Hollywood tonight blir singel i Australien och Italien.

Klicka för stor bild

Nyligen bekräftades den andra singeln för Storbitannien: Hollywood Tonight. Michael Jackson's egendom har nu också bekräftat att Hollywood Tonight blir den andra singeln från Michael i Australien och Italien också.

Inte så oväntat så blir Behind The Mask andra singel i Frankrike.


Källa: Legendarymichaeljackson.

Michael's hand och fotavtryck + signatur auktioneras ut!


Ett 170 kg betongblock föreställande Michael's hand och fotavtryck och signatur kommer gå under klubban i Los Angeles nästa månad, berättar auktionsutroparen. Objektet är döpt till "Broken Heart Stone" , säg aktionshuset Nate D. Sander, för att det går igenom en spricka i hjärtat i Michael's vänstra handflata på tycket.

Online auktionen kommer hållas på Natedsanders.com, den 15 februari.

Plattan är från 1984 när Michael gjorde ett avtryck för ett projekt för Las Vegas Walk of Fame som dock inte blev av. Stenplattan blev upptäckt på the Riviera Hotel under 2006 där det lottades ut till en gäst, som sedan sålde vidare den för en hemlig summa till den nuvarande ägaren. Andy Wilson of Santa Maria, California, var en bekant till Michael och köpte den med hans välsignelse (enligt auktionsutroparen).

Sanders sa till Reuters i onsdags att plattan kan komma säljas för över $100,000 (653 750,00 kr).

Idol-Eddie: "Slå mig, spotta på mig"





Under fredagskvällen är det dags för Eddie Razaz att bevisa att han är värd att vara kvar i Idol med de andra deltagarna.

 

Denna gång är Michael Jackson temat för veckofinalen. Men för Eddie betyder kungen av pop och kvällens låtval, They don't care about us, extra mycket.

Det är nämligen så att Eddie lider av ett dolt handikapp som han blivit mobbad för när han var liten. Nu vill han ta revansch genom sin tolkning av Jacksonlåten.

– Han har hjälpt mig genom det värsta och det bästa. Låten handlar ju lite om att ni kan säga vad ni vill om mig men ni kommer aldrig att kunna ta ner mig. Slå mig, spotta på mig, ni kommer aldrig att lyckas, säger Eddie till Expressen.

Det är nämligen så att Eddie lider av att han stammar, något han fick kämpa hårt för då han var yngre.

Källa.

Sjukt, galet, respektlöst Buttericks!

Vill ni komma till affären, sök på Google. Förtjänar ingen länk!

Flashmob

(klicka på bilden för att komma till klippet)

Internationella stjärnan och rock violinisten David Garret spelar hans version av Michael's Smooth Criminal ft. The Street Beats Group i Eastaly, NYC.

Rebbie Jackson om Murray Rättegången "En levande Mardröm"


(klicka på bilden för att koma till klippet)

Prince & Jackie på Basket Match





Prince och Jackie satt på raden längst fram på en Laker match mot Utah Jazz i Tisdags. Kändisar som George Lopez och Khloe Kardashian stannade förbi och sa 'hej.'

Hårstrån från Michael till salu


Det har gått över 27 år sedan Michael började brinna under en reklam filmning för Pepsi. Den 27 Januari, 1984,  spelade Michael och andra medlemmar i the Jacksons in en reklam för PepsiShrine on  fire i Los Angeles, när hans hår började brinna.  Michael fick svåra brännskador på hans hårbotten som aldrig läkte till fullt. Michael fick $1.5 miljoner som skadestånd som han donerade till the Brotman Medical Center som hade behandlat honom efter brännskadan.

Hemsidan A Small Piece of History säljer nu hår från den hemska händelsen.  Produktionsledaren för Pepsi reklamen, Ralph Cohen, var den första som nådde Michael när hans hår brann och slängde sin jacka över Michael's huvud för att försöka släcka flammorna.

Hårstrån som säljs är en 1/16 del av en tum och är tillgängligt att köpa för £149.99.

Källa. / Bildkälla: Usweekly

Glee's Thriller video förhandsvisning!

(klicka på bilden för att komma till klippet!)



Dr. Murray nekade

Conrad Murray - mj-death-hoax photo

LOS ANGELES. Michael Jacksons läkare Conrad Murray förklarade sig på tisdagen inför domstol icke skyldig till vållande till annans död. Domaren i fallet beslöt att rättegången mot popstjärnans läkare ska inledas den 28 mars.

Murray anklagas för att ha givit Jackson en dödlig dos av sömnmedlet Propofol. Murray nekar och enligt försvaret borde åtalet läggas ned eftersom bevisen inte är tillräckliga, samt att Jacksons vacklande hälsa kan ha bidragit till hans död.

Källa.


”Hollywood Tonight på singel 1 februari”


Jacksonthrill har fått information om att nästa singel från albumet ”Michael” blir Hollywood Tonight. Som vi kunde berätta tidigare så planerades låten ”Monster” som 2:a singel. Våran källa berättar att planerna ska ha ändrats i sista sekunden och att valet istället ska ha blivit Hollywood Tonight. Det var sagt att producenten Teddy Riley skulle göra en remix på låten inför släppet, men enligt våran källa så kommer inte Teddy’s remix att användas av politiska skäl och att singeln planeras att släppas
1 februari, alltså redan nästa tisdag. Våran källa berättar dock att datumet kan komma att skjutas fram men lovar att ”många spännande saker är planerade för de kommande veckorna.”
Kom ihåg vart du hörde det först.

Hollywood Tonight är skriven av Michael under Invincible-eran men låten blev aldrig klar och kom aldrig med på albumet. Michael påbörjade arbetet med spåret igen 2007  tillsammans med producenten Ron ”Neff-U” Feemster. Låten är producerad av Michael och Teddy Riley med samproduktion från Neff-U.

Källa: Jacksonthrill.se

Fråga

Tjuvlyssna på Thriller inför Glee's Super Bowl avsnitt!

(Klicka på bilden för att komma till klippet!)

Bildlänkar




<a href="http://thekingofpop.webblogg.se/
"><img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2001818/images/2011/lnk1_128575446.png
" border="0"></a>



<a href="http://thekingofpop.webblogg.se/
"><img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2001818/images/2011/namnlst-1_128580740.jpg
" border="0"></a>
<a href="http://thekingofpop.webblogg.se/
"><img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2001818/images/2011/lnk1_128575446.png
" border="0"></a>



<a href="http://thekingofpop.webblogg.se/
"><img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2001818/images/2011/whos-bad_128580895.jpg
" border="0"></a>

3:de upplagan av MJJ Magazin ute snart!


Snart släpps den 3:de upplagan av Michael Jackson tidningen MJJ Magazin. Tidningen är inspererad av Black & White Magazin. Den nya upplagand kommer inkludera:

- megaposter
- officiella aldrig tidigare visade live och still foton från MJJ Prdoductions arkivo
- fakta, nyhetsartiklar och rapporter
- en exklusiv intervju med Michael's producent Teddy Riley
- opublicerade bilder från One More Chance kortfilmen
- och mycket mer!

HÄR KAN DU FÖRBESTÄLLA TIDNINGEN! (OBS! utlänsk sida men skickar till Sverige)

Parfym från Neverland lanseras i Mars

Creator: Franck Rouas
Michael's pappa, Joe Jackson har gjort en deal med ett Franskt Parfym företag för att skapa och lansera en ny parfym kollektion tillägnat till hans son. Doften är skapad av växter från Neverland efter ett möte mellan Frack Rouas och några i familjen Jackson på en utställning i Las Vegas.
"Två över upphetsade barn sprang till mig och frågade om dem kunde låna en penna för att få en autograf från någon," sa Rouas. " Jag frågade vems autograf dem ville ha - och dem skrek: "Michael Jackson's familj". Jag gav dem pennan, tillsammans med två parfym flaskor och frågade om dem kunde ge dem till Janet Jackson." En timme senare, kom två livvakter och eskorterade Rouas för att möta familjen- efter så luktade Joe Jackson på parfymen.
Ett avtal blev påskrivet och Joe Jackson valde grundlukterna för lanseringen i Mars. Blommorna kommer från Neverland ranch i California, men namnet på kollektionen är är inte tillkännagiven än.

Sandskulpturer

 

Ovanför kan du se några av dem mest fantastiska sand skulpturer av Michael.

En av dem största sand skulpturerna för Michael gjordes i Tyskland av 200 ton sand och det tog flera dagar att färdigställa den!

Källa. / Bildkällor: 1 2 3 4 5 6 7 8

 

King of pop, men också kung över Facebook!

Ett nytt musiknätverk visar populariteten av artister på Facebook, Twitter, You Tube osv.  Vi är glada att rapportera att Michael är fortfarande kungen av Facebook med 27, 288, 894 (över 27 miljoner!) followers. Det slår LAdy Gaga med 26, 757, 137 followers.

På Youtube är Michael den fjärde mest visade artisten.

KÄLLA: LEGENDARYMICHAELJACKSON.NL

Dansare i Musikvideo: "Stödjer Murray"

Inte alla Michael Jackson fans Hatar Dr. Conrad Murray, en av killarna som dansade i den nya MJ musik- videon träffade Conrad förra helgen.. och säger, "Han är en trevlig man"
0118_kid_conrad_murray_photo_EX_TMZ
TMZ har hört att Terry Henderson, som var med i videon för "Hold My Hand", sprang på Murray i ett shopping center i Santa Monica på söndagen... och genast började en conversation.
0118_hold_my_hand_video
Henderson säger att han fullt stödjer Murray genom hans "tuffa juridiska strid"... även fast dem flesta MJ fans ser Conrad som en fiende.
Henderson fick oss att tänka, kommer MJ fans någonsin kunna sluta fred med Murray?


Efter allt, MJ stod för kärlek och förlåtelse, eller hur?

Hollywood Tonight- Rotimi Cover

(klicka på bilden för att komma till Covern)

Moonwalker på Bio igen?

Michael Jackson's kortfilm "Moonwalker" kan äntligen få en debut på en filmduk mer än 20 år efter den släpptes.
Tillbaks till 1988, persenterade MJ ambitiöst projektet, som byggde på långa musikvideos från hans då senaste realeas, Bad albumet. Som inkluderade hans berömda 25 minuter långa video för "Smooth Criminal. Filmen skulle släppas på Bio den Julen, men släpptes aldrig för någon anledning.

Filmen släpptes på VHS i början av 1989, och -suprise, suprice- blev en stor framgång. Men nu, mer än två årtionden efter releasen, planeras det att ge " Moonwalker" en riktigt premiär i USA.

Hollywood’s Arclight Cinemas planerar att visa filmen under en natt, bara.

Otroligt duktigt 7-åring dansar till Dangerous. (Måste ses!)

(Klicka på bilden för att komma till klippet)

Källa: MJSTAR.com


Har pluggat non-stop den här veckan, men nu under helgen ska jag försöka ta igen det! :)

Bruno Mars - MJ tribute

Jason Malachi Facebook hackad!

Många fans kände sig i natt förvirrade och tycker att informationen om det hackade Facebook-kontot var knapphändig. Var det Jason Malachi som hade skrivit uppdateringen på sin FB-sida eller var kontot verkligen hackat? Meningarna gick isär. Jacksonthrill valde därför att gå rakt på sak och kontaktade Jason Malachis manager, Thad Nauden, för ett exklusivt officiellt uttalande till Michael Jackson‘s fans.

 

OFFICIELLT STATEMENT:

”To ALL MJ fans and to the members of Jacksonthrill.se

I guess not all bad things comes out controversy. Meaning, I have never heard of this site until I was contacted for a comment. Jason and I LOVE the site. It is so beautifully constructed and our favorite line is ”Good Art Never Dies”. That is the absolute truth when it comes to the King Of Pop, Michael Jackson. His are will NEVER die!

LOVE finding new positive sites about Michael Jackson.

I honestly can tell ALL MJ fans and members of Jacksonthrill.se, That Jason Malachi was NOT the person who posted that message on his facebook account. His account was honestly hacked.

I promise Jacksonthrill.se, just like I promised other MJ fan sites and TMZ, when Facebook and the attorney’s do their investigation and IF (and GOD willing when) they find the hacker, we will inform you immediately and furthermore we are going to prosecute the fullest degree!

So, just to clarify, my client Jason Malachi DID NOT make that statement and his account was hacked!

Being a HUGE MJ fan, I can see how Michael Jackson felt when people accused him of those terrible crimes. You can only tell the truth, but People will still believe what they want to believe. JUST SO THAT THERE IS NO CONTROVERSY, I am NOT comparing my client to Michael Jackson. Michael told the world that ”it was not true and that it never happened. I would slit my wrists before I would ever harm a child.” and I 100% believed him then and still believe in his innocence now. Many people did not and still do not.

So, all I can state is the truth. My client Jason Malachi NEVER made that statement and his account was HONESTLY hacked.

Many blessings from the U.S. and we hope and pray that Jacksonthrill.se and their members continues to carry on Michael’s message of L.O.V.E., I wish he were still here.

GOD Bless!

Thad Nauden.”


Det var alltså någon som hade hackat Jason Malachi's Facbook konto och hade b.l.a skrivit att han hade ljugit för många personer och att det är han som sjunger Breaking News, Keep Your Head Up, Monster and Stay.

Repetition inför MTV Anniversary show 1991

MJ Iiknande hattar från H&M.


Inte så extremt lika men alltid något för den som har svårt att hitta en.
Finns att köpa hos H&M för 69:50 / 79:50 ,

Jonas Brothers Tribute [EMA 2009]

Justin bieber- Baby & MJ- Dirty Diana [ Bra Remix!]

Jay-Z jämför Willow Smith med Michael.

Dem Börjar prata om Michael vid 6:17

Justin Bieber har tejp runt fingrarna, som Michael.



Det har varit ett brinnande mysterium nu ett tag nu varför Bieber har haft plåster runt hanns fingrar? 16-åringen svarade på frågan en gång för alla på Ellen DeGeneres Show i Måndag. " [Jag gör det] för att Michael Jackson gjorde det," sa Bieber. " Stanna där med det, okej?" svarade Ellen med ett snett leende.
Han berättar vid 2:00.

"Michael gett Blanket droger" - Aftonbladet, vad mer ska man säga?


Aftonbladet och Tmz, vad mer kan man säga?

Gilla bloggen på Facebook!


Michael visade Usher hur viktigt det är att hjälpa unga artister.

R&B artisten Usher spenderade mycket tid med Michael innan hans död. Han kommer aldrig glömma vissa ord och råd Michael gav honom, och säger att det är en del av anledningen han försöker hjälpa unga artister. Usher upptäckte 16-åriga Justin Bieber, och hoppas tonåringen ser upp till honom på samma sätt. "Michael Jackson sa till mig att vara den bästa personen jag kan vara som människa, vi gör historia i allt vi gör. Jag kommer aldrig glömma det," berättar han.
"James Brown är en stor influens på vem jag är. En gång sa han till mig, ' Om du stannar redo, så måste du inte bli redo.' Personer som honom och Michael Jackson har lärt mig och varit som mentorer för mig, nu hoppas jag på att göra samma sak."
Usher visste att Justin var en stjärna så fort  han hörde Justin sjunga. Den unga sångaren har blivit berömd över hela världen, och samtidigt vunnit alla unga tjejers hjärtan. Usher blev helt tagen över hur stark tonåringens röst var, och hur säker han var som artist.

Cody Simpson gör cover på 'I Want You Back'

Glee bilder från när dem gör Thriller i Superbowl avsnittet.

Bildkälla: Wepaint.

Digitalt Porträtt av Michael,


Justin Bieber - Wanna Be Startin' Somethin'

Who's Bad [hyllningsband]

 

Under Januari 2004 imponerade Who´s Bad ett rum med vänner och musik älskare på den lilla nattklubben Chapel Hill i North Carolina. Dem har sedans dess spelat över 700 shower i olika länder och finns nu under titeln "The Ultimate Michael Jackson Tribute Band." Deras live uppträdanden är häpnandsveckande musikaler och  showen inehåller ca: 3 ½ timme från Michael Jackson's extraordinära musikkarriär.

 

Källa: Legendarymichaeljackson.

 

Murray ställs inför rätta

Idag bestämde domaren i Los Angeles att Conrad Murray kommer att ställas inför rätta för vållande till annans död på Michael Jackson. Domaren höll ett 6-dagars långt förhör där mer än 20 vittnen kallades. Jacksonthrill har dag för dag sammanfattat vad som hänt i rätten. Om Murray fälls kan han maximalt få 4 års fängelse. Michael Jacksons fans har under flera månader jobbat dag och natt för att få anklagelserna ändrade till 2:a gradens mord. Att Murray ställs inför rätta är ett stort steg framåt men att anklagelserna bygger på vållande till annans död är vanvett.

 

Murray’s läkarlicens blev även indragen i Kalifornien. Murray har 24 timmar på sig att underätta  staterna Nevada och Texas att hans licens har blivit indragen. Med största sannolikhet så kommer de andra två staterna att följa efter och dra in licenserna dem också.

 

När rätten avslutade så bestämdes även en borgensumma för Conrad Murray. Hurvida Murray fick spendera natten i häkte eller inte är i skrivande stund oklart. 25 Januari 2011 kommer Murray formellt att anklagas för brottet och han får då uttala sig hurvida han anser sig skyldig, oskyldig, eller inget vill säga. Samma dag kommer domaren att fastställa ett datum för själva rättegången. Rättegången kommer sannolikt inte att börja förrän om 6 månader till ett år från och med nu. Rättvisa rör sig inte snabbt ..


Jacksonthrill kommer givetvis att fortsätta rapportera om fallet mot Conrad Murray, håll er till sidan för senaste nytt.


KÄLLA: JACKSONTRHILL.SE

Dag 5 (från Jacksonthrill.se)

IDAG:

Dagen började oväntat med att en anonym källa skickat in en CD-ROM skiva innehållandes bevis mot Murray.

 

Bevisen ska ha varit 12st screenshots och 3st röstmeddelanden. Både screenshotsen och röstmeddelanden ska ha kommit från Conrad Murrays iPhone. Rätten tog paus och juryn gick tillsammans med domaren igenom bevisen. Något mer om dessa screenshots och röstmeddelanden hördes dock aldrig under hela kvällen. En del källor påstod att mailkonversationer (se längre ned i denna nyhet) ska ha varit dessa screenshots, men inget är officiellt än så länge.

 

Dagen fortsatte med att en apotekare vittnade i rätten om att Murray beställt box efter box med drogen propofol 2 månader före Michael Jacksons död.

 

Tim Lopez, (apotekaren) vittnade om att i början av 6 april 09, började Murray beställa stora mängder av propofol. Den dagen, beordrade han  upp till 10 engångsflaskor.

 

Murray, som fick boxarna skickade till sin flickväns adress i Santa Monica hemmet där han bodde, ska även ha beställt lådor av läkemedlet mellan 28 april, 4 lådor hade 10st 100 ml flaskor.

 

Senare samma månad beställde Murray 20 injektionsflaskor med midazolam och 20 injektionsflaskor med lorazepam.

 

Den 12 maj beordrade Murray fyra lådor med propofol, tillsammans med två brickor med midazolam.

 

Den 10 juni beställde Murray fyra lådor med propofol, och 2 20ml Propofol.

 

Allt som allt beställde Murray 255 flaskor av Propofol under hela två månader – inklusive 130 flaskor av Propofol i 100 ml doser och ytterligare 125 flaskor av Propofol i 20ml flaskor.

 

Tim Lopez vittnade även om att Murray aldrig hänvisade till att popstjärnan var hans enda patient vid tidpunkten då han beställde massvis med propofol.

 

Den 25 Juni 09, skickades ett mail till Murray med hälsning Hej Conrad, med signatur, Bob Taylor, från Bob Taylors Försäkring i London. Baserat på email information så ska mailet ha skickats från Storbritannien, 5:54 Los Angeles tid.  Mailet handlade om specifika frågor kring Michaels hälsa. Murray ska ha svarat på mailet på LA Tid 11:27. Svaret handlade om bemyndiganden för utsläpp av journaler, för att få en försäkring.

 

Det sändes även e-post från försäkringsmäklaren som skickades fram och tillbaka om företagets tjänstemän och vilka som representerade Michael och AEG. Marx vittnade även om att e-posten var en förfrågan om Jacksons hälsa.

 

Murray skickade ett mail till en brittisk doktor 40 minuter före Michael dog från sin iPhone om att Michael var i god hälsa. Samtidigt som han pratat om en möjlig pressrelease där man skulle gå ut o berätta att Michael var i mindre bra hälsa. Alltså gav Murray 2 olika uppgifter ang. Michael till 2 olika personer. Samma morgon.

Senare under dagen ska Murrays team ha ändrat sin historia från att Michael ska ha injektserat propofolet själv till att Michael ska ha druckit sig själv till döds genom att konsumera en Juice Box spetsad med Propofol.

 

Murrays advokat, J. Michael Flanagan, ifrågasatte de 70 gram vätska som fanns i Michaels mage vid obduktionen. Vätska som testades positivt för spår av propofol.

 

Polisen ska även ha hittat ett Juice-paket vid Michaels nattduksbord. Paketet är inte testat för propofol i dagsläget. Flera jurymedlemmar ska ha skakat på huvudet ang. Murrays lögner.

 

Senare under dagen vittnades det väldigt detaljerat om Michaels hälsa från obduktionsrapporten. Rapporteringen var väldigt detaljerad så det är inget vi kommer att rapportera om då det blir alldeles för svårt att återberätta. De hela handlade om hur mycket organ vägde, vad organen innehöll osv.

 


Hur ser bloggen ut i eran Dator?

Hur ser bloggen ut i eran dator? har märkt på min dator nu att jag blir tvungen att trycka F5 för att bakgrunden på menyn ska synnas, hur ser det ut för er?. Är det någon fel på bloggen får ni jätte gärna berätta det och säga vilken webbläsare ni använder (bloggen är anpassad för FireFox).

 

Länkar och Bilder fungerar tyvärr inte då jag inte hunnit med att göra klart det, så det kommer!

Murrays sista middag

Jacksonthrill.se kan idag exklusivt avslöja vart Conrad Murray gömmer sig dagarna före den sista veckan i rätten. Igår lördag, 8 Januari kunde en trogen besökare av JT, Veronique Sinabian, fånga doktorn på ett cafe i Santa Monica.  Murray som har hållt sig undan dom senaste dagarna från media verkade njuta av det goda som cafe cabo kunde bjuda på. Se videon nedan.


Källa: Jacksonthrill.

Moonwalker till Android

Många känner nog till spelet Moonwalker som släpptes 1990, av en slump hittade jag också det spelet till mobiler med Android!.  Sök på Michael Jackson på android market och bläddra ner tills det står Moonwalker så borde du hutta spelet, och det är gratis.

 

Vet inte om det finns för Iphone men tipsa gärna isåfall!

 

Roliga bilder!

Funny MJ Pictures

MJ

MJ

MJ

MJ

MJ Macro's

MJ sneakers, jeans och tröjor.

 

 

Jermaine fast i Afrika!

Klicka på bilden för att komma till Jacksonthrill.se!

