Osläppta låtar med MJ & Mercury släpps?


I början av 80-talet, spelade Freddie Mercury (ledsångare i Queen) in 3 låtar med Michael. Michael och Mercury var ganska goda vänner. Enligt Queen trummisen Roger Taylor var det Michael som föreslog att dem skulle släppa
"Another One Bites the Dust" som singel, som blev bandets största hit i USA.

Hur som helst, Freddie kom till Michael's hus för att jobba på några låtar. Låtarna var "Victory", "State of Shock" och "There Must Be More to Life then This". Demosarna han tråkigt nog aldrig färdigställas eftersom båda hade egna turner/album att jobba på. Ända sedan dess, har fans från båda sidor undrat hur låtarna kom ut, och omdem någonsin kommer få chansen att höra dem.

För några år sedan, släpptes en box med praktiskt taget allt Mercury spelat in och fansen hade hoppats på att duetterna med Michael skulle ingå. Men det gjorde dem inte. Ännu har de inte officiellt släppts.

Som några av er vet, "State of Shok" släpptes men med Mick Jagger istället för Mercury. "...More to Life the This" släpptes med endast Freddie på hans album "Mr. Bad Guy".

I en intervju med en Belgisk tidning säger Roger Tayler: " Vi arbetar just nu med några aldrig-tidigare-släppta låtar som Freddy gjorde med Michael under tidiga 80-talet. Jag får inte säga så mycket om det med det låter otrloigt!".

-Legendarymichaeljackson.nl
Skrivet av av: Carro

Du sen jag berättade för min lille bror om din blogg så har han börjat att kolla här och han älskar den och det göör jag med hihhi :)

Hoppas att din Fredag är bra!!SV: aha okej!

Datum: 2011-03-11 Tid: 16:21:56
Hemsida: http://justinfans.webblogg.se/
Skrivet av av: ALICE - Fotoblogg

Fin blogg!

Allt bra med dig? Vad händer i helgen? :D

Datum: 2011-03-11 Tid: 19:44:11
Hemsida: http://aliiceviktoria.blogg.se/
Skrivet av av: Moa

Åh! Är ett stort fan av både Michael och Freddie! Så hoppas verkligen att det släpps! :D <333

Datum: 2011-03-12 Tid: 11:12:44
Hemsida: http://mowii.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: