artikel och notiserade att Mr. Simmons kallade Michael Jackson -- mannen du enligt uppgifter ska hylla - en pedofil.

Weitzman ifrågasätter också vart alla intäkter från konserten skulle gå. Vi har hört att Joe Jackson och Leonard Rowe ligger bakom konserten, och dem har alltid blivit snabba på att tjäna pengar på MJ's namn.

Weitzman antyder också att arrangörerna kan komma i bråk med lagen med att använda "intellektuell egendom som kontrolleras av Egendomen" -- som inkluderar MJ bilder och hans låtar.

-Tmz

Dagens Bild!


Källa

Fans upprörda över hyllningshowen



Michael Jackson fanklubbar dök upp i öppen revolt mot en hyllningshow för popstjärnan efter arrangörer la till rockbandet KISS i listan för showen i Måndags

Fan protesterar pågrund av negativa kommentarer KISS ledaren Gene Simmons gjorde om Jackson i intervjuer dagarna och veckorna innan hans död för två år sedan. Simmons pratade om sina misstankar att Jackson, som var anklagad för ofredande av barn 2005, var en pedofil. 

"I dagarna efter Michael Jackson's död, har Gene Simmons gjort kränkande, nedsättande kommentarer om Michael och hans barn," fansiten United For Michael Jackson's Legacy sa. "Det är ganska ironiskt att Simmons nu har gått själv med på att hylla mannen som han kallade barn rovdjur."

Arrangörer, som hoppades att tillägget av den legendariska gruppen skulle stärka deras lista, sa att dem var omedvetna om Simmons' uttalande när de bokande KISS för showen.

-CNN

Brev från Egendomen



Källa & Bild: Mjstar.com

Ni glömmer väl inte?

Produktions Journal dag 4

Katherine bekräftar 'Kiss' på hyllningsshowen!

KISS signed up to pay tribute to Michael Jackson in an October concert.

Det legenariska rockbandet KISS har skrivit upp sig för att hylla Michael Jackson i oktober, berättade arrangörer för CNN idag.

Musiker som spelade i Jackson's turné band de senaste två decennierna kommer också återförenas som husband för "Michael Forever: The Tribute Concert" i Cardiff, Wales, enligt arrangörerna Global Live Events.

Katherine Jackson, matriarken i den musikaliska familjen, visade sig på CNN Monday för att diskutera showen, som också inkluderar uppträdande av hennes barn och barnbarn.

"Jag vet att han skulle blivit väldigt glad över KISS," sa Michael Jackson's mamma.

Men ett fan reaktion som postades på konsertens Facebook sida var negativ om nyheten att KISS skulle uppträda.

"Det här är en komplett skam," skrev ett fan. "Du kan kyssa din publik adjö folk. Jaj tvivlar på att något fan med själv-respekt kommer betala för att se mannen efter de kommentarerna han gjorde om Michael. Jag är chockad att det här ens övervägdes."

-CNN

Ska ha frågat efter Propofol veckor innan hans död



Dr. Conrad Murray
's försvar har nio av Michael Jackson's tidigare doktorer på deras vittneslista, alla kan kallas för den kommande vållande till annans död rättegången, rapporterar RadarOnline.com exklusivt.

I domstolshandlingar som granskats av Radar Online.com, listar Dr. Murray's advokater 103 personer som kan kallas för rättegången, däribland utövande sjuksköterskan Charilyn Lee som påstår att Jackson frågat efter Propofol veckorna innan hans död, men hon vägrade att ge honom det.

Bland läkarna på listan, som inkluderar Dr. Arnold Klein, är Dr. Neil Ratner med, som turnerat med Jackson under 1996 och 1997. Enligt en CNN raport skulle Dr. Ratner hålla medicinsk utrustning som skulle kontrollera  Jackson's levnadstecken eftersom han var "under." Jackson hade enligt uppgifter svårt att sova och utnyttjade narkosläkaren för att "ta ner honom" och "ta tillbaks honom upp".

-Radaronline.com

Michael hyllas med en väggmålning


 
Mindra än två veckor innan fyradagars firandet för livet och födelsedagen av musikikonen och Gary födda Michael Jackson, kommer målaren Rudy Martinez besöka sångaren's hemstad för insperation.
 
Martinez kommer skapa en väggmålning för att hylla popkungen och hans hemstad. En virtuell förhandstitt av väggmålningen kommer visas den 25 Agusti på Genesis Convention Center under Legends Ball som sparkas igång för en fyra-dags hyllning som kallas "The Legend's Weekend."  Den festliga hyllningen, som avslutas på Jackson's födelsedag den 29 Augusti, kommer hållas av staden Gary och LGR Partners, Inc. från Addison, Ill., som kommer lämna över en ett-års kontrakt av Gary styrelsen för offentliga arbeten och med ett förnyelsebart kontrakt för de kommande tre åren. 

-Suntimes.com

Jay-Z tycker Beyoncé är den nya Michael Jackson



Efter att ha uppfunnit 'swag', i en intervju med 99 Jamz, hävdar Jay-z att han tycker hans fru Beyoncé är på andra plats efter Michael Jackson.

Jay-Z berättar för 99 Jamz: "Vad jag har lärt mig från henne är lika från vad jag lärt mig av [Michael Jackson] - och jag vet att det är en händelse att jämföra dessa två eftersom Mike var en sådan nyskapare - men jag tror hon är den andra kommande."

-Taletela.com

Konsären kommer visas i 3D och 2D



Eftersom det inte har varit något riktigt officiellt uttalande som tydligt anger arrangörernas åsikter. Följande komer från Reuters, som har ett intressant tillskott till det kommande meddelandet:

Konserten kommer visas runt om i världen i både 2D och 3D på betal-tv och biografer.

-Mjstar.com

'Bieber Could Be Like Michael Jackson'



Will.i.am som i en intervju säger 'Bieber kan bli som Michael Jackson'.

Håller ni med?

-Oceanup

Utmaning: Hitta MJ loggan! [Rätt Svar]



Loggan låg bl.a brevid Motown, blur, The Clash och Tom Petty.

Rätt Svar hade: Andrea, Anonym, Emma, Louise, TheMoonWalker, Emelie, Alexandra, David och Perla

Röstning: Most Iconic VMA Performance



MTV har just nu en omröstning vilket som är det mest ikoniska VMA uppträdandet någonsin, bland valen finns bl.a Madonna, Lady Gaga och Michael Jackson. Rösta här!

-Jackie's Twitter

Teaser för Michael Forever Tribute

Dagens (Rörliga) Bild!

"In The Closet" @ So You Think You Can Dance



Två deltagare från den Ukrainska versionen av So You Think You Can Dance som dansar till "In The Closet".

Dagens Bild!

Michael+jackson+13446_130896226938049_10000053_large

Källa

Erik Forsell dansar Moonwalk



-Aftonbladet.se

Alexandra Burke kommer uppträda på hyllningskonserten



Brittiska R&B popstjärnan Alexandra Burke har twittrat att hon har bestämt sig för att uppträda @ Michael Jackson Tribute Concert i Oktober.

Wow.. hörde om MJ hyllningskonserten senare det här året, vilken ära det skulle vara att uppträda... Så jag vill uppträda!! -Alexandra Burke's Twitter

-Mjstar.com

Barnen närvarar vid hyllningskonserten

0812-prince-paris-blanket-getty2-EX

Michael Jackson's barn har beslutat sig för att dem vill flyga till Wales för att vara med vid den kommande MJ hyllningskonserten.

En källa från familjen säger till oss, "Paris, Blanket och Prince har blivit frågade att närvara vid MJ hyllningen i Wales och dem har bestämt sig för att gå."

Källan berättar, "De är otroligt glada och hoppas de får möjligheten att bidra på något sätt genom att göra ett tal. Inget är bestämt hur de kan hjälpa, men de hoppas verkligen att dem kan.

-Tmz

Porträtt av läskburkar säljs för över 47 000 kr



Det stora Michael Jackson porträttet som Sunland artisten Seation Brown skapade av 1,680 tomma läskburkar, som kallas "A Tribute to the King of Pop," har nått sin logiska destination.

Brown sa att han nyligen arbetet på 144 kvadratmeter till Ripley Entertainment, som driver en kedja av 31
'Believe It or Not!' museum i över 10 länder, inkluderat en i Hollywood.

Brown sa att arbetet såldes för $7,500 (47 775 kr) - tillräckligt, i alla fall, att täcka över de $1,000 (6 370 kr) han la på rå materialet. Läs mer här!

-Latimes.com

Priser för Michael Forever



PREMIUM MIDDLE TIER – £240
GOLDEN CIRCLE STANDING – £195
STANDARD MIDDLE TIER – £175
PREMIUM UPPER TIER – £137
PITCH STANDING + UPPER TIER – £97
STANDARD SEAT – £87
RESTRICTED VIEW – £55

Biljetter finns att beställa här!

-Mjstar.com

Fredagsöverraskning



Möt några av gänget från Michael Jackson The Immortal World Tour när dem upptäcker gatorna i Montreal.

-Michaeljackson.com

Ny video släppt!



Haha, underbar video!

-Hittad via Jacksonthrill's facebook

Fontän dansar till "Thriller"



Dubai Fontänen - som finns i den konstgjorda Burj Khalifa dammen - dansar var tjugonde minut varje kväll. En del av programet är I Will Always Love You av Whitney Houstan, All Night Long av Lionel Richie and Thriller av Michael Jackson.

-Legendarymichaeljackson.nl

Ett av dem häftigaste sakerna jag har sett på länge! Satt helt fastklistrad vid skärmen! Tänk att se det där! :)

Barnen är glada igen

Jacksons barn är glada igen


När Michael Jackson gick bort för drygt två år sedan, lämnade han barnen Prince, 14, Paris, 13, och Blanket, 9, efter sig. I förra veckan gjorde barnen ett sällsynt framträdande när de gav bort 13 av sin fars tavlor till Los Angeles barnsjukhus. Och, enligt källor, verkar barnen ha anpassat sig till sitt liv utan Michael.


— De är ganska glada barn nu, säger en källa till tidningen People.


De tidigare så skyddade barnen, som sällan syntes utan sjalar för ansiktet, såg samlade ut när de var på sjukhuset. Bland tavlorna som donerades återfanns, enligt sajten TMZ, en sketch av Peter Pan, en bild på när Michael moonwalkade 1983 och en tavla på Musse Pigg. Barnens faster, La Toya höll ett kort tal när tavlorna presenterades.


— Du tittar på det här, och det gör dig glad. Tavlorna är originella, de är magiska, och de är bara lycka och frid.


När sommaren närmar sig sitt slut, börjar det bli dags för barnen att snart byta ut lata dagar i solen mot tid i skolbänken, något åtminstone Prince och Paris ser fram emot.


— Prince och Paris ska tillbaka till (privatskolan) i år. De älskar den sociala biten, berättar källan.


Men minstingen Blanket kommer fortsätta få undervisning hemma eftersom han fortfarande är "väldigt, väldigt blyg", en egenskap som inte återfinns hos storasyster Paris. Hon älskar att ta skådespelarlektioner och enligt Peoples källa vill Paris "verkligen bli en skådespelerska".


-Starlounge.se.msn.com / Tack för tipset Manal!

Dagens Bild!

Tumblr_lphrjvqus01qie00no1_1280_large

Källa

Dagens Bild!

Tumblr_lphrjvqus01qie00no1_1280_large

Källa

Dagens Bild!

Tumblr_lplxzila7p1qageydo1_500_large
Källa

Produktions Journal 3 - Vem är Jory Steinberg?

Christina Aguilera kommer uppträda på showen!

Christina Aguilera

Christina Aguilera har äntligen bestämmt sig för att uppträda på Michael Jackson Tribute Concert i Oktober.
har arrangörer tillkännagivit.

Christina kommer få sällskap av Cee Lo, Smokey Robinson, Leona Lewis, Craig David, pojkbandet JLS och Alien - som är kända för deras 2001 cover på MJ's "Smooth Criminal".

Medlemmar från Jackson familjen kommer också uppträda den 8:e Oktober - inkluderat några av hans bröder- men vi gissar på att den listan inte inkluderar Jermaine eller Randy

Fler namn kommer tillkännagivas.

-Tmz

Vip pass från Dangerous Tour, Hamburg, 1992



Källa

Michael's största fan?



En födelsedag plus Michael's 'Moonwalker,' verkar göra en väldigt glad 6 åring. Det verkar som Michael alltid kommer insperera barnen!

-Mjworld.net

Showen kanske sänds live på arenor i USA

0810_MICHAEL_JACKSON_TRIBUTE_CONCERT_EX

Michael Jackson fans i Usa kanske inte behöver ta sig över vattnet för att se hyllningskonserten live i Oktober... TMZ har hört att det finns planner att sända showen live på flera stora arenor runt om i landet.

-Tmz.com

Moonwalking Bird

MEET KEVIN ANTUNES (Avsnitt 2)



I avsnitt två av våran serie, introducerar Greg dig till Kevin Antunes, Musikal designern för Michael Jackson The Immortal World Tour och ger dig möjligheten att veta mer om hans jobb på showen!

-Michaeljackson.com

Dagens Bild!

Tumblr_lfx4swhy8v1qbspido1_1280_large

Källa

Rolig Bild!

Tumblr_lmcur8i8rh1qhgzg9o1_500_large

Källa

Svar ang. Serietidningen



Den finns att köpa här, vet dock inte om någon butik i sverige tar in den :)

Randy fyller i polisanmälan mot hans assistent

0809-randy-jackson-EX

Michael Jackson's Bror Randy påstår att den tjuv har tagit nycklarna till hans hem .. och han petar fingret mot hans egna assisten.. har TMZ hört.

Randy fyllde i en polisanmälan för några dagar sedan och påstår att hans tidigare kvinliga assisten slutade sitt jobb nyligen och vägrade att lämna tillbaka nycklarna till hans hem.

Källor nära ex-assistenten säger till TMZ att dem båda två avslutade deras proffesionella relation på mycket dåliga anledningar men hon är ingen tjuv.

Assistenten jobbade för Randy i ungefär 6 månader och påstår att hon slutade för att hon blev underbetald. Efter splittringen, säger kvinnan att hon kanse redan hade nycklarna pågrund av ett ärende som Jackson's assisten men återlämnade dem till ASAP.

-Tmz

3T - Didn't Mean to hurt you



"Didn't Mean to hurt you" är en låt med gruppen 3T. Gruppen består av Michael's brorsöner, Toriano Adaryll, Taryll Adren och Tito Joseph Jackson.

Låten fanns år 1993 med på soundtracket för den kända filmen "Rädda Willy".


Tack för tipset Emelie!

Craig David tackar ja till inbjudan

Craig David leaving the W Hotel South Beach in a red Ferrari F430

R&B sångaren Craig David har meddelat att han kommer dyka upp på Michael Jackson hyllnings konsärten i England i Oktober.

-Contactmusic.com

Utmaning: Hitta MJ loggan!

Tumblr_lpka9lzgyv1qewwuro1_400_large
Bildkälla

Här är en liten utmaning: Hitta MJ loggan på bilden och berätta i en kommentar 2 loggor som ligger brevid! :)

- Avslutas 13 aug.

Möt Greg Phillinganes



Greg Phillinganes kommer vara din "guide" för Måndag-Fredag dagligen för mini-webbklipp som kommer ge Michael's fans bakom scenerna glimtar vid förberedelserna av bandet för premiären av Michael Jackson The Immortal World Tour, den ultimata hyllningen för Michael och hans musik.

-Michaeljackson.com

Benjamin träffade Michael Jackson



Benjamin som medverkade i programmet "Sommarlov" berättar om när han fick gå upp på Scenen under konsären i Köpenhamn och hålla Michael i handen.

Rätt svar: Mest visad på Youtube



Kanske inte så oväntat så var det Thriller som var mest visad på Youtube! Rätt svar hade TheMoonwalker! :)

Är fyra år - och dansar som Michael Jackson

Lämnar över Konstverken till Sjukhuset


Prince, 14, Paris, 13, och Blanket, 9, skrev deras namn brevid deras pappa's signatur på några av konstverken.

"När du kollar på det här, gör det dig glad" sa Jackson's syster La Toya under ceremonin vid sjukhuset. "Dem är oförutsedda, dem är magiska och dem är bara en bit glädje och frid. Jag vet att när du ser det och barnen ser det, kommer det ge en typ av glädje till dem, på samma sätt jag vet att det kommer ge min bror glädje också."

Hon sa att Jackson skulle uppskattat att konstverken placerades på ett "sjukhus som det här där dem hjälper barn och vuxna överallt."

-Losangeles.cbslocal.com

Akta!


Källa

Justin Bieber, Chris Brown och Usher inbjudna till showen

0808_mj_forever_ex

Michael Jackson's mamma har personligen nått ut till några av dem största musik stjärnorna i världen i hopp om att få dem att uppträda på den stora hyllnings showen i Oktober ... men bara en av dem är ett definitivt JA ... har TMZ hört.

Källor till konsären berättar för oss att Jay-Z, Kanye West, Cee Lo, Chris Brown, Justin Bieber, Christina Aguilera, Usher och Bruno Mars har fått varsin inbjudan (bilden ovanför) från Katherine Jackson ... med frågan om dem vill uppträda med en eller två av deras favorit låtar av MJ i Cardiff , Wales den 8:e Oktober.

Katherine lovar att varje stjärna som är med kommer få "första klass resa och boende".

Vi har hört att Chris Brown, Justin Bieber och Bruno Mars respektfullt tackade nej pågrund av schemakrockar ... hur som helst, Christina och Kanye lutar om "Ja."

När det gäller källor som redan har skrivit på den streckade linjen -- källor berättar att Cee Lo från Gnarls Barkley var snabb att skriva under.

-Tmz.com

Chris Brown - Thriller @ World Music Awards 2006



Chris Brown som framför ''Thriller" på World Music Awards 2006.

Dagens bild!



Källa

Konstverken skänks till sjukhus

 

Michael Jackson's mamma och hans tre barn kommer presentera 13 konstverk skapade av popkungen till Children’s Hospital Los Angeles på Måndag eftermiddag.

 

Artisten Brett Livingstone-Strong, en nära vän till Michael, erbjöd sig att donera konstverken till sjukhuset, sjukhusets talesman Lyndsay LaGree sa att några av konstverken var signerade av Jackson.

 

Konstverken kommer att presenteras av Katherine Jackson och sångaren's tre barn -- Prince Michael, Paris och Blanket. Ceremonin börjar 2:30 p.m. på sjukhuset. Andra medlemmar från Jackson familjen kommer också medverka, tillsammans med borgmästaren Antonio Villaraigosa, sjukhuset's VD Richard Cordova och förvaltaren Mary Hart.

-Mjstar.com

Manus författaren från THE IMMORTAL World Tour


 

Manusförfattaren för Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour, Jamie King, uppdaterar fans med ett meddelande direkt från showen's skapande rum på Cirque du Soleil.

-Mjstar.com

Janet @ Motreal

 

Janet sparkade av den fjärde etappen av hennes Number Ones: Up Close and Personal Tour i Motreal, Quebec igår.

 

Med andra öppningskläder för den europeiska versionen, uppträdde Janet för 5,500 fans.

 

-Janet-love.com

Repeterar "Black or White" RARE!

Nicki Minaj eller Janet Jackson?

0805_rather_minaj

Tmz har en omröstning om vem som är favoriten mellan Nicki Minaj och Janet Jackson, ni kan rösta här!

Dr. Murray tar familjen till Disneyland

0807_conad_murray_ex_wm_2

Dr. Conrad Murray såg mer avslappnad ut än någonsin igår -- samma veckan en ny rättegång om Michael Jackson's död börjar. Conrad tog hans bebis mamma och deras lilla son till Disneyland.

-Tmz

Dagens Bild!



Källa

Barnens favorit: Michael Jackson



I Svt's program "Sommarlov" skulle tittarna rösta fram sin favorit idol, och kanske inte så oväntat tog Michael Jackson hem titeln. Eftersom Michael vann, så hyllade dem även popkungen med ett avsnitt, där frågar publiken varför Michael inspererar dem och tipsar om hur du kan lyckas göra häftiga MJ moves.

Scream



Källa

Ny Design!



Tycker det var dags med en ny design på bloggen! Vad tycker ni? :)

Har tidigare fått synpunkter om den centrerade texten, så det ska fixas.

Designern för The Immortal World Tour



Zaldy, designer bakom några av dem mest nyskapande designerna för Michael Jackson's "This Is It" konsärerna, han har tagit allt han har lärt sig av att jobba med Michael och lägger alla hans färdigheter i att designa kostymer för Michael Jackson The Immortal World Tour. Lyssna på vad han har att säga om hans erfarenhet och kolla in vad han håller på med just nu.

-Legendarymichaeljackson.nl

MJ Bild



Mjstar har gjort en otroligt fin bild på Michael, bilden går också att ladda ner här!

Födelsedagens firas i serietidning



I tid till Popkungen's födesledag. Firas Michael Jackson's regeringstid som Kungen av pop i den senaste  biografiska serietidningen från Bluewater Productions.

-Mjstar.com

Fotografier av Dilip Mehta



Dilip Mehta blev inbjuden av Michael Jackson för att sendera några dagar med honom på Michael Jackson's hem Neverland. Mehta producerade en otroligt fin serie med bilder av Michael Jackson i ett avslappnat och spontant sätt, som få fotografer fick.

Bilderna kommer från Apeiron Photos, och fler bilder finns att se här!

-Mjstar.com













Dagens Bild!

6009904120_2ab1256596_z_large

Källa

Dagens Bild!


Källa

Ny biografisk novell kommer snart!



Michael Jackson, Britney Spears och the Black Eyed Peas kommer vara några av dem artisterna som kommer visas upp i en ny version av "Fame" biografiska noveller som starter den här veckan.

Varje nummer kommer att kosta $7.99 och vara tillgängliga i dem flesta tradionella bok affärerna tex Barnes & Nobiles. (Antar att dem endast kommer säljas i USA, hittar ni dem någonstans i sverige, så säg till!)

-Mjfanclub.net

Svar



Absolut, intervjun är med Cascio familjen som pratar om Michael, du kan se intervjun här! :)

"Cry Out Of Joy" - Akon's hyllning till Michael



Cry Out Of Joy, en hyllning som släpptes av Akon, 2009.

"You will, be missed, by all your fans
I clenched, my fists, but this' so hard to withstand
If I had the power to change one thing, I'd bring you back today
But life's not promised and that won't change, im'a meet you there some day

In this lifetime I wonna thank you, for showing me the man in the mirror
In this lifetime I wonna thank you, you motivated the whole world to deliver"

Tack för tipset Alexandra!

Dagens Bild!



Bildkälla

4-åring sjunger "Beat It"

Man In The Mirror @ The Voice show


25 Juni, när fans över hela världen minndes Michael's liv och arv, i många olika sätt.  Som en passande hyllning till Michael, för att hedra den andra årsdagen av hans död, sjöng Adam Levine och Javier Colon Michael's underbara låt "Man In The Mirror" på The Voice TV show.

-Mjworld.net

Backstage @ HIStory Tour

Dagens Bild!

Paaaapkcajgk86uefmdwuqwjzuhouwve4thizk3gt4zuqow9g00mpcvv0yyqgb01ke2_nak_ndp8eqwawkvxewgx4niam1t1ui1xowoc-sqzg6t7amtn3lszpjl4_large

Bildkälla

KEEP CALM 'CAUSE IT...

Tumblr_lks5s6dcqb1qgmlsho1_500_large

Bildkälla

Joe lanserar champange med MJ logga




-Mjstar.com

Obama pratar om Michael [2009]



Tack för tipset Alexandra!

Paris Jackson lanserar officiellt Twitter konto!



Michael's dotter, Paris, har nu skapat ett eget officiellt Twitter konto, klicka här för att besöka hennes på Twitter!

Best of Joy - Fan Video

Dagens Fråga


Mike - michael-jackson photo

Vilken är Michael's mest visade video på Youtube?

Bildkälla