Michael Jackson = konst



Ett fan vid namn Frank Wagtmans, som är konstnär, valde att måla popikonen i färgglada tavlor. Tavlan här ovan är inte den enda han har gjort..



Källa
Skrivet av Elin

Aftonbladet hedrade Michael - respektlöst

Bara 2 dagar innan Michael Jacksons 1-års dag har tidningen Aftonbladet valt att hedra Michael på ett minst sagt respektlöst sätt. Istället för att hedra Michael på de sätt han är värd så har Aftonbladet valt att publicera en intervju med ett fan som tror att Jackson fortfarande lever. Vi alla vet att det finns en liten skara fans som inte kan inse att kungen av pop har gått bort… Istället väljer dom att lura sig själva, och andra, att Michael fortfarande lever. Det har varit likadant i alla tider då en stor ikon gått bort. Elvis tex, ska enligt folk ha dragit sig undan och fejkat sin död och sedan jobbat på taxi. 2pac ska enligt fans gömma sig på en öde ö för att sedan komma tillbaka för 5 år sedan. Något som  aldrig hände. Med det sagt så finns det alltid dom fans med lite svagare psyke som alltså inte vågar inse sanningen, att deras stora idol faktiskt är död.

Aftonbladets intervju med killen som tror att Michael fortfarande lever är minst sagt skrattretande. Fanet tar bla upp historien om Dave Dave, en nära vän till Michael som när han var liten blev brännskadad av sin pappa. Michael betalade alla sjukhuskostnader för Dave Dave och de blev snabbt vänner. Efter Michaels bortgång förra året så besökte Dave Dave CNN’s Larry King för att prata om sina minnen med Jackson.

Källa
Skrivet av Elin

"We had him", av Maya Angelou


Den Michael Jackson Tribute Porträtt har släppt sällsynta bilder av Maya Angelou recitera "We hade him," den dikt hon skrev för Michael Jackson vid tiden för hans bortgång.
Läsningen av denna vackra och mäktiga dikt var iscensatt uteslutande för Michael Jackson Tribute Porträtt som en gåva till fansen världen över i samband med det ett år årsdagen av Michaels bortgång.


Källa
Skrivet av Elin

Gästblogg!

Hejsan! Jag heter Elin & jag kommer gästblogga här tills på onsdag! Jag kommer uppdatera så ofta jag kan. Gå in på min blogg för att läsa mer om mig! :) Det ska bli jättekul att gästblogga här, hope you like it! :)

Om mig:
Jag heter Elin. Jag föddes den 26 januari 1998, det innebär att jag är 12 år. Mina intressen är basket, kompisar, musik, dator & foto. Mina favoritartister är Michael Jackson, Justin Bieber, Taylor Swift, Rihanna m.m. Jag började gilla Michael (som de flesta) när han dog. Jag älskar hans musik. Mina favoritlåtar med honom är Earth Song (What about us), Black or White, Heal the world & We are the world.
Det var lite om mig! :)


♥ 

Gästbloggare Fredag-Onsdag


Jag kommer vara borta från bloggen Från imorgon-Onsdag då jag vill försöka hinna med så mycket som möjligt under dem sista dagarna här och sedan tänkte jag ha dem första dagarna hemma lite "Blogg/dator ledigt" då det känns som jag suttit vid datorn allt för mycket den senaste tiden. Därför kommer Elin blogga här tills på Onsdag, Det kommer nog gå Jätte bra! :).

 Vi hörs på Torsdag! Kram! //Emma.

Vill du ha en egen Michael Jackson?

 

Har du alltid drömt om en egen Michael Jackson ? Ja, då har du nu Chansen att köpa en. eller nästan iallafall, dem här såkallade "Life-Size stand-up Poster" är gjorda i Kartong och är i verklig storlek, och dem står upp själva, Här kan du köpa dem!

Noshörning med vit "handske"

Bild

Den här söta nyfödda Noshörningen föddes utan pigment på benet så nu skojar artikeln lite om att det påminner om Michaels vita handske. Noshörningen heter "Henna" och föddes på Zoo Basel.
 Riktigt Coolt, och Visst är den söt? :)

Källa: Jacksonthrill / Zooborns.com

Vinnaren av en bloggdesign är....

Ne-Yo höll på att skriva låtar till MJ



Sångaren-Låtskrivaren, Ne-Yo säger,  att han inte vet vad han ska göra över  en samling med låtar som han skrev speciellt för The King Of Pop.
I en intervju med The Daily Telegraph, säger sångaren som vid tidpunkten för Jacksons död höll han på att skicka iväg tre eller fyra utkast till honom för granskning. Han pratar om låtarna säger,

"Låtarna finns i arkivet, men jag vet inte vad de ska göra med dem. Jag kan inte sälja dem till någon annan det skulle vara respektlöst, men jag tycker också att det kan vara respektlöst att lägga ut dem själv. Så jag vet inte, jag sitter på dem och väntar. Det är definitivt kvalitets musik men  låtar är skrivna helt för Michael Jackson. "

Han fortsatte med att tala om samtal han och Jackson hade om musik och sa:

 
"Vi talade om läget för musik, vad han gillade och inte gillade. En sak som var intressant är att han tittar på musik i former och färger och det är hur jag tänker..... Läs mer här!

Källa: MJFC,

Akon feat.Michael Jackson - Hold My Hand



Jerkins ger ut Nytt Michael Jackson album

Bild



 Superstar producenten Rodney "Dark Child" Jerkins, som arbetade med The King Of Pop på hans senaste album "Invincible", avslöjar att han kommer att släppa en ny Michael Jackson album som innehåller outgivna låtar.

I en intervju nyligen med VladTV.com, sade Jerkins att han har en hel del outgivna spår och han planerar att släppa dem som en hyllning till Jackson. Spåren är förmodligen sånger som inte kom med på "Invincible" CDn. Jerkins påpekade att han inte har fått officiell beslut ännu, men att projektet kommer snart.

Du vet att det finns mycket byråkrati, men det är definitivt kommer att hända."

I intervjun Jerkins pratade om hur det var att jobba med Jackson och sa att kungen av Pop faktiskt hade en enorm roll i undervisningen honom om utgivning av musik.

"Det var en välsignelse och en dröm om min sedan jag var barn. Ända sedan jag var 11-år gammal, jag visste att jag ville vara en producent och jag visste att jag ville arbeta med honom. "

"[Michael] spelat en stor roll i mig lära sig publicera min musik" Jerkins fortsatte. "Jag visste lite om publicering när jag kom in i spelet när jag var 16, men när jag började arbeta med Michael jag var 20 och han lärde mig om att köpa publicera och skaffa en katalog i unga år. Så jag började köpa andra människors kataloger och jag köper fortfarande människors kataloger och det var därför Michael lärt mig systemet. "

Jerkins sa också att Jackson var en mycket mer jordnära än de flesta trodde.

"Michael var lugnt med folk han inte känner till," Jerkins sagt. "Men Michael och jag brukade sparka den i Miami och vi sparkade i New York hela tiden. När "Rock My World" kom ut, han lät mig faktiskt testa det samlade vid Ruckers i New York innan den gemensamma släpptes, det är hur cool han var. "

Det är oklart om Jerkins "MJ material kommer att ingå i det nya albumet av outgivna MJ låtar ryktet till vara i arbetet för november, 2010.

Källa: Jacksonthrill






                                                                             

Någon som vill Gästblogga?


  Tänkte om det finns någon av er Läsare som skulle vilja Gästblogga här en Vecka, eller mer eller mindre?
eller du kanske bara vill berätta om hur du blev ett MJ fan? :)
Kontakta isåfall
[email protected] eller kommentera detta inlägg.
Har hittat väldigt många som vill Gästblogga nu :).

VINN EN POSTER!



Postrarna du kan välja mellan hittar du HÄR! och den får högst kosta 149 kr!
Kommentera Låt namnet så har du Chansen att Vinna en MJ Poster.
Tävlingen avslutas på Måndag klockan 00.00

Bubbles bort adopterad i ett år

Bubbles showing us MJ

Bubbles schimpansen som åkte på turné med Michael, fick flytta på sig när han blev för stor att hantera. Han lever nu på Centrum för människoapor i Wauchula, Florida. Ägaren till Centret vädjade till Michael fans att stödja eller adoptera apan. Nu har tre australiska DJ: s, Merrick Watts, Scott Dooley och Ricki Lee Coulter, betalat $ 10.000 (AUS) att vara chimpansens föräldrar i ett år.

Han kommer dock inte flytta till Australien, utan kommer förbli hemma på Centret.

Källa: Mjworld.net

Tjejen bakom Bloggen....

       Vet inte varför, men det känns bättre att göra såhär.


Vem är jag då? Jag är en Foto-MJ-Hästar-Dans-Webbdesign-Mode galen tjej på 13 (14 i höst). Jag bor där jag alltid bott på Värmdö precis utanför Stockholms stad där jag trivs utmärkt . Hästar och andra djur ligger mig varmt om hjärtat och jag har ridit sedan jag var 5 år, Snart 9 år alltså och min Favorit häst är en söt liten bus ponny vid namn Casper som står på Ridskolan jag rider på Värmdö Riklubb. Jag har Dansat från jag var 5 år tills 11 år och dansade då Balett, Men slutade pg. av Tidsbrist då jag höll på väldigt mycket med Gymnastik vid den tiden. Hade en Paus från Dansen 2 år och för 1 år sedan började jag igen men då med Jazz/Showdans istället.
 

Fotografering har jag hållt på med ungefär i 3 år (fotograferat med System) och drömmen är att försöka ha Fotograf som yrke i framtiden. Min lilla Familj består av Min Mamma, Pappa och en sötnos till katt som har Namnet Mysan vilket hon inte riktigt är, mer en Busan ;). Som ni nog har förstått så älskar jag Michael Jackson <3. Har också ett Intresset för Webbdesign som har har växt fram med bloggandet och intresset med Fotografering. Så, nu har ni en liten aning om vem som gömmer sig bakom dator skärmen.  Annars är jag en glad, Blyg och Posetiv Tjej :)

 



Fans erbjuder sig att Tvätta bort Klottret


0713_michael_jackson_tomb_glove
Bild: TMZ.com

Oficiella Michael Jackson Fans of Southern California har erbjudit Forest Lawn att resa bort den senaste Vågen av dold vandlaism utanför sångarens grav..inan

Dock vet dem inte om Forest Lawn nappar på deras erbjudande eller inte.

Källa: TMZ,

"Flera hundra Ungdomar kläms fast under konserten"



Källa: Aftonbladet.

"Flera hundra Ungdomar kläms fast under konserten"



Källa: Aftonbladet.

VINNAREN AV FOTOTÄVLINGEN ÄR.....

Michael hedras hos Dance Hall of Fame

 

MJ FOREVER

MICHAEL JACKSON
kommer att hedras med en blommig hyllning när han är inkallad till Dance Hall of FameNational Museum of Dance i Saratoga Springs, New York den 10 augusti. Tjänstemän kommer att skapa en permanent blomsterträdgård vid anläggningen för att hedra hans minne.

Källa: Jacksonthrill

20 frågor med Judith Hill

 
Judith Hill  sjöng bland annat på This Is It tillsamans med Michael. MJfanclub.net fick Chansen att ställa 20 frågor till Judith. Har översatt några av frågorna lite längre ner i inlägget men resten av frågorna hittar ni här!


- Hur fick du chansen att Jobba på Michael's This Is It?

"En Musikalisk vän till mig rekomenderade mig för Spelningen. Jag gjorde en liten audition och en vecka senare valde dem mig för Tuneren"

Hur var den första repitionen med honom för dig ?

"Min första repetition med Michael var fantastisk. Jag var i chock att Michael Jackson stod framför mig. Det var som en dröm. Han gick runt på scenen personligen presenterade sig till varje bandmedlem. Han pratade väldigt mjuk och var väldigt Snäll.... Läs mer här!

Skulle de du räkna dig själv som ett Michael Jackson fan? och, isåfall, hur länge har du varit ett fan?

Jag, Jag har varit ett Michael Jackson fan sendan jag var ett littet barn. Mitt första framträdande i grundskolan var med "Man In The Mirror". Och  när jag växte upp, Lyssnade min kusin alltid på Michael och  studsade runt i huset. Jag kommer ihåg att "Jam" och "Remember the Time" var några av mina Favoriter.

Gick du och såg TII när den kom ut? och vad var din reaktion till filmen?

Jag var spänd för att se "This is It" men också väldigt nervös. Jag viste inte vad som väntade, speciellt för att det var bara repetitioner hela världen skulle se. Vi skrattade och grät tillsamans. Det var första gången vi kunde fira Michael's liv tillsammans efter en sådan tragedi




. Did you go see TII when it came out? If so, what was your reaction to the film?

"I was excited to see “This Is It” but I was also very nervous. I didn’t know what to expect, especially because these were only rehearsals and the entire world was going to see it. But, seeing it with the whole This Is It family at the private screening was very special. We laughed and cried together. It was the first time we got to celebrate Michael’s life together after such a tragedy."

Källa: MJFanclub.net
 


 Ber om ursäkt att jag har varit borta båda dagarna, Men hoppas ni förstår varför jag inte hunnit blogga idag, Men nu kommer bloggen uppdateras som vanligt :) Vinnaren av fototävlingen kommer upp imorgon samt några frågor jag tänkte besvara :).





Ingen Uppdatering Imorgon

Imorgon åker jag upp till Öregrund och kommer befinna mig där in ungefär en Vecka. Det kommer ta ett tag att åka dit så jag kommer förmodligen inte kunna blogga föräns på kvällen imorgon. Jag kommer ha med mig ett väldigt Segt internet men om allt går som det ska kommer bloggen bli Uppdaterad som vanligt.

Därför kör vi en Frågestund så Svarar jag på Kvällen! (om det blir några frågor)

It's all for L.O.V.E

Ne-Yo Blev Inspererad av MJ till sitt Album








Sångarenr Ne-Yo säger att hans nya album, Vågen Scale, var inspirerad av den kreativiteten  Michael Jackson hade.

När Sångaren har pratat till Essence Magazine har sångaren sagt att albumet kom till när han var på med sitt tidigare arbete och ville prova något mera kreativt som King of Pop skulle göra.

Det består av ett fåtal komponenter. För det första, tristess, jag var uttråkad med begreppet att bara göra en sammanställning av låtar. Jag ville göra något med lite mer kreativitet.

"För det andra, det Stora Michael Jackson. Se tillbaka på vad han gjorde för underhållning som helhet , var en viktig Nyckel inspiration och motivation att tänja på gränserna lite."

Källa: MjFanClub

Jermaine Pratar om Barnen


I en intervju talade Jermaine Jackson om Michaels barn och hur familjen klarar sig ett år senare.

Om barnen sa Jermaine, "Min mor uppfostrade nio barn, så hon definitivt vet hur man tar hand om dem." Han fortsatte med att säga: "De älskar filmbranschen, och de älskar att vara bakom kulisserna. Blanket älskar att dansa och sjunga. Prince och Paris älskar  film. De kan berätta om regissörer och producenter och allt det där."

Många som var nära The King Of Pop ofta talar om vilken underbar far han var och Jermaine sa att han känner att Michael fortfarande är med barnen och säger, "Vi är fortfarande i sorg, men jag känner Michael närvaro i deras [ barnens] liv. Jag känner honom överallt. Jag vet att Michael's ande är så mycket levande. Han leder mig ... vi ska bara hålla saker och ting som de är tänkt att vara. "

Källa: Mjfanclub

Teman Till FireFox


Nu har det kommit Massor av Snygga MJ Teman till Webbläsaren FireFox ni ser några av dem på Bilden ovanför men det finns många fler. Här! hittar du alla MJ Teman. Har du inte FireFox? Då kan du ladda ner det Gratis Här!

Tack för Tipset Lisa!

Justin Bieber Stoppas av MJJ Productions

Justin Biebers musikvideo till låten ”Baby” är inte längre tillgänglig på YouTube på grund av ett upphovsrätt yrkande från MJJ Productions. Michael Jacksons produktionsbolag påpekar att Justins video ”Baby” är en direkt rip off av Michaels video ”The Way You Make Me Feel”. Enligt källor har MJJ Productions även hotat att stämma Justins ansvariga för plagiatet och YouTube om videon laddas upp igen.

Såhär ser det ut om man söker på Justin Biebers video ”Baby” på YouTube:



Källa: Jacksonthrill

UPDATE: Videon är Nu Tillbaks På Youtube.

Vad Tycker Ni? Rätt eller Fel?


Hittade en Jämförelse mellan Musik Videorna.

FRÅGESTUND!

Imorgon kommer jag vara borta under dagen, Vilket gör att jag inte kommer kunna Uppdatera förräns Kvällen.

Därför Tänkte jag ha en Kort frågestund. Om det blir några Frågor så Svarar jag på dem på Kvällen eller Lördagen.

Vore Jätte roligt om ni har några Frågor! :)

Michael fortfarande Kung över Billboard Listan

Ett år efter hans bortgång, är Michael Jackson fortfarande kungen av Billboardlistan med 4 titlar som håller sig på veckans Billboard Top 200 Albums Chart.

Michael Jacksons Number Ones tog plats nummer 42 , (nummer 100 i förra veckan). Efter 38 veckor på topplistorna The Essential Michael Jackson nådde en topp den här veckan och kom in på nummer 53.

Thriller 25 återinträdde i diagramet här veckan på nummer 80 efter att tidigare ha varit 147 veckor på listorna, nådde den nummer 1. This Is It ingår också  på listorna den här veckan som nummer 97, efter att tidigare ha tillbringat 34 veckor på listorna.

Nya Michael Jackson Dockor





Tom Bennett, VD för Bravado, fast att "Vi är glada att växa vår framgångsrika linje av Michael Jackson samlarprodukter minnessaker genom att arbeta med innovativa team på Playmates Toys. Denna nya linje man firar Michaels omisskännlig stil, oersättliga talang och hjälper hedra och bevara arvet som Michael Jackson. "

Det första kastet är en 10" skala samlarprodukter baserat på Billie Jean. Stor omsorg som vidtagits för att fånga Michael likhet och legendariska mode känsla, fånga den fantasifulla outfit som bärs i kortfilmen. Den andra 10" samlarprodukter tas från den mest välkända musikvideo genom tiderna, Thriller, komplett med den berömda röda jackan.

Båda dessa samlarobjekt planeras att starta hösten 2010. Ytterligare stilar kommer att följa.


 

Donte Jackson är Inte Michaels Son

I motsats till nötaktig rapporter idag - inklusive en upprepas på den webbplats som jag skapade för Fox News i 1999 - Michael Jackson inte hade några andra barn än de vi känner till, Prince, Paris och Blanket. Donte Williams Jackson, som bor i Jackson familjens hem, i allmänhet anses vara  barn av Joseph Jackson. Joe har åtminstone ett annat barn som inte kommer från hans äktenskap med Katherine, JoVanni Jackson. Hon har erkänts av Janet och bor i Las Vegas. Donte kan också vara son till Jermaine Jackson. Men vem han än är,  är han inte det Mystiska barnet till Michael Jackson. Inte heller är Omer Bhatti, den norska killen som Michael Träffad under 1996 i Tunisis när han var 12. Omer är   Riz och Pia Bhatti bilogiska son, Sombåda Arbetade för Jackson senare.

Den Donte-is-Michael's-kid hämtades av Fox411, tyvärr. Jag skapade den kolumnen under 1999 och döpte den. Nu är det som används för uppstötta kändis desinformation. Oh well. I verkliga och verkliga nyheter om Michael Jacksons faktiska barn: de just återvänt från en trevlig resa till Disney World i Florida, efter att åka till Hawaii. De gick med kusiner Taj och Taryll Jackson, söner farbror Tito, och livvakter.

I verkliga  nyheter om Michael Jacksons barn: de just återvänt från en trevlig resa till Disney World i Florida, efter att åka till Hawaii. De gick med kusinerna Taj och Taryll Jackson, som är farbror Tito Söner, och livvakter.

Källa. (Översatt med hjälp av Google Translate)

Sherly Crow Pratar om MJ

Singer Sheryl Crow konstaterade nyligen att det aldrig skulle bli en annan King Of Pop.

Den 48-åriga sångerskan, som fick sitt stora genombrott som en av Michael Jacksons turné bakrunds sångare, berömde hans scennärvaro som "gudomlig briljans."

Crow sade: "Han gav mig mitt första jobb i branschen. Mina starkaste minnen av Michael är hans föreställningar och få vara en fluga på väggen varje kväll. Jag fick se honom i hans gudomliga glans, göra det han gjorde bäst . Det kommer aldrig att bli någon som honom igen. "

Källa.

23.05 på Lördag, MTV

Lördag Klockan 23.05 kommer MTV Sända ett Program som heter "Famouse Crime Scene:  Michael Jackson" Programet ska handla om hur hans död gick till Osv.

Tack så Jätte Mycket för Tipset Cybéle!

 

MEN IN BLACK 2



På Lördag klockan 21.15 kommer TV4 Visa Men In Black 2 där Michael är med som "Agent M"

Taget från Wikipedia:

Sångaren Michael Jackson dyker upp i en liten cameoroll där han vill börja arbeta för Men in Black som Agent M, men de nekar honom med motivering att de inte tar in utomjordningar inom organisationen.

Tack så Jätte Mycket för Tipset Moa!


UTLOTTNING AV BLOGGDESIGN

Många har frågat om jag Gör gratis Bloggdesigner, Vilket jag tyvär inte gör då tiden inte räker till.

Men nu tänkte jag att jag kunde lotta ut en i bloggen :). Det ända du behöver är att bli medlem via Bloggens länk hos Gratis Sidan GratisDomän.se och sedan skriva i en kommentar att du gjort det. BLI MEDLEM HÄR!

Information från Gratisdomän.se

Hos oss kan du samla poäng för att sedan få ett domännamn, som t.ex. emma.se. Samtidigt får du utrymme som du kan göra vad du vill med, t.ex. ha din egen privata sida. Vi hjälper dig med en gratis blogg som du också kan tjäna pengar på via vårt media nätverk!


Jag gör endast det här för er Läsares skull, Får jag ihop Poäng till ett Domän namn till bloggen så går det mycket snabbare att komma in på bloggen :)

UTTLOTTNINGEN AVSLUTAS PÅ ONSDAG NÄSTA VECKA!

 

Disktrasa

Vem Skulle inte hjälpa till och torka av bordet oftar om man hade en MJ disktarasa?

Disktrasan kostar 35:- och finns och köpa hos RoligaPrylar.se

Roliga Prylar har även andra MJ saker som ex. Thriller Jackan.

Unreleased footage från en Intervju med Bashir

The Cutest and Funniest Moments



Hitade den här Söta och roligt Videon hos Mjackson. Älskar Slutet när han skrattar vid olika Tillfällen! haha :)

Kan Donte William Jackson Vara Michaels hemliga Son?

Click the image to open in full size.

Michael Jackson kan ha en annan hemlighet barn efter rapporter tyder på en pojke tas upp av Jacksons familj sin son.
18-årig Donte Williams Jackson tros vara resultatet av en kort flört mellan The King Of Pop och en mystisk kvinna.Han har tagits upp av Jacksons sedan han var ett litet barn och sägs fortfarande leva med Michael mor Katherine.
Enligt The Sun var Donte ses efter av Alejandra Oaziaza, som har barn av både Randy och Jermaine Jackson.
Tidningen hävdar att familjen berättat för människor att Alejandra hade Donte med Randy innan dumpar honom för hans bror Jermaine.

Men register visar att Donte inte kan vara Randys barn efter att han föddes bara 8 månader efter en av sina andra barn - med ryktet  antyder att Jacksons far var Joe Jackson hans biologiska pappa.
Nu har insiders hävdar att Donte i själva verket är Michaels barn från en affär han hade med en kvinna i Las Vegas redan på 1990-talet.

En källa hävdar: "Michael var alltid mycket nära Donte. Vi är inte ens säker på om Donte vet vem hans föräldrar är. Han är en av de trevligaste barnen du kan tänkas möta."
The Bad sångeren, som gick bort för över ett år sedan redan har tre barn - Prince Michael, Paris och Blanket.
Förutom Donte är Jacko tros ha annan hemlighet barn efter rapporter antytt att 26-årige Omar Bhatti också var pappa som kungen av Pop.

Källa: MTV, Jag har översatt Texten med hjälp av Google Translate

Bidragen till Foto Tävlingen

1, Ellinore, baraelliies.blogg.se




2, Moa, 13 år. Mowii.blogg.se
Bilden föreställer en hyllning av Michael. Det är en sorglig händelse (vilken jag vill förtydliga med svartvitt) men det finns en del av honom som för alltid lever kvar. Han försvinner aldrig helt. Jag ville förtydliga det genom att låta elden ha färg. Elden representerar Michaels låga som aldrig förlorar sin färg och för alltid lever kvar.


3, Louise, 17 år. Louiseeleonoras.blogg.se


4,
Lisa, 13 år. Scullcandyphoto.blogg.se


5,
Katalina, 18 år. Moonwalker.webblogg.se


Såhär Röstar man:
Alla Bilder har fått ett Nummer så det enda du behöver göra är att Skriva Nummret du röstar på i en kommentar i detta inlägg. Du får bara rösta en gång och det är ingen idé att fuska för jag ser Ip-nummret. Men får inte rösta på Sig Själv eller med Samma Dator.

Röstningen Avslutas på Lördag klockan 00.00!

History Statyer

Inför History Tour Satte man ut Statyer runt om i Världen, B.l.a i London. Idag är det tyvär endast två Statyer som står kvar och dem finns i Italien och Nederländerna.

Tycker det är tråkigt att det bara finns 2 Statyer kvar vore roligt om dem fanns kvar i fler länder så man kunde Besöka dem.

Källa: Jacksonthrill

Neverland = Ny nöjespark ?

Tjänstemän kollar in Michael Jacksons dyrbara egendom Neverland och ideén om att förvandla Neverland till en nöjespark. Även fast stora delar av alla attraktioner var sålde långt innan Michael dog och de flesta andra efter hans bortgång så ser köparna en stor vinst att köpa marken då det kommer locka fans från hela världen som vill besöka Neverland.Även fast Neverland kommer innebära stora inkomster så kostar det att köpa loss egendomen. Neverland kostar mer än the state of California har råd med. Neverland skulle kosta hela 100 miljoner dollar ! Så just nu ser det ut som det blir kvar i Jacksons händer.

Skrivet av Heal-The-WorldJacksonthrill's forum.

Glass på Neverland,

Nu i Sommarhettan gissar jag på att det inte bara är jag som äter glass i mängder.

Hittade då den här "Glass Cykeln" Som fanns på Neverland.

"Michael förutspådde sin död för flera år sedan"

 

 

 

LONDON. Michael Jackson visste precis hur han skulle dö.

Under ett samtal med sin dåvarande fru Lisa Marie Presley om hennes pappa Elvis, sa han:

– Jag kommer att sluta som honom.

Fjorton år senare ser Lisa Marie på tv hur en ambulans kör från Michael Jacksons hus. Hon ser grindarna, folksamlingen utanför, nyhetsjakten, dödsorsaken och vad som rapporteras ha lett fram till dödsfallet:

”Jag ser på nyheterna nästan exakt samma scenario som jag såg utspelas den 16 augusti 1977 (en syn jag aldrig ville se igen). Det är precis som han förutspådde”, skriver Lisa Marie i ett mycket känslosamt och rörande dagboksinlägg på sin Myspace-sida.

”Det var så han förutspådde sitt slut. Men vad jag inte förutsåg var hur mycket det skulle göra ont när det hände”, fortsätter hon.

Lisa Marie såg sin roll i äktenskapet att ”rädda” Michael.

”Jag försökte rädda honom från vissa självdestruktiva beteenden och från de avskyvärda vampyrerna och iglarna som alltid var som magnetiserade runt honom”.

Men till slut blev Lisa Marie sjuk och känslomässigt utmattad.

Källa. [Gammal Artikel]

Sista Anmälningdagen



Idag är det Sista Anmälningsdagen till Foto Tävlingen! Klicka HÄR! för att veta mer om Tävlingen.

Rösta på MJ Skor

Nelly har Just nu en Tävling där man kan Designa sin egna skor och Skorna som får flest röster kommer säljas hos Nelly.com. Ellinore har designat dem Super Snygga MJ skorna ovan, Som ni kan rösta på HÄR!
Hur häftigt vore det inte med ett par MJ skor hos nelly? Jag kulle köpa dem direkt!

Design Byte!

Tyckte vi behövde in med lite mer Sommar i bloggen så Sommrade upp den lite.
Har inte riktigt bestämmt mig om jag gillar den eller inte så...
HISS ELLER DISS?

Belt Buckel med Mj




Vem vill itne ha ett sådant här "Belt Buckel" med Mj? En vanligt svart skärp ingår i priset och det finns med Strass runt vilket kostar 200 kr eller utan som kostar 150 kr. Riktigt Snygga enligt mig! Finns att köpa Här!
Tack för Tipset Lisa! Är lite osäker på Priset på Skärpet till Vänster eftersom båda har Strass men men kostar olika pris.

One Year Later: Usher Remembers Michael Jackson’s Death

Källa.

Fans förstör Neverland och Forest Lawn


Fansen väljer att köpa blommor, Nalle björnar, bilder mm som de sedan tar med sig till Neverland och Forest Lawn men nu har fansen tagit hyllningarna till ett steg som är olagligt. De har börjat använda murarna till Neverland och gravar och väggar på Forest lawn för att skriva deras hälsningar till King of Pop. De är kärleksfulla medelanden men det är även vandalism ! Detta har gått så långt att de arbetande på Forest Lawn nu funderar på att spärra av Forest Lawn för fansen vilket då innebär att fansen inte länge kan komma nära sin hjälte.

Källa:Jacksonthrill,          Hittade den hos Mjackson

Ni har väl inte glömmt.....


Klicka på bilden eller HÄR! för att komma till Tävlingen!

Michael Jackson Could he be alive?-Colurs



Har bestämt mig tidigare att inte ta upp så mycket om Michael fortfarande lever, Men för er som vill veta mer om det så tänkte jag lägga upp denna Video. Har följt dem här Videorna ett tag, Och dem tar upp väldigt Intressanta saker Helt klart Värda att titta på. Tycket den här Videon var väldigt intressant där Videon tar upp Färgerna, Vad dem kan betyda.Vill ni se den här "Video Serien" från början så hittar ni Part 1 här!

Thriller Live,

Liten Video när Bröderna var där för rätt länge sedan. Har faktiskt varit och sett den och den är Jätte bra! Om ni är i London så måste ni verkligen se den ! (:

 

MJ är en av 17 bäst sålda artister i digital historia

Enligt Nielsen SoundScan är Michael Jackson en av de 17 mest sålda R&B låtarna i den digitala historien. Låtarna som sålt mest är "Thriller", "Billie Jean" och "Beat It" som alla kommer från succéalbumet "Thriller".

Källa: MichaelJackson.com

"Jackson ville få Bubbles att prata"


Michael Jacksons apa Bubbles var en av sångarens bästa vänner.Men bristen på samtal störde stjärnan.Det ville han ändra på, påstår tidningen News of the World. Enligt tidningen ska Michael Jackson ha varit övertygad om att de två förstod varandra men också varit frustrerad över att de inte kunde föra ett riktigt samtal. Michael ville alltid veta hur han skulle kunna få Bubbles att prata, säger Michael Jacksons syster La Toya till News of the World.

”Vill veta vad han tänker” Därför ska superstjärnan ha hört av sig till flera halsexperter för att få hjälp att operera in stämband i apan. Michael ville ge honom stämband och frågade läkare: ”kan jag operera honom så att jag kan få veta vad han tänker?”, säger La Toya.Någon operation blev det dock aldrig och enligt tv-veterinären Emma Milne hade det ändå inte fungerat.

Chimpanser kommunicerar med ansiktsuttryck. Och operationen hade troligtvis dödat honom, säger hon till News of the World.

Källa: Aftonbladet

 

3 årings hyllning till Michael

Sjukt söt!

Tack för Tipset Louise!

JACKSONS GRAV NEDKLOTTRAD

Michael Jackson får inte ens vara i fred efter sin död – nu har popstjärnans grav på Forest Lawn-kyrkogården i Los Angeles klottrats ned.
En grupp fans ska enligt Tmz ha brutit sig in i det mausoleum där stjärnan vilar och skrivit meddelanden på svåråtkomliga ställen som under fönsterbleck och på väggar som täcks av buskar.

— Sådana här aktiviteter är ett utmärkt exempel på varför vi utvärderar hur stort tillträde man ska ha till mausoleets ingångar, säger en representant.

Källa: MSN, Hittade Artikeln hos Popkungen

Pussel!


Hur mycket roligare blir det inte att lägga Pussel när man i slutet får fram en bild på Mj ?
Tryck Här! och Här! för att komma dit.

Hittade det hos MJJ's forum

Justin Bieber Pratar om MJ

Klä och Sminka MJ


Hittade ännu ett roligt spel hos Popkungen, Här kan du både klä och Sminka Mj. Tycker Spelet var roligt och finns mycket kläder att Välja på, Dock var det väldigt svårt att göra Fullständiga Outfits och att få det att se exakt lika ut. Några exempel, Valde man handsken så blev det på båda händerna och han hade bara på en hand, Det fanns inga Sockor att Välja. Så det var lite tråkigt att man inte kunde gör kända Outfits som Billie Jean eller Thriller. Tryck på Bilden för att komma till Spelet!

FOTOTÄVLING


Bilden ska ha en koppling på Michael, Hur Skärpan är eller hur bra kamera man har spelar ingen roll utan det är Budskapet med bilden. Bilden ska du sedan skicka in till Bloggens mail [email protected] där du även ska skriva ditt förnamn, Ålder och om du har någon blogg så skriv den. Eller så kan du lägga upp bilden på din blogg och sedan skriva länken i en kommentar till detta inlägg. Sedan kommer jag lägga upp bilderna i ett inlägg så sedan Ni läsare får rösta på bidragen. Du kan skicka in din bild tills på Måndag så kommer jag senare lägga upp alla bidrag på bloggen på Tisdagen. Och om det inte blir fler än 3 st som anmäler sig så kommer Tyvär inte tävlingen bli av så även om du inte har hunnit tagit din bild så kommentera gärna det här inlägget att du kanske skulle vara intresserad av att vara med. Tack igen till Discshop som gjort detta möjligt!

Priset är Alltså en Valfri Mj Poster till ett Värde av 149 kr. :) 

Tyska Fans besaöker Forest Lawn, Neverland, Holmby Hills

Michael Jackson Interview Collection


Intervjuer från 1969-2006

Pictures on Mj and The Jacksons/J.5

Vanessa Hudgens Talks About MJ

Vad skulle ni tycka om en....


..Skulle det vara roligt? Tänkte isåfall att bilden skulle ha någon koppling till Michael. Jag kommer isåfall inte alls kolla på Skärpa eller något sånt, Det är Budskapet med bilden jag kommer Välja vinnaren efter. Vore det roligt eller inte? Ni Bestämmer! Om ni inte tycker det har ni några andra ideér ? :)

GRATTIS!



Stort Grattis! Du vann en Valfri Poster till ett Värde av 149 kr hos Discshop!

Välj nu ut en Poster du vill ha och skicka länken till Postern till [email protected] skriv även ditt Efternamn och adress.  Och för er som tyvär inte Vann denna gång så kommer det upp en Ny Tävling imorgon med samma Pris :)

Michael röstad till "Blygaste","Mest Kreativa","Bäst Klädda"

1976 gick Michael en stund på Förberedande High School i Kalifornien , Michael blev där framröstad till "Blygaste" "Mest kreativa" och "Bäst klädda". Michael skulle igentligen gått ut High School 1977 men han tog aldrig  Examen på någon särskill skola.
Källa: MJJ

Michael på dejting Show

Bolt vaknade till Michael

Förlåt för dålig uppdatering, Har varit ute i det varma vädret och så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Några förslag?

 

Katherine's bok var Stulen

The first shipment of Katherine Jackson's coffee table book about Michael Jackson isn't exactly flying off the shelves in Gary, Indiana.  In fact the books never even made it to the shelves, because they were stolen.
A rep from the publisher, Vintage Pop, tells TMZ they FedEx'd seven boxes of "Never Can Say Goodbye" to the home of a Jackson family friend in Gary  ... and they were supposed to end up for sale at the new MJ monument.  But someone absolutely, positively wanted them so badly, they stole them right off the front steps of the house where they were left.
We're told a police report was filed with the Gary PD.

Resan till Afrika-Som Media Förstörde


Bild 10 FEBRUARI - 19 februari 1992: Michael Jackson besökte de afrikanska nationerna. Michael reste 30.000 mil i elva dagar och under dom dagarna besökte han ett flertal sjukhus, barnhem, skolor, kyrkor och institutioner för förståndshandikappade barn för att visa sitt stöd och ge pengar. Michael gjorde denna resa eftersom han hade ett stort intresse av att hjälpa andra men media förvrängde hela bilden av resan till något negativt. Med detta inlägg vill jag visa vilken godhjärtad människa Michael är och hur media förvrängde bilden av honom. Därför börjar jag med olika citat från tidningar och direkt efter kommer SANNINGEN. Jag tycker att detta är intressant och det hoppas jag att ni också gör.

• MEDIA: "Resan var en PR-katastrof för Michael.":

SANNINGEN: Det var en triumf där han drog fler åskådare i Gabon än Nelson Mandela och mer i Elfenbenskusten än påven.

• MEDIA: "Sångaren avbröt den afrikansk turné efter ett att ha gett ut fel sorts spänning."

SANNINGEN: Sponsorerna ville att han skulle förlänga hans resor i Afrika för att kunna möta folkets efterfrågan för att få se Michael. Dock fanns det inte tid att besöka alla platser som han skulle ha besökt.

• MEDIA: “Han höll handen over sin näsa för afrikanerna luktade illa”

SANNINGEN: Ibland rörde han sin näsa men det är bara av gammal vana (Detta kan man se på MÅNGA olika foton på MJ)– Han röde ofta sin näsa och det gjorde han inte bara i Afrika.

• MEDIA: “Han kollapsade på grund av värmen så han fick åka till London för att uppsöka läkare”

SANNINGEN: Michael stördes aldrig av det varma vädret. Hans personliga läkare Dr. R. Chalmers höll alltid koll på MJ under resans gång. Att Michael fördes till London för att få läkarvård stämmer INTE.

• MEDIA: “Han vägrade att skaka händer med afrikanerna”



SANNINGEN: Han skaka händer med hundratals personer och han krama och pussa många när han besökte barnsjukhus och institutioner. ( Det finns många foton och videos under hans livstid som bevisar att han gjorde det)

• MEDIA: “Han är varken svart eller vit och det är inte en bra förebild för barnen”

SANNINGEN: Efter att Michael hade last en bön the Basilica of Our Lady of Peace på Elfenbenskusten så sa en 9-årig pojke “Michael är kärlek, kärlek, kärlek!! Jag vill vara som honom!”

Dessa citat kommer från tidningar over hela världen. De enda tidningarna som beskrev resan på ett positivt sätt var de afrikanska tidningarna och några få tidningar i Europa.

Michael kröntes även till Kung av Sani under sin resa i Afrika, vilket också skapade en del diskussioner i media.

When we came off the plane we were greeted by a long line of African dancers. Their drums and sounds filled the air with rhythm. I was going crazy. I was screaming: “All right! They got the rhythm…This is it. This is where I come from. The origin!”

-Michael Jackson, King of Sani

Skrivet av Heal-The-World, Jacksonthrill.se

GLÖM INTE TÄVLINGEN OM EN VALFRI POSTER TILL ETT VÄRDE AV 149 kr!

Nya Scener från This is it


Hittade videon hos MJJ.

Beat It - Michael Jackson feat. Fergie



Låten finns med på Thriller - 25th Anniversary där även Kayne West's remix av Billie Jean (lyssna här!) också finns med.
Tycker det blev rätt häftig men jag gillar nog mer när Michael Sjunger Själv.
Vad tycker ni?

MJ Hoodie



Många har frågat vart man kan köpa MJ Tjocktröjer och jag har letat som en galning men inte hittat någon. Då Tipsade Lisa (Tack!) Om den här Snygga Tröjan som finns att köpa här! för 399 kr. Trycket finns också som T-Shirt och Tjocktröjan finns även i Barnstorlek. 

Fråga


Jag har redan Svarat på din fråga på Bloggsvar :). Ni Måste lämna mail om ni frågar något i kommentarsfältet så jag kan Svara för det fungerar inte att jag måste ta upp det i bloggen varje gång. Och Vill ni vara Anonyma så fråga på Bloggsvar.

Den finns att köpa på Discshop.se! (:

Auktion 6-16 Oktober 2010



Den 6-15 Oktober det här året kommer sakerna ovan + mycket fler saker Auktioneras ut. Fler saker är b.l.a handskarna Michael bar till omslaget av "Bad", Swarovski kristall Jacka och mycket mer.

Källa [Läs mer]
Tack för Tipset Okänt!

Darin är också ett Riktigt MJ fan


Hittade Videon hos Jacksonthrill 

Visste ni att Darin var på Michael's History turne 97' här i Sverige?

Någon Som vill Blogga på en Justin Biber Blogg?



  Ägarena till Justinbeebs.blogg.se ska resa bort  och undrar om någon av er skulle kunna hjälpa dem med att uppdatera bloggen?. Tänkte att Jag kunde hjälpa dem med att fråga det här, Är du intresserad så gå in på deras blogg genom bilden ovan för mer information.


GLÖM INTE TÄVLINGEN! Läs mer i Inlägget under!

TÄVLING!


Nu kan jag glatt presentera en Tävling om en Valfri poster för högst 149 kr. Det är Discshop som gjort detta Möjligt (tack!) genom att Sponstra med 3 Poster som jag kommer ge ut genom olika Tävlingar. Så nu börjar vi med att du kan vinna den första!

Detta ska du göra:

Kopiera bilden
som är lite längre ner och fungerar inte det så när du skriver inlägget finns det en liten knapp där det står HTML på Tryck på den knappen och klistra in den här länken<img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2001818/images/20   10/tvling-dem-klistra-in_97148763.jpg"> , ta dock bort mellanslagen som är mellen 20 och 10. Sedan Skriver du att du är med och Tävlar om En Valfri Poster, Och länkar till mig och Discshop.se. När du gjort det Klistrar du in länken till ditt Inlägg samt skriver Mailadress i en kommentar på Det här inlägget.
SISTA ANMÄLNINSDAGEN ÄR SÖNDAG 11 Juli KLOCKAN 23.00!

Den här bilden ska du Klistra in!

AVSLUTAD!

MJ skor


Vem vill inte ha dem här skorna? dem finns att köpa här! och kostar 59.99 $
Tack för Tipset Lisa!

Klänning med Michael på

Hittade den här Klänningen med Michael på so är gjord av Designern Jean-Charles de Castelbajac och var med i hans Vinter kollektion 2009.

källa

 

Spel


Nu kan du bestämma vad Michael ska ha på sig!
Klicka på bilden för att Komma till Spelet

Hela Another Day



Tidigare har bara en liten del av Another Day funnits och även den har dem tagit bort, Här har ni hela låten.
Älskar den!

"LADY GAGA VS MICHAEL JACKSON"


Det finns två Facebook Sidor, En "Lady Gaga Side" och en "Michael Jackson Side". Och det är såklart ni ska gå med i Michael's Sida, Gör det här!. Michael har nu mer än 3 gånger mer "medlemar" än Lady Gaga (Såklart!)

Jarvis Cocker förstör Michael's uppträdande (1996 Brits Adwards)

ABC | Full Version

Älskar den här! haha,

Så häftigt!



Många har nog sett den men även om ni har det så se den igen!
Älskar när alla bildar ett Peace tecken på slutet!

SVAR Till Vendela

Du hade Tyvär inte lämnat Mail så Kan inte Svara på din fråga så kommentera din Blogg/Mail så jag kan svara eller Ställ din fråga genom Bloggsvar, Gör det här!

Moonwalker släpps 28 Juli!


Nu har Cdon angett ett Relasedatum för när Moonwalker kommer komma ut på Bluray och den kommer släppas den 28 Juli.
Dvd kommer kosta 169kr och går att boka här!
Källa: Jacksonthrill

Affärer i Stockholm


Såg 2 affärer som sålde Mj saker igår så tänkte "Tipsa" om dem.
Första affären heter Punkt Shop och finns om du går från Plattan till Segels torg så  finns den påvägen dit.
Såg bara att det hängde en Mj T-Shirt utanför, Kunde inte gå in men det kanske fanns mer där inne?.
Andra affären heter Farraw och finns i Gammla stan på vägen när man är påväg till Plattan. Där såj jag 2 Mj Väskor, en Var det den här bilden på har jag för mig och Sedan stog det "Michael Jackson Moonwalk". Andra var en hanväska som det så ut som det var massor av Tidningutklip av Michael.
Förlåt för så dåligt förklaring var det ligger men är grymt dålig på att navigera i Stockholm.

Vad Kan Du Om Michael Jackson?


Tryck på Bilden för att komma till Testet!

Nytt Spel

I går meddelade Ubisoft att utveckla en interaktiv prestationsbaserade videospel, inspirerad av den legendariska King of Pop, Michael Jackson. Spelet är familjeunderhållning som bäst och kommer att ge en interaktiv upplevelse som gör att spelarna att kliva in i rollen som Michael Jackson själv och återuppleva hans mest kända framträdanden genom sin egen sång och dans. Det kommande spelet kommer att innehålla de mest kända låtar från Michael Jacksons omfattande katalog som Beat It och Billie Jean, liksom en rad av hans imponerande danssteg för spelarna att lära sig och tävla i spelet. Dessutom kommer fansen att sjunga med och testa sin sång samtidigt fördjupa dig i föreställningen. "Ditt mål är att dansa som Michael, säger Tony Key, Ubisofts marknadsföring vice VD. "Gör vad killen på skärmen gör och du är där. Det kommer värdering du baserat på kvaliteten på dina prestationer." Tillkännagivandet gjordes under Ubisofts Electronic Entertainment Expo presskonferens på Los Angeles Theater. Inga bilder från spelet visades, men dansare från Jacksons "This Is It"-turnén tog på scenen för att utföra en rutin på "Beat It" i slutet av måndagens händelse. "Med den teknik som finns tillgänglig idag, kommer du att kunna lära sig att vara lika bra som killar är och ännu bättre, säger Yves Guillemot, Ubisofts VD. "Michael alltid drivit varje gräns när det kom till teknik för att ge hans fans oförglömlig underhållning upplevelser, oavsett om det berörda hans videor, hans inspelningar eller hans konserter. Nu, med denna interaktiva produkt har vi möjlighet att få Michael, konstnären, i hushåll runt om i världen i en perfekt match av Michael konstnärskap och familjeunderhållning som han alltid värderas högt. Kids, deras föräldrar, förlängas familjemedlemmar och vänner kommer nu att få tillfälle att alla samlas och uppleva Michael's musik och dans i ett innovativt, spännande och roligt sätt, säger John Branca, co-testamentsexekutor för The Estate of Michael Jackson. La Michael Jackson Estate Co-Executor John McClain: "Ingen artist kan vitalisera ett dansgolv i en anda av roliga som Michael Jackson. Hans gudagivna gåvor för musik och dans är något nytt generationer av fans kommer att uppskatta ännu mer. Detta spel är en naturlig fortsättning på vad han skulle göra i dag för att höja sitt konstnärskap till ännu större höjder för sina fans i alla generationer. Det är ett spel som hela familjen kan uppleva och njuta tillsammans och detta är något som skulle glädja Michael oerhört. "
"Vi är glada att få möjligheten att utveckla ett spel baserat på de låtar och flyttar till en av världens mest otroliga artister genom tiderna, säger Yves Guillemot, vd på Ubisoft. "Vi förväntar oss att spelet för att få Michael Jackson fans, familjer och vänner tillsammans med energiska dans av The King of Pop".
Spelet kommer att finnas till "Project Natal" för Xbox 360 ® TV-spel och underhållning system från Microsoft, PlayStation 3-system med PlayStation Flytta stöd, PSP (PlayStationPortable), Nintendo Wii &tm; och Nintendo DS &tm; handhållna system, för semester 2010 .

Källa

 

Underbart Intro


Tycker det här Introt är så himla Fint!
Tryck på bilden för att komma till Introt

Hittade det
hos InMemoryofMj,

Nu kan du hyra Bubbles



Bubbles kostsam för djurpark.
Om du pungar ut 76 248 kronor får du hyra Michael Jacksons moonwalkande schimpans Bubbles. Enligt tidningen Daily Star har djurparken Center for great apes i Florida ont om pengar och erbjuder fans till den avlidne popkungen Michael Jackson att hyra Bubbles. För 10 000 dollar får du adoptera schimpansen under ett år. Dramatisk apa Du får då komma till apcentret i Wauchula i Florida och hänga med det karismatiska djuret medan du bor i en stuga på området. Bubbles har hunnit bli 26 år gammal och lever tillsammans med fem andra schimpanser, som också har ett förflutet i nöjesvärlden. Enligt djurparken är Bubbles dramatisk och känslig. Han gillar att posera framför kameran.Billigare alternativ För den mindre bemedlade finns ett billigare alternativ. För en dryg tusenlapp, 150 dollar, kan du gå med i Bubbles adoptionsklubb. Då får man ett foto på Bubbles och hans biografi hemskickad.

Källa: Aftonbladet

Kayne West: " Jag är den Nya king of Pop"



Kayne West har tidigare iår kallat sig "The New King of Pop" och säger att någon måste ta över Michael's plats som "The King of pop" och tycker han själv passar väldigt bra. Det har sagts att Kayne West ska ha frågat Jackson familjen om lov för att kalla sig "The King of Pop" men har  inte fått något svar. Den här Videon tipsade Diana (Tack för Tipset!) om där dem Jämför Kayne West mot Michael.
Enligt mig kommer ingen någonsin kunna ta Michael's plats som "The King of Pop, Rock and Soul".

Källa

KÖP TIPS I STOCKHOLM



Har varit inne i stan (Stockholm) idag så det är därför jag inte haft möjlighet att blogga. Vi gick runt i Gammla Stan och gissa vad jag hittade där? Jo, dem här fina tavlorna ovanför, dem är ungefär lika stora som ett A3-Papper. Dem var desutom på Rea för 29kr st och innan hade dem kostat 79 kr styck så passade på att köpa alla tre. Tyvär glömmde jag kolla vad affären hette men affären hade väldigt mycket tursit saker och låg påväg in mot Plattan och innan men går förbi Slottet (tror jag) i gammla stan. Tavlorna låg i en kartong utanför så man ser dem ganska väl.

Här kan du köpa Thriller och Beat it Jackorna


Jackorna är i Läder och finns att köpa hos den Svenska sidan Sandsalt (länk).

Ny Poster kommer släppas!


Den här Snygga Postern kommer släppas under den här Månaden hos Dicshop .
Den kommer kosta 149 kr och går att förboka här!
Bara jag som älskar den?

låtar till nya albumet?



Det sägs att Sony kommer släppa ett Album med outgivna låtar i höst, Kan det här vara några av dem?
Det går rykten om att Michael's nya album Sony kommer släppa heter Future.
Hittade informationen hos MJJ's forum

"Jackson läkare hade även Brown som Patient"



Jackson och Brown fick hämta ut så mycket läkemedel de ville.Michael Jacksons läkare, Conrad Murray, var även den narkotikaberoende artisten, James Browns, personlige läkare, enligt källor till New York Post.Som Nyheter24 tidigare skrivit om utreds nu Murray för Jacksons död då det sägs att det var han som gav Jackson det smärtstillande läkemedlet Propofol som ledde till Jacksons död.Nu framkommer det uppgifter om att Murray tillhörde en grupp läkare som hade obegränsat med recept på läkemedel som delades ut till kändisar under 90-talet, enligt en före detta brottsutredare.James Brown och Michael Jackson var oskiljaktiga och de hade samma "säkra läkare" - läkare som kunde ge dem allt de ville, uppger även Browns producent och assistent, Jacque Hollander till New York Post.Brown dog 2006 efter att ha förts till sjukhus på grund av lunginflammation. Det sägs att även han, liksom Jackson, kämpade med ett beroende av smärtstillande läkemedel och PCP (ett hallucinogent medel som är narkotikaklassad).
Källa

"Michaels hemliga telefonsamtal har läckt"


Pappan bad om en halv miljon dollar på fars dag.Ett inspelat telefonsamtal mellan Michael Jackson och en kvinna som kallar sig Glenda har läckt ut.Samtalet är från 1992, precis i början av turnén Dangerous.Samtalet inleds med att Michael berättar för Glenda att han just pratat med sin pappa, Joe Jackson.Han säger till Glenda att han har bråkat med honom över telefon eftersom Joe, på fars dag, ringde till Michael för att be om en halv miljon dollar.Michael hade då frågat pappan vem han var skyldig pengar den här gången.Sedan fortsätter han att berätta för Glenda att det inte är första gången som pappan frågar efter pengar.Enligt inspelningen hade Joe sagt till Michael: "Om det inte hade varit för mig så hade du inte varit där du är i dag."Michael säger att han inte kan hålla på att betala tillbaka i resten av sitt liv.Han pratar även mer om sin barndom och sitt kärleksliv, enligt Live Leak. Vad tror ni är samtalet riktigt eller fejk? är det bra att jag lägger upp lite "äldre" nyheter ibland?


"Michael älskade svenska Ace of Base"


"Han betedde sig som om han var hedrad att träffa oss."Det svenska popbandet Ace of Base, som hade sina glansdagar på 90-talet, går nu ut med ett riktigt avslöjande.Bandet träffade nämligen kungen av pop backstage 1996 på World Music Awards. Ulf Ekberg, som är med i bandet, säger att MIchael var hedrad över att träffa bandet och att Ace of Base låtar ständigt snurrade i Michaels skivspelare.Det kändes riktigt stort när vi träffade honom första gången eftersom han är en legend för oss alla i bandet, säger Ulf till The Sun.Men i stället för att ta emot komplimanger från bandet så avslöjade Michael vad han tyckte om Ace of Base.Det första han sa till oss var: "Vet ni vad, Jag tycker att Beautiful Life är en av de bästa låtar jag har hört i hela mitt liv och jag lyssnar på den hela tiden".Sedan hade han blygt tittat ned i golvet.Han betedde sig som om han var hedrad att träffa oss. Jag tänkte: "Ehh, det är egentligen vi som ska bli hedrade över att träffa honom, inte tvärtom.Ulf berättar att han Michael var väldigt ödmjuk. Jag kommer alltid att komma ihåg mötet. Det var en stor händelse, säger Ulf till The Sun.
          Källa                               Michaels favoritlåt "Beautiful Life"

3D Poster


3D betyder att Postern byter bild i olika vinklar, Postern kostar 159 kr och finns att köpa här!
Tycker den var riktigt Cool och Snygg!

Förlåt att jag inte bloggat tidigare men  Min pappa väckte mig och sa att vi skulle åka båt och då hade jag bara 5 minuter på mig att fixa iordning mig, Men ska försöka ta igen det och blogga extra mycket idag. Finns det något ni skulle vilja att jag skrev om?

Ni bestämmer!

Förlåt att det blivit så många inlägg om det här! Men jag kan verkligen inte bestämma mig så tänkte att ni kunde hjälpa mig. Skulle ni Tycka bloggen blev bättre eller sämre om ni viste vem jag var ?

Svar på frågorna

Lever Mj fortfarande?

Det kan jag tyvärt inte svara på.

Tror du på att Mj lever?

Tycker den frågan är jätte Svår att svara på, Ända sedan Michael gick bort har jag alltid trott att det funnits en liten Chans att han lever och följt och kollat på olika Videos som "bevisar" att Michael lever. Men jag tror att det finns en Chans att Michael lever.

Är han din Favorit Artist och har han alltid varit det ?

Ja, Han är absolut min favorit Artist, Dansare, Allt :). Nej, han har inte alltid varit det.

Tycker du om honom mer eller mindre när han lever eller lika mycket?

Jag kännde inte till så mycket om Michael innan han dog, Och det var då jag "upptäckte" honom. Så om jag hade "upptäckt" honom innan han dog så hade jag såklart gillat honom lika mycket.

 

Tror du att Mj är död på riktigt eller bara fejkat attihoppa?

Har svarat på det lite längre upp :). Jag vet inte, Men Om han har fejkat sin död så tycker jag faktiskt han hade andledningar till det.

Varför tror du han Lever/Död ?

Jag tror att det kanske finns en Chans att han lever. Varför jag tror att det finns en liten chans är för att allt runt han död är så mystiskt och förvirrande. Det finns så grymt många frågetecken, b.l.a varför är inte Murray dömd fast det var över 1 år sedan han dog? dem bara skjuter på det hela tiden. Varför sa Jermaine Flygplats när han menade Sjukhus? osv.

Hur länge och när började du gilla honom?

Jag "Upptäckte" tyvär inte Michael förens han gick bort. Då gick jag in på Aftonbladet och kollade på Videon när dem förde Michael till Sjukhuset, När Ambulansen körde bort Michael och dem spelade "You Are Not Alone" blev jag fast på något sätt. Det var så himla sorgligt kommer jag ihåg, hela den sommaren var Sorglig. Han hade verkligen påverkat hela världen med allt han hade gjort under dem underbara åren han levde.

 

Hur länge har du gillat/älskat Michael Jackson?

Har svarat på den frågan ovanför :). Men i 1 år <3.

 

Tror du verkligen att MJ är död?

Har svarat på den frågan lite längre upp :)

 

När blev du ett Michael Jackson fan?

Har svarat på den frågan lite längre upp :)

Vad tycker du bäst om honom och varför?

Allt! Han gjorde grym musik och var en bra Människa som verkligen försökt hjälpa Alla och hela världen. Så jag tycker verkligen bäst om allt med honom! <3 . Vet ingen av kändisarna som hjälpt och påverkat världen som han har gjort.

Favorit låt av honom?

Alla! men om jag verkligen måste välja så är det väl ungefär 20 st b.l.a är Bad, Jam och Will You Be There några av favoriterna :)

Varför startade du den här bloggen?

Jag älskar att blogg och älskar Michael så tycker det var en bra kombination :)

Har du några fler Idoler isåfall vilka?

Nej, det har jag inte. Dock lyssnar jag mycket på artister som Jason Derülo, Usher osv.

Hur gammal är du?

13  men fyller 14  i Oktober :)

Tjej/Kille?

Tjej (:

Är det du som har gjort Designen ?

Ja, det är jag som har gjort den :)

X-fråga om du vill svara på den, Har du någonsin gråtit över honom?

Såklart, Lovade att svara på alla :). Ja, det har jag gjort.

Vilken är din favorit låt med honom?

Alla! Men om jag måste välja så har jag kanske 20 st och där är b.l.a "Bad", "Jam" och "Will You Be There" inräknade.

Upptäckte du honom när han dog?

Ja, Tyvär så Upptäckte jag honom inte förräns då. Men innan visste jag knappt något om honom det jag visste var typ "Att han hade gjort stora låtar som Thriller, Billie Jean och Smooth Criminal, och hade läst några lögner pressen skrev". Mer visste jag faktiskt inte.

Tror du på att Michael skulle kunnat fejkat sin död och lånat Dave,Dave's identitet på Larry kings Show ?

Om det här med Dave,Dave vet jag faktiskt inte. Visst det liknar verkligen inte honom om man sedan kollar på bilder innan men  jag undrar verkligen isåfall varför han skulle gjort det ? så jag vet faktiskt inte riktigt.

Hur gammla är Michael's barn?

Prince Michael II "Blanket" är 8 år, Prince Michael "Prince" är 13 år och Paris är 12 år.

Jätte roligt med så många frågor! Om det är något mer ni undrar är det bara fråga i den lilla "bloggsvar" rutan i menyn :)

 

 

 


 

 

MICHAEL SPEL


Det du ska göra är att Trycka på Pilknapparna så Michael Dansar och rätt, Kommer en Vänster pil ska du trycka på Vänster pilknapp osv.  Det finns 3 låtar att dansa till, Beat it som finns på den första Leveln Sedan Billie Jean och Smooth Criminal. Riktigt roligt faktiskt, Tryck på bilden för att komma till Spelet! . Hittade det hos Louise!

Prince kan ha Vitligo.

LONDON. Konstanta rykten om att Michael Jackson blekte sin hy omgav stjärnan medan han levde. Själv hävdade Jackson att han led av hudsjukdomen vitiligo som gjorde hans hy ljusare med åren.Bilder som tagits av Jacksons barn på en sol- och badsemester tyder nu på att Jacksons äldsta son Prince Michael lider av samma åkomma. Vitiligo är en ärftlig hudsjukdom som orsakar ljusa missfärgningar på kroppen och i ansiktet.

Källa Många har sett det här förut men tänkte lägga upp det här ändå för er som har missat det.

NAVI



Navi är impersonator, En riktigt duktig sådan han har blivit utsed till Världens bästa och uppträtt för Michael. Navi har turnerat som Michael impersonator i ungefär 20 år och har b.l.a gjort plastik operationer för att likna King of Pop.


Det är bara Fråga på!
avslutas ikväll.
AVSLUTAD!
Glömde du fråga något? Fråga då i den lilla bloggsvars rutan i Menyn så svarar jag där :)

FRGÅESTUND


Avslutar Frgåestunden imorgon kväll och svara på alla frågor.
Så fråga på nu! :)
AVSLUTAD!
Glömde du fråga något? Fråga då i den lilla bloggsvars rutan i Menyn så svarar jag där :)

Ska jag vara Anonym eller inte?

Ska jag vara anonym på bloggen eller inte?

Blanket



Hittade videon hos PeaceOutGirl :)

MJ PRYLAR HOS CDON.


Gick in på Cdon igår och gud vad mycket MJ prylar dem fått in! och som dem säger är det stor efterfrågan av tröjor med honom (såklart!) så dem tar in och fyller på lagret hela tiden. Sist jag var in för några dagar sedan var mycket slut av det jag ville ha men nu har nästan allt kommit in igen. Dem har hela 5 sidor med Mj saker och jag gillar tröjorna speciellt mycket för det är ofta samma tröjor på alla hemsidor men här är det designer jag aldrig sett!. Åhh, vill verkligen klicka hem allt! men ska försöka beställa hem guld tröjan och Väskan när jag får ihop lite pengar :).

Kom till alla underbara prylar här!



Det är bara fråga på!
AVSLUTAD!
Glömde du fråga något? Fråga då i den lilla bloggsvars rutan i Menyn så svarar jag där :)

Ny Header!


Hiss eller Diss?


Pågår Just nu!
AVSLUTAD!
Glömmde du fråga något? Fråga då i den lilla bloggsvars rutan i Menyn så svarar jag där :)