Murray anländer till Domstolen [ 4 Januari]

Källa: CNN

Dr. Murray, Älskar Katherine som sin egna Mamma [Video]


Doktorn Conrad Murray säger att det har varit hårt för honom att se Michael Jackson's mamma Katherine gråta över hennes döda son... för han "älskar" henne som hans egen mamma

.

 

(Videon från när Dr. Murray var och shoppade i Santa Monica igår)


KÄLLA: TMZ.com

 


 

Murray rättegången – DAG 4 sammanfattning [från Jacksonthrill.se]

Klicka på bilden för att komma till Jacksonthrill.se!

Nytt domän!

Har äntligen skaffat ett domän till bloggen! så nu kommer du enkelt in på bloggen genom att skriva MJSWEDEN.TK. Självklart kommer du in via gammla adressen också!

MJ hyllningshow i Japan!


Den 24 December hyllade en TV-kanal att reproduktionen av This is It sändes i Japan. Dansarna leddes av Michael's geograf Travis Payne. Orianthi var också en del av hyllnings showen. Se en av många klipp som finns på Youtube.  
Källa: Legendarymichaeljackson.

Här kan hittar du flera klipp!

Murray rättegången – DAG 3, [Sammanfattning från Jacksonthrill.se]

Klicka på bilden för att komma till Jacksonthrill.se!

Murray rättegången – DAG 2 sammanfattning [från Jacksonthrill.se]

Klicka på bilden för att komma till Jacksonthrill.se!

Michael 8:a på Cdon's topplista!

Tack för tipset JustinDBieber!

Köp albumet Michael hos Cdon här!

Ny Design för 2011!

Nu är äntligen nya designen uppe!

som ni ser fungerar inte riktigt allt eller är på sin plats men jag tänker fixa det medans jag håller bloggen uppdaterad. Bildlänkarna har jag inte hunnit göra än men jag säger till när dem är klara också Mejl ikonerna. Nu kommer bloggen uppdateras som vanligt!

Sammanfattning från igår [från Jacksonthrill.se]


Jacksonthrill.se's forum

Tänkte bara tipsa om Jacksonthrill's forum där det pågår en live chatt och du får senaste nyheterna direkt!

Här kan du logga in/ Bli medlem på JacksonThrill's forum!

Det ska b.l.a kommit fram att Murray låst in Michael's 3 i ett rum barn och inte låtit dem träffa Michael. Och mycket mer ! Rekomenderas verkligen att gå in och läsa.

(Jag kommer senare försöka skriva en sammanfattning vad som hänt)

 

Dr. Murray i rätten nu.

Bilden är från Murray som anländer till Rätten för en stund sedan . Nu är det dagen alla har väntat på, dag alla fansen får svar..

Vad tror ni, kommer han bli dömd eller inte?

Bildkälla: TMZ.com

Lite uppdatering,

Har uppdaterat dåligt senaste dagarna för har lagt ner all tid nu på den nya designen eftersom den gammla inte fungerar alls. Har bestämmt mig för att lägga ner all tid på den nu dem närmasta dagarna. Bloggen kommer st still några dagar men när nya designen är uppe blir allt som vanligt! :)

Tv-kanal avstår Jackson-obduktion

Tv-bolaget Discovery har skrotat planer på att sända en dramatisering av den obduktion som gjordes på artisten Michael Jacksons kropp.



Los Angeles. Discovery tänkte sända programmet den 13 januari, men uppgav på nyårsafton att det skrinlagts. Discovery hänvisar till en kommande domstolsbehandling och till att företrädare för sångarens efterlevande visat ogillande.

Jackson avled av en överdos av receptbelagda läkemedel sommaren 2009. Hans läkare är brottsmisstänkt.

Källa: SVD.

Har tyvär inte hunnit blogga om det här men Tv-kanalen Discovery hade tänk den 13 januari visa ett program om obduktionen (vad som kan har orsakat hans död.). Fans över hela världen blev väldigt upprörda och försökte göra allt för att stoppa Discovery att visa programet genom att skriva protest osv. och dem lyckades!