Sony städar upp – Falsk låt tas bort från skivan!

I måndags, 8 november, strömmades låten Breaking News på www.michaeljackson.com som ursprungligen var avsett att tas med på kommande albumet. Låten som senare sades vara falsk har gjort många fans besvikna. Men Jacksonthrill.se kan redan nu avslöja lite glada nyheter…

”Ursprunget till denna låt, tillsammans med två andra låtar som ursprungligen var avsedda för att tas med på albumet, kom från en vän till Michael i New Jersey. Även om vi har fullt förtroende för att paret gjorde samarbete kring material i 2007 har beslut fattats om att ta bort dessa låtar från albumet.” Jackson’s familj säger att dem stödjer skivan, förutom de omtalade 3 falska spåren. Låtar som nu alltså valts att tas bort.

Sista justeringarna av albumet görs för närvarande. Släppet av den första, riktiga, singeln från ”Michael” kommer att meddelas inom kort.

Sony Music har – som det redan har sagts många gånger – varken att göra med produktionen av spåren eller med valet av spåren för albumet.
Det är MJs dödsbo som fattar besluten och enbart levererar Sony Music med allt material. Sony Music bär bara ansvar för distributionen. Mannen från MJs dödsbo som valde ut låten Breaking News som en teaser bär namnet, John McClain. Vem är det svarta fåret?

Källa: Jacksonthrill.


Förlåt för uppdateringen idag men haft Strömavbrott sedan jag kom hem (5 timmar). Någon mer som haft det?




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: