Jermaine släpper bok


Jermaine beskriver livet av hans kända familj och bordern i en memoar där utgivaren lovar en närmare titt på The king of pop's liv. Boken med titteln "You Are Not Aline: Through a Brother's Eyer" släpps hösten 2011, där vi kommer få en inblick från att familjen växte upp i arbetsklassen Gary, Indian till Michael's privat liv bakom portarna av Neverland Ranch i södra Kalifornien.

"You Are Not Alone" kommer också granska hans relation med sin mor Katherine och sin far, Joe. "Det är en uppriktig men sofistikerad undersökning av människan, inte legenden, med avsöljande insikter och inget ämne är tabu" sa förläggaren Touchstone på Onsdagen.

I uttalandet, noterar Jermaine den kommande rättegången och säger att familjen inte vill berätta vad som sägs i rätten för att inte det ska bli sista ordet på hans bror's liv. "Vi vill att världen ska komma ihåg hans sanning, hans arv och några underbara minnen vi delade som bröder, som en familj. Vi vill inte att Michael's liv ska vara ett evigt mysterium," säger Jermaine. "Den här boken's blod är tjockare än vatten"

Den kommande boken "är om vad som verkligen hände och vem han verkligen var, sakerna han aldrig fick chansen att säga, baserat på vad vi vet, och baserat på vad vi delade," säger Jermaine i uttalandet.

Touchstone, en del av Simon & Schuster, kommenterade inte hur mycket bok affären var värd.

-Legendarymichaeljackson.nl
Skrivet av av: Anonym

HHAHAA Kolla vad söt liten unge Prins var! :)) http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/07/jackson-neverland/michael-jackson-kids-neverland-01.jpg

Datum: 2011-03-18 Tid: 08:38:39



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: